Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
5p, 2sk za nesto manje od 6min
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Ma vidio i on da ce KG uc', a znamo kakav je bosanski inat
Al kakav je pogled im'o Hollins, da je fulao ne bi ulazio 3 utakmice

Al kakav je pogled im'o Hollins, da je fulao ne bi ulazio 3 utakmice

-
- Kontakt:
E to je to sto mislim,dosadan je vise sa ovim starcem Garnettom.. igro si jarane sto godina,daj pusti nek mladji od tebe igraju. . Kad je kraj kraj je,ovo mi cupa zivce. Steta za Mirzu ovaj starac mu smeta
idi vise u penziju provokatoru 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
više poena postiže za manje minuta, otkad je u krizi, logično 

@bhfanatic to si 100% upravu. Dovoljno je pogledati samo utakmice u kojima je bio starter i vidjeti ucinak u njima. Tada je mnogo rastereceniji i slobodniji u igri.bhfanatic14 je napisao/la:Ne pregovaram treneru,davao mu je sansi dosta nema sta.. nego mislim da ovo nije ekipa za njega... U Nba moze igrat na visokom nivou to nema sumnje i mislim da je Mirza najbolji kad ima puno minuta i kad mu se da dosta prostora..Tad mu je samopouzdanje najvece i tad pruza najbolje partije.mirzatele je napisao/la:saigracima se mozda i moze prigovoriti ali treneru ne. Bio je katastrofa mjesec dana a igrao je svaku 20+ minuta, sad ce biti ovako dok ne pocne ubacivati u visokom %bhfanatic14 je napisao/la:Skracuje mu minutazu,jadno ovako Mirzu gledat na klupi.. Pa Mirza sta to tako zapelo pa neces iz toga usranog Brooklyn.a.. idi negdje gdje ces igrat i bit cijenjen. Ovako vise ne ide !!!
On Lopeza vracaTeletovic from Bosnia hits the three! No, really he hit that shot from Bosnia

Ajde valjda u drugom odigra vise
- akisarajevo92
- Kontakt:
Evo ga nazad 

-
- Kontakt:
@ Mrle_reds e to je to brate
.. On je naviko igrat kao starter i imat puno minuta,pa je ovo neugodno i za njega 3 godine sa klupe ulazit i nikad neznat na cemu je. 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Daj je Jack molim te
Ma driblaj to i pali je s poludistance
Kad treba da uđe i da malo ga pokrene šut stane nikako da uveže 10-ak poena nego par zabije par fuli baš ga neće. 

Ohladi ga trener, izvuce ga kad pogodi.Janez je napisao/la:Kad treba da uđe i da malo ga pokrene šut stane nikako da uveže 10-ak poena nego par zabije par fuli baš ga neće.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Momci malo sam zakasnio, kako igra Mirza, kakva mu je statistika ako nije mrsko postavite

Idem Juku gledati!! Javite ako bude kakvih ludih poena da gledam!!!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma znam brate @emir79, ali i ranije tekme nikako da ima neku konstatu sa šutem nego u serijama promašaj-pogođeno i u krug. A i odbrana je bila tanka danas previše se vrti nikako da krene da igra kako zna i umije.
PS.
Nema na čemu za linkove izvini zaboravio ti napisati.
@muhamedkonjic
8 minuta
5 poena
2 skoka

PS.

@muhamedkonjic
8 minuta
5 poena
2 skoka

Los je bio u odbrani, ne znam sto napusta Kardashiana i ide na igraca koji je vec pokriven, i onda njegov kojeg treba cuva zabija koseve.Janez je napisao/la:Ma znam brate @emir79, ali i ranije tekme nikako da ima neku konstatu sa šutem nego u serijama promašaj-pogođeno i u krug. A i odbrana je bila tanka danas previše se vrti nikako da krene da igra kako zna i umije.![]()
PS.
Ma Mirza je isfrustriran zestoko u to sam ubjedjen.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- kupus army
- Kontakt:
Nisa gledao zadnje dvije tri minute,jel to ulazio ponovo pred kraj u igru,ako je ulazio jel sutirao koju loptu?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
nedajaaaaaaaaaaaaaaaaaaj se Jusufeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ušao je opet nekih minut i po do dvije do kraja i čini mi se ošutao samo jednu tricu iz teže pozicije nego inače i dobro ga je igrač pokrio.kupus army je napisao/la:Nisa gledao zadnje dvije tri minute,jel to ulazio ponovo pred kraj u igru,ako je ulazio jel sutirao koju loptu?

@emir79
Da da i komentator je to baš spomenuo da je nekih 2-3 sekunde zakasnio sa udvajanjem i da je Krisa ostavio samog.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.