HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

plemic1
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la plemic1 » 21 maj 2010, 17:52

HUM je napisao/la:dođe netko na temu mog kluba, istrese gomilu smeća a administracija neda da mu se odgovori.

mahanje svima onda, samo nastavite, jedino tako nam i možete nešto!
misle da mogu...a znas sta mogu...mogu nam ga pod...ati..

MOSA NJAZRI....

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 22 maj 2010, 15:48

Sutra nastupamo najverovatnije bez Markovica,Zizovica,Melhera,Zurzinova,Princa ,Dragicevica! :roll:
Danas citam u Dnevnom Listu,prije 56 kola Zrinjski bio kompletan! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 22 maj 2010, 18:10

Jović opet broji ozlijeđene
Subota, 22 Svibanj 2010 11:26
Iako se Dragan Jović uoči utakmice protiv Laktaša ponadao da bi završnica sezone mogla proći bez ozljeda, to ipak neće biti slučaj.
Već protiv Leotara na popis ozlijeđenih su se vratili Prince Bobby i Mate Dragičević, a s novim problemima Jović se suočava uoči sutrašnje vrlo važne utakmice protiv Čelika. Naime, osim Igora Žuržinova, kojeg je zbog trećeg žutog kartona prekrižio odmah poslije Leotara, Jović protiv Zeničana vrlo vjerojatno neće moći računati još na dva igrača – Gorana Markovića i Mladena Žižovića. Prvi smanjenim intenzitetom trenira od prvog treninga nakon utakmice na Policama, dok je Žižović izvan stroja od srijede.
- I jedan i drugi su na poštedi, a odluku hoće li igrati donijet ćemo nakon posljednjeg treninga, izjavio je Jović koji s ozljedama igrača muku muči od prve utakmice sezone.
- Pomalo je nevjerojatno kakvi nas problemi prate, ne od starta ove sezone, nego već godinu i pol dana. Počelo je onom ozljedom Tonija Šunjića na kojeg nismo mogli računati u prvoj polovici proljeća, a nastavilo se teškim ozljedama Damira Džidića i Mladena Žižovića u završnici prošle sezone. Džidić se još uvijek oporavlja, dok je Žižović preskočio kompletan prvi dio sezone, dodao je Jović. - No, na to smo se već naviknuli. Nikad nismo tražili alibije pa nećemo ni sada. Igrači su svjesni uloga u utakmici protiv Čelika i tko god da bude igrao dat će svoj maksimum. Vjerujem da će takav pristup biti dovoljan za nova tri boda, zaključio je Jović.
Samo u dvije prvenstvene utakmice ove sezone Damir Džidić je bio sam na popisu ozlijeđenih – protiv Zvijezde (0:1) i Modriče (4:0), protiv Željezničara (1:1) Pod Bijelim brijegom društvo mu je pravio Igor Melher, dok je u ostalih 25 utakmica lista ozlijeđenih u svakoj brojala tri ili više igrača.
Pored vam donosimo popis svih igrača koji su izostajali zbog ozljeda, a iz kojeg je lako zaključiti da je Jović puno više problema imao u prvom dijelu sezone. Ipak, kada se zna da je u trinaest proljetnih utakmica Jović u njih čak deset morao prebrojavati kartonirane, onda ovo da je proljetos bio u boljoj situaciji treba uzeti sa zadrškom.

Nekompletni 56 utakmica u nizu

Teško da bi i Dragan Jović znao odgovor na pitanje kada je Zrinjski posljednji put bio kompletan. Odgovor? Prije osamnaest mjeseci, odnosno u 13. kolu prošle sezone u utakmici Zrinjski – Zvijezda (4:3) kada je mostarski klub tražio pobjedu za jesenski naslov. Od tada je Zrinjski odigrao 56 službenih utakmica…

Izostajali zbog ozljeda

1. kolo Zvijezda 0:2
Džidić, Žižović, Stojanović
2. kolo Travbik 3:3
Džidić, Žižović, Stojanović, Musa, Kordić
3. kolo Slavija 0:0
Džidić, Žižović, Stojanović, Dragičević
4. kolo Željezničar 1:1
Džidić, Žižović, Dragičević
5. kolo Rudar 3:1
6. kolo Borac 0:3
Džidić, Žižović, Dragičević, Hadžić, P. Sušić
7. kolo Sloboda 2:0
Džidić, Žižović, Stojanović, Dragičević, P. Sušić
8. kolo Modriča 2:1
Džidić, Žižović, Stojanović, Dragičević, P. Sušić
9. kolo Velež 2:1
10. kolo Olimpik 0:1
Džidić, Žižović, Stojanović, Dragičević, Ivanković, Afedzie
11. kolo Sarajevo 1:1
Džidić, Žižović, Stojanović, Dragičević, Ivanković
12. kolo Laktaši 1:0
Džidić, Žižović, Stojanović, Dragičević,
13. kolo Leotar 3:0
Džidić, Žižović, Stojanović, Afedzie, Musa, P. Sušić
14. kolo Čelik 1:4
Džidić, Žižović, Stojanović, Aničić
15. kolo Široki B. 4:1
Džidić, Žižović, Stojanović, Aničić, P. Sušić
16. kolo Zvijezda 0:1
Džidić
17. kolo Travnik 2:0
Džidić, Žižović, Aničić
18. kolo Slavija 2:0
Džidić, Žižović, Aničić, Melher
19. kolo Željezničar 1:1
Džidić, Melher
20. kolo Rudar 0:2
Džidić, Melher, Stojanović, P.Sušić
21. kolo Borac 3:0
Džidić, Melher, P.Sušić
22. kolo Sloboda 0:2
Džidić, Melher, Marković
23. kolo Modriča 4:0
Džidić
24. kolo Velež 0:0
Džidić, Dragičević, Bobby, Žuržinov
25. kolo Olimpik 3:0
Džidić, Žuržinov
26. kolo Sarajevo 0:3
Džidić, Žuržinov, Bobby, Kordić
27. kolo Laktaši 2:1
Džidić
28. kolo Leotar 3:2
Džidić, Dragičević, Bobby

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 22 maj 2010, 18:49

Mada misljenja sam da su nas vise zuti kartoni omeli u nekim utakmicama,pogotovo Zurzinova i Markovica koji su ipak malo pregrubi te su zbog toga svaku trecu utakmicu pauzirali!
HSK Zrinjski Mostar

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 22 maj 2010, 20:00

Babilon je napisao/la:Mada misljenja sam da su nas vise zuti kartoni omeli u nekim utakmicama,pogotovo Zurzinova i Markovica koji su ipak malo pregrubi te su zbog toga svaku trecu utakmicu pauzirali!
Nema to toliko puno veze. Prošle je sezone i Serdarušić dobivao žuti karton maltewne svaku utakmicu ali to mu je u neku ruku i u opisu posla s obzirom da je igrap zadnjeg veznog.
I ova dvojica su defanzivci, lijevi i desni bek pa ne čudi što ih skupe poprilično. Ove nam je sezone veći problem jer smo zbog prečestih ozljeda rupe krpili igračima koji inače ne igraju te pozicije.

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 23 maj 2010, 08:46

svejedno kada čovjek pogleda na ove izostanke upita se gdje bi bili danas da nije bilo tih pehova.
ovako dva kola prije kraja imamo europu u svojim rukama samo je treba zgrabiti. zahvale za sva krpljenja idu jedinom siru u pl, i to onom pravom a ne plagijatu, sir draganu joviću.

danas riješiti ovaj čelik i to opet bez pola tima...

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 23 maj 2010, 12:28

HUM je napisao/la:svejedno kada čovjek pogleda na ove izostanke upita se gdje bi bili danas da nije bilo tih pehova.
ovako dva kola prije kraja imamo europu u svojim rukama samo je treba zgrabiti. zahvale za sva krpljenja idu jedinom siru u pl, i to onom pravom a ne plagijatu, sir draganu joviću.

a joj plak'o sam kad sam vidio trans...sir amar osim :D :D

dobro,u nedostatku kreativnih ideja mali manijaci posezu za titulom jedinog Sir Dragana Jovica ;)

amar osim=sin ivice osima=svi se tati uvlace u guzicu pa ovom prvom nije neki problem voditi ekipu :lol:

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 23 maj 2010, 12:38

Pa dobro plemicu brate sta si se dovezao manijaka,titulu sir moze dobiti svatko tko ima uspjeh vrijedan paznje :mrgreen: tako engleska kraljica kaze :mrgreen: ,moramo priznat da je Osim u Zelji napravio uspjeh i da je voljen kao SIR Dragan Jovic u nas,sto vise takvih trenera i nas nogomet bi bio bolji a iskreno draze mi je kad vec nije nas HSK da titulu osvoji Zeljo nego tamo neke Modrice i Orasja,jbg Osim je napravio cudo sto se tice Zeljeznicara,finale kupa i titula je nesto sto samo mogu on i Jovic u kratkom roku napraviti sa premierligaskim ekipama.
Danas cu iskreno cestitat Zelji na tituli jer su je zasluzili isto kao i mi onu lani!
Sto se tice nas danas svi na stadion i ako Bog da izborimo sesti put evropu za redom sto bi bio uspjeh koji nitko dosad nije uradio ,naravno ako gledamo nogometni teren a ne zeleni stol posto je siroki dva puta upao u evropu a to rezultatski nije zasluzio.
Znaci postajemo brend hercegovine i prepoznatljivo ime u ueffinim kuglicama :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 23 maj 2010, 14:35

HUM je napisao/la:svejedno kada čovjek pogleda na ove izostanke upita se gdje bi bili danas da nije bilo tih pehova.
Ma ja sam mislio na kartone, to je sasrtavni dio igre i normalno je da ih defanzivci skupe najviše.
Što se tiče ozljeda sigurno su nam odnijele 4-5 potencijanih bodova. Prošle smo godine iumali dosta sreće s tim,a ove godine imamo pehova za tri sezone. Valjda će dogodsine biti bolje. Prosto je nevjerojatan podatak da nam ekipa nije bila kompletna punih 56 utakmica u nizu,a opet smo uzeli titulu, bili dba puta za redom u polufinalu kupa i borimo se i ove sezone za Europu :D
To je najviše zahvaljujući Sir Joviću i borbenosti igrača u odlučujućim utakmicama.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 23 maj 2010, 15:49

Sumnjam da ce dogodine biti bolje pogotovo jer ugovori isticu Kordic,Stojanovicu,Zizovicu a na pragu odlaska je uvijek Sunjic a i Zurzinov,no tko zna i prije smo gubili igrace ekstra kvalitete pa smo ostajali u vrhu,zanimljiv podatak je taj da smo najgoru mozda sezonu imali s Lukom Modricem u sastavu :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 23 maj 2010, 20:33

Zrinjski Celik 2:0

Zrinjski na kraju zasluzeno pobjedio odlicnog Celika u prvom poluvremenu koji je imao 2 100% sanse dok su nasi trazili igru,u drugom poluvremenu rani gol je ucinio svoje ,Celik par odlicnih pojedinaca ,pogotovo igrac br 11,no ocigledan njihov problem jeste fizicka sprema,dok su mogli trcati prvo poluvrijeme i napravili su par odlicnih akcija al drugo kao da ih nije bilo na terenu.
Cestitke Jovicu i igracima na jos jednom odlasku u evropu,cilj je ispunjen a ukoliko se poklope rezultati zadnje kolo imamo priliku zavrsiti na 2. poziciji.
U srijedu hercegovacki derbi koji ce odlucivati za prestiz i najvjerovatnije tu 2. poziciju!
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 23 maj 2010, 22:24

Zrinjski će predstojećeg ljeta šestu godinu zaredom igrati na međunarodnoj sceni, ovog puta u Europskoj ligi koju je i teoretski izborio trijumfom protiv Čelika.
Mostarci su imali i pomoć Rudara koji je u Prijedoru otkinuo dva boda Sarajevu, tako da će se utakmica posljednjeg kola na Pecari između Širokog Brijega i Sarajeva igrati samo radi prestiža i utvrđivanja konačnog plasmana.

Crtu ćemo podvući nakon utakmice na Pecari, ali već sada možemo konstatirati da će se sezona okarakterizirati zadovoljavajućim tonovima. Zrinjski je zasluženo izborio plasman u Europu, a činjenica da ćemo šestu sezonu zaredom igrati na međunarodnoj sceni je najbolja potvrda kvalitetnog rada ovog kluba, izjavio je trener Zrinjskog Dragan Jović.

Jesmo li mogli više? U sezonu smo ušli s željom da se borimo za duplu krunu, s takvim ambicijama ušli smo i u proljetni dio, ali moramo biti zadovoljni. Objektivna analiza dovesti će do zaključaka da smo iz utakmice u utakmicu u prosjeku bili bez tri-četiri igrača i zbog toga je ovaj rezultat vrjedniji, dodao je Jović.
HSK Zrinjski Mostar

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 23 maj 2010, 22:54

Ja zadovoljan,a vi??? :D
Čelik ima nekoliko dobrih igrača ači ne čudi što su pri dnu jer su u prvom poluvremenu promašili nekoliko izglednih prilika dok se u drugom poluvremenu skoro nisu ni vidjeli.
Broj 11 je bio najaktivniki koliko sam mogao upratiti sa stajanja.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 23 maj 2010, 23:07

Marin je napisao/la:Ja zadovoljan,a vi??? :D
Čelik ima nekoliko dobrih igrača ači ne čudi što su pri dnu jer su u prvom poluvremenu promašili nekoliko izglednih prilika dok se u drugom poluvremenu skoro nisu ni vidjeli.
Broj 11 je bio najaktivniki koliko sam mogao upratiti sa stajanja.
ša zadovoljan,gori šve! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 24 maj 2010, 00:50

Od srca cestitke za izborenu europu :D

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 maj 2010, 00:52

Čestitke za Europu.Nemojte na obrukati:))
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 24 maj 2010, 00:56

hvala na cestitkama.....sto se tice brukanja,otresli smo vaduza,jedva izgubili od brage(rukom),dobili slovana u mostaru...tako da....platili smo skolu....jos jednom hvala i vama takodje na tituli...dogodine opet mi ;)

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 24 maj 2010, 00:58

plemic1 je napisao/la:hvala na cestitkama.....sto se tice brukanja,otresli smo vaduza,jedva izgubili od brage(rukom),dobili slovana u mostaru...tako da....platili smo skolu....jos jednom hvala i vama takodje na tituli...dogodine opet mi ;)
Ma jok buraz, opet mi al dupla :D dogodine a vi s nama u europu. Bolje vi nego neki rezimski klub :D

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 24 maj 2010, 17:37

JoinUnion je napisao/la:
plemic1 je napisao/la:hvala na cestitkama.....sto se tice brukanja,otresli smo vaduza,jedva izgubili od brage(rukom),dobili slovana u mostaru...tako da....platili smo skolu....jos jednom hvala i vama takodje na tituli...dogodine opet mi ;)
Ma jok buraz, opet mi al dupla :D dogodine a vi s nama u europu. Bolje vi nego neki rezimski klub :D
Ma vama kup nama prvenstvo iduce sezone! :mrgreen:
Hvala na cestitkama!
Sto se tice brukanja,sve zavisi tko ce otici a bogme i tko ce nas zapasti u zdrijebu!
Zna li tko kad je izvlacenje?
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 24 maj 2010, 17:39

Cestitke i Toniju Sunjicu na osvojenom troefeju za igraca godine od Ultrasa,da je i Maka osvoji nebi bilo ne zasluzeno!
Sunka cestitke!
HSK Zrinjski Mostar

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.