Pa3ot je napisao/la:A sto vi tuzlaci glumite toliko postenje i dizete buku i medije a znate i vi sami da niste igrali regularno sve utakmice. Pa ja vam tvdim , mi da smo dobili na poklon 3 boda u Banovicima kao sto ste vi dobili , mi bi 100% usli u Premijer ligu!!! Zasto vam je bitna toliko ova utakmica , zasto ste vec u Premijer ligi ako pobjedite Branitelj a imate i gostovanje u Srebreniku?? Zasto se ne bojite kako ce te proci u Srebreniku????!!!! Pa naravnoooo , igraci Srebrenika se vozikaju u Husicevom autobusu i vi u Srebrenik idete na izlet dok smo se mi morali krvi svoje napiti da tamo pobjedimo. Nemojte glumiti svetce , za koliku bagru nas smatrali , vjerujte i vi ste isti!! Znam da necete stediti sto se tice novca koji cete ponuditi igracima Branitelja i veselite se , usli ste u Premijer ligu , naravno nije nikome bitno kako ali znajte da niste posteno , da niste svojom igrom to izborili i ako nastavite ovako ekspresno cete se vratiti iz Premijer lige...zivi bili pa vidjeli
kme kme
što bi se bojali Srebrenika, domaći navijači, ekipa u rangu sa Orašjem i GOŠKom
de još malo kmee kmee
alex, mislim da će biti ista postava kao protiv Jedinstva
VI ste kmeeecali kmeeecali i iskmecali da promjene sudiju. I umjesto ovog iz Cazina dosao Tigrov rodjak hahahah sami ste sebi ucerali
Naša tema postala mjesto za ispoljavanje kompleksa i frustracija prema Slobodi i Tuzli. A i ovi naši se primaju i nastavljaju diskusiju s paćenicima, tako da se gubi svrha bilo kakve normalne konverzacije. Bolje jedna kvalitetno ispisana stranica, nego stotinu spamma, trollanja i trash-talka. Nikoga više ne zanimaju mahalsko-insiderske priče rekla-kazala, podbadanja i provokacije. Uozbiljite se, molim vas.
Apelujem na sve da se spuste tenzije i da nastavimo u opuštenom ritmu pisati o FK Slobodi.
Naši prvotimci odradili su posljednji trening u Međugorju pred sutrašnji meč protiv Branitelja
Ono što svakako vrijedi naglasiti je sjajna atmosfera u ekipi i veliki optimizam naših fudbalera. Blažević i njegovi saradnici i danas su radili na podizanju efikasnosti ekipe.
Kroz vježbu 5 na 1, uigravanje prekida i izvođenje penala Crveno - crni su se pripremali na sve ono što ih očekuje pod Bijelim brijegom.
Dodajmo, da je ekipa u Međugorju imala sjajne uslove za rad i fudbaleri su se isključivo fokusirali na trenažni proces. Nisu se opterećivali informacijama vezanim za delegiranje sudija, te su na miru mogli da se psihološki i fizički najbolje pripreme za meč sezone.
Branitelj jeste neugodan protivnik, ali u taoru Crveno - crnih svi su odlučni da konačno dođu do "četvrte sreće". Naime, ekipa iz Rodoča nas jedo sada tri puta pobjeđivala u ligaškim mečevima.
Vrijeme je da im se konačno revanširamo na neutralnom terenu i zacementiramo lidersku poziciju na tabeli.
Nego ja bi zahvalio ekipama sa TK koji su se solidirali I trazili takodjer da se promjeni sudija..jer parola je glasila"danas Slobodi, sutra nama"...ja samo znam Jedinstvo ako ne udje sad nece nikaddd I tako im I treba jer su svugdje pokvarili svoj ugled...Nema vise bodova na TK..nema u Capljini Bratstvo ce to stopirat zbog njih I td.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
Ne treba se obazirati na provokacije od strane bišćana.Neka pišu šta hoće.Mi znamo kako stvari stoje.Trenutno smo prvi,na mjestu koje vodi u PL.Oni neka pišu sve i svašta.Ko gubi ima pravo da se ljuti
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Pa jarane I jesmo za Jedinstvo liga sampiona u svemu..kao klub trenutno, u navijackom smislu a I bodovnom I po igri trenutno
FKR TZ 87'
ako nasa uprava na celu sa azmiom ostvai zacrtano sledece godine nikom nece biti jednostavno kada mu dolazi sloboda...noge ce da im klecaju..cak smijem reci da sam siguan u plasman medju prva tri na tabeli
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Kada uđemo u PL mislim da treba razmišljati o novom nabavljaču dresova.Dosta je ovih šalabajzerskih Givova,Legea i Patrick.Treba nam nešto zvučno kao Adidas,Nike ili Puma.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
intercontinental je napisao/la:Kada uđemo u PL mislim da treba razmišljati o novom nabavljaču dresova.Dosta je voih šalabajzerskih Givova,Legea i Patrick.Treba nam nešto zvučno kao Adidas,Nike ili Puma.
Treba prvo uci u PL polako nemojte trcati pred rudu znamo da se je jedinstvo to obilo o glavu ....
Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 13 maj 2014, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
wienultras je napisao/la:ako nasa uprava na celu sa azmiom ostvai zacrtano sledece godine nikom nece biti jednostavno kada mu dolazi sloboda...noge ce da im klecaju..cak smijem reci da sam siguan u plasman medju prva tri na tabeli
Vidjet ces kad uvede Slogu iz Simin Hana ovdje j kad se u tom klubu tad budj kalil nasa djeca Slobode..ovdne ce doci samo s jednim razlogom a to da bude medju 5 ekipa I da onda uzimJedinstvu I ostalim pare zaolstanak ili PL...naravno te pare ce dobro doci Slobodi u PL
FKR TZ 87'
SaltCityAttack je napisao/la:Nego ja bi zahvalio ekipama sa TK koji su se solidirali I trazili takodjer da se promjeni sudija..jer parola je glasila"danas Slobodi, sutra nama"...
+1
Jedva cekam sutra mec da pocne,samo da pobjedimo..vec sam prognozirao rezultat 0:1 u 90 + da se svi slagiramo odreda .. nije me briga za mec u Kaknju,samo gledat sebe...
I onda hladno ispratit zadnja tri kola
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!