RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 07 mar 2015, 15:56

može li neko postaviti emisiju rodjeni, rodjeni od 5 marta 2015, znači u četvrtak što je bila?

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 07 mar 2015, 16:00

Odigravanje utakmice KUP-a BiH Zrinjski-Velež je pod znakom pitanja i nije sigurno hoće li uopšte biti odigrana!
Kako doznajemo iz pouzdanih izvora bliskih savezu uprava NK Zrinjski se žalila NS BiH jer su diskriminirani od istog saveza.Kako su naveli u obrazloženju sve ekipe u kupu igraju po sistemu jednu utakmicu kući-jednu u gostima,a samo oni su prisiljeni da igraju obe utakmice u gostima i traže da se nešto uradi po tom pitanju,i da se očituje NSBiH i da javno kaže zašto se oni diskriminiraju u odnosu na druge klubove! :D :D :guz:
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 mar 2015, 17:15

Utakmice se igraju a niko ne zna, po facebooku se dogovara da se ode u utorak na trening pred utakmicu RA je protiv jer kazu igraci ih ne postuju. Znaci opet se djelimo, nema nikakve komunikacije na relaciji navijaci -klub, losa atmosfera a hocemo pobjedu .Tesko bogami sa ovakvim odnosom jednih prema drugima tesko,zasto je to tako niko ne govori. Samo me interesuje za koga onda se igra taj kup i sta radi predstavnik RA u klubu ako nisu u stanju komunicirati .Znaci prvi los rezultat i vracamo se na ono staro gdje svak svakog optuzuje i niko ne preuzima krivicu. Zalosno boga mi...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 07 mar 2015, 17:32

4-0 je Velež dobio Igmana na kraju.
Support your local club !

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 mar 2015, 17:50

emil02in je napisao/la:Utakmice se igraju a niko ne zna, po facebooku se dogovara da se ode u utorak na trening pred utakmicu RA je protiv jer kazu igraci ih ne postuju. Znaci opet se djelimo, nema nikakve komunikacije na relaciji navijaci -klub, losa atmosfera a hocemo pobjedu .Tesko bogami sa ovakvim odnosom jednih prema drugima tesko,zasto je to tako niko ne govori. Samo me interesuje za koga onda se igra taj kup i sta radi predstavnik RA u klubu ako nisu u stanju komunicirati .Znaci prvi los rezultat i vracamo se na ono staro gdje svak svakog optuzuje i niko ne preuzima krivicu. Zalosno boga mi...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Drug moj mnogo je pitanja bez odgovora i bojim se da ce to potrajati.ovo potcrtano sam namjerno izdvojio,djelimo se a ne znamo zasto.Naravno nisam pokupio svu pamet svijeta, ali sam ubjedjen da je atmosferi nepovjerenja jako doprinijela nasa mahalska politika,mislim nas navijaca.Nemamo mi jasnu viziju,nemamo mi objektivnog gledanja na situaciju,neznamo mi sta hocemo.Hocemo rezultat,hocemo stadion tip-top,hocemo domace igrace na terenu,necemo Tanu,necemo Avdu,necemo Mrkvu,Feju doveo NN ta ce on,hocemo optuziti svoje ljude za prodaju pa nam Velez igra pred 300 ljudi itd.
A kad ja umaram pricom da je to BOLEST koja nas pojede iz nutra,poput karcinoma jede ,grize ,nosi najgoru poruku,a mi je pored ociju ne vidimo.Ako se hitno ne opametimo odosmo u pm,ovo samo RA moze spasiti,ali pametne momke na celo grupe isturiti,postaviti "pravila ponasanja" na ulici ,u gradu,napraviti otvoren sastanak sa upravom i jasno reci sta ocekujemo od svakog pojedinca koji se vrti oko kluba i napumenuti sta mogu ocekivati u slucaju ispada itd.Mi bez obracuna u vlastitim redovima ne mozemo naprijed,zapamtite :evil:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 07 mar 2015, 18:26

Ja sam uz mostarsku omladinu i RA mada sam i sam pozivao na odlazak na trening. Bola momci prevalili 250 km do Zvornika,na njihovoj strani dajemo gol a igraci se raduju na suprotnoj korner zastavici,ne obavjestavaju se nista. Pa gdje je onaj decko AJ sto je u klubu ispred RA a nije gostovanja vidio. Dajte bola kakva je ovo zajebancija. Ovi momci sto sada furaju na gostovanja i ovi malci ce bit u top3 navijacke grupe za 5 godina(gdje smo vazda i bili) postovanja prema njima yebo vas otac. Smjena generacija nas je zakacila u lose vrijeme ali ovo sto RA nudi za par godina se ne smije upropastit
From father to son

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 mar 2015, 18:40

Cernica je napisao/la:Ja sam uz mostarsku omladinu i RA mada sam i sam pozivao na odlazak na trening. Bola momci prevalili 250 km do Zvornika,na njihovoj strani dajemo gol a igraci se raduju na suprotnoj korner zastavici,ne obavjestavaju se nista. Pa gdje je onaj decko AJ sto je u klubu ispred RA a nije gostovanja vidio. Dajte bola kakva je ovo zajebancija. Ovi momci sto sada furaju na gostovanja i ovi malci ce bit u top3 navijacke grupe za 5 godina(gdje smo vazda i bili) postovanja prema njima yebo vas otac. Smjena generacija nas je zakacila u lose vrijeme ali ovo sto RA nudi za par godina se ne smije upropastit
100% si u pravu brate,ali svak vuče na svoju stranu!Klub na jednu RA na drugu a idu teške utakmice,jel opet treba da krene bojkot ne daj bože,ili da se izblamiramo u srijedu ili protiv SA.Ako lik u upravi nije u stanju spojiti vođu RA sa upravom koji će krac tu.Vremena je sve manje a niko neće da milimetra krene ka onom drugom ZAŠTO?Pa grom ga j.e.b.o valjda je Velež preči od nas i od naših problema i svega ostalog.Ako se ne razgovara problem neće biti riješen nikad.I opet se ponavalja istorija da se pred važne utakmice stvaraju problemi i iznose u javnost bez potrebe,a hoćemo dobar rezultat u kupu HOĆEMO K.U.RAC :twisted:
Ako RA nije u stanju doći do Feje i Mrkve i obratno pred ove utakmice onda je sve otišlo u ku.r.ac i nema potebe da se nadamo bilo kakvom pozitivnom rezultatu,osim da ne doživimo blamažu!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 mar 2015, 18:42

Cernica je napisao/la:Ja sam uz mostarsku omladinu i RA mada sam i sam pozivao na odlazak na trening. Bola momci prevalili 250 km do Zvornika,na njihovoj strani dajemo gol a igraci se raduju na suprotnoj korner zastavici,ne obavjestavaju se nista. Pa gdje je onaj decko AJ sto je u klubu ispred RA a nije gostovanja vidio. Dajte bola kakva je ovo zajebancija. Ovi momci sto sada furaju na gostovanja i ovi malci ce bit u top3 navijacke grupe za 5 godina(gdje smo vazda i bili) postovanja prema njima yebo vas otac. Smjena generacija nas je zakacila u lose vrijeme ali ovo sto RA nudi za par godina se ne smije upropastit
I ja sam uz mlade 100% i potpisujem tvoje prognoze da ce momci za par godina cuda praviti.Toliko vec pozitivnih akcija imaju svaka im cast.Ovaj A.J sto ga ti spomenu,neki dan ga slusam oko onog turnira RA ne spomenu dijasporu za pomoc u organizaciji,a ljudi prvi skocili ko i bezbroj puta do sada.Druga stvar,kad sam rekao da oni trebaju postavljati pravila,odma nakon utakmice u Zvorniku smo trebali y.e.b.a.t.i majku svim igracima za onu glupost,dalje kad krenu suplje ,neprovjerene informacije a koje govore na stetu Veleza ,to bi ja u Neretvu baco.Pa ko si mayku ti tvoju,nit ides na utakmice nit se sta angazujes a lazes,lajes,s.e.r.e.s i unosis pometnju.Znaci trener,direktor,predsjednik itd brane igrace za ono nepostovanje....svi u Neretvu na glavu....svi mayku vam vise vasu.Svi prave pizdarije a niko ne odgovora.Slijedece---neko instruira raju da ce neka utakmica biti MOZDA prodata--u Neretvu na glavu mayku ti tvoju ...ma hiljadu stvari treba promjeniti

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 07 mar 2015, 19:15

RA je poslje otkaza Ibri skinuo Tanu kas su upali u klub ali to nije problem. Problem je sto decko"nikad nisam bio na gostovanju" tj predstavnik KN u klubu ne radi svoj posao. On treba da bude veza izmedju ta dva dijela. Danas su momci koji su u prvoj ekipi saznali na FB da im klub igra i vidi ovo "vodi 3:0" daaaj bola a dadose zadnju marku da idu preko cijele drzave da ih bodre sve o svom trosku
From father to son

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 07 mar 2015, 19:49

Ovo nisu teme o kojima se treba raspravljati na ovome forumu.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 07 mar 2015, 19:55

Adma je napisao/la:Ovo nisu teme o kojima se treba raspravljati na ovome forumu.
Ma normala brato ali prenio me bijes
FORZA
From father to son

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 07 mar 2015, 20:05

Cernica je napisao/la:
Adma je napisao/la:Ovo nisu teme o kojima se treba raspravljati na ovome forumu.
Ma normala brato ali prenio me bijes
FORZA
sad kad se napravi rodjeni.com pisite koliko hocete al na ovom molim vas nemojte svasta pisat...pastrmka brato znam da te bijes ponio ali strpi se jos koji dan pa cemo pisat na svom forumu...islo se na trening poslije tekme sa konama kada smo izgubili 2-0 i pricali sa igracima..al oni opet po starom :twisted: :twisted:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 07 mar 2015, 20:10

Babe ja sam stari tifoz i znam kako je otic 400 kilometara do čaira u Nišu i gledat pickastu igru. To ne moze znat onaj ko to ne osjeti zato me malo prenijelo. Moje izvinjenje. RAja limvo vas sve FORZA
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 07 mar 2015, 20:14

Idemo malo pozitive
[youtube][/youtube]
FORZA
From father to son

CaliMostarac
Kontakt:

Post Postao/la CaliMostarac » 08 mar 2015, 02:22

Znali ko kad ce taj rodjeni.com?

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 mar 2015, 06:09

SRETAN 8 MART SVIM CRVENIM MAMAMA NENAMA BAKAMA UNUKAMA ŠIROM SVIJETA A POSEBNO NAŠOJ ĐAVOLICI REDONE
From father to son

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 mar 2015, 09:30

CaliMostarac je napisao/la:Znali ko kad ce taj rodjeni.com?
Još malo čeka se da banka potvrdi uplate na paypal računu od momka što pravi stranicu.Sve je gotovo samo da uplati za godinu dana i to je to!
Svim đavolicama sretan 8.Mart a posebno našoj red one :salut:

salmy

Post Postao/la salmy » 08 mar 2015, 12:46

Svim zenama i djevojama koje navijaju za Velež i Rodjene SRETAN 8 MART i da ih danas njihovi momci fino pripaze :lol: :lol: :lol: .

Naravno poseban pozdrav nasoj djavolici @REDONE i da nam /ukoliko je bila juce na utakmici ili cula kako se nasi spremaju za kone/ ukratko mali izvjestaj , obzirom da od ovih nasih "mutavih" sto vode Marketing, nemozes nista saznat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ove naredne dvije utakmice u Kupu su presudne i tu moramo zapet i pokazati pravu snagu koju Velez posjeduje.
Nisu se ni oni nesto posebno pakazali i proslavili u prvom kolu, iako su pobjedili, pa rekao bih na mišiće.
Ocekujem abd u srijedu /ako se bude igralo/, minimum nerijeseno, a onda ih u Vrapcicima satrat do boli.

Forzaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiii, samo pobjeda , nista vise :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: .
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 08 mar 2015, 16:24

AlemC85 je napisao/la:može li neko postaviti emisiju rodjeni, rodjeni od 5 marta 2015, znači u četvrtak što je bila?
Hajde neko nam ovo odradi :cool:

ps Pastrmka brate tek ti vidjeh potpis.... :clap: :clap: pozdrav za naseg brata i cekamo ga

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 08 mar 2015, 19:15

Ove kup utakmice niko ne prenosi? Sada kada je skoro pa pustena u rad stranica rodjeni.com milsim da moramo vidjeti kako i na koji nacin da se pokrene fkvelezlive stranica.
Ovo nam fali pravo i treba vidjeti koliko bi to kostalo godisnje i da nekako napravimo akciju i da se unaprijed imaju sredstva i da to bude samo dostupno za clanove Veleza.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.