RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 03 mar 2015, 13:53

pitic je napisao/la:Biti će vruće u Mostaru naredne 2 sedmice 2x Zrinjski, 1x Sarajevo. Sretno vam u kupu ;)
Neznam sa sigurnoscu,ali vjerujem da na neki nacin i vama odgovara danasnji zrijeb.Iz prostog razloga sto vjerujem da ce mo mi puno vise paznje posvetiti kupu nego prvenstvu.Naravno izrazavam iskljucivo svoje misljenje,da se ja pitam uradio bih bas ovako.Ovo ce i ljudima iz kluba biti jedinstvena prilika da vrate povjerenje navijaca,svi bi im halalili par prvenstvenih poraza za prolaz u polufinale kupa.Ponavljam ovo je samo moje misljenje a sta ce biti vidjecemo.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 03 mar 2015, 13:58

Fino se nafuravati ali realno jači su, mada jači uvijek ne kači. Sreća pa spečeni nije više tamo inače bi sve batalio da pobijedi Velež i to bi ličilo na rat. Nadam se da je Mišo dingospo.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 03 mar 2015, 14:08

Dosta nam dva puta ovako prvu tekmu
[youtube][/youtube]
From father to son

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 mar 2015, 14:16

ma moze velez proci ,prva je pod bijelim brijegom zabiti gol 1-1 pa i 2-1 izgubiti nije lose onda revans u vrapcicima na noz ostro dobit pozzz rodjeni sretno vidimo se u finalu :!:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 03 mar 2015, 14:20

Samo bez glupih izjava tipa Vladavic. Jest brato vi ste favoriti bolji ste od nas :zviz: a spremit igrace psihicki. Halal obarska za ovu u kupu. Vracaju nam se Haurdic i Maletic. Škahic i Zolj odrađuju kartone iducu. Idemo Rođeni moji svi jako. Feja na tebi je sve za ostalo su tu đavoli. Bordo hvala drug i akbda do finala i jedni i drugi :bih:
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 03 mar 2015, 14:25

[youtube][/youtube]
From father to son

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 03 mar 2015, 15:03

Prikupljen novac za rodjeni.com , potrebno jos da se uplati i pusti u rad stranica. Iskodirano sve od nule, za pocetak otvorenog tipa, kasnije ce vjerovatno ici onaj fazon sa clanskom. Evo kad nece oni marketing , mi ćemo :)

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 03 mar 2015, 15:23

Eto sad prilike da vidimo gdje smo i šta smo 2x u kupu i 3 kolo SA.Pa da vidimo jel' bio loš dan u Zvorniku ili imamo jetime koji glume da su fudbaleri.Na muci se poznaju junaci pa eto da vidimo i to čudo,a kritike i psovke neću spominjati dok ne prođe utakmica sa SA da vidimo koliko će RAje biti na stadionu.Napuniti stadion pa onda kritikovati sve redom.Ako tako ne bude gori smo od uprave i svih ostalih.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 mar 2015, 15:24

Bit će nam **** teško. :roll: Feja eto motiva da ginu u ove dvije utakmice i da poginu na terenu. :thumbup:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 03 mar 2015, 15:28

emil02in je napisao/la:Eto sad prilike da vidimo gdje smo i šta smo 2x u kupu i 3 kolo SA.Pa da vidimo jel' bio loš dan u Zvorniku ili imamo jetime koji glume da su fudbaleri.Na muci se poznaju junaci pa eto da vidimo i to čudo,a kritike i psovke neću spominjati dok ne prođe utakmica sa SA da vidimo koliko će RAje biti na stadionu.Napuniti stadion pa onda kritikovati sve redom.Ako tako ne bude gori smo od uprave i svih ostalih.
Rezultati privlače raju i sponzore. U ogromnom plusu je bio klub u onoj seriji bez poraza i pobjedama protiv Želje i Zrinjskog. Možda ti sve govori kakve igrače smo doveli na sljedećem prelaznom roku. To što oni nisu ništa pokazali, dovodi do ove trenutne situacije, jbg stalno variramo, nemamo konstante neke. Ali naravno, svi protiv Sarajeva na stadion !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 mar 2015, 15:37

shaman7 je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Eto sad prilike da vidimo gdje smo i šta smo 2x u kupu i 3 kolo SA.Pa da vidimo jel' bio loš dan u Zvorniku ili imamo jetime koji glume da su fudbaleri.Na muci se poznaju junaci pa eto da vidimo i to čudo,a kritike i psovke neću spominjati dok ne prođe utakmica sa SA da vidimo koliko će RAje biti na stadionu.Napuniti stadion pa onda kritikovati sve redom.Ako tako ne bude gori smo od uprave i svih ostalih.
Rezultati privlače raju i sponzore. U ogromnom plusu je bio klub u onoj seriji bez poraza i pobjedama protiv Želje i Zrinjskog. Možda ti sve govori kakve igrače smo doveli na sljedećem prelaznom roku. To što oni nisu ništa pokazali, dovodi do ove trenutne situacije, jbg stalno variramo, nemamo konstante neke. Ali naravno, svi protiv Sarajeva na stadion !
Ovo je velika šansa da u naredni mjesec dana kada budemo igrali 2x sa konama i Sarajevom da se napuni stadion do vrha, jer će siguran sam biti na stadionu i sponzori i prijatelji kluba, legende ali i sam Nikšić i njegovi ljudi, jer na ovakvim se utakmicama pokazuje da li klub vrijedi, i zato će morati postojati motiv više. Budimo realni ako se budu borili, možda privuku i poneki novi sponzor.

Na ovakvim se utakmicama puni kasa jer su tu i reklame i tv prenos ali i navijači. ;)

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 03 mar 2015, 15:45

AlemC85 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:
Ovo je velika šansa da u naredni mjesec dana kada budemo igrali 2x sa konama i Sarajevom da se napuni stadion do vrha, jer će siguran sam biti na stadionu i sponzori i prijatelji kluba, legende ali i sam Nikšić i njegovi ljudi, jer na ovakvim se utakmicama pokazuje da li klub vrijedi, i zato će morati postojati motiv više. Budimo realni ako se budu borili, možda privuku i poneki novi sponzor.

Na ovakvim se utakmicama puni kasa jer su tu i reklame i tv prenos ali i navijači. ;)
Svakako, baš danas na kafi nakon zrijeba , raja je izrazila ogromno oduševljenje, očekujem mobilizaciju veliku

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 mar 2015, 15:51

a da ne kažem da nam dolaze nakon Sarajeva: Široki, Sloboda, Željo, Kone, Čelik...mahom teške uatkmice i gdje će biti uvijek ispunjen stadion, bar se svi nadamo. Eto prilike da se napuni kasa i da se klub promoviše putem medija, tako je Sarajevo radilo, pa evo dokle su dogurali.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 mar 2015, 15:54

SA ZRINJSKIM U ČETVRTFINALU

Voljom žrijeba u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine u Mostaru će se igrati gradski derbi. U četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine se sastaju:

Sarajevo - Borac
Mladost Velika Obarska - Široki Brijeg
Zrinjski - Velež
Zvijezda Gradačac – Olimpic

Prve utakmice su na programu 11. marta. Termini prvih utakmica su 15.00 sati za dnevni i 18.00 sati za noćni termin. Revanš utakmice su 18. marta, dnevni termin će biti na programu u 15:30, dok je noćni u 18:30.

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 03 mar 2015, 16:03

AlemC85 je napisao/la:a da ne kažem da nam dolaze nakon Sarajeva: Široki, Sloboda, Željo, Kone, Čelik...mahom teške uatkmice i gdje će biti uvijek ispunjen stadion, bar se svi nadamo. Eto prilike da se napuni kasa i da se klub promoviše putem medija, tako je Sarajevo radilo, pa evo dokle su dogurali.
Nadam se da će Hordama dati jedan dio centralne tribine i da neće usrati derbi , nego da u jednoj prijateljskoj i finoj atmosferi sve prodje u najboljem redu i da najbolji pobijedi. Ipak mislim da je ona tamo betonska tribina presmiješna za broj koji se sprema ovamo.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 03 mar 2015, 16:04

Svoje misljenje sam vec iznio u odgovoru @piticu ,doslo je vrijeme da se pogledamo u oci i otkrijemo sve karte.
Realno od prvenstva nemamo nista osim mucnog otaljavanja utakmica.Nesto ce se pobjediti ,nesto zijaniti i na kraju 6-8 i to je to.Ali kup definitivno moramo odigrati iznad trenutnih mogucnosti i pokusati ostati zivi sto duze.U tom smislu mislim da ce nasi donijeti pametne procjene a i odluke.Po meni moraju postici dogovor sa FKS da im se da sto vise ulaznica,onaj dio predvidjen za gostujuce navijace naravno djaba,ali zato im dodjeliti veliki dio dedare i to naplatiti.Ne vjerujem ja u volju nasih navijaca da napune stadion,to bi eventualno mogli ocekivati u slucaju povoljnog rezultata pod BB.tek bi eventualnim prolaskom u polufinale kupa mogli ocekivati osjetniju posjetu na stadionu i pozitivniju atmosferu u i oko kluba.
Iako sam nakon svega dosta umjeren u ocekivanjima moja nadanja ce ostati do zadnjeg trena i hocu da vjerujem u najbolji scenarij :)
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 03 mar 2015, 16:07

Momci samo opusteno idemo,dokazite da je zvornik bio samo los dan zacepite nam svima usta molim vas..
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 mar 2015, 16:11

mart mjesec će odlučiti našu sudbinu? :hmmmmm:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 03 mar 2015, 17:49

1922VFC1981 je napisao/la:Momci samo opusteno idemo,dokazite da je zvornik bio samo los dan zacepite nam svima usta molim vas..
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

pravnik1981
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la pravnik1981 » 03 mar 2015, 19:31

https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphot ... e=55807044" onclick="window.open(this.href);return false;

https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphot ... e=557846B7" onclick="window.open(this.href);return false;

https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphot ... e=5548AF12" onclick="window.open(this.href);return false;

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 1385fbb530" onclick="window.open(this.href);return false;

https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphot ... e=559617F6" onclick="window.open(this.href);return false;

https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphot ... e=55954251" onclick="window.open(this.href);return false;

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 5e80a6aa5c" onclick="window.open(this.href);return false;

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 2424b8b5c5" onclick="window.open(this.href);return false;

https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphot ... e=5589F4C8" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.