NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 mar 2011, 15:31

Ja ne znam tko su, iskreno, prvi put sam cak procitao Iskra Stolac, za Dolac ne znam...
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 mar 2011, 15:33

123456 je napisao/la:
123456 je napisao/la:Ova Iskra Dolac jeli jos postoi i gdje se takmici.Ili su promjenili ime kluba.

:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Jedino Dolac iz Lašve,selo negdje oko Travnika.Nemoj mi zamjeriti ako griješim,takvu sam informaciju sada dobio!!!
Ako postoji vjerojatno neka međužupanijska liga !!!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 28 mar 2011, 15:37

ŠB.TRN je napisao/la:
123456 je napisao/la:
123456 je napisao/la:Ova Iskra Dolac jeli jos postoi i gdje se takmici.Ili su promjenili ime kluba.

:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Jedino Dolac iz Lašve,selo negdje oko Travnika.Nemoj mi zamjeriti ako griješim,takvu sam informaciju sada dobio!!!
Ako postoji vjerojatno neka međužupanijska liga !!!

Hvala-I ja sam to kontao ali vidim takmicili se u Mostarskoj regionalnoj ligi nekad.A Lasva koliko znam nije u toj regiji.Pa kontam da nije iz Hercegovine neki tim.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 mar 2011, 15:38

:?: :?: :?: :?: :?: :?:[/quote]
Ako postoji vjerojatno neka međužupanijska liga !!![/quote]

Hvala-I ja sam to kontao ali vidim takmicili se u Mostarskoj regionalnoj ligi nekad.A Lasva koliko znam nije u toj regiji.Pa kontam da nije iz Hercegovine neki tim.[/quote]
Nista.I meni je bilo cudno da su se ovdje natjecali al stari mi rece da jesu!!! :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 mar 2011, 16:45

ŠB.TRN je napisao/la:Moram pohvaliti onu monografiju Širokog,60 godina.Svaka cast,autoru i svima koji su ondje na onom projektu radili.Vidim nekima nabijamo kompleksse i slikama,al stas!!!Da zelimo bili bi i u rukometu prvi,samo da zelimo :D :D :D :D !!!
Siroki ima monografiju? :?
Ako je povodom 60 godina izasla je onda 2009.ako se ne varam.
Da li ima negde preko neta da se naruci,bilo bi lepo imati to u kolekciji. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 28 mar 2011, 19:11

Baka je odlican trener ,malo ga jeb... to sto se zakocka al dat ce mijo za poker aparata! :lol:
Covjek koji je poznat u svojoj trenerskoj karijeri po tome da je biH bila sa njim najbliza velikim natjecanjima ,jednom mu je falila pobjeda nad Danskom jednom nad Srbijom,poznat po napadackoj igri i sitnom vezu pogotovo dok je bio u Zrinjskom,poznat po povlacenje ekipe sa terena nakon masakra u Orasju,takodjer i po "slucaju" Hajduk kad mu je oduzeta titula HNL-a!
A bogme poznat i po porazu od Partizana i strucnosti poznavanja eng. jezika! :mrgreen:
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 mar 2011, 23:39

Devil je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Moram pohvaliti onu monografiju Širokog,60 godina.Svaka cast,autoru i svima koji su ondje na onom projektu radili.Vidim nekima nabijamo kompleksse i slikama,al stas!!!Da zelimo bili bi i u rukometu prvi,samo da zelimo :D :D :D :D !!!
Siroki ima monografiju? :?
Ako je povodom 60 godina izasla je onda 2009.ako se ne varam.
Da li ima negde preko neta da se naruci,bilo bi lepo imati to u kolekciji. :?
Predstavljena je 2008., povodom 60 godina kluba. Vrlo dobro uradjena, detaljna, preko 300 stranica, isplati se imati, a pogotovo bi valjalo pojedinima procitati je da vise ne zapitkuju gdje ste bili i jednonacionalni klub i bla.
Naruciti se mozda moze preko kluba ako jos uvijek ima.

slika
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 29 mar 2011, 00:14

Kako su brzo sklonjeni komentari od onog UPSA,gdje ga pravim budalicom malom!!! ;) ;) ;) ;) Pobjeda protiv Travnika,nadam se i nakon toga prolaz protiv Želje.Mislim da ce biti dobra posjeta jer ipak je Baka dosao!!!To ime nesto znaci!!! :)

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 29 mar 2011, 00:41

druze aj pukni ako ti nije frka tabele na forum, gdje se mladost odnosto siroki brijeg takmicio u zadnjih 60 godina... ;) pdf ili skenirano
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 29 mar 2011, 00:44

tm84 je napisao/la:
druze aj pukni ako ti nije frka tabele na forum, gdje se mladost odnosto siroki brijeg takmicio u zadnjih 60 godina... ;) pdf ili skenirano
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 29 mar 2011, 00:46

adnan_hzsa je napisao/la:
tm84 je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sta je tebi smjesno... :roll: ako nemas sta pametno reci, suti bolje... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 29 mar 2011, 00:51

Bas me zanima kad ste imali najbolje mjesto u tim fildzan ligama
Zadnja izmjena: Samo F.K.S !!, dana/u 29 mar 2011, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 29 mar 2011, 00:53

Smijesno mi dblu kako si ga prosuo. Skontaj to malo glavom. Ne smijem se tebi.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 mar 2011, 11:41

tm84 je napisao/la:
Ma imas u monografiji dosta toga, od igraca koji su igrali za klub, gdje su kasnije zavrsavali, preko rezultata, pocetaka, glupo sad da netko skenira il sta vec... Natjecao se prvo u podrucnoj ligi Hercegovine, pa hercegovackoj nogometnoj zoni, osvojio prvo mjesto u istoj i igrao kvalifikacije za drugu ligu Jugoslavije, nije uspio u tome par puta, potom je bio stalni clan republicke lige BiH, onda je pocela i izgradnja Pecare, klub se u tim momentima dosta 'selio' odnosno bio je u podredjenom polozaju jer stalno je gostovao s obzirom da nije imao stadiona, te na kraju zavrsio u regionalnoj ligi Jug. Kasnije je izgradio Pecaru, digao se organizacijski, financijski i postao jedan od najboljih klubova u BiH. Ukratko. ;)
...Život za Široki...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 29 mar 2011, 11:50

ŠB_Fidelis je napisao/la:
tm84 je napisao/la:
Ma imas u monografiji dosta toga, od igraca koji su igrali za klub, gdje su kasnije zavrsavali, preko rezultata, pocetaka, glupo sad da netko skenira il sta vec... Natjecao se prvo u podrucnoj ligi Hercegovine, pa hercegovackoj nogometnoj zoni, osvojio prvo mjesto u istoj i igrao kvalifikacije za drugu ligu Jugoslavije, nije uspio u tome par puta, potom je bio stalni clan republicke lige BiH, onda je pocela i izgradnja Pecare, klub se u tim momentima dosta 'selio' odnosno bio je u podredjenom polozaju jer stalno je gostovao s obzirom da nije imao stadiona, te na kraju zavrsio u regionalnoj ligi Jug. Kasnije je izgradio Pecaru, digao se organizacijski, financijski i postao jedan od najboljih klubova u BiH. Ukratko. ;)
otprilike znam gdje se mladost takmicila... ali jel ima to u kompletnim tabelama... skupljam stare tabele iz bivse juge... :)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 29 mar 2011, 13:23

ŠB_Fidelis je napisao/la:
tm84 je napisao/la:
Krajem osamdesetih i početkom devedesetih kod Vas su igrali i neki momci prezimenom Soldo. Interesira me da li je jedan od njih možda bio i kasnije poznati Zvonimir. Sjećam ih se dobro i znam da neki nisu igrali van Lištice, jer su pravo marisali i nisu išli na stranu. Pozdrav.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 mar 2011, 13:35

Lištica se samo rijeka zove,pravilno ime je ŠIROKI BRIG
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 29 mar 2011, 13:57

Avlami kada dodjes fino sa normlanim nazivima možda ces i dobiti odgovor a sa ovim nazivima nece ti nitko ni odgovoriti...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 mar 2011, 14:04

Barney Stinson je napisao/la:Avlami kada dodjes fino sa normlanim nazivima možda ces i dobiti odgovor a sa ovim nazivima nece ti nitko ni odgovoriti...
Pa čovjek priča o 80-tim tada je takav naziv i bio

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 29 mar 2011, 14:48

Da li je itko bio jucer na Blatu na treningu????Rada li ista ili se samo zajebaju,kao kod prethodnika???? :)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ristagrad i 3 gosta.