Sinocnja igra..nista posebno...ono sto smo prikazali..tanko je protiv onakve amaterske ekipe..al dobro,pocetak je tek..medjutim svi znamo DA IGRA MORA BITI NA PUNO VISEM NIVOU AKO ZELIMO NESTO ZNACAJNIJE NAPRAVIT...a sa ovakvim profilom igraca je to nemoguce...
namanje 3 VRHUNSKA IGRACA nam trebaju....lijevi bek,krilo i spic..a bgm i jedan kreativan igrac na sredini jer mi sto imamo sissoko,marchiso,melo....nema od njih hajra po tom pitanju....cak se usuđujem rec da je mali ekdal najbolji tu...covjek zna igrat,uzet loptu i dat je naprijed...ne znam sto ga pustaju bologni kad je bolji od svih nasih veznjaka....
al opet..NJAGORE STO NIKO OD PROSLOGODISNJIH "IGRACA" nije napustio klub...JA NE VIDM NIKAVE IGRACKE PROMJENE u smislu kvalitetne selekcije igraca i kvantiteta iste...ovo je katastrofa...previse igraca imamo i to istrosenih,polovnih koji nisu ni za serie b
AKO SE STA NE PROMJENI U OVIH MJESEC DANA a izvjesno je da nece....SLOBODNO VEC SAD MOZEMO KONSTATOVAT DA JE I OVA SEZONA PROPALA

UPRAVA NAPOLJE