AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

retro
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la retro » 15 feb 2011, 23:08

Danas sa ovakvom ekipom se i nije moglo vise. Nema Cassana, Boatenga, Emauelsona koji su u zadnjim utakmicama dali dodatnu sirinu ekipi, pa cak i Van Bommel. Uz to solidni Ambrosini, Zambrotta i jedini pravi reator ove ekipe, Pirlo. Evo ode i Abbiati.

Kao prvo Silva ne moze igrati zadnjeg veznog, a ionako ih ima previse u ekipi i opet se krenulo u mec sa tri defanzivna vezna, Rinno, Silva i Flamini uz jednog ofanzivnog Seedorfa koji je miljama daleko od ikakve forme, ali realno bolji nije mogao igrati, jedino da je odmah krenuo sa Patom ili da je mali Merkel igrao.

Stoperi su sasvim solidni bili, Abate isto tako, ali nastavio je sa svojim retardiranim centarsutevima, Antonini Boze sacuvaj.

Robinho potpuno odsjecen i on ovako ne moze igrati, a igrao je ono sto VDV igra u Tottenhamu, Ibra zaustavljen i potpuno usamljen, dok se Pato nije ubacio.

Ruka na startu nije bila, pokazali su samo iz dva kadra akciju, iz drugog se vidjelo da je vise ramenom Nesta izbio loptu, realno start Flaminia je bio za crveni. Rinno ovako igra cijelu karijeru, uvijek je nabrijan ali danas je malo pretjerao, ocigledno je bas bio napaljen na pobjedu, ali ja njega ne bio mjenjao nizasta. Ali realno ne mogu tri defanzivna vezna kreirati akcije, a to Rinno nikad nije radio.

Liga Prvaka ove godine i nije bila cilj, tek od sljedece sezone se mozemo nadati bolje uspjehu, jer ce ekipa sigurno dodatno biti pojacana uz sve igrace koji sada ne mogu igrati, + nova pojacanja. Scudetto je ove godine primaran.

Ja jos uvijek vjerujem u prolaz, ako se barem vrati neko od povrijedjenih, a to ce vjerovatno biti Boateng, a i da Robinho malo preseli na klupu, zanio se momcic malo, nije ti ovo Santos. Pato mora igrati, kako god igrao bolje je od Robinha i to slijepac vidi.

Jos nesto, Seedorf, Gattuso, Ambrosini su igraci koji su nas itekako zaduzili svih ovih godina i nije red da se ovako pljuje po njima, i da se mene pita dao bi im da zavrse karijere u Milanu, makar i ne igrali nikako, a kao back-up uvijek mogu posluziti(Seedorf, Ambrosini) dok Rino za mene uvijek ima mjesta u ekipi, kao jedini defanzivni vezni, kao nekada.

Englezcici se nisu trebali kaciti sa Rinnom, nisu vidjeli kako ih kick boxer Ibra gleda, mogao ih je sve postrojiti. :lol: Uglavnom zasluzen pobjeda, idemo po 0-2 u London. 8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 15 feb 2011, 23:09

Bezze vam sudija ponisti gol, da je kojim slucajem na onaj nacin gurnut Ibra qrac bi bio penal. Vjerovatno ispadate.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 feb 2011, 23:09

Jbg čemu ste se vi nadali.Očekivano bolja su ekipa od vas pametnije ulažu i to je to
Samo jedna stvar koju sam primijetio kod Milana Pato je sigurno bio najveći talenat na svijetu no ovi dovode pojačanja koji slučajno igraju na njegovoj poziciji ihajd da su pojačanja shvatio bi(čast Ibri).Dvojicu fudbalskih levata Cassana i Robinha da uzimaju minute Patu :lol:
P.S.Kakav start Flaminija :twisted: :roll:
pazzoetoogol je napisao/la:
o cemu ti ??? a ko valja u spaniji svi jel tako :roll:
Pa ne valjaju svi Real,Barcelona,Villareal,Valencia,Athletic,Atletico...su sigurno bolji od svake žabarske ekipe osim Intera.Inter se može nosit sa ovim ekipama pa i iznenadit.Napoli i Palermo su također ok i oni bi se mogli nosat sa svakim španskim klubom osim Barce i Reala
VELA je napisao/la:Bezze vam sudija ponisti gol, da je kojim slucajem na onaj nacin gurnut Ibra qrac bi bio penal. Vjerovatno ispadate.
Ofsajd bio jarane ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 feb 2011, 23:09

Milan jos ima teoretske sanse, ali jako tesko da mogu izbaciti Tottenhama, jednostavno veceras su morali ostvariti povoljan rezultat

onaj Yepes je jos uvijek solidan igrac, prvi put ga gledam ove sezone, a vezni red, kao i vecini italijanskih ekipa - boljka
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 15 feb 2011, 23:09

slika :oops:

slika

Adio Milano :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 15 feb 2011, 23:10

Monolog je napisao/la:Nadam se da će debil iz Milana(Gattuso) biti drakonski kažnjen. Ne mogu da vjerujem da se ovako ponaša(da, nisam zaboravio o kome se radi); pokazuje koliki je glupan, idiot, moron i šta sve ne. Apsolutno zaslužena pobjeda Tottenhama; igrači Milana su stvorili 1 priliku(Yepes), te im je jedna poklonjena u 92. minuti(Robinho). To nije dovoljno da bi se pobijedio i slabiji protivnik od Tottenhama.

Flamini i Gattuso su svojim startovima i ponašanjem pokazali koliko Milan NE MOŽE. Nije sramota izgubiti, al' je sramota onako ne prihvatiti taj poraz, mesarskim startovima ići na protivnika te se ponašati poput posljednjeg đilkoša. Zbog njih dvojice se nadam da Milan ovdje završava svoju epizodu u CL, te da neće osvojiti ni Scudetto. Nisam mog'o vjerovati da mi klub mogu ogaditi 2 igrača do večeras.
Oprosti ali sereš. Sem flaminijevog starta navedi ili prikaži gdje to gattuso startuje OMG???? Više je on primio hinjskih udaraca barem duplo(naravno da si objektivan to bi priznao), što je razlog onakvog ponašanja( koje uopšte ne opravdavam). Uglavnom ne moraš serator si, kao eto ogadio ti tim radi 2 igrača. Šta a prije si navijao za njih :lol: :lol:
I nije 1 nego 3 stopostotne šanse, 2x yepes, golman vadi sa linije te robinjo. Navedi šanse pjetlova???

I ovo oko nekakve igre prljave, imao je Totte.15 faulova u defanzivi a Milan svega 2, fatali su i rukama i nogama igrače MIlana do Flaminijevog starta. I onda se fol razljutili pa nastavili još žešće.
OT

Volim što smo zijanili neg pare, vrijeme je da gospoda shvati neke stvari.
-čim sam vidio formaciju sa sredinom 3 defanzivca i mutacijom seedorf znao sam da se nema šta očekivati.
-danas više katanacio ne pije vode, i sve više od jednog klasičnog DM u formaciji je neznanje. Sa emanuelsonom i boatengom bi ih razbili. Šta bih dao da sam menadžer.
- također o ovome su trebali razmišljati ljetos kada su ganjali igrače. Da Bog da ne obnovili ugovor ni sa kim. Nebitno imali povreda ili ne.
- rekao na temi unazad i ponovit ću, max prosječan trener ništa više.
- ibra=lp flop, bio i ostao.
-da se vratim na postavku, danas se ganjaju igrači koji su sposobni i braniti se i napadati, a ne bježati od lopte i lomiti po terenu
- otkrivanje za suigrače nikakvo, strah kao da igramo protiv Barce. Naravno postavka sa 3 defanzivna je tome doprinjela.
-na ljeto čitav remont sredine i odbrane ako imaju mozga u upravi

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 15 feb 2011, 23:11

Adinjo je napisao/la:
pazzoetoogol je napisao/la:Milan ovo prolazi sto posto, upamtite sta sam rekao...taman u revansu nece biti sampiona Sedorfa i Gatuza sto ce biti dovoljno za pobjedu, nek sam primjene recept Intera prosle godine protiv Chelsea na strani...a Gatuza opravdavam za ono covjek izgubio zivce

Opravdavas?
Znas li ko je onaj lik sto ga Gatusso gura?

Gatusso uopste nije izgubio zivce, jednostavno je covjek pokusao da napravi uzarenu atmosferu na stadionu, i upalio mu je. Umalo Milan da izvuce bod, i bilo bi sasvim zasluzeno !!

Edit. gol je ponisten zbog faula.
Gattusa gotivim nenormalno, covjek ostavlja djecu na terenu,
samo je glup onaj ko mu je dao kapitensku traku, jer nije to za njega.

Utakmica losa, mada smo je mogli dobiti da su usle one Yepesove...
u uzvratu nemamo sta traziti

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 feb 2011, 23:13

pazzoetoogol je napisao/la:Milan ovo prolazi sto posto, upamtite sta sam rekao...taman u revansu nece biti sampiona Sedorfa i Gatuza sto ce biti dovoljno za pobjedu, nek sam primjene recept Intera prosle godine protiv Chelsea na strani...a Gatuza opravdavam za ono covjek izgubio zivce
Upamticu ovo sto si rekao :lol: ..u revansu sa povratom Bale_a uz ovakav Milanu ne gine tezak poraz...Inter ima igrace za razliku od Milana...Yepes,Antonini,Robinho,Sedorf,Flamini ovi igraci ne zasluzuju dres Milana...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 15 feb 2011, 23:13

LBJ MVP je napisao/la:Jbg čemu ste se vi nadali.Očekivano bolja su ekipa od vas pametnije ulažu i to je to
Samo jedna stvar koju sam primijetio kod Milana Pato je sigurno bio najveći talenat na svijetu no ovi dovode pojačanja koji slučajno igraju na njegovoj poziciji ihajd da su pojačanja shvatio bi(čast Ibri).Dvojicu fudbalskih levata Cassana i Robinha da uzimaju minute Patu :lol:
Pa ne valjaju svi Real,Barcelona,Villareal,Valencia,Athletic,Atletico...su sigurno bolji od svake žabarske ekipe osim Intera.Inter se može nosit sa ovim ekipama pa i iznenadit.Napoli i Palermo su također ok i oni bi se mogli nosat sa svakim španskim klubom osim Barce i Reala
VELA je napisao/la:Bezze vam sudija ponisti gol, da je kojim slucajem na onaj nacin gurnut Ibra qrac bi bio penal. Vjerovatno ispadate.
Ofsajd bio jarane ;)
Ja kont'o faul.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 15 feb 2011, 23:14

robovi88 je napisao/la:
amell je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:uuuuuuuu izgleda pocinje Modric od prve :? :roll: http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... hotspur-in

Vjerovatno ce oni ovako
-------------------Gomes---------------------
-----Corluka--Dawson--Gallas--Ekotto-----
--Pienaar--Modric---Palacios----Kranjcar--
-----------Van Vaart-----Crouch-------------

:roll:

Nek nam je Allah na pomoci :)
nemoze vam Allah pomoci kada su u milanu vecinom katolici :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
moze nasim Dovama (molitvama) ;)
aa ja mislim da je bila 2006 godina, cetvrt finale lige prvaka, Milan - Schalke rezul 0-0 82 min. meni dopizdilo, treba nam gol, i ja uzmem abdest i odem klanjat i taman ja zanijetio kad prekrsaj za milan sa jedno 28m, Pirlo uzima loptu a ja vec doso do Subhaneke, kad ono GO ja odma skocio s one Serdzade :mrgreen: oma presto klanjat :D haj nadam se da ce sve bit dobro vcrs
mogao si veceras i mevlud prouciti ali malan nebi dao gola :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 feb 2011, 23:16

Organizovan i disciplinovan Tottenham zasluzeno je pobijedio spori i bezidejni Milan postigavsi pogotak iz klasicnog kontra napada

Gattuso i Flamini su tokom cijele ut. izgledali izgubljeno a jos su obojica zavrsili utakmicu, a trebali su biti iskljuceni , a Uefa ce se pobrinuti za Gattusa koji ce dobiti jedno 4 - 5 ut, zabrane igranja

Yepesove dvije sanse za 90 min. utakmice su zaista premalo od Milana koji nije zaslusio da veceras postigne pogotak
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 feb 2011, 23:16

Gattusova mrlja vecerasnja je sto napade onog trenera a ovo ostalo je normalno za njeg. Nijednog igraca nije udario namjerno vec je on primio od rugobe dosta udaraca tako vas molim da ne serete previse.

A vidi ovog spanca pa ja ne mogu da vjerujem. Hajte u svoju avliju jbt zazimilo vam -5 mi smo bar prvi negdje. Koji supci nemozes da vjerujes. Cekaju kiks pa lete na temu.

Dosta od mene za veceras. Nek se raduju dok mogu.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 15 feb 2011, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 15 feb 2011, 23:16

Adinjo je napisao/la:

Opravdavas?
Znas li ko je onaj lik sto ga Gatusso gura?

Gatusso uopste nije izgubio zivce, jednostavno je covjek pokusao da napravi uzarenu atmosferu na stadionu, i upalio mu je. Umalo Milan da izvuce bod, i bilo bi sasvim zasluzeno !!

Edit. gol je ponisten zbog faula.
A znaš li ti ko je lik?

Šta on ima raditi na praktično terenu i nešta objašnjavati igračima, dobro ga je samo odgurno, ja bih ga razbio na licu mjesta. Dobro se sudržao.

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 15 feb 2011, 23:19

VELA je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Jbg čemu ste se vi nadali.Očekivano bolja su ekipa od vas pametnije ulažu i to je to
Ofsajd bio jarane ;)
Ja kont'o faul.
I jeste bio faul, zato je poništen. Šta su pojedinci gledali i kakvo je njihovo uopšte znanje u to ne ulazim.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 15 feb 2011, 23:20

Bože dragi šta ostade od nekad velikog Milana :?
YNWA!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 15 feb 2011, 23:20

@TuSeiTuttaLaMiaVita...ja znam, a ti pogotovo bi trebao znati kad si milanista.
Toliko o Gatussu i njegvom obrazu kad se tako ponasa prema tom covjeku.

Dobro da znam sta bi mu ti uradio, da se ne kacim vise onda kad si tako zaheban.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 15 feb 2011, 23:21

Sezona 2006/2007 protiv Bayerna kuci 2-2 i revans u Munchenu.

Tada Seedorf i Grande Pippo zabijaju i prolazimo, a ja mislim da smo igrali i bez Kake. Zato polako, nista gotovo nije.

Seedorf zasluzuje dres Milana, deceniju igra u omiljenom klubu i koliko god igrao lose sada ima kredita, nije on dosao prije sezonu pa da vako lose igra i da to kazemo kao npr. Flamini, Antonini, Bonera i jos par kloceva.
Zadnja izmjena: retro, dana/u 15 feb 2011, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 15 feb 2011, 23:21

TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:
Šta on ima raditi na praktično terenu i nešta objašnjavati igračima, dobro ga je samo odgurno, ja bih ga razbio na licu mjesta. Dobro se sudržao.
Da mi je neko ko ti da me brani
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 feb 2011, 23:31

ko očekuje prolaz je prenaivan :roll: , to treba odma prekrižiti zaboraviti ovu utakmicu razmišljati samo o chievu i napoliu,
gatuzo se ponaša seljački kao i uvijek ali i onaj pomoćni trener nema šta tražiti u terenu, nije imao potrebe uopšte s klupe ustajati.
flamini je bolestan frajer taj u svakoj utakmici ima bar 1 mesarski start, zamalo ubi frajera
spominjati sezone 2006/07 nema smisla jer tad je kaka bio TOP a ovi svi 4-5 godina mlađi, sad da milan ima igrača kakav je tad bio kaka ovo bi dobio sa 2-3 razlike bez problema, džaba ti svi najbolji napadači svijeta ako im nema ko dati loptu, a u milanu nema, sedorf je završio s ozbiljnim fudbalom, robinjo je zapravo napadač koji mora igrati veznog, flamini, sila i gatuzo su mesari, pa noćas je najopasniji bio yepes-to sve govori
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 15 feb 2011, 23:33

nije jos nista gotovo,milan se ne otpisiva nikad,ali mislim da jako jako tesko mogu u londonu uciniti bilo sta,trebalo bi im pravo cudo da pobjede sa 2 gola razlike,mislim da ova ekipa to nemoze,a i drago mi je zbog ovog poraza,ne zbog kluba i igraca nego zbog ovih ovdje supackih navijaca na forumu 8-) 8-) :lol:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.