Uploaded with ImageShack.us
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Stara garda je oduvijek vjerovala!madridist je napisao/la:To su dva ili tri tinejdžera koji pokušavaju ispast pametni.
Madridizmo je ujedinjeno i zna šta je najbolje za klub.
HAHAH Legenda,neka i Casillas ima nocas neku ulogu : )Cartman je napisao/la:Mourinho poslao Ikera da odradi pres konferenciju nakon tekme, on i Karanka se nisu pojavili.
Hvala drug,msm da bi finale Bayo-Real bilo ono najbolje sto Evropa trenutno ima.supermario je napisao/la:Ma cestitke na svemu prikazanom, bolji ste nema sta. Samo mi se ne svidja sto pojedini forumasi za svaku pobjedu/poraz Reala 100%-tnu odgovornost prebacuju na Murinja
a cini mi se da se igraci Reala zapostave kao da su oni samo drvene figure u rukama trenera
.
Ae abd da i Manču isfurate pa da i u LP dodjete makar do finala...

Cartman je napisao/la:Mourinho poslao Ikera da odradi pres konferenciju nakon tekme, on i Karanka se nisu pojavili.
Dokle da se covjek zahvaljujemandraX je napisao/la:@LBJ, @Toxicity i @Raul_64, čestitke.
Bolja ekipa večeras je prošla u finale.

Hvala,popij šta na moj račun za utjehumandraX je napisao/la:@LBJ, @Toxicity i @Raul_64, čestitke.
Ma nisam do tog nivoa došao još.LBJ MVP je napisao/la:Hvala,popij šta na moj račun za utjehumandraX je napisao/la:@LBJ, @Toxicity i @Raul_64, čestitke.
Tako se to radi majstore.mandraX je napisao/la:@LBJ, @Toxicity i @Raul_64, čestitke.
Popij svejednomandraX je napisao/la:Ma nisam do tog nivoa došao još.LBJ MVP je napisao/la:Hvala,popij šta na moj račun za utjehumandraX je napisao/la:@LBJ, @Toxicity i @Raul_64, čestitke.
Bolja ekipa večeras je prošla u finale.![]()
Jesi ono ti večeras bacio baklju među Barcine navijače?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.