FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 07 dec 2013, 18:23

:D
slika
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 07 dec 2013, 18:30

index_ je napisao/la:Sve vise licite na barselonu i igru koju je pep imao sa njima. Svaka cast... Bajern je u nekom svom svijetu naspram ostalih ekipa u bundesligi.
U Bundesligi? :mrgreen:

Nema te ekipe kojoj Bayern ni bi mogao uvaljati makar 2 komada,bilo u gostima,bilo kod kuce,na svijetu trenutno.Ovo je objektivno,subjektivno ne zelim ni da govorim :mrgreen:

A nisu igrali Lahm,Bastian,Martinez i Robben...ne znam stvarno,4 standardna igraca fale i ovo uradimo jednom Bremenu.
#miasanmia

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 07 dec 2013, 19:00

Neutral je napisao/la:Gotze sve bolji hvala Bogu. Danas opet asistencija i gol. Prije sedmog gola Ribery pogađa stativu, lopta se odbija i Muller puca na gol gdje igrač Bremena spašava sa linije.

Kakve 70-te, ovo je najdominantniji i najkvalitentiji Bayern svih vremena. Imamo sreće da živimo u ovo doba. Šteta bi bila da se ne osvoji još jedna ili dvije Lige prvaka u sljedećih pet godina.

Samo da nas povrede zaobiđu u drugom dijelu sezone i šta bude.

Ovakav Bayern samo sam sebe može pobijediti. Koliko samo kombinacija u igri, mijenjanje pozicija, potpis Pep-a sve vidljiviji. I baš kao reče komentator, nije sve preko jednog igrača kao u Barci Messi (50 golova), nego svi učestvuju u igri.

Hvala Bogu na svemu!
Objasnio 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 07 dec 2013, 19:15

Ovaj Dut kad god se sastane sa Gvardiolom primi 7 komada.

Inace, kad sam ih video pre pocetka meca, kad su se pozdravili imao sam takav osecaj.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 dec 2013, 19:41

slika

8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 07 dec 2013, 20:05

E ako ovaj Bayern ne bude prvi tim koji je odbranio titulu LP, onda stvarno ne znam ko bi to mogao
Ja te volim, volim Željo..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 dec 2013, 20:33

Konkurencija ne posustaje, barem kada su u pitanju crveni iz Leverkusena, ali poznavajuci njih oni padaju u zadnjih 10 kola tako da ih mozemo odmah u ovom trenutku otpisati.
gio10 je napisao/la:E ako ovaj Bayern ne bude prvi tim koji je odbranio titulu LP, onda stvarno ne znam ko bi to mogao
Dakako. 8-)

Edit: ko bi rekao da Barca i Werder imaju nesto zajednicko? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 07 dec 2013, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 dec 2013, 20:52

Centre forward je napisao/la::D
slika
:mrgreen: :mrgreen:
ps.
@farineli,
planiras li prebacit tih dvista postova :? :)
zasuci rukave, majka mu stara.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 dec 2013, 21:59

8-)

" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 dec 2013, 22:11

Proglasite me BUDALOM, ali najveca opasnost je Bayern sam po sebe i to onog trenutka kada Guardiola bude imao sve igrace na raspolaganju, jer jednostavno mislim da ce svi zeljeti igrati i kod onih koji zavrse na klupi moglo bi doci do nezadovoljstva, jer ruku na srce samo su Neuer, Lahm, Ribery i SWchweinsteiger sigurni u prvih 11 dok se ostali moraju izboriti za svoje mjesto.

Ja licno ne vidim trenutno ni jednu ekipu koja bi mogla ovakav Bayern ugorziti...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 dec 2013, 22:22

Potencijalna opasnost postoji i toga su svi svjesni. Tu bi (ili tu će) Gvardo trebao odigrati dobru rolu. S obzirom da se ekipa takmiči na više frontova, fine rotacije će odigrati svoju ulogu.
Uostalom, kako je krenulo, teško je vjerovati da će svi skupa biti zdravi i spremni u jednom trenutku. Osim toga, neće svi ni biti u top formi.
Dakako da je dobar štimung jedan od bitnijih faktora i tu će morati poraditi ako ne bude sve kao što danas izgleda.

Inače, moglo se primjetiti da je Pep pomalo iscrpljen i da će mu ova zimska stanka samo tako leći.
Vom Jäger zum Gejagten

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 dec 2013, 22:27

Imaju još najmanje 25 utakmica, dosta je tu prostora i vremena da nastupi većina igrača.
Na početku sezone su svi znali kakva je konkurencija u timu i mislim da je to jedan od razloga ovako dobrih partija.
Svako hoće da se nametne i da se pokaže u najboljem svjetlu.
Omladinci (Green, Hojbjerg, Weiser), te Starke, Pizzaro, Contento, DVB, Kirhoff pa donekle i Shaqiri su više manje svjesni da su malo dalje od prvog tima i udarne postave. Ostalih 14-15 igrača su u najužim kombinacijama pred svaki meč.

Mada, ako bi gledali neke razloge koji bi mogli dovesti do neuspjeha, onda je taj tvoj najizgledniji, koliko god malo izgledan bio :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 07 dec 2013, 22:27

slika

Realno ,dolaskom njega dosli su i trofeji,prije su Robben i Ribery zujali bezz vezze a sada Mandzo zuji sa njima! :D
HSK Zrinjski Mostar.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 07 dec 2013, 22:31

Ovaj Bayern je nevjerovatan, ne znam odkad pratim nogomet da sam ijedan tim zapamtio da je ovako jak i ovoliko dugo dominantan na svim frontovima. Mislim, ako ovako budu igrali da ce pregaziti City, koji, vjerovatno ste upratili danas slabo, tanko, lose odigrao protiv Southamtona. Werder, pa ni gema danas da uzme :) potpuna dominacija Bayern, ne u Bundesligi, nego u nogometu uopste. Ja sam vec pisao da ne mogu zamislit nijedan tim koji ce zaustavit Bayern do finala il titule lige prvaka. Pa sta bi sa ovim Werderom covjece :? kakvu su ekipu imali prije par sezona.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 dec 2013, 22:37

sonik24 je napisao/la:Ovaj Bayern je nevjerovatan, ne znam odkad pratim nogomet da sam ijedan tim zapamtio da je ovako jak i ovoliko dugo dominantan na svim frontovima. Mislim, ako ovako budu igrali da ce pregaziti City, koji, vjerovatno ste upratili danas slabo, tanko, lose odigrao protiv Southamtona. Werder, pa ni gema danas da uzme :) potpuna dominacija Bayern, ne u Bundesligi, nego u nogometu uopste. Ja sam vec pisao da ne mogu zamislit nijedan tim koji ce zaustavit Bayern do finala il titule lige prvaka. Pa sta bi sa ovim Werderom covjece :? kakvu su ekipu imali prije par sezona.
Gledao sam ja malo City. Tanko, bez ideje, anemično.
Osim gola koji je više greška odbrane nego akcija Citya, slabo su šta pokazali.
Da su izgubili ne bi bilo nezasluženo.

Teško da mogu ugroziti Bayern u bilo kojem segmentu.
Pored loše igre, City ove sezone u gostima očajan. 4 pobjede od 12 tekmi u svim takmičenjima.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 07 dec 2013, 23:15

Hej moji ljudi,ja sam imao kartu za predstojeci mec protiv Citya,ali ne polozih njemacki i vratih se ovamo da nastavim studij...vise mi krivo sto necu biti na utakmici,nego sto ne studiram tamo,kad samo pomislim sta ce raditi Cityu :(

Kad smo prosle godine pricali o tome kako trebamo uzivati u igrama Bayerna,jer se ono nece ponoviti jos dugo vremena,ne vjerujem da je iko bio dovoljno hrabar da kaze da ce se mozda i bolji Bayern pojaviti slijedece sezone :D

Bojim se kako ce se sve ovo zavrsiti...klub nas sve vise i vise iznenadjuje,dolaska Martineza,perfektne prosle sezone,objave da dolazi Pep,pa kupovina Gotzea,pa nastavak ove dominacije...Dajte da odbranimo tu titulu Lige prvaka,pa nek' sve gori :mrgreen:

Ja sam 100% ubijedjen da cemo odbraniti Ligu prvaka.Moze se desiti da nas neko u LP pobijedi jednu utakmicu,nekom autobus taktikom,ali nema sanse da ce nas dobiti i u drugoj utakmici s klupom kakvu imamo i takticarem koji sve ovo kroji :D

Volio bih Arsenal u osmini finala vise nego ista,pa Chelsea,pa Juve i u finalu Real. 8-)

Kad se sjetim 2010. polufinale protiv Lyona,mnogi su bili skepticni,cak nas nisu okaraterisali ni kao favorite pred utakmicu u Minhenu,a sada smo favoriti protivh svih.

Jedino sto bi ovo sve upotpunilo je da neko od Zmajeva zaigra za Bayern,pa makar na klupi da bude (mozda Dzeko :mrgreen: ) :D
#miasanmia

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 07 dec 2013, 23:29

geronimo je napisao/la:Potencijalna opasnost postoji i toga su svi svjesni. Tu bi (ili tu će) Gvardo trebao odigrati dobru rolu. S obzirom da se ekipa takmiči na više frontova, fine rotacije će odigrati svoju ulogu.
Uostalom, kako je krenulo, teško je vjerovati da će svi skupa biti zdravi i spremni u jednom trenutku. Osim toga, neće svi ni biti u top formi.
Dakako da je dobar štimung jedan od bitnijih faktora i tu će morati poraditi ako ne bude sve kao što danas izgleda.
U Bayernu se takva opsanost mogla pojaviti i prosle sezone, a ja sam je cak i ocekivao. Mislim da nece ni ove iz vise rezloga. Prvi je taj sto ti kazes, da ce biti rotiranja u ekipi sigurno a to je i sam Guardiola rekao. Drugi je sto u ekipi vlada odlicna atmosfera sa svim ovim rezultatima, rekordima, trofejima itd.
Niko ne zeli napustiti najdominantniju ekipu pa makar dobivali minutazu na kapljicu. Svi zele vise da rade i da se nametnu svojim igrama i zalaganjem. Konkurencija jednostavno potice na kreativnost, inovaciju. 8-)
geronimo je napisao/la:Inače, moglo se primjetiti da je Pep pomalo iscrpljen i da će mu ova zimska stanka samo tako leći.
Nevjerovatan trener. Mnogo ulaze truda u ekipu i vodi racuna o najsitnijem detalju u igri. Ako pruzis sjajnu partiju a pri tome napravis jednu gresku odmah ces dobiti kritiku :lol:
sonik24 je napisao/la:potpuna dominacija Bayern, ne u Bundesligi, nego u nogometu uopste
Na Allianz Areni se igra totalni nogomet! Guardiola je naslijedio fantastican tim sa fantasticnom igrom i opet sve to usavrsava. Gle kako Bayern odigra danas utakmicu? A ako je slucajno neko od novinara danas posle te utakmice pitao Guardiolu nesto o Bayernovoj igri, on ce naravno reci "ovo jos nije moj tim".

Pitam se samo kakav ce Bayern biti kada to bude njegov tim :shock:

Poz za raju na forumu :)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 dec 2013, 23:40

Mislim da čak ove povrede Pepu i odgovaraju, jer manje glavobolje ima koga staviti u prvu postavu.... :)

Bayern je definitivno najjača ekipa Evrope, samo treba biti oprezan, LP je takvo takmičenje da jedan loš dan, jedno loše izdanje te može koštat ispadanja...Tako da se tu mora razmišljat od utakmice do utakmice, tačnije od kruga do kruga...A ogromne su šanse da će nam ekipa opet stići do kraja. Ovo stvarno predobro sve izgleda i koliko samo varijacija u igri i koliko nepredvidivosti za protivnika. Za razliku od one super moćne Barce, moćni smo i u igri glavom, to pokazuju golovi danas Van Buytena , prije Mandže ili nekog drugog....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 08 dec 2013, 00:38

Kad bi sve ostale ekipe na svijetu slozile najjacu postavu sasvim sam siguran da bi izgubili sa hendikepom i to duplim.Na domacem terenu,naravno.Na Allianzu nam ni vanzemaljci ne mogu nista.Dominacija je neminovnost 8-)

Ponovno dominacija na tribinama.Uzitak je slusati nase navijace u gostima.A kad se sjetim ovdje komedijasa sa spikom bayern ima smijesne navijace bla bla bla :lol: :lol: :lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 dec 2013, 02:36

Ovaj Bayern nema konurenciju,nema protivnika koji mu moze parirati,to je sva realnost koju i najveci mrzitelji Bayerna moraju prihvatiti.
@Neutral je napisao potpunu istinu a to je da Bayern samo moze sam sebe pobijediti, i to je sva poenta.

U ovom trenutku mozemo biti ponosni sto smo navijaci najveceg kluba na dunjaluku 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.