FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sudac92
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sudac92 » 05 dec 2013, 15:02

PEP je napisao/la:
sudac92 je napisao/la:Novi sam član foruma,inače veliki navijač naše mašinerije :D
Šteta za Robbena,baš ga je krenulo. :cry:

Dobrodosa ,samo moras imati neku biljegu da si nas nesto ,metni neki nas avatar. :D,jer ulazis u svetu zajednicu.
Ne mogu da nadjem sliku koja odgovara veličini. :? Pa pomagaj :D

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 dec 2013, 18:47

PEP je napisao/la:
sudac92 je napisao/la:Novi sam član foruma,inače veliki navijač naše mašinerije :D
Šteta za Robbena,baš ga je krenulo. :cry:

Dobrodosa ,samo moras imati neku biljegu da si nas nesto ,metni neki nas avatar. :D,jer ulazis u svetu zajednicu.
treba atest napraviti i proci kod poglavice :P
VOLIM BAYERN

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 05 dec 2013, 20:15

Moglo bi doći do odgode tekme u subotu zbog orkana "Xaver" koji će pogodit sjever Njemačke.Weser-stadion se nalazi u neposrednoj blizini istoimene rijeke pa bi moglo doći do većih poplava.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 dec 2013, 20:25

roy_makaay je napisao/la:Moglo bi doći do odgode tekme u subotu zbog orkana "Xaver" koji će pogodit sjever Njemačke.Weser-stadion se nalazi u neposrednoj blizini istoimene rijeke pa bi moglo doći do većih poplava.
Znaci uragan zahvatio Bremen.
Valjda ce se igrati,poslije ovog uragana,ocekuje ih jos jedan 8-)

slika

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 dec 2013, 20:26

Mene sto se tice, ja bih bio zadovoljan da se utakmica odgodi. :mrgreen:
Razlog su Lahm, Ribery, Shaqiri i Pizzaro, koji su nedovoljno spremni. Taman da se do Citya nabriju i uhvate ritam. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 dec 2013, 22:35

joj kakvu pomoc sudija imao oavj olimpiakos,3 faula u zadnje dvije minute,a ni f od faula.al se mora priznati da je nas defanzivni skok bio katastrofalan krajem utakmice,al ok, basket boli glava,kakve emocije kod ulija i bastiana.na kraju 103-105.
VOLIM BAYERN

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 dec 2013, 22:38

Je li ko gledao kosarku Bayern :shock:
Tekma za infarkt,gdje smo cijelu utakmicu gubili i vracali se,ipak nije bilo dovoljno snage za preokret.

Krajnji rezultat 103-105 za Olympiacos dovoljno govori.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 dec 2013, 05:09

Nihad je mnogo falio, odbrane se nisu igrali i to je bio isključivo tricaški obračun, šteta za poraz u oba meča protiv Grka.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 dec 2013, 08:52

geronimo je napisao/la:Znam. Ponavljaš se papigo, mislim Delijo. :mrgreen:
:oops: :mrgreen:
Cvajte šiht, oda? :?
sihto jesam, al jok na poslu :mrgreen:
e sad da loma vadim mast ovim omladincima... :mrgreen:
adzo sihto sa dvije mace. profesionalke, nema sta. rastavile su me.
ps.
sto se tice ovog nevremena, ne sjecam se kad je bio yebeniji vjetar.
vozim jucer na autobanu a2, gotovo prazan a nema ogranicenja...
vozio sam oko 200... u jednom momentu poce auto da se ljulja, bas ko da ga neko mrda lijevo-desno.
user.em se ja, kontam spadose mi gume sa felgi :mrgreen:
jos sa obje strane autobana oni zidovi, kobejagi zastita od buke :mrgreen:
qrac, samo sam ceko kad ce yebena vjetrusina pocet prevrtat avta... :mrgreen:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 06 dec 2013, 18:46

Ima li kakvih vijesti u vezi utakmice jel igramo ili ne igramo, nesto se spominjala popplava ne znam ni ja :)

Uglavnom iako smo u historiji sa Werderom velike utakmice igrali u Bundesligi i treba priznati da su nam inace tezak protivnik, u zadnjih 5 godina to bas i nije slucaj :twisted:

Zadnjih 6 utakmica u Bremenu mi ne znamo za poraz, a od toga imamo 5 pobjeda i 1 nerjesenu utakmicu, zadnje 4 utakmice smo dobili i to rezultatima koji slijede: 2-3 , 1-3 . 1-2 . 0-2 :)

Uz tu povredu Robbena za koga ne sumnjamo da bi i na ovoj utakmici zabio pogodak, u ekipu nam se uveliko treba vratiti Ribery, i to je takodjer veliko olaksanje, ma da Bayern ne pati od pojedinaca vec igra kolektiv, i klupa je toliko jaka, da moze iznjet teret i vecih gubitaka i povreda ali necemo slutit :)

Sta je tu je, smatram posto se igra jos jedan derbi i to onaj gdje Dortmund igra sa Leverkusenom, sanse se povecavaju da mi i nakon ovog 15. kola ostavimo nase pratioce za jos koji bod :)
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 dec 2013, 20:03

Igra se utakmica.

Ribery, Shaqiri i Pizzaro su spremni, jer su trenirali sa ekipom dok ce Lahm najvjerovatnije propustiti i ovaj mec ali ce biti spreman za City.

Werder je u posljednje vrijeme postao jedna obicna olupina sto ne znaci da bi se sutra mogli pokazati u najboljem svjetlu.
Prodl i Junuzovic najvjerovatnije nece biti u kadru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 dec 2013, 22:11

Bild javlja da smo zainteresovani za Iniga Martineza i Matu a Rummenige je neki dan rekao da nece biti novih transfera.
Mozda su ove povrede inicirale da se pocnemo zanimati za nove igrace, ali ono sto je totalno nelogicno jeste da niti jedan ne moze igrati LP-a, pa stoga ja i mislim da od ovoga nema nista, barem u januaru. :mrgreen:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 06 dec 2013, 22:29

Omerbavarac je napisao/la:Bild javlja da smo zainteresovani za Iniga Martineza i Matu a Rummenige je neki dan rekao da nece biti novih transfera.
Mozda su ove povrede inicirale da se pocnemo zanimati za nove igrace, ali ono sto je totalno nelogicno jeste da niti jedan ne moze igrati LP-a, pa stoga ja i mislim da od ovoga nema nista, barem u januaru. :mrgreen:
Za tog Martineza su zainteresovani mnogi,kazu da je jedan od najvecih talenata u Spaniji,a inace moze pokrivati obje pozicije stopera.
Radi se o veoma mladom igracu 91 godiste,ogroman potencijal definitivno.

Sto se tice Mate znamo da nije bas u naboljim odnosima sa Mourinhom pa mozda tu i ima istine ko ce ga znat.

Nema logike da se dodvode igraci u Januaru koji su vec nastupali u LP.tako da mozda tek na ljeto bude nesto od ove dvojice Spanaca.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 dec 2013, 22:44

BavaracZenica je napisao/la:Ima li kakvih vijesti u vezi utakmice jel igramo ili ne igramo, nesto se spominjala popplava ne znam ni ja :)
Igrat će se sigurno, jer neće doći do tolikih poplava koje bi mogle ugroziti stadion ili njegovo okruženje, kako se prvobitno mislilo.

Što se transfera tiče, toga sigurno neće biti u zimskom roku, bar tih nekih većih. Razloga je naravno više....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 dec 2013, 23:46

isakovich je napisao/la:joj kakvu pomoc sudija imao oavj olimpiakos,3 faula u zadnje dvije minute,a ni f od faula.al se mora priznati da je nas defanzivni skok bio katastrofalan krajem utakmice,al ok, basket boli glava,kakve emocije kod ulija i bastiana.na kraju 103-105.
Takodjer sam gledao tekmu protiv Olympiacosa. Kontam ajd da pogledam Nihada, kad frajera nidje na terenu, al nisam se pokajao sto sam gledao, u Evropi se fakat igra sve bolja i bolja kosarka. Na kraju Safartzik (ili tako nesto) promasi tricu za pobjedu.

Steta za povredu Robbena, covjek je bas bio uhvatio pravi ritam. Protiv Werdera ocekujem laganu pobjedu i 15-ti razliciti sastav koji je Pep izveo na teren ove sezone :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 07 dec 2013, 00:39

Hajd' ovaj Martinez II i nekako da se spominje,tanki smo po pitanju stopera,ali Mata :?
Stari vBuyten,neiskusni Kircoff,povrijedjeni Badstuber i Boateng i Dante.
Jedan od zadnje dvojice da se povrijedi na duze vrijeme,u velikim smo problemima,ali da nam se trojica iz veze povrijede,opet se moze sastaviti da svaka druga ekipa strahuje :D
#miasanmia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 dec 2013, 03:36

Vrijeme je da nekome uvalimo i tri komada, a Bremen se čini kao ekipa koja je spremna za to.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 07 dec 2013, 09:57

Neutral je napisao/la:Vrijeme je da nekome uvalimo i tri komada, a Bremen se čini kao ekipa koja je spremna za to.
slažem se i bit će tako u posljednje vrijeme Werder postao dobra mušterija ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 dec 2013, 10:09

Pep ne misli tako.
„Wir hatten nur zweieinhalb Tage für die Regeneration, das ist wenig. Außerdem haben wir viele Verletzte, können nur wenig rotieren“, sagte er.
Wir gewinnen viele Spiele, da denken die Leute vielleicht, dass es einfach ist. Aber mit jedem Sieg wird das nächste Spiel schwieriger. Jede Mannschaft der Welt will gegen Bayern gewinnen. Bremen ist sehr aggressiv, es wird ähnlich wie in Augsburg.“
Vom Jäger zum Gejagten

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 07 dec 2013, 13:08

Neutral je napisao/la:Vrijeme je da nekome uvalimo i tri komada, a Bremen se čini kao ekipa koja je spremna za to.
:lol: :lol: :lol:

Ali stvarno je vrijeme da nekome uvaljamo vise komada :D

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.