HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- The_Target
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Na kraju sezone ipak Evropa, treba biti pošten i čestitati komšijama, bilo je mnogo povreda što je otežavalo Joviću da odabere prvih jedanaest, ipak je dokazao da je stručnjak. A Šunjića sigurno čeka budućnost u nekom klubu van granica BiH.
Rođeni brato
Nadam se da ce nasi iz uprave dobro odraditi transfer,ako nista da bude dovoljno za 2,3 solidna pojacanja,tipa jackson iz celika!The_Target je napisao/la:Na kraju sezone ipak Evropa, treba biti pošten i čestitati komšijama, bilo je mnogo povreda što je otežavalo Joviću da odabere prvih jedanaest, ipak je dokazao da je stručnjak. A Šunjića sigurno čeka budućnost u nekom klubu van granica BiH.
HSK Zrinjski Mostar
hvala majstore....veliki pozdravThe_Target je napisao/la:Na kraju sezone ipak Evropa, treba biti pošten i čestitati komšijama, bilo je mnogo povreda što je otežavalo Joviću da odabere prvih jedanaest, ipak je dokazao da je stručnjak. A Šunjića sigurno čeka budućnost u nekom klubu van granica BiH.
Evo saznao sam ,izvlacenje je 21.6 za parove prvog i drugog pretkola,cini mi se ako mi prođemo da cemo i u drugom pretkolu biti nositelji jer imamo bolji koeficijent od sirokog i borca ,prva utakmica prvog pretkola se igra vec 1.7!
Jedina sansa nam je da svi ovi ostanu na okupu,ponovno uigravanje momcadi bi nas kostalo jer je premalen vremenski period za neka uigravanja,npr da nas napuste stojanovic,zizovic,kordic,sunjic i zadro to nebi niti malo bilo dobro!
danas je 24.5 a utakmica prva 1.7 malo vise od mjesec dana!

Jedina sansa nam je da svi ovi ostanu na okupu,ponovno uigravanje momcadi bi nas kostalo jer je premalen vremenski period za neka uigravanja,npr da nas napuste stojanovic,zizovic,kordic,sunjic i zadro to nebi niti malo bilo dobro!
danas je 24.5 a utakmica prva 1.7 malo vise od mjesec dana!

HSK Zrinjski Mostar
prerano počinje sezona... nema vremena za odmor, al dobro... vjerovatno Stojanović odlazi kao i Zadro...
Zadro po meni nek ide ali Stoja će falit... treba dovest jednog stopera, zadnjeg veznog, krilo i jednu špicu jer uz krešu nemamo više nikoga... Mate loš do boga
Zadro po meni nek ide ali Stoja će falit... treba dovest jednog stopera, zadnjeg veznog, krilo i jednu špicu jer uz krešu nemamo više nikoga... Mate loš do boga
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
ljudi samo lagano...cekala se europa radi poteza koji ce se povuci...nema sekiranja,ko god da ode doci ce adekvatna zamjena...prema tome,no sikiriki
sta bi da smo ko 90 % lige....
katastrofa im je stanje svima,mi smo man-utd sa zeljom,sirokim,borcem i sarajevom...ostali nisu vrijedni spomena...
a nasi bi isli u bayern da mogu,ali nije to bas tako...gdje ce im bolje bit???? gdje???? samo opusteno....dogodine prvaci

sta bi da smo ko 90 % lige....

a nasi bi isli u bayern da mogu,ali nije to bas tako...gdje ce im bolje bit???? gdje???? samo opusteno....dogodine prvaci

Ma zahvalit se Musi i Gancima ,Matu mora poci ,bio je odican u pripremnim utakmicama ,mozda napokon malog Sarca vidimo na mjestu Stojanovica sto nebi bilo lose,smatram da bi bilo nepravedno dovesti nekog drugog na tu poziciju,treba momka forsirati,a također kad je Zadro toliko sansi dobio trebao bi i on.silenT. je napisao/la:prerano počinje sezona... nema vremena za odmor, al dobro... vjerovatno Stojanović odlazi kao i Zadro...
Po meni na ova mjesta treba dovesti pojacanja!
....................Melher...................
Markovic....Anicic.......Ivankovic...Zurzinov.
................. klasicni defanzivni

Selimovci...P.Susic......Zizovic......Sarac....
..................Dragicevic(Jackson)

PS: Dajte nam Dudelange da se igramo,da se igramo

HSK Zrinjski Mostar
al ovi nasi crnci izgledaju sitni nekakvi
u subotu nedjelju ujutro idu,prolaze pored mene nekako mi sitni izgledaju...nije sto sam ja 2 metra i 100 i kusur kila nego
al Europa je tu...ja sretan...zadnje kolo otici malo do sirokog,prosetati lagano

u subotu nedjelju ujutro idu,prolaze pored mene nekako mi sitni izgledaju...nije sto sam ja 2 metra i 100 i kusur kila nego

al Europa je tu...ja sretan...zadnje kolo otici malo do sirokog,prosetati lagano

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
U ždrijebu prvog pretkola (21. lipnja) Zrinjski i Široki će sigurno biti nositelji a potencijalni protivnici su ljubljanska Olimpija, Flora iz Tallina, mađarski klubovi Videoton i Gyor, Khazar iz Azerbejdžana,. skopski Metalurg, crnogorska Zeta, stari znanac - luksemburški F91 Dudelange, Grevenmacher također iz Luksemburga, Santa Colma i Lusitanos iz Andore, malteški Quormi, Glentoran iz Belfasta, drugi sjevernoirski predstavnik Portadown, EB Streymur i Runavik s Farskih Otoka, estonska Trans Narva, Fylkir iz Reykjavika, Shakhtyor i Tobol iz Kazahstana, Banants i Ulisses iz glavnog armenskog grada Erevana, velški predstavnici Llanelli i Port Talbot Town, FC Laci iz Albanije, i još uvijek nepoznati predstavnik San Marina.
U drugom pretkolu Mostarci bi također bili nositelji, no o imenima potencijalnih protivnika prerano je kalkulirati.
Samo da nas ne zapadnu ovi boldirani klubovi ostalo bi sve izbacili u prvom pretkolu!
Najpozeljniji bi naravno bili maltezani i san marino!
U drugom pretkolu Mostarci bi također bili nositelji, no o imenima potencijalnih protivnika prerano je kalkulirati.
Samo da nas ne zapadnu ovi boldirani klubovi ostalo bi sve izbacili u prvom pretkolu!
Najpozeljniji bi naravno bili maltezani i san marino!
HSK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Vidim ovdje u timu nema Zadre... Posaljite ga nama na Grbavicu da Osim od njega napravi igraca zbog kojeg ce se svaki navijac Zrinjskog fatati za glavuBabilon je napisao/la:Ma zahvalit se Musi i Gancima ,Matu mora poci ,bio je odican u pripremnim utakmicama ,mozda napokon malog Sarca vidimo na mjestu Stojanovica sto nebi bilo lose,smatram da bi bilo nepravedno dovesti nekog drugog na tu poziciju,treba momka forsirati,a također kad je Zadro toliko sansi dobio trebao bi i on.silenT. je napisao/la:prerano počinje sezona... nema vremena za odmor, al dobro... vjerovatno Stojanović odlazi kao i Zadro...
Po meni na ova mjesta treba dovesti pojacanja!
....................Melher...................
Markovic....Anicic.......Ivankovic...Zurzinov.
................. klasicni defanzivni..
Selimovci...P.Susic......Zizovic......Sarac....
..................Dragicevic(Jackson)..............
PS: Dajte nam Dudelange da se igramo,da se igramo![]()
![]()

I ja bih radije neke od ovih anonimusa, makar u ovom prvom krugu,a poslje može i neko zvučnije ime. Naam se da ćemo proći prvo kolo i da neće biti neko daleko gostovanje. Mislim da bi nam idealno bilo da dobijemo nekoga iz San Marina. Vjerujem da nebi ni Zeta bila loš izbor, eventualno Makedonci.
Definitivno bih volio izbjeći Mađare jer su oni poprilično napredovali zadnjih godina i bili bi težak protivnik, a nebi se baš ni stadion napunio protiv njih.
Samo mi je čudno kako se kasnije primjenjuje ona regionalna ograničenja,a sada kad nastupaju najslabiji i najsiromašniji klubovi lako te može zapasti putovanje od preko tisuću kilometara.
Definitivno bih volio izbjeći Mađare jer su oni poprilično napredovali zadnjih godina i bili bi težak protivnik, a nebi se baš ni stadion napunio protiv njih.
Samo mi je čudno kako se kasnije primjenjuje ona regionalna ograničenja,a sada kad nastupaju najslabiji i najsiromašniji klubovi lako te može zapasti putovanje od preko tisuću kilometara.
Bolje kakav anonimus jer prolazak prvog pretkola osigurava plus 90 000 eura,za nastup u prvom 90 000,te za nastup u drugom pretkolu 90 000,180 000 eura bi zaradili samo od lige ueffa sto nije mala stvar za nase uslove!
Prolaskom u grupnu fazu ja mislim da bi osigurali financiranje kluba iducih 10 godina
,zamisli te scene,prvo pretkolo grevenmacher ,drugo pretkolo reykjavik ili vaduz te u trecem pretkolu stabek ili molde to sve poizbacimo
i gledat kasnije liverpoola i sl ekipice,samo sumnjam da bi mogli igrati pod bijelim brijegom!
Nista isli bi na Poljud,ta nece hajduk daleko dogurat!
Prolaskom u grupnu fazu ja mislim da bi osigurali financiranje kluba iducih 10 godina

HSK Zrinjski Mostar
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
I ja bih da vam cestitam europu sa zakasnjenjem
izvinite zasluzeno manje vise ali cestitam kvalitetna ste ekipa sto ste i pokazali u vise navrata na grbavici svaka cast i zelim vam da dogurate sto dalje

svoj ti pos'o !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
nevjerujem da se moze u drugu zemlju pije u zenicu a kolko za prolaz prekola LP znas li mozdaBabilon je napisao/la:Bolje kakav anonimus jer prolazak prvog pretkola osigurava plus 90 000 eura,za nastup u prvom 90 000,te za nastup u drugom pretkolu 90 000,180 000 eura bi zaradili samo od lige ueffa sto nije mala stvar za nase uslove!
Prolaskom u grupnu fazu ja mislim da bi osigurali financiranje kluba iducih 10 godina,zamisli te scene,prvo pretkolo grevenmacher ,drugo pretkolo reykjavik ili vaduz te u trecem pretkolu stabek ili molde to sve poizbacimo
i gledat kasnije liverpoola i sl ekipice,samo sumnjam da bi mogli igrati pod bijelim brijegom!
svoj ti pos'o !
Znam da je Zrinjski lani samo za nastup u 2. pretkolu lige prvaka dobio negdje oko 360 000 eura!Grbavica moj zivot je napisao/la:nevjerujem da se moze u drugu zemlju pije u zenicu a kolko za prolaz prekola LP znas li mozdaBabilon je napisao/la:Bolje kakav anonimus jer prolazak prvog pretkola osigurava plus 90 000 eura,za nastup u prvom 90 000,te za nastup u drugom pretkolu 90 000,180 000 eura bi zaradili samo od lige ueffa sto nije mala stvar za nase uslove!
Prolaskom u grupnu fazu ja mislim da bi osigurali financiranje kluba iducih 10 godina,zamisli te scene,prvo pretkolo grevenmacher ,drugo pretkolo reykjavik ili vaduz te u trecem pretkolu stabek ili molde to sve poizbacimo
Sad koliko prolazak donosi ne znam!
HSK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Niste svjesni koliko mi je drago sto ste izborili Evropu. Zato vam od srca čestitam i aBd da stignete što dalje.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Hvala kolega,također obostrane su zelje!Nek nasi klubovi sto bolje odrade evropu da mlada raja ima motiva i zelje nastaviti sto bolje i sto kvalitetnije se baviti nogometom!plava_pruga je napisao/la:Niste svjesni koliko mi je drago sto ste izborili Evropu. Zato vam od srca čestitam i aBd da stignete što dalje.
HSK Zrinjski Mostar
ovakvi komentari daju nadu u bolje sutra...svaka cast lave,hvala lijepo...ja sam vam vama cestitao na vasoj temi...svake godine smo jaci i jaci u svim segmentima ipak smo bili "zaledjeni" 47 DUGIH GODINA ali smo se vratili i bicemo zivi dok je svijeta i vijeka....a sto se tice ove sezone,danas je nas kapetan to najbolje rekao... kad realno sagledamo cijelu sezonu,pehove koji su nam se desavali(vise od pola ekipe povrijedjeno skoro cijelu sezonu)..pa covjece ko da smo osvojili LP...glavni igraci su nam bili povrijedjeni,sve su to iznjela nasa djeca,koja su prosla skolu od najmladjih uzrasta do prvog tima,i ta nasa skola stalno izbacuje igrace za 1.tim...to mi je veca satisfakcija od prvog mjesta,i to je garancija za slijedece godine..samo rad sa djecom i ta djeca moraju dobivati sanse,a nasi treneri na celu sa upravom to forsiraju..i na tome svaka cast...plava_pruga je napisao/la:Niste svjesni koliko mi je drago sto ste izborili Evropu. Zato vam od srca čestitam i aBd da stignete što dalje.
volim nase dijete nego drogbu
nista,idemo dalje..novi zagoni po europi...NEPROCJENJIVO
Dakle, Zrinjski ce sigurno i u drugom pretkolu biti nosilac, tako da vam se otvara vrlo lijepa prilika za 6 evropskih utakmica. U drugom pretkolu moguci protivnici su:
Winners of match involving Šibenik
Winners of match involving Torpedo Zhodino
Winners of match involving Dnepr Mogilev
Sūduva Marijampolė
Winners of match involving Skonto
Winners of match involving KR Reykjavík
Sporting Fingal
Shamrock Rovers
Winners of match involving Dundalk
Vaduz
Winners of match involved TPS
Gorica
Winners of match involving KF Tirana
Šiauliai
Winners of match involving Tauras Tauragė
Winners of match involving Zestaponi
Jelgava
Winners of match involving Iskra-Stal
Winners of match involving Olimpia
Winners of match involving Mogren
UE Sant Julià
Breiðablik
Bangor City
Atyrau
Sillamäe Kalev
Mika
Besa Kavajë
Valletta
Budućnost Podgorica
Víkingur
Cliftonville
Tre Fiori
Winners of match involving 2nd, 3rd or 4th placed team of 2009–10 Umaglesi Liga
Winners of 2009–10 Moldovan Cup
Winners of 2009–10 Hungarian Cup
Winners of 2009–10 Luxembourg Cup
Winners of 2009–10 Georgian Cup
Sve se to moze proci, a onda u trecem pretkolu Liverpool, Juventus, Stuttgart, Sporting, Galatasaray...
Winners of match involving Šibenik
Winners of match involving Torpedo Zhodino
Winners of match involving Dnepr Mogilev
Sūduva Marijampolė
Winners of match involving Skonto
Winners of match involving KR Reykjavík
Sporting Fingal
Shamrock Rovers
Winners of match involving Dundalk
Vaduz
Winners of match involved TPS
Gorica
Winners of match involving KF Tirana
Šiauliai
Winners of match involving Tauras Tauragė
Winners of match involving Zestaponi
Jelgava
Winners of match involving Iskra-Stal
Winners of match involving Olimpia
Winners of match involving Mogren
UE Sant Julià
Breiðablik
Bangor City
Atyrau
Sillamäe Kalev
Mika
Besa Kavajë
Valletta
Budućnost Podgorica
Víkingur
Cliftonville
Tre Fiori
Winners of match involving 2nd, 3rd or 4th placed team of 2009–10 Umaglesi Liga
Winners of 2009–10 Moldovan Cup
Winners of 2009–10 Hungarian Cup
Winners of 2009–10 Luxembourg Cup
Winners of 2009–10 Georgian Cup
Sve se to moze proci, a onda u trecem pretkolu Liverpool, Juventus, Stuttgart, Sporting, Galatasaray...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.