Džaba mu statistika, on je igrač za poluvrijeme trenutno . S njim smo s igračem manje u polju u defanzivi.Halix je napisao/la:Buraz kako je bio jedan od najloših na terenu do sad ??'VanBasten je napisao/la:Ruku na srce cjele kvalifikacije do sinoć je bio jedan od najlošijih na terenu. I ovdje ga se prozivalo psoliej svake tekme, i njega i papeta što ag stavlja u ekipu.cala je napisao/la:neznam kako raju nije stid da pljuju po njemu, pa ljudi zbog njega smo i pobijedili, on se odavno svadjao sa trenerima, na to smo navikli, al ruku na srce uvijek je u najmanju ruku dobro odigrao i nikad ga nisam kritikovao, naravno kao i svaki igrac sto je imao ili ce imat svoju krizu, period u kom ga jednostavno nece, tako je i misketu sad
I još jednom ruku na srce, da ona lopta nij eušla, ovdje bi mu se sad hebavalo sve zbog fule onog zicera kad ej loptu fulio.
Meni je od uz Ibiševića naš najdraži igrač, ali neću ga braniti po svaku cjenu.![]()
Ako uzmeš u obzir da je recimo Džeko kao naš Glavni Napadać dao samo 2 gola u Kvalifikacijama, a jedan Pjanić koji kao eto nije slabo igro poput Misketa do sad dao jedan go i imao jednu Asistenciju(605 Min,7 Utakmica,1 Gol-1 Asistencija)onda Zvjezdan i nije toliko slab kako ga neki vide,jer je on u 8 Utakmica u kojima je ukupno igrao 582 min dao 1 Gol i imao 4 asistencije !
Statistika je na njegovoj strani !
Ja bi volio da nije tako, jer mi je Miske Tito. Ali džaba... onako fiički nespreman ne može igrati 90 minuta, ma ni 70.