Jarane baci taj samsung zivota ti eto
Em ti ne znas
Em on ne mere

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jarane baci taj samsung zivota ti eto
Po ovome kako su napisali jeste,Ramic je isto 10-tka inace.
Handzic definitivno. Razlog je vrlo jasan.Napapijri je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:27Evo da postavimo kontra tezu: Sta bi ti birao kada bi opcija bila Handzic ili Moraitis? Malo je tesko prihvatiti cinjenicu da mi nismo bas u mogucnosti dovoditi igrace koje zelimo ovdje na forumu, sto zbog nedostatka volje kod tih igraca da igraju nasu ligu, sto zbog nedostatka novca jer te takvi zavale u vecini slucajeva. Vidis da se patimo zavrsiti Zakarica koji se svakih par godina vraca u ovu ligu.ajdohordas je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:23Ne mozes vjerovat sta se sve pise....
Pojedini bi grupe evropskih takmicenja ali sa pojacanjima kao sto su Moraitis, Tomasevic, Horic i ko se sve nije prizivao ovdje...
ajdohordas je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:34Handzic definitivno. Razlog je vrlo jasan.Napapijri je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:27Evo da postavimo kontra tezu: Sta bi ti birao kada bi opcija bila Handzic ili Moraitis? Malo je tesko prihvatiti cinjenicu da mi nismo bas u mogucnosti dovoditi igrace koje zelimo ovdje na forumu, sto zbog nedostatka volje kod tih igraca da igraju nasu ligu, sto zbog nedostatka novca jer te takvi zavale u vecini slucajeva. Vidis da se patimo zavrsiti Zakarica koji se svakih par godina vraca u ovu ligu.ajdohordas je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:23Ne mozes vjerovat sta se sve pise....
Pojedini bi grupe evropskih takmicenja ali sa pojacanjima kao sto su Moraitis, Tomasevic, Horic i ko se sve nije prizivao ovdje...
Ako kvalitetom nije bolji, losiji nije sigurno. Domaci igrac koji je odrastao u ovom klubu, on ne zna i ne moze ali bar zna sta znaci ovaj klub nama a i drzavi. Plata, ako nije manja nije ni veca sigurno. I realno u kakvoj god formi da je Hare, imao je par poteza koji su nam izvlacili utakmice.
Taj grk nije mogao doci so izrazaja u crnogorskoj ligi koja je za dva koplja ispod nase.
Ta bezvezna pojacanja uopste ne bih ni spominjao ni prizivao nama. Strani igrac koji dodje mora da donese prevagu kao sto je Mili, Susic, Rahman, Fanimo itd itd. Ostalo se pokrije juniorima i eto nekim nasim igracima koji su onako solidni kao sto je Heba i onim koji su odrasli u klubu kao sto je Dupovac.
Znam i ja šta znači klub, mogul makar na klupu? Stid me tražiti prvih 11 jer ne znam lopte, a i imam 15kg viška. Doduše to su i Harganovi parametri, al ja imam obraza.Zoran28 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:38ajdohordas je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:34Handzic definitivno. Razlog je vrlo jasan.Napapijri je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:27
Evo da postavimo kontra tezu: Sta bi ti birao kada bi opcija bila Handzic ili Moraitis? Malo je tesko prihvatiti cinjenicu da mi nismo bas u mogucnosti dovoditi igrace koje zelimo ovdje na forumu, sto zbog nedostatka volje kod tih igraca da igraju nasu ligu, sto zbog nedostatka novca jer te takvi zavale u vecini slucajeva. Vidis da se patimo zavrsiti Zakarica koji se svakih par godina vraca u ovu ligu.
Ako kvalitetom nije bolji, losiji nije sigurno. Domaci igrac koji je odrastao u ovom klubu, on ne zna i ne moze ali bar zna sta znaci ovaj klub nama a i drzavi. Plata, ako nije manja nije ni veca sigurno. I realno u kakvoj god formi da je Hare, imao je par poteza koji su nam izvlacili utakmice.
Taj grk nije mogao doci so izrazaja u crnogorskoj ligi koja je za dva koplja ispod nase.
Ta bezvezna pojacanja uopste ne bih ni spominjao ni prizivao nama. Strani igrac koji dodje mora da donese prevagu kao sto je Mili, Susic, Rahman, Fanimo itd itd. Ostalo se pokrije juniorima i eto nekim nasim igracima koji su onako solidni kao sto je Heba i onim koji su odrasli u klubu kao sto je Dupovac.
![]()
ja kao gadget fan se slazem sa konstatacijom
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, fera, kogmagie46, ledesma, riki46 i 27 gostiju.