FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AYAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AYAN » 01 avg 2009, 23:46

SAD SE VIDI SAD SE ZNA, KO JE SPREMAN DOŠO S PRIPREMA... :lol:

I ja bi bio zadovoljan kad bi izborili evropu, a naravno sljedeća sezona.. i Evropa i titula... :)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

MOKEZE
Kontakt:

Post Postao/la MOKEZE » 01 avg 2009, 23:46

CESTITAM ZELJI I NAVIJACIMA, kako tako odnijeli su 3 boda zbog kojih iskreno ako kazu nisu ni dosli mozda su se nadali jednom,
robijasima svaka cast, A UPRAVI **** MATER, SVE GOLI SELJAK SE UVUKAO (oprostite seljaci nisam na vas mislio), nema para a imaju najposjeceni stadion regionu al seljaci od menagera neznaju uzeti lovu a da ne zavuku usvoj dzep, DODIK JE MALA MACA KAKO OVI KRADU MAMU IM,

ZELJI SVAKA CAST (takva nam je liga pa se mogu valjat a i trava je mekana ;-)

od mene od sada BOJKOT :evil:
CELIK samo CELIK

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 01 avg 2009, 23:54

Hwala Miky :D VOlim TE Zeljo! Al vi ste zaboravili ko je najzasluzniji Za pobjedu ZElje! AMAR OSIM,JEDAN JE OD NAS!
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 avg 2009, 23:58

Čestitam, nadam se da ćemo ispasti u 2 ligu pa neka onda tamo budemo 1. U stvari nećemo ni tamo biti 1. Sve mi se ovo gadi.

Bolje ste bili za gol, ali vjerujte mi ko nije bio na utakmici ne zna. Neka dođe neko ko je bio na utakmici pa neka vam kažu jel iko povezao 3 dobro pasa. Mi jesmo loši ali i vi ste. Nemojte misliti meni sada nešto krivo i ovo, nego pogledajte sada ako Bog da domaću utakmicu pa sami procjenite.

Pozz, sretno u nastavku prvenstva.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 avg 2009, 00:01

Čestitke Manijacima i Želji, ne mogu da vjerujem, zaista sam presretan što je Željo konačno donio puni plijen. Sad sam stigao od vana, i kad sam vidio vijest na naslovnoj, fakat nisam mogao vjerovati...

NAPRIJED, SAMO NAPRIJED...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 avg 2009, 00:04

Rz88 je napisao/la:Čestitam, nadam se da ćemo ispasti u 2 ligu pa neka onda tamo budemo 1. U stvari nećemo ni tamo biti 1. Sve mi se ovo gadi.

Bolje ste bili za gol, ali vjerujte mi ko nije bio na utakmici ne zna. Neka dođe neko ko je bio na utakmici pa neka vam kažu jel iko povezao 3 dobro pasa. Mi jesmo loši ali i vi ste. Nemojte misliti meni sada nešto krivo i ovo, nego pogledajte sada ako Bog da domaću utakmicu pa sami procjenite.

Pozz, sretno u nastavku prvenstva.
to im i ja kazem al jbg. ipak oni bolje ovda s neta znaju nego neko ko je svojim ocima vidio :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

ultra manijak
Kontakt:

Post Postao/la ultra manijak » 02 avg 2009, 00:04

kakav je sehic bio???
ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 avg 2009, 00:08

ultra manijak je napisao/la:kakav je sehic bio???
nije ni imo nekog posla,mi imali 2,3 suta u okvir gola,nista posebno,,normalno ih odbio,,da jos jednom kazem da vam je Culum najbolji po meni bio
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 02 avg 2009, 00:10

Evo me tek s utakmice...Šta reći, bilo je fenomenalno...Prepun sektor određen za TM87, navijanje prilčno dobro, igra i zalaganje na terenu kao nikada dosad. Zaista se mogao vidjeti jedan novi Željo, koji će nam sigurno svima donijeti mnogo mnogo radosti...Na tribine smo ušli otprilike oko 10. minute, a izašli u 85. Mislim da nije bilo nijednog incidenta.
Šehić - nesiguran kao i uvijek ali je danas imao i par dobrih intervencija,
Ćolić - čini se da smo konačno dobili desnog beka za duže vrijeme, odigrao je jako dobro bez mnogo grešaka,
Radovanović - pogodio stativu na kraju prvog dijela, inače dosta dobar, ofanzivniji od Ćolića,
Mešić - Odličan, zna iznijeti loptu tako da golman ne treba stalno nabijati,
Cocalić - kapitenski, dobar u skoku, vrlo dobar nastup,
Muharemović - najbolja utakmica u karijeri, prijatno me iznenadio,
Ćulum - fantastičan, ne sjećam se da je Željo imao boljeg na ovoj poziciji. Par puta smiješnim napravio domaće igrače,
Bekrić - standard
Bučan - nije loš ali na njegovoj poziciji će vjerovatno biti Serdarević dok se oporavi,
Bešlija - Najborbeniji, vođa na terenu
Mešanović - Sjajno se gradio, vrlo borben, uvijek na pravom mjestu. Strijelac jedinog gola....

Eto, nadam se da sam vam malo približio sve ovo... :D
Naprijed Željo ljubavi moja...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 02 avg 2009, 00:12

Ćulum gigant :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

harinho
Kontakt:

Post Postao/la harinho » 02 avg 2009, 00:12

Cestitke igracima i navijacima F.K. Zeljeznicar ....

Kao prvo Zeljo je na momente igrao kao da je B - tim Barcelon ( to je kompliment ) .... Zasto ? pa evo Osim je postavio taktiku da se vrsi pritisak na zadnju liniju Celika da ovi odbrambeni igraci nabijaju loptu na usamljenog napadaca Celika ( vidovica ) jer je COUCH Istuk postavio formaciju 4-1-4-1 ovo nisam jos vidio u nasoj premijer ligi .... I sto mi se najvise svidilo kod Zelje je da ne srljaju , ne zure naprijed sa loptom ako nema igraca slobodni vrate nazad loptu pa mijenaju strane i tako iznova - nanovo .... Sve u svemu ( bez da umanjujem pobjedu Zelje ) dobili ste nikad jadnijeg CELIKA :(

Sto se tice igraca ... golman vam i nije nesto .... imao je par pogresni procjena ... odbrana jako jako solidna , pogotovo mi se svidio lijevi bocni .... Sto se tice veznog reda onog Croucha cuvajte :D za mene je igrac utakmice bio :) Covjek trojicu Celikovi na ledja i trci po bilinom , u skoku superioran ... napad , dobar brz ... vrse pravo velik pritisak kad izgube loptu , mesanovic FENOMENALAN ... zagradi onog naseg rizvnovica i cuva loptu pet minuta kod sebe i nije nijednu izugbio loptu a da nije bilo fauliran ....

i stvarno nije da se izvlacim al sudija je imao par sumnjivih odluka .... a sve ostalo je sudio neutralno ( necu da kazem posteno ) hahaha :D

I moja procjena 400 manijaka max , nije ih vise ni moglo stati u onako mal prostor :) super su navijali , zao mi je sto psujemo jedni drugima , kad mi i jedni i drugi smo pravi Bosanci al Boze moj promjenit ce se i to nekad ;)

jos jednom sve cestitke :)

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 02 avg 2009, 00:13

partibrejker1921 je napisao/la:Evo me tek s utakmice...Šta reći, bilo je fenomenalno...Prepun sektor određen za TM87, navijanje prilčno dobro, igra i zalaganje na terenu kao nikada dosad. Zaista se mogao vidjeti jedan novi Željo, koji će nam sigurno svima donijeti mnogo mnogo radosti...Na tribine smo ušli otprilike oko 10. minute, a izašli u 85. Mislim da nije bilo nijednog incidenta.
Ćolić - čini se da smo konačno dobili desnog beka za duže vrijeme, odigrao je jako dobro bez mnogo grešaka,
Radovanović - pogodio stativu na kraju prvog dijela, inače dosta dobar, ofanzivniji od Ćolića,
Ćulum - fantastičan, ne sjećam se da je Željo imao boljeg na ovoj poziciji. Par puta smiješnim napravio domaće igrače,
Bekrić - standard
Bučan - nije loš ali na njegovoj poziciji će vjerovatno biti Serdarević dok se oporavi,
Mešanović - Sjajno se gradio, vrlo borben, uvijek na pravom mjestu. Strijelac jedinog gola....

Sa ovakvom igrom Manchester bi primio petardu :D
Tracy McGrady!!!

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 02 avg 2009, 00:19

Edo_Majka je napisao/la:
partibrejker1921 je napisao/la:Evo me tek s utakmice...Šta reći, bilo je fenomenalno...Prepun sektor određen za TM87, navijanje prilčno dobro, igra i zalaganje na terenu kao nikada dosad. Zaista se mogao vidjeti jedan novi Željo, koji će nam sigurno svima donijeti mnogo mnogo radosti...Na tribine smo ušli otprilike oko 10. minute, a izašli u 85. Mislim da nije bilo nijednog incidenta.
Bekrić - standard

Sa ovakvom igrom Manchester bi primio petardu :D
Nece Bucan ispast iz prve postave,on je brz prodoran....serdarevic ce negdje drugo uskocit ako bude igro prvu....

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 02 avg 2009, 00:20

**** stari, pod utiscima sam još ..... :D :D :D

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 02 avg 2009, 00:20

harinho je napisao/la:

Cestitke igracima i navijacima F.K. Zeljeznicar ....

Kao prvo Zeljo je na momente igrao kao da je B - tim Barcelon ( to je kompliment ) .... Zasto ? pa evo Osim je postavio taktiku da se vrsi pritisak na zadnju liniju Celika da ovi odbrambeni igraci nabijaju loptu na usamljenog napadaca Celika ( vidovica ) jer je COUCH Istuk postavio formaciju 4-1-4-1 ovo nisam jos vidio u nasoj premijer ligi .... I sto mi se najvise svidilo kod Zelje je da ne srljaju , ne zure naprijed sa loptom ako nema igraca slobodni vrate nazad loptu pa mijenaju strane i tako iznova - nanovo .... Sve u svemu ( bez da umanjujem pobjedu Zelje ) dobili ste nikad jadnijeg CELIKA :(

Sto se tice igraca ... golman vam i nije nesto .... imao je par pogresni procjena ... odbrana jako jako solidna , pogotovo mi se svidio lijevi bocni .... Sto se tice veznog reda onog Croucha cuvajte :D za mene je igrac utakmice bio :) Covjek trojicu Celikovi na ledja i trci po bilinom , u skoku superioran ... napad , dobar brz ... vrse pravo velik pritisak kad izgube loptu , mesanovic FENOMENALAN ... zagradi onog naseg rizvnovica i cuva loptu pet minuta kod sebe i nije nijednu izugbio loptu a da nije bilo fauliran ....

i stvarno nije da se izvlacim al sudija je imao par sumnjivih odluka .... a sve ostalo je sudio neutralno ( necu da kazem posteno ) hahaha :D

I moja procjena 400 manijaka max , nije ih vise ni moglo stati u onako mal prostor :) super su navijali , zao mi je sto psujemo jedni drugima , kad mi i jedni i drugi smo pravi Bosanci al Boze moj promjenit ce se i to nekad ;)

jos jednom sve cestitke :)
celik je stvorio novu ekipu koja i nije nesto posebno vjerujem da ce vremenom biti bolji i nema sanse da ce rasipati bodove mislim je Celik odigrao onoliko koliko smo im dozvolili i ovo bi bio jako realnan komentar utakmice
Isto tako mislim da celik nije toliko los jednostavno smo mi veceras bili bolji i hvala na cestitkama a Celiku sve najbolje u nastavku takmicenja.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 avg 2009, 00:20

Ma vidjelo se odmah da je Ćulum pravo pojačanje...momak zna sve sa loptom i imamo sreću što ga nisu zapazili neki Bogatiji Evropski klubovi...

Meni onaj Bućan nikad nije bio neki igrač... možda je brz, ali vala je nejak i ima slabu tehniku...

Još sa Supić uleti među stative ima da Gori... :)
Željo i samo Željo...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 avg 2009, 00:21

Evo sad se vratih sa utakmice ... HALA ZELJO KAKAV REAL :D
Prvih 45 minuta strasno dosadno , poslije nesto zanimljivija utakmica ali sve u svemu Zeljo velesila ( Osim ALLLAH s 3 L ) ;)

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 02 avg 2009, 00:22

AYAN je napisao/la:Ma vidjelo se odmah da je Ćulum pravo pojačanje...momak zna sve sa loptom i imamo sreću što ga nisu zapazili neki Bogatiji Evropski klubovi...

Meni onaj Bućan nikad nije bio neki igrač... možda je brz, ali vala je nejak i ima slabu tehniku...

Meni je Bucan inace drag i jos mi je vise posto drag od onog derbija sa Sarajevom...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 avg 2009, 00:25

Faruk_Edin Džeko je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Ma vidjelo se odmah da je Ćulum pravo pojačanje...momak zna sve sa loptom i imamo sreću što ga nisu zapazili neki Bogatiji Evropski klubovi...

Meni je Bucan inace drag i jos mi je vise posto drag od onog derbija sa Sarajevom...
Ma nije sad da kudim čovjeka, hvala mu na zalaganju, mada smatram da bi on bio veoma dobra zamjena serdareviću...
Željo i samo Željo...

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 02 avg 2009, 00:28

AYAN je napisao/la:
Faruk_Edin Džeko je napisao/la:

Ma nije sad da kudim čovjeka, hvala mu na zalaganju, mada smatram da bi on bio veoma dobra zamjena serdareviću...
hehe vidjet ces ti protiv Sirokog kad se Sejo razleti...nema gdje ga nece biti....Bekric,Beslija,Rovcanin(steta zbog ozljede),Bucan,Mesanovic...nekako su mi oni najdrazi a nisam jos upozno dobro kako igra taj Culum i Radovanovic...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.