FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 01 dec 2013, 11:22

Uzeli smo im Shaqirija, sto je sasvim dovoljno. Salah jeste sjajan igrac, ali bi dzaba dosao, jer mjesta u ekipi nema.

Robben jucer proslavio jubilej postigavsi 50-i gol u Bundesligi kao i 51. A cjelokupna ekipa je imala 1029 dodira s loptom, sto je novi rekord kada je taj segment igre u pitanju. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 dec 2013, 13:03

Nego momci kada je sve tako bajno i krasno, valjalo bi da Bayo obori jos koji rekord. Trebalo bi da dobiju Citya, pa da po prvi put ako se ne varam imaju sve pobjede u grupnoj fazi Lp-a u historiji kluba. Brinu me ucestale povrede, jer zbog toga jedni te isti igraci moraju igrati mnogo bitnih utakmica u kratkom vremenskom periodu. Umor je vec prisutan, sto se moglo vidjeti u drugom poluvremenu jucerasnje utakmice. Valjalo bi im dati nesto odmora da se regeneriraju, pa onda nastaviti fantasticnu seriju na svim frontovima, a pri tome i osvojiti nadolazece svjetsko klupsko prvenstvo.
Trenutno je Bayo daleko najjaci klub u Europi s predispozicijama da na proljece bude mnogo jaci ( nadam se samo da ce nas povrede zaobici ). Sto se tice osmine finala LP-a, tu vec posljednjih 3-4 godine imamo najvise problema i tu se igraci najvise namuce za nastavak takmicenja. Vjerovatno to proistice iz nedovoljne uigranosti i zimske pauze, nadam se da ovaj put nece biti nekih vecih problema, jer onda nastavak takmicenja bi isao mnogo lakse.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 dec 2013, 14:52

Ribery i Shaqiri ce najvjerovatnije biti spremni za Augsburg, tako da ocekujem od njih barem neke minute. Ribery ce sigurno dobiti sansu, jer on nije puno odsustvovao i u relativno dobroj formi se nalazi, ali sam siguran da nece startati, no to nije ni bitno kad na raspolaganju imamo sasvim dovoljno igraca. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 dec 2013, 10:22

Veliki talenat njemačkog nogometa Julian Bandt(17.god vfl Wolfsburg) koji se spominjao kao moguće naše pojačanje ipak ne dolazi kod nas nego u Bayer Leverkuzen bez odštete na kraju sezone.
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 49256.html

Ako je toliko dobar koliko njemački novinari pišu nadam se da će za godinu, dvije ako se pokaže u Bayeru biti kupljen od naše uprave ;)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 02 dec 2013, 13:20

Hoćemo li još rekorda? HOĆEMO!
Pobjedom protiv Bičakćića (je li tvrdo ili mehko Ć? :-) ) i njegove ekipe, Bayo je nanizao 28 BL pobjeda u kalendarskoj godini :-)
Sent from my Philips Smart TV.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 dec 2013, 13:36

doktore narvno da će biti još rekorda ove godine u bundesligi igramo još dva puta Werder u gostima i HSV kod kuće završit ćemo kao Herbstmeister sa 16 utakmica. Utakmica 17 kola protiv Stutgarta igra se tek 2014.U LP ponovo očekujemo šamaranje šeika iz Mančestera i postavljanje novog rekorda u LP poslije toga slijedi putovanje u Marocco Svjetsko klupsko prvenstvo da kapiten Philip postane rekorder u podizanju trofeja bit će to peti ove godine 8-)

Alabin potez od subote koja požrtvanost
slika

Dante :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 02 dec 2013, 15:21

slika
U Bayernu se karijere zavrsavaju jer neces naci nigdje bolje 8-) 8-)
Ostat ce najbolji bek danasnjice u Bayernu do 30.6.2018. ;)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 dec 2013, 15:26

Wow. :o
To @BadrHari, pravo si me obradovao. 8-)

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 dec 2013, 15:28

koja vjest @BadrHari odavno ništa draže nisma čuo vezano za našeg Bayerna. Svaka čast Sammer,Rummenige.Henes i hvala ti na vjernosti Davide Alaba . Vertrag bis 2018 :o

Slijedi majstor veznog reda Toni Kroos,pa poslije njega neprevaziđeno krilo Robben, jedan od najbolji centralnih bekova Boateng i naša mašina po desnom beku Rafko(Rafinha)
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 02 dec 2013, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 02 dec 2013, 15:42

Nikakav problem momci. ;)

Osigurali smo se od Ottla, Lellova i drugih pokusaja od igraca u buducnosti. 8-)
Za 5 godina sastav nece izgubiti na individualnoj kvaliteti.

Muller kapiten,
Kroos diriguje sredinom zajedno sa Thiagom,
Martinez iza njih razbija sve pokusaje protivnickih napada,
Gotze sjeva sa jedne, Shaqir sa druge strane ...

Ma hej perverzija. 8-)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 dec 2013, 16:46

Nisam sumnjao ni malo da ce David ostati u Bayernu jos dugi niz godina 8-)
Rekao sam i ranije treba mu dati koliko trazi eurica,igraca takvih sposobnosti je jako malo.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 dec 2013, 16:50

-------------goce------------
sacir-----------------muler
-------tiago---kros--------
---------martinez----------
alaba--stuber--boa------?

fali nam desni bek :twisted:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 dec 2013, 17:20

Secko ba, sta ce nam novi desni bek kad ce Lahm igrati jos 10 godina. On i Muller ce zajedno zavrsiti karijeru. :mrgreen:

Tuzna prica se provlaci po medijima a radi se o tome da je Hojbjergov otac dobio rak zeluca koji je otkriven u augustu i ko ce pomoci ako nece Bayern i Ulli koji su ga doveli u Njemacku i kazu da trenutno postoji mogucnost da ce covjek prezivjeti. Strasno je human Bayern, ali opet su cigani u ocima mnogih. :evil:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 02 dec 2013, 21:01

Bravo Davide, bravo Alaba, bravo upravo ! 8-)
@Gero or @Bilal, mijenjajte anketu 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 dec 2013, 21:19

"Danski doktori nisu mislili da on može preživjeti", izjavio je Hojbjerg nakon raka njegovog oca. "Došao sam na trening i samo plakao, plakao. Rekao sam: 'Moj otac može umrijeti, imam 18 godina, ovdje sam, ozlijeđen i sam. Šta mogu uraditi?'"

Zatim ga je Guardiola nazvao i rekao: "Čuo sam za tvog oca. Puno mi je, puno žao. Pričajmo..." Hojbjerg je rekao da je plakao, a Guardiola mu je odgovorio da je to zbog straha.

"Rekao je: 'Moraš stati uz ljude, koji su uz tebe, čak iako ti posao trpi.' Onda je i Pep zaplakao i nije više znao šta da kaže. Rekao je da će on i klub uvijek biti tu za mene."

Zatim su se Guardiola i Bayern pobrinuli da njegov otac doleti do Njemačke, da se tamo liječi. "Sad kažu da moj otac ima realne šanse da preživi."
Stern des Südens

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 03 dec 2013, 10:25

Sutra ta utakmica u DFB Pokal, pozelio sam i kup malo gledat heh..

Utakmica sa Augsburgom, 5 utakmica smo igrali i sve pobjede imamo, od toga 4 utakmice u Bundesligi, zadnja je bila nedavno kad smo dobili 3-0.

Sto se tice Kupa, tu smo igrali samo jednom prosle godine , decembra 18-tog :) i pobjedili smo u gostima 0-2 8-)
FC Bayern !!!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 dec 2013, 10:41

anelbavarac je napisao/la: Rekao sam i ranije treba mu dati koliko trazi eurica
Ipak se nije previše 'izvio'. :mrgreen:
Rund zweieinhalb Millionen Euro soll Alaba bisher verdient haben, angeblich hatte die Bayern-Offerte einer Gehaltsverdoppelung der von Alabas Vater George angeführten Gegenseite noch nicht genügt. Irgendwo zwischen fünf und sieben Millionen pro Jahr dürfte der Verdienst ohne Prämien nun liegen.
Dakle, oko šestice. Što je daleko manje od jednog Gotze-a naprimjer (dešan mios).
Fino je to uprava uradila, Alabica dobio više od dvostrukog povišicu i opet nije u top-verdienerima.

Isto tako se očekuje da će Boa i Kroos dati svoje autograme na novi vetrag.

Koliko god se mijenjala mišljenja oko Arjena i bio mi junak i tragičar i čas bi da ga prodaju, dok s druge strane ostaje žal jer se ipak radi o top klasi, koja je kada je spremna i gesund, može wolkene kraceniti. :D

I o njemu Uli razmišlja:
Ich bringe meine Leistung. Ich habe nicht das Gefühl, dass ich mich beweisen muss. Die wissen, was ich kann“, sagte Robben der „Bild“-Zeitung. Und Präsident Uli Hoeneß ließ via „kicker“ verlauten: „Zur gegebenen Zeit werden wir eine Lösung finden. Das sind noch eineinhalb Jahre, daher verstehe ich die Aufregung nicht.“
Inače još jedno priznanje za Robbena.
Naš gaćonja je nominovan u domovini (dva konkurenta dolaze iz oblasti brzog klizanja i gimnastike) sa sportistu godine. Zadnji put je jednom fudbaleru u Holandiji to uspjelo 1987, a osvajač je bio Ruud Gullit .
17.12. će biti poznato hoće li se uspjeti okititi ovom laskavom titulom.
Vom Jäger zum Gejagten

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 dec 2013, 10:57

Znate sta sam pozelio na forumu? Da se pojavi neki pametnjakovic i pocne osporavati bayernovu nadmoc,pa da onda dobije po usima. Ali ljudi su nevjerovatni tako da mislim da ce se aktivirati cim krene osmina finala lige prvaka...
Zadnji koji su priznali apsolutnu nadmoc bayerna su bili upravo zutalji,ali njima je sve oprosteno radi Götzea :)

Mozda ce ovo zvucati malo glupo i prepotentno,ali ja bi vise volio da zavrsimo drugi u grupi i da odmah gledamo jake matcheve protiv jakih protivnika, ubijedjen sam u nasu nadmoc protiv svake ekipe na svijetu, i samo (ne)sreca nas moze zaustaviti da ne odbranimo klempu.

Sto se tice Robbena i ja mislim da je poprilicno rano pricati o produzenju ugovora,jer je on igrac u godinama u kojima Bayern ne daje duagcke ugovore,a znamo i koliko je sklon povredama,no u ovakvoj formi ce sigurno bit produzen ugovor, taj holandez mora jos nekim haterima zacepiti usta ;)

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk
Stern des Südens

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 03 dec 2013, 11:40

" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 03 dec 2013, 17:51

Procurili dresovi za narednu sezonu, domaci... :mrgreen:
slika
RIP CITY!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.