japa je napisao/la: ↑22 feb 2021, 17:40
Pa kad kazes srpska mitologija na sta drugo mislis nego na veliku srbiju? Svaki mit pocinje i zavrsava na tome necemo se sada praviti ludi...Jedini ovdje koji laze kao sto smo i vidjeli sinoc si ti a i pises gluposti, jer kako drugo objasniti stavljanje u isti kontekst Federerove konkurencije i srpske mitologije nego kao notornu glupost.
Fino sam te zamolio da mi nađeš post gdje sam napisao velika Srbija ?
Pratim Novaka od njegovog meča sa Ančićem na Wimbledonu , i redovno čitao portal B92 koji je pratio svaki GS i ostale turnire i gdje si mogao komentarisati vijesti i dešavanja , a naravno kako je Novakova karijera išla prema gore tako su se u komentarima mijenjala mišljenja kako bi se Novak sve više uzdizao , a Federer i Nadal minimizirali .
Primjer je završni masters , dok ga Novak nije počeo osvajati bio je "polubitan" turnir , a kada je Novak počeo osvajati bio je haman GS .
Kada sam napisao kolijevka mitova Srbija mislio sam kako ta zemlja ima dosta mitova , tipa da smo mi sebe granatirali 3 godine , da su srbi nebeski narod , da su četnici pozitivci ...
Pa tako i sportski mitovi , da Novaka ne vole u svijetu jer je Srbin , da nije bila sudijska krađa kada su Litvanci htjeli napustiti teren , da je Nadal dopingovan , da Nike bira Novaka protivnike na GS , i tako dođemo do toga da je Federerova konkurencija bila smješna .
Većina komentara tako pišu , pa onda i poneki novinar napiše nešto o tome i to se proširi u doba interneta , i to je "tako" .
Na to sam mislio , na nikakvu veliku Srbiju .
Još jednom bih te zamolio da mi nađeš post gdje sam napisao velika Srbija ?
To čitanje misli je previše čak i od tebe .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!