NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ja ne znam tko su, iskreno, prvi put sam cak procitao Iskra Stolac, za Dolac ne znam...
...Život za Široki...
Jedino Dolac iz Lašve,selo negdje oko Travnika.Nemoj mi zamjeriti ako griješim,takvu sam informaciju sada dobio!!!123456 je napisao/la:123456 je napisao/la:Ova Iskra Dolac jeli jos postoi i gdje se takmici.Ili su promjenili ime kluba.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako postoji vjerojatno neka međužupanijska liga !!!
ŠB.TRN je napisao/la:Jedino Dolac iz Lašve,selo negdje oko Travnika.Nemoj mi zamjeriti ako griješim,takvu sam informaciju sada dobio!!!123456 je napisao/la:123456 je napisao/la:Ova Iskra Dolac jeli jos postoi i gdje se takmici.Ili su promjenili ime kluba.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako postoji vjerojatno neka međužupanijska liga !!!
Hvala-I ja sam to kontao ali vidim takmicili se u Mostarskoj regionalnoj ligi nekad.A Lasva koliko znam nije u toj regiji.Pa kontam da nije iz Hercegovine neki tim.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Jedino Dolac iz Lašve,selo negdje oko Travnika.Nemoj mi zamjeriti ako griješim,takvu sam informaciju sada dobio!!!
Ako postoji vjerojatno neka međužupanijska liga !!![/quote]
Hvala-I ja sam to kontao ali vidim takmicili se u Mostarskoj regionalnoj ligi nekad.A Lasva koliko znam nije u toj regiji.Pa kontam da nije iz Hercegovine neki tim.[/quote]
Nista.I meni je bilo cudno da su se ovdje natjecali al stari mi rece da jesu!!!

Siroki ima monografiju?ŠB.TRN je napisao/la:Moram pohvaliti onu monografiju Širokog,60 godina.Svaka cast,autoru i svima koji su ondje na onom projektu radili.Vidim nekima nabijamo kompleksse i slikama,al stas!!!Da zelimo bili bi i u rukometu prvi,samo da zelimo![]()
![]()
![]()
!!!

Ako je povodom 60 godina izasla je onda 2009.ako se ne varam.
Da li ima negde preko neta da se naruci,bilo bi lepo imati to u kolekciji.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Modricluka
- Kontakt:
Baka je odlican trener ,malo ga jeb... to sto se zakocka al dat ce mijo za poker aparata!
Covjek koji je poznat u svojoj trenerskoj karijeri po tome da je biH bila sa njim najbliza velikim natjecanjima ,jednom mu je falila pobjeda nad Danskom jednom nad Srbijom,poznat po napadackoj igri i sitnom vezu pogotovo dok je bio u Zrinjskom,poznat po povlacenje ekipe sa terena nakon masakra u Orasju,takodjer i po "slucaju" Hajduk kad mu je oduzeta titula HNL-a!
A bogme poznat i po porazu od Partizana i strucnosti poznavanja eng. jezika!

Covjek koji je poznat u svojoj trenerskoj karijeri po tome da je biH bila sa njim najbliza velikim natjecanjima ,jednom mu je falila pobjeda nad Danskom jednom nad Srbijom,poznat po napadackoj igri i sitnom vezu pogotovo dok je bio u Zrinjskom,poznat po povlacenje ekipe sa terena nakon masakra u Orasju,takodjer i po "slucaju" Hajduk kad mu je oduzeta titula HNL-a!
A bogme poznat i po porazu od Partizana i strucnosti poznavanja eng. jezika!

Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Predstavljena je 2008., povodom 60 godina kluba. Vrlo dobro uradjena, detaljna, preko 300 stranica, isplati se imati, a pogotovo bi valjalo pojedinima procitati je da vise ne zapitkuju gdje ste bili i jednonacionalni klub i bla.Devil je napisao/la:Siroki ima monografiju?ŠB.TRN je napisao/la:Moram pohvaliti onu monografiju Širokog,60 godina.Svaka cast,autoru i svima koji su ondje na onom projektu radili.Vidim nekima nabijamo kompleksse i slikama,al stas!!!Da zelimo bili bi i u rukometu prvi,samo da zelimo![]()
![]()
![]()
!!!
![]()
Ako je povodom 60 godina izasla je onda 2009.ako se ne varam.
Da li ima negde preko neta da se naruci,bilo bi lepo imati to u kolekciji.
Naruciti se mozda moze preko kluba ako jos uvijek ima.

...Život za Široki...
Kako su brzo sklonjeni komentari od onog UPSA,gdje ga pravim budalicom malom!!!
Pobjeda protiv Travnika,nadam se i nakon toga prolaz protiv Želje.Mislim da ce biti dobra posjeta jer ipak je Baka dosao!!!To ime nesto znaci!!! 

druze aj pukni ako ti nije frka tabele na forum, gdje se mladost odnosto siroki brijeg takmicio u zadnjih 60 godina...ŠB.TRN je napisao/la:Moram pohvaliti onu monografiju Širokog,60 godina.Svaka cast,autoru i svima koji su ondje na onom projektu radili.Vidim nekima nabijamo kompleksse i slikama,al stas!!!Da zelimo bili bi i u rukometu prvi,samo da zelimo![]()
![]()
![]()
!!!

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
- Kontakt:
tm84 je napisao/la:druze aj pukni ako ti nije frka tabele na forum, gdje se mladost odnosto siroki brijeg takmicio u zadnjih 60 godina...ŠB.TRN je napisao/la:Moram pohvaliti onu monografiju Širokog,60 godina.Svaka cast,autoru i svima koji su ondje na onom projektu radili.Vidim nekima nabijamo kompleksse i slikama,al stas!!!Da zelimo bili bi i u rukometu prvi,samo da zelimo![]()
![]()
![]()
!!!
pdf ili skenirano

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
sta je tebi smjesno...adnan_hzsa je napisao/la:tm84 je napisao/la:druze aj pukni ako ti nije frka tabele na forum, gdje se mladost odnosto siroki brijeg takmicio u zadnjih 60 godina...ŠB.TRN je napisao/la:Moram pohvaliti onu monografiju Širokog,60 godina.Svaka cast,autoru i svima koji su ondje na onom projektu radili.Vidim nekima nabijamo kompleksse i slikama,al stas!!!Da zelimo bili bi i u rukometu prvi,samo da zelimo![]()
![]()
![]()
!!!
pdf ili skenirano
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
-
- Kontakt:
Bas me zanima kad ste imali najbolje mjesto u tim fildzan ligama
Zadnja izmjena: Samo F.K.S !!, dana/u 29 mar 2011, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Smijesno mi dblu kako si ga prosuo. Skontaj to malo glavom. Ne smijem se tebi.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma imas u monografiji dosta toga, od igraca koji su igrali za klub, gdje su kasnije zavrsavali, preko rezultata, pocetaka, glupo sad da netko skenira il sta vec... Natjecao se prvo u podrucnoj ligi Hercegovine, pa hercegovackoj nogometnoj zoni, osvojio prvo mjesto u istoj i igrao kvalifikacije za drugu ligu Jugoslavije, nije uspio u tome par puta, potom je bio stalni clan republicke lige BiH, onda je pocela i izgradnja Pecare, klub se u tim momentima dosta 'selio' odnosno bio je u podredjenom polozaju jer stalno je gostovao s obzirom da nije imao stadiona, te na kraju zavrsio u regionalnoj ligi Jug. Kasnije je izgradio Pecaru, digao se organizacijski, financijski i postao jedan od najboljih klubova u BiH. Ukratko.tm84 je napisao/la:druze aj pukni ako ti nije frka tabele na forum, gdje se mladost odnosto siroki brijeg takmicio u zadnjih 60 godina...ŠB.TRN je napisao/la:Moram pohvaliti onu monografiju Širokog,60 godina.Svaka cast,autoru i svima koji su ondje na onom projektu radili.Vidim nekima nabijamo kompleksse i slikama,al stas!!!Da zelimo bili bi i u rukometu prvi,samo da zelimo![]()
![]()
![]()
!!!
pdf ili skenirano

...Život za Široki...
otprilike znam gdje se mladost takmicila... ali jel ima to u kompletnim tabelama... skupljam stare tabele iz bivse juge...ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma imas u monografiji dosta toga, od igraca koji su igrali za klub, gdje su kasnije zavrsavali, preko rezultata, pocetaka, glupo sad da netko skenira il sta vec... Natjecao se prvo u podrucnoj ligi Hercegovine, pa hercegovackoj nogometnoj zoni, osvojio prvo mjesto u istoj i igrao kvalifikacije za drugu ligu Jugoslavije, nije uspio u tome par puta, potom je bio stalni clan republicke lige BiH, onda je pocela i izgradnja Pecare, klub se u tim momentima dosta 'selio' odnosno bio je u podredjenom polozaju jer stalno je gostovao s obzirom da nije imao stadiona, te na kraju zavrsio u regionalnoj ligi Jug. Kasnije je izgradio Pecaru, digao se organizacijski, financijski i postao jedan od najboljih klubova u BiH. Ukratko.tm84 je napisao/la:druze aj pukni ako ti nije frka tabele na forum, gdje se mladost odnosto siroki brijeg takmicio u zadnjih 60 godina...ŠB.TRN je napisao/la:Moram pohvaliti onu monografiju Širokog,60 godina.Svaka cast,autoru i svima koji su ondje na onom projektu radili.Vidim nekima nabijamo kompleksse i slikama,al stas!!!Da zelimo bili bi i u rukometu prvi,samo da zelimo![]()
![]()
![]()
!!!
pdf ili skenirano

Krajem osamdesetih i početkom devedesetih kod Vas su igrali i neki momci prezimenom Soldo. Interesira me da li je jedan od njih možda bio i kasnije poznati Zvonimir. Sjećam ih se dobro i znam da neki nisu igrali van Lištice, jer su pravo marisali i nisu išli na stranu. Pozdrav.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma imas u monografiji dosta toga, od igraca koji su igrali za klub, gdje su kasnije zavrsavali, preko rezultata, pocetaka, glupo sad da netko skenira il sta vec... Natjecao se prvo u podrucnoj ligi Hercegovine, pa hercegovackoj nogometnoj zoni, osvojio prvo mjesto u istoj i igrao kvalifikacije za drugu ligu Jugoslavije, nije uspio u tome par puta, potom je bio stalni clan republicke lige BiH, onda je pocela i izgradnja Pecare, klub se u tim momentima dosta 'selio' odnosno bio je u podredjenom polozaju jer stalno je gostovao s obzirom da nije imao stadiona, te na kraju zavrsio u regionalnoj ligi Jug. Kasnije je izgradio Pecaru, digao se organizacijski, financijski i postao jedan od najboljih klubova u BiH. Ukratko.tm84 je napisao/la:druze aj pukni ako ti nije frka tabele na forum, gdje se mladost odnosto siroki brijeg takmicio u zadnjih 60 godina...ŠB.TRN je napisao/la:Moram pohvaliti onu monografiju Širokog,60 godina.Svaka cast,autoru i svima koji su ondje na onom projektu radili.Vidim nekima nabijamo kompleksse i slikama,al stas!!!Da zelimo bili bi i u rukometu prvi,samo da zelimo![]()
![]()
![]()
!!!
pdf ili skenirano
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Lištica se samo rijeka zove,pravilno ime je ŠIROKI BRIG
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Barney Stinson
- Kontakt:
Avlami kada dodjes fino sa normlanim nazivima možda ces i dobiti odgovor a sa ovim nazivima nece ti nitko ni odgovoriti...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Pa čovjek priča o 80-tim tada je takav naziv i bioBarney Stinson je napisao/la:Avlami kada dodjes fino sa normlanim nazivima možda ces i dobiti odgovor a sa ovim nazivima nece ti nitko ni odgovoriti...
Da li je itko bio jucer na Blatu na treningu????Rada li ista ili se samo zajebaju,kao kod prethodnika????