I ja bi bio zadovoljan kad bi izborili evropu, a naravno sljedeća sezona.. i Evropa i titula...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
to im i ja kazem al jbg. ipak oni bolje ovda s neta znaju nego neko ko je svojim ocima vidioRz88 je napisao/la:Čestitam, nadam se da ćemo ispasti u 2 ligu pa neka onda tamo budemo 1. U stvari nećemo ni tamo biti 1. Sve mi se ovo gadi.
Bolje ste bili za gol, ali vjerujte mi ko nije bio na utakmici ne zna. Neka dođe neko ko je bio na utakmici pa neka vam kažu jel iko povezao 3 dobro pasa. Mi jesmo loši ali i vi ste. Nemojte misliti meni sada nešto krivo i ovo, nego pogledajte sada ako Bog da domaću utakmicu pa sami procjenite.
Pozz, sretno u nastavku prvenstva.
nije ni imo nekog posla,mi imali 2,3 suta u okvir gola,nista posebno,,normalno ih odbio,,da jos jednom kazem da vam je Culum najbolji po meni bioultra manijak je napisao/la:kakav je sehic bio???
ultra manijak je napisao/la:kakav je sehic bio???
Sa ovakvom igrom Manchester bi primio petardupartibrejker1921 je napisao/la:Evo me tek s utakmice...Šta reći, bilo je fenomenalno...Prepun sektor određen za TM87, navijanje prilčno dobro, igra i zalaganje na terenu kao nikada dosad. Zaista se mogao vidjeti jedan novi Željo, koji će nam sigurno svima donijeti mnogo mnogo radosti...Na tribine smo ušli otprilike oko 10. minute, a izašli u 85. Mislim da nije bilo nijednog incidenta.
Šehić - nesiguran kao i uvijek ali je danas imao i par dobrih intervencija,
Ćolić - čini se da smo konačno dobili desnog beka za duže vrijeme, odigrao je jako dobro bez mnogo grešaka,
Radovanović - pogodio stativu na kraju prvog dijela, inače dosta dobar, ofanzivniji od Ćolića,
Mešić - Odličan, zna iznijeti loptu tako da golman ne treba stalno nabijati,
Cocalić - kapitenski, dobar u skoku, vrlo dobar nastup,
Muharemović - najbolja utakmica u karijeri, prijatno me iznenadio,
Ćulum - fantastičan, ne sjećam se da je Željo imao boljeg na ovoj poziciji. Par puta smiješnim napravio domaće igrače,
Bekrić - standard
Bučan - nije loš ali na njegovoj poziciji će vjerovatno biti Serdarević dok se oporavi,
Bešlija - Najborbeniji, vođa na terenu
Mešanović - Sjajno se gradio, vrlo borben, uvijek na pravom mjestu. Strijelac jedinog gola....
Eto, nadam se da sam vam malo približio sve ovo...![]()
Naprijed Željo ljubavi moja...
Nece Bucan ispast iz prve postave,on je brz prodoran....serdarevic ce negdje drugo uskocit ako bude igro prvu....Edo_Majka je napisao/la:Sa ovakvom igrom Manchester bi primio petardupartibrejker1921 je napisao/la:Evo me tek s utakmice...Šta reći, bilo je fenomenalno...Prepun sektor određen za TM87, navijanje prilčno dobro, igra i zalaganje na terenu kao nikada dosad. Zaista se mogao vidjeti jedan novi Željo, koji će nam sigurno svima donijeti mnogo mnogo radosti...Na tribine smo ušli otprilike oko 10. minute, a izašli u 85. Mislim da nije bilo nijednog incidenta.
Šehić - nesiguran kao i uvijek ali je danas imao i par dobrih intervencija,
Ćolić - čini se da smo konačno dobili desnog beka za duže vrijeme, odigrao je jako dobro bez mnogo grešaka,
Radovanović - pogodio stativu na kraju prvog dijela, inače dosta dobar, ofanzivniji od Ćolića,
Mešić - Odličan, zna iznijeti loptu tako da golman ne treba stalno nabijati,
Cocalić - kapitenski, dobar u skoku, vrlo dobar nastup,
Muharemović - najbolja utakmica u karijeri, prijatno me iznenadio,
Ćulum - fantastičan, ne sjećam se da je Željo imao boljeg na ovoj poziciji. Par puta smiješnim napravio domaće igrače,
Bekrić - standard
Bučan - nije loš ali na njegovoj poziciji će vjerovatno biti Serdarević dok se oporavi,
Bešlija - Najborbeniji, vođa na terenu
Mešanović - Sjajno se gradio, vrlo borben, uvijek na pravom mjestu. Strijelac jedinog gola....
Eto, nadam se da sam vam malo približio sve ovo...![]()
Naprijed Željo ljubavi moja...
celik je stvorio novu ekipu koja i nije nesto posebno vjerujem da ce vremenom biti bolji i nema sanse da ce rasipati bodove mislim je Celik odigrao onoliko koliko smo im dozvolili i ovo bi bio jako realnan komentar utakmiceharinho je napisao/la:ultra manijak je napisao/la:kakav je sehic bio???
Cestitke igracima i navijacima F.K. Zeljeznicar ....
Kao prvo Zeljo je na momente igrao kao da je B - tim Barcelon ( to je kompliment ) .... Zasto ? pa evo Osim je postavio taktiku da se vrsi pritisak na zadnju liniju Celika da ovi odbrambeni igraci nabijaju loptu na usamljenog napadaca Celika ( vidovica ) jer je COUCH Istuk postavio formaciju 4-1-4-1 ovo nisam jos vidio u nasoj premijer ligi .... I sto mi se najvise svidilo kod Zelje je da ne srljaju , ne zure naprijed sa loptom ako nema igraca slobodni vrate nazad loptu pa mijenaju strane i tako iznova - nanovo .... Sve u svemu ( bez da umanjujem pobjedu Zelje ) dobili ste nikad jadnijeg CELIKA![]()
Sto se tice igraca ... golman vam i nije nesto .... imao je par pogresni procjena ... odbrana jako jako solidna , pogotovo mi se svidio lijevi bocni .... Sto se tice veznog reda onog Croucha cuvajteza mene je igrac utakmice bio
Covjek trojicu Celikovi na ledja i trci po bilinom , u skoku superioran ... napad , dobar brz ... vrse pravo velik pritisak kad izgube loptu , mesanovic FENOMENALAN ... zagradi onog naseg rizvnovica i cuva loptu pet minuta kod sebe i nije nijednu izugbio loptu a da nije bilo fauliran ....
i stvarno nije da se izvlacim al sudija je imao par sumnjivih odluka .... a sve ostalo je sudio neutralno ( necu da kazem posteno ) hahaha![]()
I moja procjena 400 manijaka max , nije ih vise ni moglo stati u onako mal prostorsuper su navijali , zao mi je sto psujemo jedni drugima , kad mi i jedni i drugi smo pravi Bosanci al Boze moj promjenit ce se i to nekad
![]()
jos jednom sve cestitke
Meni je Bucan inace drag i jos mi je vise posto drag od onog derbija sa Sarajevom...AYAN je napisao/la:Ma vidjelo se odmah da je Ćulum pravo pojačanje...momak zna sve sa loptom i imamo sreću što ga nisu zapazili neki Bogatiji Evropski klubovi...
Meni onaj Bućan nikad nije bio neki igrač... možda je brz, ali vala je nejak i ima slabu tehniku...
Još sa Supić uleti među stative ima da Gori...
Ma nije sad da kudim čovjeka, hvala mu na zalaganju, mada smatram da bi on bio veoma dobra zamjena serdareviću...Faruk_Edin Džeko je napisao/la:Meni je Bucan inace drag i jos mi je vise posto drag od onog derbija sa Sarajevom...AYAN je napisao/la:Ma vidjelo se odmah da je Ćulum pravo pojačanje...momak zna sve sa loptom i imamo sreću što ga nisu zapazili neki Bogatiji Evropski klubovi...
Meni onaj Bućan nikad nije bio neki igrač... možda je brz, ali vala je nejak i ima slabu tehniku...
hehe vidjet ces ti protiv Sirokog kad se Sejo razleti...nema gdje ga nece biti....Bekric,Beslija,Rovcanin(steta zbog ozljede),Bucan,Mesanovic...nekako su mi oni najdrazi a nisam jos upozno dobro kako igra taj Culum i Radovanovic...AYAN je napisao/la:Ma nije sad da kudim čovjeka, hvala mu na zalaganju, mada smatram da bi on bio veoma dobra zamjena serdareviću...Faruk_Edin Džeko je napisao/la:Meni je Bucan inace drag i jos mi je vise posto drag od onog derbija sa Sarajevom...AYAN je napisao/la:Ma vidjelo se odmah da je Ćulum pravo pojačanje...momak zna sve sa loptom i imamo sreću što ga nisu zapazili neki Bogatiji Evropski klubovi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.