Lillard0 je napisao/la:Procurili dresovi za narednu sezonu, domaci...![]()

sta ima barcelona
pep haman urgiro

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Lillard0 je napisao/la:Procurili dresovi za narednu sezonu, domaci...![]()
Bayern institucijaproFCB je napisao/la:"Danski doktori nisu mislili da on može preživjeti", izjavio je Hojbjerg nakon raka njegovog oca. "Došao sam na trening i samo plakao, plakao. Rekao sam: 'Moj otac može umrijeti, imam 18 godina, ovdje sam, ozlijeđen i sam. Šta mogu uraditi?'"
Zatim ga je Guardiola nazvao i rekao: "Čuo sam za tvog oca. Puno mi je, puno žao. Pričajmo..." Hojbjerg je rekao da je plakao, a Guardiola mu je odgovorio da je to zbog straha.
"Rekao je: 'Moraš stati uz ljude, koji su uz tebe, čak iako ti posao trpi.' Onda je i Pep zaplakao i nije više znao šta da kaže. Rekao je da će on i klub uvijek biti tu za mene."
Zatim su se Guardiola i Bayern pobrinuli da njegov otac doleti do Njemačke, da se tamo liječi. "Sad kažu da moj otac ima realne šanse da preživi."
da nije pogresna tema jaraneBavaracZenica je napisao/la:Stvarno losu odbranu imaju ove sezone, daj Boze da se sta u nastavku promjeni, jos otkako se Vedo igrao za njih, dragi su mi bili, i sad bi volio da im se stvari poprave, no mali je to i grad i klub, pa ulazu koliko mogu..
Ocekujem povoljan rezultat protiv Schalkea u kup
Što bre Pale?Pale_Companion je napisao/la:Dres je odvratan.
Ne znam kakvih dodirnih tacaka bayo i barca imaju u ovome dresu ,stariji momci ce se sjetiti ,da smo jako slican dres nocili dok je jos klinsman igro tacnije sezona 96 /97 istina boje su mozda malo bile svjetlije i to je to.Ovo su sastavne boje nase grba i kluba prema tome .barca_87 je napisao/la:Lillard0 je napisao/la:Procurili dresovi za narednu sezonu, domaci...![]()
sta ima barcelona
pep haman urgiro
anelbavarac je napisao/la:@BavaracZenica fulio si temu drug![]()
Sto se tice dresova,ne bih rekao da ima tu istine,a izgled je katastrofa.
amerosm je napisao/la:Dres iz 1997-me je milijardu puta bolji nego ovaj sto je danas procurio u javnost i koji se odnosni na narednu sezonu...
Prenosi i red je bio nepamtim u zadnje vrijeme kada smo gledali na eurpsortu 2 bayu u treminu u pla cetir.bavaraccccc je napisao/la:Prenosi li eurosport 2 Bayu u subotu protiv Werdera...???
Dobro i kazes,vjerujem da ce biti 5-0,het trik Thomasa,Robben i Kroos...PEP je napisao/la:Prenosi i red je bio nepamtim u zadnje vrijeme kada smo gledali na eurpsortu 2 bayu u treminu u pla cetir.bavaraccccc je napisao/la:Prenosi li eurosport 2 Bayu u subotu protiv Werdera...???
usput momci ajmo pgadjati rezultate ja mislim da cemo im upakovati 3 komada ,tiago ,roben i kros.