FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vjeruj mi da jeste izgubio na brzini pravo, jer ne može biti jednako brz sa 70 i sa 95 kila
Nije supermen

DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jbg seljacina ili ne mi svi mozemo da mu se sagnemo, momak je rokfeler za nas.
bagrcavi ma brate brz je dosta kazu ove utakmice prijateljske sto je igrao bio je odlican.
bagrcavi ma brate brz je dosta kazu ove utakmice prijateljske sto je igrao bio je odlican.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- molotovljev
Hulk..
Uz pobjedu u Gradišci,odgovarao bi nam remi u Mostaru...tako bi eliminisali Zrinjski iz utrke za Evropu.

Uz pobjedu u Gradišci,odgovarao bi nam remi u Mostaru...tako bi eliminisali Zrinjski iz utrke za Evropu.
F.K.SARAJEVO
Do derbija ce biti u top formi, ne sikirajte se vi 
Ozbiljno cuo sam da momak dobro radi na treninzima i da mu je stalo da se sto prije vrati u formu, a i Jovic je zadovoljan njime, tako da ga protiv Kozare ocekujem od prve minute, pa makar da igra u prvom poluvremenu koje nam toliko skripi
Brzina mislim da nije problem, imamo Matka, Suljica, ma svi su super fizicki spremni, tako da ce oni to nadoknaditi, od njega se trazi koji dobar centarsut, malo tehnike, koji dobar sut
Samo je problem gdje ga staviti? Jer napadaca imamo bas dosta, a ne znam kako se on snalazi u veznom redu, ustvari koja je njegova prirodna pozicija?

Ozbiljno cuo sam da momak dobro radi na treninzima i da mu je stalo da se sto prije vrati u formu, a i Jovic je zadovoljan njime, tako da ga protiv Kozare ocekujem od prve minute, pa makar da igra u prvom poluvremenu koje nam toliko skripi

Brzina mislim da nije problem, imamo Matka, Suljica, ma svi su super fizicki spremni, tako da ce oni to nadoknaditi, od njega se trazi koji dobar centarsut, malo tehnike, koji dobar sut

Samo je problem gdje ga staviti? Jer napadaca imamo bas dosta, a ne znam kako se on snalazi u veznom redu, ustvari koja je njegova prirodna pozicija?
Oko za oko, zub za zub!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Meni se cini krilo, uglavnom ja bi ga stavio umjesto Vucine jer zna loptu podvaliti 

Odlicno, onda umjesto Vucine sto rece Sarajlijica, i samo nek ubacuje lopte, dole staviti Krpica zna je udariti glavom
Dok ne dodje Torlak, onda Torlaka samo pred gol staviti i nek mu Said nabacuje lopte

Dok ne dodje Torlak, onda Torlaka samo pred gol staviti i nek mu Said nabacuje lopte

Oko za oko, zub za zub!
Said Husejinović (born 13 May 1988 in Zvornik) is a Bosnian footballer who is currently playing for Bosnian giants, FK Sarajevo. Before joining FK Sarajevo in March 2012, he was playing for Werder Bremen in the German Bundesliga. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovaj naš može komotno Oveeremu izaći na megdan
divi spreme jadna ti mačkaNje
Pravi Bosnian Giant

divi spreme jadna ti mačkaNje

Pravi Bosnian Giant
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kad je mogao ailton igrat sa velikim stomakom moze i on u ovoj ligiIskren je napisao/la:samir825 je napisao/la:Evo slika, momcina se pravo ugojio
Allahu dragi sta je ovo ?! Neki Bilder ili cak sumohrvac ! Pa realno ovaj je i Pehlica za ....SVASTA !!!

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Hebe se njemu , nek je on svoj Audi r8 parkiro ispred premiuma

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mora da je sa samketom dobar 

- molotovljev
hehehe nisam odavno bio u Premiumu, znaci tuda se krece? 
Sada imamo 3 igraca koji lumpuju po Ilidzi (Torlak, Suljic i Said)
Ne sikirajte se necu im ja dati subotom navecer da se opijaju pa da nam mahmurni dolaze na utakmice
(Suljic ne pije)

Sada imamo 3 igraca koji lumpuju po Ilidzi (Torlak, Suljic i Said)

Ne sikirajte se necu im ja dati subotom navecer da se opijaju pa da nam mahmurni dolaze na utakmice

Oko za oko, zub za zub!
Iskreno rečeno morao bi se Asmir malo ugledati na Saida....Da vidi da e može malo udebljatimolotovljev je napisao/la:Asocijacija na Saida i malog Suljića: Oliver Hardy i Stan Laurel

Pa valjda je ona R8 od vlasnika kafića Hurema. Je li žuta?HZ_ilidzaa je napisao/la:Hebe se njemu , nek je on svoj Audi r8 parkiro ispred premiuma![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Obojica imaju R8Semper je napisao/la:Pa valjda je ona R8 od vlasnika kafića Hurema. Je li žuta?HZ_ilidzaa je napisao/la:Hebe se njemu , nek je on svoj Audi r8 parkiro ispred premiuma![]()

Današnja pres konferencija
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bas krenuh postavit, jbt zivot niko od portala se nije sjetio da snimi,a kamoli koju sliku da naprave 

I sportsport i **** su objavili sto se govorilo na press konefernciji, a mislim da je klix objavio i slike s press konferencije 

Oko za oko, zub za zub!
Trenutno korisnika/ca: broj6, napoleon72 i 36 gostiju.