Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Bitno je da se nije izgubilo a ni bodovno se ne zaostaje treba samo nastabiti pobjedjivati ove slabije ekipe i nadati se kiksevima konkurenata koji ce doci sigurno.
Arda genije , taj igrac je pod palicom Diega izrastao u yebenu zvjer.Odusevio me sa inteligencijom i lahkocom u igri.
Inace Atletico nepobjediv po ko zna koji put.Ne biraju nacin kako doci do zeljenog rezultata sto je stav pravim gladijatora.
Bravo Cholo !!!
Inace Atletico nepobjediv po ko zna koji put.Ne biraju nacin kako doci do zeljenog rezultata sto je stav pravim gladijatora.
Bravo Cholo !!!
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Moram spomenuti i istinskog kapitena Gabija koji je pruzio jos jednu doktorsku predstavu.
Arda je fenomen ..
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Godin zabija za sigurno vodstvo, nadam se da će se ovo u miru prevest kraju i proći u četvrtfinale kupa. 

MonstrumKorinov je napisao/la:Arda je fenomen ..

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koke i njegov agent u dogovoru sa klubom podebljali klauzulu u njegovom ugovoru koji vrijedi do 2018 (nakon što je United poslao ponudu u iznosu te prijašnje klauzule), naime ranije je iznosila 24mil, a sada je 60 mil 
Radi se na produženju i sa RG-om

Radi se na produženju i sa RG-om

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To je odličan potez uprave, treba za sljedeću sezonu sačuvati ovu ekipu, jedino na ljeto dovesti nekog centralnog veznog i iduće sezone se Atleico opet bori za trofeje 

Arda je cini mi se najbolji igrac ovog tima,a ne Costa.Kako je lik samo fino odigrao protiv Barcelone,dok je Costa promasio neke sanse ali nije mu zamjeriti.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Kostur ekipe cini cudesni Curtoise i nevjerovatno stabilna odbrana , Koke , Arda , Costa i Suarez.Ostali igraci se vise manje rotiraju iako je ove godine RG pokazao da je strasan igracmeho-medo je napisao/la:Arda je cini mi se najbolji igrac ovog tima,a ne Costa.Kako je lik samo fino odigrao protiv Barcelone,dok je Costa promasio neke sanse ali nije mu zamjeriti.

Gdje Gabi ?Johny je napisao/la:Kostur ekipe cini cudesni Curtoise i nevjerovatno stabilna odbrana , Koke , Arda , Costa i Suarez.Ostali igraci se vise manje rotiraju iako je ove godine RG pokazao da je strasan igracmeho-medo je napisao/la:Arda je cini mi se najbolji igrac ovog tima,a ne Costa.Kako je lik samo fino odigrao protiv Barcelone,dok je Costa promasio neke sanse ali nije mu zamjeriti.

“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Tako je i Gabi mora uci u taj zastitni dio tima
Mislio sam da ce dolazak Guillavugija biti pojacanje i da ce istjerati iz ekipe Suareza ili Gabija ali eto ocito da nema kvalitet pa covjek dobija jedva minute i u kupu
Arda je genijalan igrac , nema ekipe kojoj on ne bi bio pojacanje

Mislio sam da ce dolazak Guillavugija biti pojacanje i da ce istjerati iz ekipe Suareza ili Gabija ali eto ocito da nema kvalitet pa covjek dobija jedva minute i u kupu

Arda je genijalan igrac , nema ekipe kojoj on ne bi bio pojacanje

Suarez ove godine nije okosnica tima vecinu utakmicu umjesto njega je odigrao Tigo sto zbog povrede sto zbog forme.Takodjer Arda je daleko od najboljeg igraca ove sezone ekipu su najvise drzali Koke i Costa sto se tice ofanzive.

Večeras na Vicente Calderon dolazi neugodna Sevilla, koja nije pobjedila Atletico još od 2010. Večeras će biti jako teško jer su gosti u sve boljoj formi ali nadam se da će Costa nakon nekoliko utakmica bez gola zabiti i donjeti pobjedu Atleticu

Mata na posudbu u Atletico?
Pobjeda za prvo mjesto na tabeli. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Atletico igra tako lijep nogomet od dolaska Chola da ih jednostavno ne možete mrziti. Bez nekih svjetskih zvijezda, izuzev Coste koji je to tek postao, igraju fenomenalno, i zato se nadam da će večeras napuniti Sevillinu mrežu do kraja i da će preuzeti vodstvo u Primeri. Šteta bi bilo da se u završnicu ne uđe sa tri kluba koji se bore za naslov prvaka.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Potpuno zasluženo vodstvo.
Ali kakva majstorija Coste maloprije.
Ali kakva majstorija Coste maloprije.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Villaaa zabija
, potpuna dominacija u ovih 20 minuta, nastavi li ovako moglo bi biti dosta golova u Sevillinoj mreži 

Prvi ste.. Svaka cast.. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.