Dobro si rekao, kao staju u odbranu kluba a ustvari jedva cekaju da krene rasprava i uzivaju u licnim prepucavanja i mjerenja kao koje pametni, veci navijac itd , a onda kao jojjj kvare nam temu s Husrefom.Haver ! je napisao/la: ↑26 jan 2021, 11:07Iz sasvim opuštene atmosfere i pozitivne euforije o pojačanjima, grupa forumaša ironično započinje priču o otkazu Franka Lamparda i svjesno povlači paralele sa slučajem Husref, forsirajući do te mjere da svjesno izazove reakciju i priču okrene u negativnom smjeru.
Posmatram sa neutralne strane između te dvije struje i mogu reći da u 90% slučajeva ovi koji pljuju bivšeg započinju tu negativu.
Da se razumijemo bio sam za otkaz bivšem treneru i to je bio logičan potez.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Trenera je trebalo ispostovati, jer yebo klub, rezultate, narusenu atmosferu, tjeranje najboljeg kondicionog, trebalo ga je ispostovati...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- Shategabri
- Kontakt:
Pa gori su oni koji se pale na te priče.
Navijam za FKS, boli me bimbo da li neko ubacuje bubicu sa pričom o Husrefu ili kome/čemu već.
Husrefu hvala za sve isto kao i Papetu, kao i Škori...kao bilo kome ko je doprinio da FKS bude tu gdje jeste.
Jednog dana će biti hvala i Vinku, Sabrini...samo FKS ostaje.
Navijam za FKS, boli me bimbo da li neko ubacuje bubicu sa pričom o Husrefu ili kome/čemu već.
Husrefu hvala za sve isto kao i Papetu, kao i Škori...kao bilo kome ko je doprinio da FKS bude tu gdje jeste.
Jednog dana će biti hvala i Vinku, Sabrini...samo FKS ostaje.
Koševo Zapad
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa sad da prelistamo vaše postove pišete samo o Husrefu, upravi koji treba tjerati i opcenito sve u negativi. Nigdje vas nisam vidio posle naših pobjeda ili lijepih stvari.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Osttribine
- Kontakt:
Evo da ti opet napisem vi sa protesta ili vi koji ste podrzali isti NISTE ZASLUŽNI za taj odlicno odradjen prelazni rok i tacka, sa nekim igracima koji su dosli prosle zime se ranije pricalo o dolasku u Sarajevo, a pogotovo sa TSS.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2021, 11:0810 put pišem, cilj protesta bio rušenje uprave i ostanak Husrefa. Ali plod tog pritiska i sve sto se dešavalo siguran sam da je uticalo da taj prelazni rok bude spektakularan. Pricalo se s Sušicem i prije al tad su odriješili kesu i doveli ga. I na kraju opet po ko zna koji put napisat cu ova uprava vuce dobre poteze, imaju rezultat, klub napreduje i sve to govori da rade dobro.Osttribine je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:56
Ne lupaj gluposti, pojma uopste nemas kada se sa TSS pricalo o mogucem dolasku na zimu u nase redove, eto vi sa protesta natjerali Upravu da odradi dobar prelazni rok, sta sve ovde covjek nece procitati. Cilj protesta je bio samo da se vrati Husref na klupu i da se otjera postojeca Uprava, zalosno, ovo je najuspjesnija Uprava kluba u istoriji kluba ma koliko to nekom smetalo, nisu ni oni u svim poljima zlatni, ali ipak odradjuju ono za sta su placeni, osvajamo titule i to mi je jedino bitno, a hoce li na klupi biti Husref, Vinko ili Braco gumena glava zaboli me. Smarate vise sa Husrefom ljudi, cinjenica je ta da je on nasa igracka i trenerska legenda ma koliko to nekom smetalo i trenutno je uposlenik TC, ne znam zasto stalno potezete te rasprave o njemu. Razisli smo se sa njim i to je to, uzivajte u rezultatima kluba koji nisu nikad bili bolji.
Znam neke koji su bili dole i poslije po fb stranici kluba ucestvovali u "sticker revoluciji", pa dolaskom pojacanja i rezultata usutili se ko pizde jer su vidjeli da su pogrijesili.
-
- Kontakt:
Ja ponekad pomislim da pojedinci imaju neke kotisti od Husrefa ili od uprave pa toliko brane i napadaju jedni drugebordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2021, 11:13Dobro si rekao, kao staju u odbranu kluba a ustvari jedva cekaju da krene rasprava i uzivaju u licnim prepucavanja i mjerenja kao koje pametni, veci navijac itd , a onda kao jojjj kvare nam temu s Husrefom.Haver ! je napisao/la: ↑26 jan 2021, 11:07Iz sasvim opuštene atmosfere i pozitivne euforije o pojačanjima, grupa forumaša ironično započinje priču o otkazu Franka Lamparda i svjesno povlači paralele sa slučajem Husref, forsirajući do te mjere da svjesno izazove reakciju i priču okrene u negativnom smjeru.
Posmatram sa neutralne strane između te dvije struje i mogu reći da u 90% slučajeva ovi koji pljuju bivšeg započinju tu negativu.
Mozes li navesti samo jednog? Ko bi to ovdje volio da ne uzmemo titulu? Samo jedan je dovoljan.Evander je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:59Ko kaze da bi ih branio?Tatamata1946 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:55Ja sam podrzavao upravu sto su otjerali Husrefa jer ga je Osim 2 puta napravio bekanom i stigao nas bodovno na tabeli. Nisam mogao iz kuce izaci od stida nakon poraza na Kosevu i da mi je babo rodjeni i ja bih ga otjerao.
Ali bih isto i upravu tjerao ako kiksaju ovu sezonu. Ne mogu da vjerujem da ima neko ko bi ih branio.
Opet kazem nadam se da necemo kiksati i da ce sve na kraju ispasti dobro. I prema tome bezveze sva ova rasprava
Ovdje se radi o tome da odredjen broj ljudi kao da bi volio da se ne uzme titula, samo da mogu recu "Husref jednako Sarajevo". Na osnovu cega sad prica o neuspjehu?
Znaju svi da odredjena grupa ljudi ovo sve je radila radi finansijske koristi, koristeci one povodljive.
Zaboli me i za Husrefa i za upravu, najiskrenije.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ

Eto koliko pratis Sarajevo, vazno je hraknut
BŽKŠ
BŽKŠ
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Imao sam je dok je jos in bilaBudala je napisao/la: ↑26 jan 2021, 11:10Ti si zreo za korone
Ne sekiraj se nist, lako se preboli
PSPHM
Mislim da za taj famozni "protest" u klubu nisu ni znali.
Možda su nekad poslije u medijima vidjeli slike 20-ak nekakvih aktivista oko McDonald's-a.
Možda su nekad poslije u medijima vidjeli slike 20-ak nekakvih aktivista oko McDonald's-a.
-
- Kontakt:
Cisto hinjski,zabarski i podmuklo.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2021, 11:13Dobro si rekao, kao staju u odbranu kluba a ustvari jedva cekaju da krene rasprava i uzivaju u licnim prepucavanja i mjerenja kao koje pametni, veci navijac itd , a onda kao jojjj kvare nam temu s Husrefom.Haver ! je napisao/la: ↑26 jan 2021, 11:07Iz sasvim opuštene atmosfere i pozitivne euforije o pojačanjima, grupa forumaša ironično započinje priču o otkazu Franka Lamparda i svjesno povlači paralele sa slučajem Husref, forsirajući do te mjere da svjesno izazove reakciju i priču okrene u negativnom smjeru.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Neko spomenu Borac kao glavnog konkurenta, ali mislim da oni nisu toliko realni ove sezone. Novi, neiskusan trener, jest da su doveli pojacanja, ali opet, u ovoj zabokrecini iskusyvo trenera je vrlo vazno
PSPHM
Aha, sa utakmicom manje protiv Zvijezde koju bi dobio svakako
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja sam stlno tu komentarisao i radovao se za svaku nasu pobjedu. Fazon je sto god napišem ja i par forumasa negativno ili pozitivno, kaze ma to je hinjski vi ste za Husrefa vi ste paraziti, dušmani, kešoljubi, husrefoljubci i to ode u tom smjeru glupe i bez potrebne rasprave.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 11:19Pa sad da prelistamo vaše postove pišete samo o Husrefu, upravi koji treba tjerati i opcenito sve u negativi. Nigdje vas nisam vidio posle naših pobjeda ili lijepih stvari.
A yebo vas više grob pa ubijate sa ovim preseravanjima, koji vam je ****
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- feniksptica
- Kontakt:
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 11:23Imao sam je dok je jos in bila
Ne sekiraj se nist, lako se preboli
Pivo, tučnjava i nogomet!
Stavi jos 2 smajlija bit ce ozbiljnije. H.M. je otisao kao drugoplasirani. A prica svakako bi dobio ne pije vode, hajd onda da ne dovodimo pojacanja, "svakako cemo osvojiti".
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, riki46 i 46 gostiju.