Sta reci nego: Ljudi moji jeli to moguce?

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nece Munib u savez, ne da UEFA. Jer zele da on bude desna ruka Platiniu.harry_90 je napisao/la:Gdje je Usanovic,lik se pravo usutio,ne mislim zbog suspenzije,vec prije nje nesto ga nije bilo,a vidjali smo ga cesto po televiziji,daje izjave za medije.. Mislim da njega treba ostaviti u savezu,nije kriv sto je radio po naredjenju Sulje,Ilje i Ceke.
Sto je vaznije, znamo da 3 od 6 u ovom komitetu, i svi "ambasadori" zele sve najbolje nasem nogometu, za Beusa, Ljubojevica i Kulinu ne znam. Ali valjda ovaj iz Borca ima dovoljno pameti da prihvati barem radi igranja u Evropi. Imam osjecaj da ce hrvati dobro zayebavat, ali vidjet cemo.stampy je napisao/la:Ivica Osim - Željezničar
Darko Ljubojević - Borac
Dragan Kulina - Slavija
Elvedin Begić - ?
Ivan Beus - Zrinjski
Sead Kajtaz - Velež
----------------------------------------------
Sergej Barbarez - Velež
Dušan Bajević - Velež
Faruk Hadžibegić - Sarajevo
Amar Osim - Željezničar
Begic je iz proslog saveza,oficir za bezbjednost..stampy je napisao/la:Ivica Osim - Željezničar
Darko Ljubojević - Borac
Dragan Kulina - Slavija
Elvedin Begić - ?
Ivan Beus - Zrinjski
Sead Kajtaz - Velež
----------------------------------------------
Sergej Barbarez - Velež
Dušan Bajević - Velež
Faruk Hadžibegić - Sarajevo
Amar Osim - Željezničar
inače ćao fudbalu za sva vremena..
covjek je upravu...Armageddon2012 je napisao/la:Idi liječi se...Goalgetter je napisao/la:Ovo sigurno nije kraj.
Ako ovih 12 ili koliko ih je vec u savezu, mozemo sigurno ocekivati da ce se njima pridruziti Bazdarevic, Bolic, Kodro i ostali ..
@neroazurro
Ko pita ove iz RS-a svidja li im se ili ne ? Oni nemaju vise nista sa ovom situacijom, kao ni NSBiH, koji je odavno izbrisan.
Goalgetter je napisao/la:
![]()
A zbog radi čega?SrdjanBL je napisao/la:Problem je u tome ko god da dodje druga dva naroda ce ispastati, **** takva drzava takav narod u njoj![]()
![]()
trojica đavoličića iz fudbalskog savezića...Probisvjet je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:
![]()
Zato što neće imati legitimne, u narodu opjevane, prekrštene, prekrižene, nanijećene, i nikad prežaljene predstavnike... jadni naši narodi, u fudbalski savez hoće da im nametnu bivše vrhunske fudbalere umjesto svetog Čeke, blaženog Ilje i halal Sulje... tačno mi dođe da zaplačem od muke...spielführer_21 je napisao/la:A zbog radi čega?SrdjanBL je napisao/la:Problem je u tome ko god da dodje druga dva naroda ce ispastati, **** takva drzava takav narod u njoj![]()
![]()
UEFA I FIFA sram vas bilo!!!Hawking je napisao/la:Zato što neće imati legitimne, u narodu opjevane, prekrštene, prekrižene, nanijećene, i nikad prežaljene predstavnike... jadni naši narodi, u fudbalski savez hoće da im nametnu bivše vrhunske fudbalere umjesto svetog Čeke, blaženog Ilje i halal Sulje... tačno mi dođe da zaplačem od muke...spielführer_21 je napisao/la:A zbog radi čega?SrdjanBL je napisao/la:Problem je u tome ko god da dodje druga dva naroda ce ispastati, **** takva drzava takav narod u njoj![]()
![]()
Vidi Srđane. Da FIFA I UEFA ne misle ozbiljno, mogli su jednostavno nas suspendovati i izbaciti iz njihovih asocijacija, i reći nam jednostavno dok se ne dogovorite, mi nećemo ukinuti suspenziju, ali ne, oni su pozvali naše asove, tj. FIFA i UEFA ih je pozvala, da se ovo ako može odmah danas riješi. Budimo realni mi smo njima tako nevažni da su mogli reći marš FSBiH, ne trebaš nam takav, jer ti trebaš nas a ne mi tebe. Ali su oni nešto vidjeli u nama tj. da ovdje uvijek je bilo i bit će fudbalskih asova. Eto to je moje mišljenje.SrdjanBL je napisao/la:Problem je u tome ko god da dodje druga dva naroda ce ispastati, **** takva drzava takav narod u njoj![]()
![]()