rodjenisa je napisao/la:shaman7 je napisao/la:Iako svi znamo da je to trenutno jedini izlaz iz govana (da približim trenutnu situaciju sa kompletnim sportom), mislim da će Velež pričekati sa tim.
To je neko moje lično mišljenje, s obzirom da vidimo da ni nekim stručnim ljudima koji bi bez privatizacije znali iznijeti klub koliko toliko iz ove situacije, nego da više forsiraju legende kluba koje znaju pravi značaj Veleža, ali da znaju svoj posao, i nisam baš siguran.
Tako ja mislim, a naravno da bi volio da dodje do promjene statuta ili šta je vec potrebno da pratimo Zelju, Sarajeva i evo Celik od subote .

Drug bez ljutnje,ali napisao si jednu prosto nevjerovatno prosirenu recenicu,pa te nisam nista skonto.
Jesi li mozda zelio reci kako legende ne znaju svoj posao?
Ma kakva ljutnja

. Htio sam reci da trenutno vodjenje kluba nije ok, opet je to moje mišljenje. Da lično imam neki autoritet , mnogo stvari bih ubacio i promijenio, a klub ništa ne koštaju. Ako skontamo da veliki dio posla odrađuju Tana i Mrkva, barem toliko mozemo da vidimo da se u medijima predstavljaju najvise njih dvojica, onda samo nekim logičnim redoslijedom mozemo reci da ne znaju svoj posao kako treba, ili možda da znaju ali ne rade iz nekih razloga.
Ne znam kako ces sve ovo shvatiti, ne zelim uopste reci da su amateri , ali očito je da je za njih Velež jedan prevelik zalogaj i da je samo promjena tog statuta jedini izlaz. Opet kažem, koliko ce za sve to biti legende Veleža, NN i svi oni koji pomazu Velezu, u to necu da ulazim, ali moje lično mišljenje glasi da to neće biti baš tako brzo. Pogotovo sada, kad su već oni izgonjali i pomoćni teren i radove na stadionu i sve to dalje.
Mislim i da navijači i raja koja istinski vole Velež , neće sagledati realno situaciju i reći da je to jedini izlaz, nego će biti mnogo negodovanja, i zbog toga sam ubijedjen da to ne ocekujem brzo