FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sva sreca pa je samo posjekotina. Zaista bi bilo šteta a i problem da ostanemo bez Arjena na duže vremena,u strašnoj je formi, a uostalom

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Kako bih volio Suareza u ekipi, paklen igrac.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hitz. 
Pa ne mozes biti toliki cigan. Isao je u Robbena sa namjerom da ga polomi.
Steta za vrlo los potez nekad velikog talenta na golu Wolfsburga.
Nadam se da ce s Robbenom biti sve ok, mada ja mislim d aje on izgubljen za Werder.
Inace, Augsburg igra onu poznatu slomi, polomi taktiku. Ne dozvoljavaju nam da ravijemo napad, odmah prave prekrsaj.
Na kraju ako sve ostane samo na Robbenovoj povredi bice dobro.

Pa ne mozes biti toliki cigan. Isao je u Robbena sa namjerom da ga polomi.

Nadam se da ce s Robbenom biti sve ok, mada ja mislim d aje on izgubljen za Werder.
Inace, Augsburg igra onu poznatu slomi, polomi taktiku. Ne dozvoljavaju nam da ravijemo napad, odmah prave prekrsaj.
Na kraju ako sve ostane samo na Robbenovoj povredi bice dobro.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prije bih rek'o njihov trener. Markus nikako da shvati da je s razlogom nije probio u Bayernu.anelbavarac je napisao/la: Koja go.vna od ekipe je ovaj Augsburg
Dobro, ovo je ipak neki derbi komšiluka, ovaj je malo ogorčen zbog nedavnog susreta na AA i sudijinog ponašanja.

Kad već pomenuh suca, ovaj mladić iz Berlina je baš docnio sa zviždukom kod Arjenove povrede. Zaleđe možda i nije bilo.
Sreća velika pa nije ništa opasnije ako se već 'samo' posjekotina spominje. Čekamo potvrdu!
Vom Jäger zum Gejagten
- Bayern@heart
- Kontakt:
Schlimmes Foul: Tiefe Rißwunde am rechten Knie von Arjen Robben. Gute Besserung! || ^M.Hörwick
Ko zna najbolje prevesti ovo piše na Twitter profilu
duboka posjekotina na desnom koljenu...Bayern@heart je napisao/la:Schlimmes Foul: Tiefe Rißwunde am rechten Knie von Arjen Robben. Gute Besserung! || ^M.Hörwick
- anelbavarac
- Kontakt:
Da mi je znati koja je uloga Thiaga i Kroosa veceras
Losa igra u cjelini.

Losa igra u cjelini.
- anelbavarac
- Kontakt:
Zaboravio..geronimo je napisao/la:A što Gotzea ne spomenu?
Nevidljiv.
Previse kandidata
Prebili su boga u nama,samo da nije bilo tezih povreda,nadamo se..
Tako je kako je. Blijeda partija protiv naoštrenih horozova.
Na kraju je najbitniji rezultat.
I to...da sa ovim nogicama

nije ništa preozbiljno.

I to...da sa ovim nogicama

nije ništa preozbiljno.

Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo je vise licilo na neku ratnu borbu nego na nogometnu utakmicu. Domacini su imali samo jedan cilj a to je napraviti sto vise prekrsaja i po mogucnosti povrijediti sto vise igraca.
Penal nad Mullerom u prvom poluvremneu nije sviran kao i nekoliko zutih koji nije sudac podijelio domacinima su najvece greske glavnog osumnjicenog za vecerasnji masakr.
Na kraju je pobjeda izvojevana sto je najvaznije ali je stvarno bilo tesko igrati.
Edit: pogledah statistiku i ostadoh zaprepasten sa 24 prekrsaja domacina.

Penal nad Mullerom u prvom poluvremneu nije sviran kao i nekoliko zutih koji nije sudac podijelio domacinima su najvece greske glavnog osumnjicenog za vecerasnji masakr.

Na kraju je pobjeda izvojevana sto je najvaznije ali je stvarno bilo tesko igrati.
Edit: pogledah statistiku i ostadoh zaprepasten sa 24 prekrsaja domacina.

Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 04 dec 2013, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mah prvenstveno slaba tekma zbog slabe tj nikakve igre novajlija Gotze i Alkantice su bili neprimjetni,cupkaju u mjestu.kaze ja da novajlije moraju jos da se kale,a bas u ovakvim utakmica trebaju da grizu kao nikad,al stas.Samo ovi sto svrsavaju na ovu dvojicu novajlija mi nisu nikako jasni 

VOLIM BAYERN
- BavaracZenica
- Kontakt:
Znaci, bas kao sto smo opisali, nije utakmica vec ratna zona, doduse sa Bayernom i ne mozes izac na kraj vec da ovako igras, oni moraju krsit, jedino tako mogu sve igrace povredit pa da se nest uspije cc, krkanluk..
No ne zamjeram za cvrscu igru, ali stvarno su prekrsaji pregrubi bili, na svaki start se islo ono, bas krvnicki, no hele nejse mi idemo dalje, a oni kuci jel.
Sva sreca Ribery se vraca i Shaq attack polako, a i nadam se da Robben nece dugo biti van travnjaka.
Moram vam priznati da je malo se ocelicio, znaci ojacao je sto se tice tih povreda, sjecam se prije malo malo nema ga, sad je bas napravio finu seriju i utakmica i golova.
Mi prolazimo dalje, Neuer opet nije gol primio, legenda nasa.. samo naprijed
No ne zamjeram za cvrscu igru, ali stvarno su prekrsaji pregrubi bili, na svaki start se islo ono, bas krvnicki, no hele nejse mi idemo dalje, a oni kuci jel.
Sva sreca Ribery se vraca i Shaq attack polako, a i nadam se da Robben nece dugo biti van travnjaka.
Moram vam priznati da je malo se ocelicio, znaci ojacao je sto se tice tih povreda, sjecam se prije malo malo nema ga, sad je bas napravio finu seriju i utakmica i golova.
Mi prolazimo dalje, Neuer opet nije gol primio, legenda nasa.. samo naprijed

FC Bayern !!!!!
Bayern dobio utakmicu na iskustvo i kvalitet bez neke pretjerano kvalitetne igre...Cestitke na prolazu i ja se iskreno nadam da cemo Vas u Nedjelju izbjeci kada je izvacenje 1/4-nih parova u pitanju.
Weinzierl je po meni postavio odlicnu taktiku i pokusao Bayern dobiti jedinim mogucim nacinom, no nije mu poslo za rukom. To sto ste Vi navikli da Vam bivsi igraci na klupama drugih klubova skidaju gace prije nego li je pocela utakmica i da na istoj sa 30% snage uvalite 5-6 golova to je druga prica.
Istina je da je od strane igraca Augsburga bilo par grubih prekrsaja, ali ja ipak mislim da oni nisu isli sa namjerom da onesposobe igrace Bayerna (povredu jednog igraca ne moze pozeljeti ni jedna normalna osoba), vec su bili previse motivisani i to je rezultiralo da par grubih prekrsaja.
Weinzierl je po meni postavio odlicnu taktiku i pokusao Bayern dobiti jedinim mogucim nacinom, no nije mu poslo za rukom. To sto ste Vi navikli da Vam bivsi igraci na klupama drugih klubova skidaju gace prije nego li je pocela utakmica i da na istoj sa 30% snage uvalite 5-6 golova to je druga prica.
Istina je da je od strane igraca Augsburga bilo par grubih prekrsaja, ali ja ipak mislim da oni nisu isli sa namjerom da onesposobe igrace Bayerna (povredu jednog igraca ne moze pozeljeti ni jedna normalna osoba), vec su bili previse motivisani i to je rezultiralo da par grubih prekrsaja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- BavaracZenica
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Bayern dobio utakmicu na iskustvo i kvalitet bez neke pretjerano kvalitetne igre...Cestitke na prolazu i ja se iskreno nadam da cemo Vas u Nedjelju izbjeci kada je izvacenje 1/4-nih parova u pitanju.
Sigurno da je tako, jer ipak jedna utakmica, nemaju sta izgubit, pred svojom publikom, najbolje je i jedino rjesenje sa Bayernom igrati ovako.. Ali bas kao sto kazes i na iskustvo.. sretno onda u nedjelju

FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mene niko ne moze ubijediti da oni nisu imali namjeru da prilikom svakog naseg napada krvnicki ulete u nekog od Bayernovih igraca.
Hitz je prvi kandidat za zatvora, jer je on lijepo vidio da je pomocni podigao zastavicu i imao je puno bolju situaciju da se zaustavi za razliku od Robbena koji je bio u punom trku, ali ne, ovaj je isao direktno sa namjerom da ga skrsi i eto uspio je.
Hitz je prvi kandidat za zatvora, jer je on lijepo vidio da je pomocni podigao zastavicu i imao je puno bolju situaciju da se zaustavi za razliku od Robbena koji je bio u punom trku, ali ne, ovaj je isao direktno sa namjerom da ga skrsi i eto uspio je.

Veliki pozdrav za burzu i kinga klareta.
ps.
istina je da se ukusima ne raspravlja...
gero, meni je crveno-bijeli dres najljepsi bayin dres svih vremena.
ps2.
nisam gledo tekmu
ps.
istina je da se ukusima ne raspravlja...
gero, meni je crveno-bijeli dres najljepsi bayin dres svih vremena.
ps2.
nisam gledo tekmu

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- anelbavarac
- Kontakt:
Sigurno nisi gledao utakmicu,cim tako pises.amerosm je napisao/la:Istina je da je od strane igraca Augsburga bilo par grubih prekrsaja, ali ja ipak mislim da oni nisu isli sa namjerom da onesposobe igrace Bayerna (povredu jednog igraca ne moze pozeljeti ni jedna normalna osoba), vec su bili previse motivisani i to je rezultiralo da par grubih prekrsaja.

Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Arjenom.
Ima veliku posjekotinu kako sam cuo,nadajmo se da nije nish strasno
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.