FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 maj 2013, 19:04

onda je ebeno i da dobiju kod nas Bosna onda treba zijanit ..tesko ce ovo biti teskoooo.. u tuzli ce sigurno biti 0-0 do samog kraja kad se bude znao rezultat gdje igra Bosna ...nadam se da ce Buducnost ostati u ligi i onako je ova liga jadna i jos ispada Buducnost mislim nigdje veze
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 maj 2013, 19:17

Pamtim Budućnost iz Banovića iz vremena dok su igrali u PLBiH kao jednu jako pristojnu ekipu, imali su svoje igrače, dosta njih se otislo nakon što je Budućnost ispala, al mi niti dan - danas nije jasno kako su ispali, sigurno je bilo ekipa koje su svojim radom to prije " zaslužile " nego Budućnost.

I sada čitam da postoji mogućnost da ispadne i iz Prve lige FBiH, nevjerovatno. Šteta, velika šteta ....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 28 maj 2013, 19:17

SaltCityAttack je napisao/la:onda je ebeno i da dobiju kod nas Bosna onda treba zijanit ..tesko ce ovo biti teskoooo.. u tuzli ce sigurno biti 0-0 do samog kraja kad se bude znao rezultat gdje igra Bosna ...nadam se da ce Buducnost ostati u ligi i onako je ova liga jadna i jos ispada Buducnost mislim nigdje veze
neka nas malo i u kantonalnoj :) imat cemo bar najbolji stadion hehe
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 28 maj 2013, 19:19

zizu1991 je napisao/la:Pamtim Budućnost iz Banovića iz vremena dok su igrali u PLBiH kao jednu jako pristojnu ekipu, imali su svoje igrače, dosta njih se otislo nakon što je Budućnost ispala, al mi niti dan - danas nije jasno kako su ispali, sigurno je bilo ekipa koje su svojim radom to prije " zaslužile " nego Budućnost.

I sada čitam da postoji mogućnost da ispadne i iz Prve lige FBiH, nevjerovatno. Šteta, velika šteta ....
Treba vratiti Husu Golaća za predsjednka kluba, i karića za trenera. Huso je volio i voli klub, sve sto smo postigli bilo je u vrijeme njegovog mandata.
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 28 maj 2013, 19:24

zizu1991 je napisao/la:Pamtim Budućnost iz Banovića iz vremena dok su igrali u PLBiH kao jednu jako pristojnu ekipu, imali su svoje igrače, dosta njih se otislo nakon što je Budućnost ispala, al mi niti dan - danas nije jasno kako su ispali, sigurno je bilo ekipa koje su svojim radom to prije " zaslužile " nego Budućnost.

Vjeruj prijatelju da meni ni dan danas nije jasno kako smo ispali. Ekipa je bila minimalno za sredinu tabele, jer su se ciljano birala pojačanja na pozicijama gdje škripi. I nikad mi neće biti jasno kako je onakva ekipa ispala doslovno bez ispaljenog metka. Jedini logičan odgovor je da smo bili trn u oku "više sile" što je najbolje pokazala utakmica protiv Zrinjskog. Ali tada im se dalo do znanja da se neće ovdje svašta raditi i jako mi je drago zbog toga.

Jbg da smo tu prvu sezonu izborili opstanak sigurno bi sada bili stabilan član PL, nakon toga sve se raspalo većina je sreću potražila negdje drugo, a Budućnost dovedena do samog dna...
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 28 maj 2013, 19:27

SaltCityAttack je napisao/la:onda je ebeno i da dobiju kod nas Bosna onda treba zijanit ..tesko ce ovo biti teskoooo.. u tuzli ce sigurno biti 0-0 do samog kraja kad se bude znao rezultat gdje igra Bosna ...nadam se da ce Buducnost ostati u ligi i onako je ova liga jadna i jos ispada Buducnost mislim nigdje veze
Teško, Bosna će vjerovatno dobiti komšijske bodove u zadnjem kolu i to je to. Ostaje prije toga nada da im Branitelj pomrsi račune u Visokom, a vjerujem da je to itekako moguće uz ozbiljan pristup igrača Branitelja.

Mislim da smo svi svjesni da smo zaslužili da ispadnemo prema onome što se pokazuje na terenu, ali samo kada bi ispadanje dovelo do reorganizacije i promjena unutar kluba, da se klub riješi uljeza bilo bi dobro ispasti, u suprotnom ovo će biti veliki korak unazad.

Znači jedina nada nam je Rudar, a i to uz naše 2 pobjede do kraja.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 28 maj 2013, 19:36

11 kolo: Budućnost - Branitelj: 1-1
13 kolo: Budućnost - Vitez: 2-4
15 kolo: Budućnost - Sloboda: 0-2
21 kolo: Budućnost - Bratstvo: 3-3
23 kolo: Budućnost - Podgrmeč: 0-1

Prije sam na jednoj temi napisao ovo će vas koštati ispadanja iz Prve lige, jer Bosna će sigurno dobiti bodove od Rudara jer ovima ne trebaju dok ove spašavaju, nego možda vam Troglav donese opstanak ako dobije sad Podgrmeča u gostima, zadnje kolo Podgrmeč ide Branitelju, pa ko zna možda Podgrmeč ostane na ovih 35 bodova...:)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 maj 2013, 20:05

ne znm ja sm pogubljen totalno sa ovom ligom..ja sam konto da je ovo zadnje kolo ahahahhaha..imate ba jos nade...hajde ako bog da izdurat cete valjda nadam se
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 maj 2013, 20:55

Dole ostaje sve isto, samo se Kavazovic vraca u prvi tim (trener) i najvjerovatnije Garić, a ovi sadasnji ce se vratiti da treniraju omladinsku pogon kao i prije.. Dakle nikakvih izmjena ;)
1947!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 maj 2013, 21:04

joj zar jos Kava igra fudbal? :shock: ...dobr je nekad bio i sa Joldicem je u Slobodi cinio mozda najbolji bekovksi par u ligi tih godina .kad Celiku uvali 3 komada nikad to necu zaboravit :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 28 maj 2013, 21:31

SaltCityAttack je napisao/la:joj zar jos Kava igra fudbal? :shock: ...dobr je nekad bio i sa Joldicem je u Slobodi cinio mozda najbolji bekovksi par u ligi tih godina .kad Celiku uvali 3 komada nikad to necu zaboravit :)
Sad je u trenerskim vodama. ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 maj 2013, 21:33

Morate ostati u ligi, kako god. ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 maj 2013, 21:46

Pitanje je da l' će Tuzlaci dati bodove :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 maj 2013, 21:55

ma dace im Sloboda bodove svakako ..prvo zbog Mujkica , drugo zbog Karica, trece jer smo u komsiluku i td .. ja licno i sigurno 99% navijaca ce dati podrsku da se pusti Buducnost
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 28 maj 2013, 21:56

Moja prognoza:

15. Goražde: 26+3 (pobjeda i poraz do kraja)
14. Krajina: 27+1 (poraz i remi)
13. Troglav: 30+3 (poraz i pobjeda)
12. Budućnost: 30+6 (dvije pobjede)
11. Bosna: 32+6 (dvije pobjede)
10. Podgrmeč: 35+3 (pobjeda i poraz)
9. Iskra: 36+3 (pobjeda)

21 kolo: Budućnost - Bratstvo: 3-3 ova utakmica će vas koštati ( "KOMŠIJSKA" )

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 28 maj 2013, 22:08

Ovo šta ste napisali je stvarno nepošteno,pa po čemu je Troglav zaslužio da ispane-zato šta igra pošteno,a Vi zagovarate ono šta je nepošteno.Pitam Vs zašto bi Sloboda ili Kakanj pustio utakmicu protivniku ili Krajina Iskri,pakakvi smo to mi ljudi postali,šta mi to zagovaramo?Zar je problem šta Sloboda igra ovu ligi ili sutra šat će igrati moj Troglav ili Budućnost u drugoj ligi.Po kvaliteti bi prva ekipa koja bi trebala i mislim da će i ispasti bila Bosna,pa i Iskra pa tek ove ala Goražde,Troglav,banovići odnosno prije njih Krajina.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 28 maj 2013, 22:33

plavobijeli je napisao/la:Ovo šta ste napisali je stvarno nepošteno,pa po čemu je Troglav zaslužio da ispane-zato šta igra pošteno,a Vi zagovarate ono šta je nepošteno.Pitam Vs zašto bi Sloboda ili Kakanj pustio utakmicu protivniku ili Krajina Iskri,pakakvi smo to mi ljudi postali,šta mi to zagovaramo?Zar je problem šta Sloboda igra ovu ligi ili sutra šat će igrati moj Troglav ili Budućnost u drugoj ligi.Po kvaliteti bi prva ekipa koja bi trebala i mislim da će i ispasti bila Bosna,pa i Iskra pa tek ove ala Goražde,Troglav,banovići odnosno prije njih Krajina.
Niko ti ništa nije rekao, tako je kako je, sami ste sebi krivi, a hajmo ovako, zamisli Branitelj iznenadi sad u Visokom, i onda zadnje kolo sigurno će prije za vas igrati nego da pusti Podgrmeču, naravno vi morate da osvojite tri boda u gradu na Sani...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 maj 2013, 03:45

ma i meni ide na qurac to pusti nekom da ostane ili bude prvak. ebes to jer to vise nije sportski i ja razumijem svakog navijaca od ekipe koja ispasta ..ebiga i mi smo bili takvi kome su svi okrenuli ledja i dosli smo ovdje gde smo, a drugi su pravili talove jer su imali lovu..ja bi volio da to nije tako i da svi posteno igraju fer i sportski.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 29 maj 2013, 10:40

Bosna Visoko je u raspadu kako čujem.. teško da će kupiti od Kaknja, jedino da im ovi puste 6 bodova sljd sezonu.. vidjeti ćemo :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

CuMuRaS
Kontakt:

Post Postao/la CuMuRaS » 29 maj 2013, 12:23

Ljumani_Banovici je napisao/la:Dole ostaje sve isto, samo se Kavazovic vraca u prvi tim (trener) i najvjerovatnije Garić, a ovi sadasnji ce se vratiti da treniraju omladinsku pogon kao i prije.. Dakle nikakvih izmjena ;)
Ako je tako kako ti velis,onda je bolje neka ispadnu ili u jos boljem slucaju nek se ugase...Mater im **** lopovsku
Dilamo CRNI UGALJ !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.