FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

CRNI_SA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la CRNI_SA » 19 jan 2010, 15:43

sta treba da ostane u mesarkoj ligi pa vidjel umalo liku slomiili vrat :shock: sto se tice keite poznato je da ima top u nogama uvijek se sjetim gola protiv reala kada je igrao u sevilli :o a rooney ima samo 24 :shock: godine izgleda jbte ko da ima najmanje 30 :D
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 jan 2010, 18:23

Ma nema nista od Rooneya,a i gdje bi igrao ?

Barci treba jedno kvalitetno lijevo krilo i jedan veznjak(zna se ko je prioritet za dovodjenje).
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 19 jan 2010, 19:39

ma kakav ronney,za sad nam je prioritet sto je vec receno lijevo odbranbreni i veznjak,i naravno da nam ostane guardiola :D
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 jan 2010, 20:55

po meni je jedini prioritet dovesti klasnog playmakera, a pored nase dvojice treci na planeti je Cesc...znaci jedini moguci priorite je dovesti Cesca, a krilo nam ne treba ni pod razno, pogotovo nam netreba neko klasno krilo...iz vise razloga...
kad dodje Cesc, Iniesta ce ici na krilo, a tu je i mali Pedro kojem bi sa ovim cinom potpuno razjebali karijeru, a i mislim da ne postoji igrac na krilu koji trenutno igra bolje od Pedra, kazem trenutno...sem Lea normalno...
a isto tako dovodjenje nekog krila ne bi bilo dobro za Gaia...a na kraju sezone nam se vraca Keirson, znaci tri igraca na jednoj poziciji, neko ce morati ici na krilo...moje misljenje je da ce to biti Bojan...i zaboravio sam na Jeffrena...imamo na krilnim pozicijama dosta dobrih igraca, samo treba Fabregasa dovesti...sa njime bi pokrpali rupe sve...
a i Ceceres igra dobro, standardan je u Juvetu na njegovoj ne prirodnoj poziciji, desnom bocnom...i on bi konacno mogao dobiti neku bitniju ulogu u ekipi, ako ostane, a ako ga Juve kupi posto ima klauzula od oko 10-ak miliona, ne bi ni to bilo lose...dobili bi dobre pare, skoro bi vratili sve ono sto smo dali za njega, plus onih nekoliko utakmica sto je odigro, a i od same posudbe se dobilo nesto malo para milion-dva...a ako ga Juve kupi mi za 7-8 milki dovedemo Rafinhu i opet dobro, mozda i bolj, vjerovatno...
uglavnom dva igraca treba dovesti i to je to...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 jan 2010, 20:58

sta ce nam levi odbranbeni,tu je abidal!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 jan 2010, 21:01

losmi je napisao/la:sta ce nam levi odbranbeni,tu je abidal!
i ko jos?

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 19 jan 2010, 21:02

Dao dragi Allah dž.š. da se Rooney pridruži velikoj Barci.Taman umjesto Henry-a.Ekipa koja ima Rooneya ne treba joj bek.Taj čovjek cijelu stranu drži!Nemam ništa protiv dovođenja Rooneya i mislim da bi se baš uklopio u taj stil igre. Al sumnjam da će doći jer puno je to para 90 milki eurića.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 19 jan 2010, 21:03

pa nemozes sa jednom kvalitetnim krilom igrati cjelu sezonu :!:

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 19 jan 2010, 21:05

-Barcelona- je napisao/la:
kakvo ba krilo...Abidal je bek...kao zamjena ima Maxwell...Prioritet je desni bek ...za Alvesa naci zamjenu!!!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 19 jan 2010, 21:09

nidjo_barca je napisao/la:Ma nema nista od Rooneya,a i gdje bi igrao ?

Barci treba jedno kvalitetno lijevo krilo i jedan veznjak(zna se ko je prioritet za dovodjenje).
A gdje bi Cesc igrao kad bi dosao? Ocito je kako je Iniesta slab na poziciji gdje igra Henry, a dolazak Cesca bi znacio da bi on morao igrati tu poziciju. Nije ni Guardiola glup, zna sta radi, bolje imati Iniestu na njegovoj poziciji gdje je jedan od najboljih na svijetu, a ima osim toga i Xavija u vezi koji je ionako daleko bolji od Fabregasa.

A kad bi sva trojica igrala u vezi, primili bi golova ko Real :S

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 19 jan 2010, 21:13

Sajoni je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la:
kakvo ba krilo...Abidal je bek...kao zamjena ima Maxwell...Prioritet je desni bek ...za Alvesa naci zamjenu!!!
ma lapsus :mrgreen: :oops:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 jan 2010, 21:15

Casillas je napisao/la:

A gdje bi Cesc igrao kad bi dosao? Ocito je kako je Iniesta slab na poziciji gdje igra Henry, a dolazak Cesca bi znacio da bi on morao igrati tu poziciju. Nije ni Guardiola glup, zna sta radi, bolje imati Iniestu na njegovoj poziciji gdje je jedan od najboljih na svijetu, a ima osim toga i Xavija u vezi koji je ionako daleko bolji od Fabregasa.

Iniesta los na krilu????
na kojoj si ti to utakmici gledo da je on igro na krilu a lose odigro...
a nemojte zaboraviti da se igraci ponekad trebaju odmarati, i da je nama neophodan jedan klasan playmaker, podhitno...znalo se desiti utakmica kad trebaju Xavi i Iniesta odmarati, al jedan od njih mora igrati, jer niti jedan od preostala tri veznjaka nema mogucnosti za playa (ne govorim da su losi, da neko ne shvati pogresno)
desni bocni i nije toliko hitan koliko veznjak,
a zamjena sa Abidala je Maxvel, a ubjedjen sam da bi on mogo odigrati i na krilu, jer posjeduje previse tehnike za bocnog...mislim da ce ga Gvardiola isprobati na ovoj poziciji u toku ove sezone...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 jan 2010, 21:23

iniesta je odlican na krilu.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 jan 2010, 21:24

Puno je bolje kad Iniesta igra sa Xaviem u sredini,nego kad je na krilu.Tu imamo Pedra,momak je sjajan igrac,zabija golove kad hoce,

Ja kazem,nama je potrebno jedno krilo,jer Henry ide na kraju sezone vjerovatno,ostace samo Pedro,Gai jos nece uci u prvi tim,imamo tu i Jeffrena,Bojana,ali opet...

Naravno,treba nam jedan veznjak,Fabregas je tu prva opcija,ali otom-potom.

I treba nam igrac koji moze biti zamjena Alvesu.

Znaci max 3 igraca,nista vise.

8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 19 jan 2010, 21:29

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Casillas je napisao/la:

Iniesta los na krilu????
na kojoj si ti to utakmici gledo da je on igro na krilu a lose odigro...
a nemojte zaboraviti da se igraci ponekad trebaju odmarati, i da je nama neophodan jedan klasan playmaker, podhitno...znalo se desiti utakmica kad trebaju Xavi i Iniesta odmarati, al jedan od njih mora igrati, jer niti jedan od preostala tri veznjaka nema mogucnosti za playa (ne govorim da su losi, da neko ne shvati pogresno)
desni bocni i nije toliko hitan koliko veznjak,
a zamjena sa Abidala je Maxvel, a ubjedjen sam da bi on mogo odigrati i na krilu, jer posjeduje previse tehnike za bocnog...mislim da ce ga Gvardiola isprobati na ovoj poziciji u toku ove sezone...
Mislio sam slabiji nego na onoj koju igra :roll:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jan 2010, 23:26

Pa na lijevom krilu jbt...ako jedan Henry koji citav zivot igra klasicnog napadaca kod nas igra krilo,onda moze i Rooney koji moze igrati sve samo jos neznam na golu kakav je :) on je u Mancesteru vrlo rijetko u napada sam,koristi se na vise pozicija previse je zahvalan igrac i na koje god ga mjesto stavis nemozes zazaliti jel je to igrac koji srce ostavlja na terenu i za njega je sitnica 100 mil,ako treba 150 nek daju isplatit ce se...

Za ove sto govore da je Iniesta dobar na krilu varaju se,mozda i jeste dobar ali ni upola kao u vezi...nema potrebe kvariti tu vezu,veza sa Iniestom i bez Inieste nije ista..sto momka stavljat na krilo ako nece davati ni u pola onoga sto daje u vezi nema logike nikakve,zasto je onda prioritet dovodjenje tog krila ako je Iniesta toliko dobar na krilu,pustite se suplje price,Iniestina pozicija je iza napadaca i on samo na toj poziciji moze davati ovo sto sad daje,svaka druga pozicija mu ne odgovara jednostavno on nije on ako ne igra tu gdje je sad
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 19 jan 2010, 23:34

ma o rooneyu mozete samo sanjati

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 jan 2010, 23:36

Pa dobro miky,slazem s s tobom,moze on igrat i krilo,sve je to uredu sto si ti rekao,ali ne znam bas...Ustvari,ja neam nista protiv toga,bujrum nek dodje,Rooney je Roney ipak.Ali kazem,tesko da ce doc to tog transfera.

A za Iniestu,vec sam rekao,sigurnije je kad on igra u vezi s Xaviem,ipak je to tandem koji ne bi trebalo razdvajati.

Blaugrana

Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 19 jan 2010, 23:41

nije mi jasna ova stvar.svi govore o fabregasu da ga barca nikad nece dovest,pa et sad za runija ista prica.ista prica bila za ibru,tipa nikad on neece otic iz intera,sanjajte samo o njemu,al Bogami san postade java.i sto to sad nebi bio slucaj s ovom dvojicom.svakom je zelja doc u najveci klub na svijetu.
i jos nest vezano za iniestu,slazem se sa miky_hz,iniesta nije ni upola dobar na krilu ko sto je u vezi. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jan 2010, 23:50

Slazem se i ja da ce doci tesko do transfera,ali eto kad smo vec otvorili pricu sto da ne,sve je moguce...ubrzo su izbori,Laporta ili Rossel ce morati kesirati neko veliko pojacanje to je sigurno,stolica je u pitanju :mrgreen: sad bio to Ronney ili Fabregas ili vec neko lijeve sad nebitno,ali eto kad se vec provlace ta neka imena treba malo produskutovati valja li nam nevalja i te stvari..uostalom mnogo transfera se dogodilo za koje niko nikad nebi rekao da ce se desiti pa zasto ne i to cudo da neko od pomenutih nas pojaca,vidjecemo uostalom ne zuri nam se nije nam jos frka neka da je pod moranjem jedan ili drugi :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.