Kakvi smo ???lottdogg je napisao/la:blrs je napisao/la:ovaj mandrak iz posta u post dokazuje onu cuvenu ajnstajnovu izjavu...
haj bolan u krmetnjak pa komentarisi , danas ste pokazali kakvi ste
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Ti si opterecen sa mnom, ne znam zašto ali znam da non stop nešto prozivaš i ismijavaš me.blrs je napisao/la:ovaj mandrak iz posta u post dokazuje onu cuvenu ajnstajnovu izjavu...
Razumijem da su borčevi navijaci teško optereceni i iskompleksirani sa Osimom, ali što si ti sa mnom

Uopšte se tebi nikako ne obracam, ali ti imaš neku potrebu da se meni redovno obracaš

prava ste gospoda , bez kompleksa , bez trunke nacionalizma , sa lijepim predizbornim zeljamaPrPaAaa je napisao/la:Kakvi smo ???lottdogg je napisao/la:blrs je napisao/la:ovaj mandrak iz posta u post dokazuje onu cuvenu ajnstajnovu izjavu...

strasni ste

ma ne buraz,ne ismijavam te,mozda ti to tako shvatas,ali si mi nekako posebno zanimljiv sa svojim postovima i nista vise..
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
nismo danas to dokazali,to je dokazano davno,davno ...pitaj stariju raju da ti objasni(nadam se da ces skontati)lottdogg je napisao/la:blrs je napisao/la:ovaj mandrak iz posta u post dokazuje onu cuvenu ajnstajnovu izjavu...
Skandiranje cijelog stadiona tipa "Ubij turcina" dok na zemlji leži željin igrac koji se (usput receno) zove Srdjan Savić još samo u Banja Luci možemo vidjeti, i to u 21 stoljecu....katastrofa.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Ako smo ikada ostali duzni igracima onda je to sad, znaci nema opravdanja ono sto je bitnije od svega da protiv Celika treba da bude puna Grbavica, povedite rodjake, rodice, komsije i komsinice jer Zeljo je ponovo na pravom putu i treba nasu pomoc sa tribina
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
joj,joj do kad se ti nama mislis provaljivati?Mandrak je napisao/la:Skandiranje cijelog stadiona tipa "Ubij turcina" dok na zemlji leži željin igrac koji se (usput receno) zove Srdjan Savić još samo u Banja Luci možemo vidjeti, i to u 21 stoljecu....katastrofa.

- nikad_izvini
- Kontakt:
Sve u svemu, zaslužen bod. Onako treba igrati u gostima a ne "težiti nadigravanju"
Đeš se nadigravati sa papcima iz Travnika. Samo još da počnemo da zabijamo šanse, al se ne sekiram. Plavo proljeće dolazi
Odbrana već počinje da liči na "pravu odbranu". Posebno su mi se svidjela dva ekspresna uklizavanja u petercu nakon Šehinog kiksa. Igrač Borca nije stigao da šutne prema golu a naša tri iugrača su već bila oko njega.
Odbrana sa Markovićem i Kerlom već liči na nešto. Nadam se da će se Bogičević vratiti nakon one ozljede. Bolji je štoper od Mešića, po meni. Nije loše ni ovako.
Savić me iznenadio, solidno je odigrao. Period adaptacije traje. Očekujem zajebano "plavo proljeće"
Ono penala nije vidjelo. Čolić je išao da padne, vidjelo se. Ja bi mu dao žuti zbog simuliranja
Sudija navlačio za Borac, al džaba. Nismo mi njanje
Navijanje im je bilo za deset. Ko o čemu..............

Odbrana već počinje da liči na "pravu odbranu". Posebno su mi se svidjela dva ekspresna uklizavanja u petercu nakon Šehinog kiksa. Igrač Borca nije stigao da šutne prema golu a naša tri iugrača su već bila oko njega.
Odbrana sa Markovićem i Kerlom već liči na nešto. Nadam se da će se Bogičević vratiti nakon one ozljede. Bolji je štoper od Mešića, po meni. Nije loše ni ovako.
Savić me iznenadio, solidno je odigrao. Period adaptacije traje. Očekujem zajebano "plavo proljeće"

Ono penala nije vidjelo. Čolić je išao da padne, vidjelo se. Ja bi mu dao žuti zbog simuliranja

Navijanje im je bilo za deset. Ko o čemu..............

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
kome vama?? opet neke seoske prozivke . jesam li šta slagao?blrs je napisao/la:joj,joj do kad se ti nama mislis provaljivati?Mandrak je napisao/la:Skandiranje cijelog stadiona tipa "Ubij turcina" dok na zemlji leži željin igrac koji se (usput receno) zove Srdjan Savić još samo u Banja Luci možemo vidjeti, i to u 21 stoljecu....katastrofa.
- Megamon
- Kontakt:
Sto se potkuhava pred derbi.
Bolje da umjesto predizbornih plakata lijepe ultrakodeks.
sigurno bi to vise raju zainteresovalo nego ovo.
Bolje da umjesto predizbornih plakata lijepe ultrakodeks.
sigurno bi to vise raju zainteresovalo nego ovo.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Iskreno, pribojavao sam se utakmice jer sam mislio da je Borac puno jaca ekipa. Vecina njihovih igraca ima dosta iskustva igranja po nasoj ligi a dosta njih je bilo i vani i osjetilo jace utakmice. Ali sad kazem, bez obzira na rezultata vecerasnje utakmice i one u uzvratu da oni nisu bolja ekipa od Zelje. Barem to nisu veceras prikazali. Izgleda da je jedina razlika sto su se oni zahuktali na vrijeme pa su stvorili +4 u odnosu na nas a nasima treba malo vise da krenu kako treba.
Sad treba zaboraviti Borac i okrenuti se subotnjoj utakmici sa Celikom. Igracima i Amaru sad treba maksimalna podrska. Ne treba se stvarati nervoza i psovati ako ne povedemo rano ili ako primimo go nego im tada treba dati jos vecu podrsku. Pisao sam da je utakmica sa Velezom bila za korak naprijed ili korak nazad. Sreca je pa su igraci stisli m.da i dobili utakmicu te se pomjerili korak naprijed. Kakva bi samo krila dobili igraci kad bi dobili Celika i ostali neporazeni u Lukavici. Kakva bi se samo atmosfera u ekipi stvorila pred derbi.

Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Subota, 02.10. u 19:30!
ŽELJEZNIČAR - ČELIK
SVI NA UTAKMICU!
Sad treba zaboraviti Borac i okrenuti se subotnjoj utakmici sa Celikom. Igracima i Amaru sad treba maksimalna podrska. Ne treba se stvarati nervoza i psovati ako ne povedemo rano ili ako primimo go nego im tada treba dati jos vecu podrsku. Pisao sam da je utakmica sa Velezom bila za korak naprijed ili korak nazad. Sreca je pa su igraci stisli m.da i dobili utakmicu te se pomjerili korak naprijed. Kakva bi samo krila dobili igraci kad bi dobili Celika i ostali neporazeni u Lukavici. Kakva bi se samo atmosfera u ekipi stvorila pred derbi.

Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Subota, 02.10. u 19:30!
ŽELJEZNIČAR - ČELIK
SVI NA UTAKMICU!
AMAR OSIM
-
- Kontakt:
sto se tice utakmice dokaz da je borac ekipa podjednakih kvaliteta nasoj,pasce borac ponovo vidjecete,sad nam je bitan celik jer je to poslije njanja najteza domaca tekma,i onda vrlo bitna tekma u lukavici,jedna od vaznijih u prvom dijelu sigurno,danas mi je malo zeba zakazao,popovic haj neka solida ono bori se,ali kerla me maximalno iznenadio stvarno je strasan stoper,markovic dosta dobar puno smo dobili u njemu,i samo visca da uleti umjesto colica i svraka umjesto culuma i to je dosta dobra ekipa
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Šehić danas loš...imao je par odbrana...al i neočekivanih kikseva!
Marković tanko...kuburimo s tom pozicijom!
Mešić dobar!
Kerla=Walter Samuel=BETON
Stanić-Nije loš...al on je bolji kad igra ofanzivniju ulogu!
Bešlija-Imao je i boljih utakmica al je sve odradio kako treba-KAPITENSKI
Zeba-njegova tehnika ne dolazi do izražaja na divljem zapadu!
Ćulum- ima grešaka...al biće bolje!
Savić- nešto slično!Uspon forme je u toku kod sviju pa tako i kod njega!
Lazo-Bori se, gura...al nije to to...Sta je promasio u drugom poluvremenu-gol za 1/4 finala!
Čolić-Kakav je takav je-od Lazara je bolji!
Višća da je imo više vremena pobjego bi jednom..ovako...nkad saznati nećemo!!!
Povratkom Svrake, dizanjem samopouzdanja, možemo mnogo bolje!
Željo je šampion!!!

Marković tanko...kuburimo s tom pozicijom!

Mešić dobar!

Kerla=Walter Samuel=BETON

Stanić-Nije loš...al on je bolji kad igra ofanzivniju ulogu!

Bešlija-Imao je i boljih utakmica al je sve odradio kako treba-KAPITENSKI

Zeba-njegova tehnika ne dolazi do izražaja na divljem zapadu!

Ćulum- ima grešaka...al biće bolje!
Savić- nešto slično!Uspon forme je u toku kod sviju pa tako i kod njega!

Lazo-Bori se, gura...al nije to to...Sta je promasio u drugom poluvremenu-gol za 1/4 finala!

Čolić-Kakav je takav je-od Lazara je bolji!
Višća da je imo više vremena pobjego bi jednom..ovako...nkad saznati nećemo!!!
Povratkom Svrake, dizanjem samopouzdanja, možemo mnogo bolje!
Željo je šampion!!!
TM87
Provuce se Borac jedva danas a bli su zreli za fasungu.
Sad jos 90 min sikiracije.
Sad jos 90 min sikiracije.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
tanzla je napisao/la:Gollume eto ko je jači stoper od Vuleta, naš Kerla.

Dobar Kerla, dobar. Ali, opet bespotrebno dobio karton.
Sto se tice utakmice, klasicna igra na rezultat. Cilj je bio umrtviti igru i u tome se uspjelo.
Amar je malo iznenadio s pozicijama Zebe i Beslije na terenu. Povratak Svrake je vrlo znacajan.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- samir_tm87
- Kontakt:
kad cete skontat da ovo nije tifo forum i da beze nabijate postove tipa nije
sve ce to bit delete akoBogda 

Meni je ovo bilo sasvim zadovoljavajuce,posebno mi se to odnosi na vezni red koji je drzao utakmicu,pa sam malo ostao zbunjen misljenjima da Culum npr nije odigrao dobro...imao je evidentnih gresaka i to stoji,ali po meni je ovo njegova najbolja utakmica ove sezone,toliko trke dugo nisam vidio kod njega...ako se analizira utakmica ja onda gledam i greske koje se prave ali gledam i druge stvari,pokrivanje prostora,pokrivanje igraca,odnos prema trci,bezobrazluk,mangupluk,predaja lopte,znaci kompletan angazman...Culum ga je danas definitivno imao,a bogami i Savic,ali ja cu Culumu dati jako dobru ocjenu danas...Beslija kapitenski,poginuo na terenu,mora skinuti koju kilu,ali i ovakav je i previse vrijedan za nas...odbrana polozila ispit na celu sa Kerlom,a i Mesic je danas bio ok,Kerli svaka cast,momak puca od snage a i od zelje,vjerovatno da dokaze svoju vrijednost...Sehic ce me u grob otjerati...ja cu mu uvijek dati podrsku i dobice od mene aplauz svaki put,ali ono sto on prikazuje stvarno nema smisla,totalno je van forme,onakve greske ja ne bi pravio da sam na golu...Lazu i Zebu ubise,ne mogu da maknu...Zeba je i mimo toga odigrao dobro koliko je mogao,a Lazo je morao onu sansu iskoristiti,to njemu fali,nemoguce je da se ono osuta pored gola,kad vec dobije priliku a da ga ne lome...volio bih da se Colic i Markovic malo poprave,ja od njih ocekujem da budu pojacanja,a ne samo u startnoj postavi...Stanic mi je bolji na ovom boku nego na desnom...
Generalno jako sam zadovoljan jer je Amar postavio dobru taktiku,a nasi igraci to opravdali...bice tesko u revansu,ali imamo dobre sanse uz pun stadion...
Ali sada je najvaznija utakmica koja slijedi i ovde je moguce da se lomi prvenstvo...treba nam pobjeda protiv Celika...ne znam kako stojimo sa kartonima jer je onaj kauboj od sudije dijelio nemilice,ali znam da bez obzira na igrace koji mogu nastupiti ili ne mogu,grbavica ovog puta mora biti prepuna...ako cemo ikada da dokazujemo nasu ljubav,onda to trebamo uraditi sada...ovo je osjetljiv momenat u prvenstvu i mi moramo biti tu za nas klub i za nase igrace...za punu grbavicu i za novu pobjedu !!!
Generalno jako sam zadovoljan jer je Amar postavio dobru taktiku,a nasi igraci to opravdali...bice tesko u revansu,ali imamo dobre sanse uz pun stadion...
Ali sada je najvaznija utakmica koja slijedi i ovde je moguce da se lomi prvenstvo...treba nam pobjeda protiv Celika...ne znam kako stojimo sa kartonima jer je onaj kauboj od sudije dijelio nemilice,ali znam da bez obzira na igrace koji mogu nastupiti ili ne mogu,grbavica ovog puta mora biti prepuna...ako cemo ikada da dokazujemo nasu ljubav,onda to trebamo uraditi sada...ovo je osjetljiv momenat u prvenstvu i mi moramo biti tu za nas klub i za nase igrace...za punu grbavicu i za novu pobjedu !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- samir_tm87
- Kontakt:
kerla dobio zuti danas , dobio zuti u zadnjoj tekmi kad je loptom napucao onu reklamu i jel imao jos koji ?
- pintol_TM87
- Kontakt:
hmm mozda nisam pratio ali jel govorite o tekmi protiv celika ili u uzvratu protiv borca...samir_tm87 je napisao/la:kerla dobio zuti danas , dobio zuti u zadnjoj tekmi kad je loptom napucao onu reklamu i jel imao jos koji ?
zar se zuti pikaju i iz kupa i kazna se odradjuje u prvenstvu?
P.s. MISLIM da je Svraka suspendovan 2 tekme?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!