FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 07 dec 2013, 17:24

Poslije duuugo vremena, nemam komentar poslije utakmice Bayerna :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 dec 2013, 17:26

Igra se nevjerovatan fudbal.
Zno sam ja da je u ovom gvardioli neki sejtan :mrgreen:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 dec 2013, 17:26

Lijepo je vidjeti majstora Riberya ponovo na djelu, ovo je bilo silovanje u Bremenu.
Werder od Schaafovog tima koji je znao pobijediti na Allianz Areni stigao do toga da prima sedmice na svom terenu, doduse od najboljeg tima na svijetu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 dec 2013, 17:27

:o :o
Prisustvovali smo partiji orgijanja. :lol:

Napokon da i mi nekoga nakantamo. 8-)

Koja dominacija i koja lakoca.
Nedavno je Hoeness rekao da ce doci dan kada ce i Bayern izgubiti, e nece majcin sine. :twisted:

7 golova i 6 razlicitih strijelaca, od toga 5 nasih. 8-)
Da su pogodili i ono sto su promasili bilo bi 10+.

Slijedi City i nova borba za novi podvig najbolje ekipe na dunjaluku. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 07 dec 2013, 17:27

Gdje ste sad miševi :?: 8-)

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 07 dec 2013, 17:28

Žao mi Bremena. Nakon jednog uragana, ubrzo im je stigao i drugi. Kakva partija. Ja prezadovoljan. 8-)
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 dec 2013, 17:29

Jedini način da neko pobijedi i nadigra Bayu je da Pepa zamijenimo Moyesom.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 07 dec 2013, 17:29

Izgleda da orkan ipak nije zaobišao Bremen kao što se prvobitno mislilo :lol: .Ovakvu oluju Weser stadion će dugo pamtiti. :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 07 dec 2013, 17:33

Strasno brate mili, gledas i mozes il plakat il se smijat, ne znam vise ni sta bi rekao, i kad ne izdominiramo protivnika tu su pobjede, kad izdominiramo, to su oluje, gromovi.

Ja sam onaj Juppov Bayern sa ovim Pepovim Bayernom analizirao na taj nacin da je to ista ekipa samo sto je Pep-ov Bayern milostiviji, jer pobjedjuju ali sa manje golova nije to ono resetanje, a sad Boga mi kad pogledam ovu utakmicu i neke jos gostujuce kao kod Schalkea.. :D

Sta covjek da kaze :)

Hvala ti Boze na svemu !!!
FC Bayern !!!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 dec 2013, 17:40

BavaracZenica je napisao/la: Ja sam onaj Juppov Bayern sa ovim Pepovim Bayernom analizirao na taj nacin da je to ista ekipa samo sto je Pep-ov Bayern milostiviji, jer pobjedjuju ali sa manje golova nije to ono resetanje, a sad Boga mi kad pogledam ovu utakmicu i neke jos gostujuce kao kod Schalkea.. :D
Igraju nekako lakše, bez nekog jakog presinga na sredini, manje se potroše za vrijeme utakmice, bez opsade protiničkog gola pa opet postignu par golova i dobiju.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 dec 2013, 17:40

ŠALALALALALALALALALAAAA DOOOMINACIJAAAAA !!! 8-)

Barca je barem sacekala dva meca da primi 7 komada, ali zeleni su bas nestrpljivi bili. :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 dec 2013, 17:43

Dominatna, moćna, totalno nepredvidljiva igra koja zbunjuje protivnika. Samo gledam kada krene brzo , sigurno dodavanje, pa kada krenu zamjene pozicija, pa sve te kretnje Bayerna, pogledaš u protivnika i prosto ti ga žao. Werderovi igrači tada ne znaju na koga da krenu, gdje da krenu, šta da čine....Još su oni igrali dobro u početku i imali šanse, ali kada bavarska mašina se zahukta, onda sve ide cik-cak i samo se protivnik melje...

Bayern je super jak bez Riberyja, ali sa Riberyjem je još jedna dimenzija više. Tada je tu još više ideja, još više kreativnosti, još više rješenja. Onda taj Goetze i ti prodori, pa ti golovi, to milovanje lopte, ta mekoća, fenomenalno je sve to.
Rješenja je mnogo, od borbenih igrača, do elegantnih igrača, imamo sve. Ta elegancija i vrhunska kreativnost posebno u likovima Riberyja, Goetzea i Thiaga, pa i Robbena kada je zdrav. Taj Muller koji i kada ne igra dobro zabije iz ničeg, pravi FANTOM. Taj moderni stoper Boateng koji proigra precizan dubinski pas iz same odbrane. A još danas najbolji bek - Lahm , falio.....Pa onda bez elegantnog ratnika Martineza se igralo. Ova ekipa sve ima.
Nije se ni moralo komentarisat ovoliko, ali eto uhvati me neki val :lol: :lol: , samo se može divit ovoj ekipi i to divljenje jednostavno nakon svake utakmice nema kraja..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 dec 2013, 17:49

Kada covjek pogleda ko je sva falio danas (Lahm,Robben,Bastian),jednostavno se zapita gdje su krajnje granice ove ekipe :?: :D

Rekao sam to nedavno a evo opet cu ova ekipa je svemoguca,kada je u punom sastavu :!:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 dec 2013, 17:50

Svaka cast Bayernu na danasnjoj predstavi...
U BL sto se Bayerna tice su samo preostala jos dva pitanja. Kada ce i zvanicno postati novi-stari prvaci BL-a, te koliko ce dugo trajati niz bez poraza ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 dec 2013, 18:02

Jaki smo ko NATO.Tajfun Bayern protutnjao Bremenom. :)

Thiago maestralan, djeli lopte kao rukom. 8-)
Gotze nekad previše solira al' može mu se oprostiti, danas gol i asistencija Mario je sve je bolji i bolji.Kad se sjetim prognoza Domuzara da će propasti kao Kagawa. :lol:

Bez Robbena,Bastiana,Martineza i Lahma al' i dalje mašina gazi. :shock:

Nema sumnje da smo najjača ekipa na planeti. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 dec 2013, 18:05

Neutral je napisao/la: I baš kao reče komentator, nije sve preko jednog igrača kao u Barci Messi (50 golova), nego svi učestvuju u igri.
To je dobro rekao, isto kao što je počesto kritikovao Gotzea. 8-)
roy_makaay je napisao/la:Izgleda da orkan ipak nije zaobišao Bremen kao što se prvobitno mislilo :lol: .Ovakvu oluju Weser stadion će dugo pamtiti. :mrgreen:
:D

Lagano, u 3oj brzini samljeli jadni Bumen (klub koji je Bayi nanijeo najviše poraza + dao najviše golova). Skoro svaka je ušla u gol, samo ona najljepša nije.
Naime, jel onaj Ribijev lob završio iza linije? :?
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 dec 2013, 18:07

Saurman je napisao/la: Gotze nekad previše solira al' može mu se oprostiti, danas gol i asistencija Mario je sve je bolji i bolji.Kad se sjetim prognoza Domuzara da će propasti kao Kagawa. :lol:
Goetze maestro, majstor, umjetnik, ma mega-umjetnik.....FANTASTIČAN......Ako ovako nastavi premašit će Riberyja i više ne znam gdje će mu granica biti.....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 dec 2013, 18:13

effe_sa je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Gotze nekad previše solira al' može mu se oprostiti, danas gol i asistencija Mario je sve je bolji i bolji.Kad se sjetim prognoza Domuzara da će propasti kao Kagawa. :lol:
Goetze maestro, majstor, umjetnik, ma mega-umjetnik.....FANTASTIČAN......Ako ovako nastavi premašit će Riberyja i više ne znam gdje će mu granica biti.....

Danas mi je najjača slika na terenu bila kod proslave golova, onako zagrljeni Muller,Thiago,Kroos,Gotze,Alaba i pomislim kakvu samo budućnost Bayern ima a sve zahvaljujući maestralnoj upravi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 dec 2013, 18:14

Saurman je napisao/la:
Danas mi je najjača slika na terenu bila kod proslave golova, onako zagrljeni Muller,Thiago,Kroos,Gotze,Alaba i pomislim kakvu samo budućnost Bayern ima a sve zahvaljujući maestralnoj upravi.
Budućnost odlična....
A cijela ekipa slavi golove, svi zadovoljni sretni..... 8-) 8-)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 dec 2013, 18:15

Bilo je i vrijeme da se istresu na nekome. Do sada je sve to bilo lagano sa 2-3 gola, ali danas je masina pokazala punu snagu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.