Izbrisan zato sto je izbrisan i post osobe koju si citirao.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sve rečenoobagol je napisao/la: ↑10 maj 2021, 13:48Nije ovdje tema jedan vs drugi. Ovdje se iznose bezočne laži samo da bi se poentiralo. Maloprije mi je ekspresno izbrisan post jer sam napisao da se pitarski spin o tome kako je 5 sudija dugoročno suspendovano jer su Želji namještali utakmice. To je notorna laž koju su plasirali pitari između ostalog i preko ovog portala. Na svih tih 5 ili koliko utakmica i Željo je isto tako bio zakinut međutim vješto se to prikazalo kao Željino namještanje i time su pitari vršili pritisak na savez i sudije. I onda šatro Željini navijači koriste to kao argument u međusobnim obračunima. Sramota!

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- plavousrcu
- Kontakt:
Pokusavam da sutim ali ne mogu na ove lazi i manipulacije. Isplata Petrovicu nema veze sa ugovorom nakon otkaza. Petrovicu nisu isplacene nagrade, a ne neki iznos. Nije se islo na sud, nego nas je covjek tuzio FIFA-i. Pocetkom oktobru 2018. godine je stigla presuda FIFA-e i to nakon sto smo odbili njegov prijedlog. Kakve lazi iznosite ovdje samo da biste opravdali nesto. I sad kada ste uhvaceni u lazi pocet cete opet spinovati. Oktobar, novembar i citav decembar su imali da namire Petrovica. Zasto nisu? Nije bilo para. Cekale se pare od UEFA-e, namirilo se ono sto je posudjeno, nije se doslo na Skupstinu, racun na kojem je bilo pet miliona ostavljen sa 0. Bilo, proslo, hajde da idemo dalje. Istina je takva, kao sto je istina da ovi danas u Upravi imaju duzni igracima, struci i radnoj zajednici sedam plata. Idemo dalje, ovo sto radite nece donijeti dobro Zelji.obagol je napisao/la: ↑10 maj 2021, 13:36Zašto lažeš i manipulišeš činjenicama? Slavko je dobio otkaz i klub mu je osporio cijeli iznos koji je Slavko tražio a koji bi dobio da je ostao do kraja ugovora. Išlo se na sud, sud je presudio nešto manji iznos nego što je Slavko tražio i dao rok do kad se treba isplatiti. U tom je došlo do smjene rukovodstva i nova garnitura je zakasnila ispoštovati taj rok koji je dao sud.Benderrr je napisao/la: ↑09 maj 2021, 23:27Vidis koliko vi ne znate šta više pisete. Taj dug prema Slavku se vuče iz doba Misimovica jer kad je spicko 5 miliona nije mu ostalo tih pisljivih 10.milja da mu plati, pa je taj dug dočekao sljedecu upravu. I još miliona drugih dugova. Ti imaš obraza pisati bilo sta, bezobrazluk. Treba vama stati u kraj s ispiranjem mozga ljudima koji nisu toliko upućeni.timpramosavePla je napisao/la: ↑09 maj 2021, 22:50Cuj ne profitiras od tribine hahahahahaha, to je gore od onih sto pljuju po trofejima.
Izvini drug, ali ti nisi normalan.
Cak su i objasnili kako ce se isplatiti, ali vrli mudraci tipa hrpe betona, cak nisu ni po uputama mogli raditi.
Vrhunac je bio kad ni pisljivih 10 milja nisu Slavki mogli dati na vrijeme.
Poslije toga je trebalo sve istjerati, a ne mi ih pustili gospodski da oni cekaju hoce li Juve uzet Dzeku.
https://www.nezavisne.com/sport/fudbal/ ... -KM/500861
Izvolite i nastavite.
Rok za izmirenje duga Petroviću je bio 04.mart 2019.godineplavousrcu je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:01Pokusavam da sutim ali ne mogu na ove lazi i manipulacije. Isplata Petrovicu nema veze sa ugovorom nakon otkaza. Petrovicu nisu isplacene nagrade, a ne neki iznos. Nije se islo na sud, nego nas je covjek tuzio FIFA-i. Pocetkom oktobru 2018. godine je stigla presuda FIFA-e i to nakon sto smo odbili njegov prijedlog. Kakve lazi iznosite ovdje samo da biste opravdali nesto. I sad kada ste uhvaceni u lazi pocet cete opet spinovati. Oktobar, novembar i citav decembar su imali da namire Petrovica. Zasto nisu? Nije bilo para. Cekale se pare od UEFA-e, namirilo se ono sto je posudjeno, nije se doslo na Skupstinu, racun na kojem je bilo pet miliona ostavljen sa 0. Bilo, proslo, hajde da idemo dalje. Istina je takva, kao sto je istina da ovi danas u Upravi imaju duzni igracima, struci i radnoj zajednici sedam plata. Idemo dalje, ovo sto radite nece donijeti dobro Zelji.obagol je napisao/la: ↑10 maj 2021, 13:36Zašto lažeš i manipulišeš činjenicama? Slavko je dobio otkaz i klub mu je osporio cijeli iznos koji je Slavko tražio a koji bi dobio da je ostao do kraja ugovora. Išlo se na sud, sud je presudio nešto manji iznos nego što je Slavko tražio i dao rok do kad se treba isplatiti. U tom je došlo do smjene rukovodstva i nova garnitura je zakasnila ispoštovati taj rok koji je dao sud.Benderrr je napisao/la: ↑09 maj 2021, 23:27
Vidis koliko vi ne znate šta više pisete. Taj dug prema Slavku se vuče iz doba Misimovica jer kad je spicko 5 miliona nije mu ostalo tih pisljivih 10.milja da mu plati, pa je taj dug dočekao sljedecu upravu. I još miliona drugih dugova. Ti imaš obraza pisati bilo sta, bezobrazluk. Treba vama stati u kraj s ispiranjem mozga ljudima koji nisu toliko upućeni.
https://www.nezavisne.com/sport/fudbal/ ... -KM/500861
Izvolite i nastavite.
Po mom su obadvije strane krive, ovi su mogli odma rijesiti uplatu i zavrsiti sa Slavkom. Ali isto tako su i novi imali sasvim dovoljno vremena da zavrse. Nego je vjerovatno onako kako je Siljak objasnio, da je bilo dosta konfuzno, promjena revizorske kuce i u tome procesu se zakasnilo, sto se naravno nije smjelo da desi. Samo mi je smijesno pricati o tome kako prihodi od naknade transfera nisu bili bitan faktor za klub, kad jesu. Ti prihodi su bili pravi boost da napravis sportske rezultate. Da to skontas, netrebas uopste biti u klubu, nego ti samo treba osnovno znanje sto se tice management i finansija. Sigurno ne mozes eksistenciju kluba na tome zasnivati, ali je to pravo bitan boost kojeg smo ranije imali, a nismo imali kad je npr Amar bio na klupi. I onda neko kaze yebes transfer Dzeke, sadaka, a ranije kad su drugi ubirali te prihode, nije se tako pisalo. Sabanadzovic nas nije ni napustio kako treba, a lova vec potrosena, i neko kaze nije bitno.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 10 maj 2021, 14:26, ukupno mijenjano 2 puta.
- plavousrcu
- Kontakt:
Do kad je bio rok nije vazno. Cinjenica je da jedna Uprava koja ga dovela i otjerala je ostavila dug drugoj Upravi, a imala je vremena da to rijesi. Nije zato sto nije bilo para i kad su legle pare prvo su namirili sebe. Neka su. Cinjenica je da druga Uprava je isplatila taj dug samo ne na vrijeme i da je Zeljo popusio. Mi se bijemo, a Zeljo pusi. Krivi jedni radi duga, krivi drugi jer nisu na vrijeme isplatili, a popusio Zeljo.
Ko bi sutra od “mladjih” mogao zaigrati? Ovo je idealna prilika za njih jer nema rezultatskog pritiska i nek igraju kako znaju
- plavousrcu
- Kontakt:
Treba staviti sve sto vrijedi. Cetiri utakmice, moze se malo i vidjeti koliko vrijede. Ne odgovara trenutak radi ovog niza, samo mozda vidjeti od cega su satkani
To nije dug jedne Uprave drugoj. To je Željin dug. Ti ne možeš bilo koji dug odnijeti Žuji, Misketu, Amaru, Telibećireviću...i reći im de platite ovo, ovo je vaš dug. Ti ljudi sve što rade, rade u Željino ime i na Željin trošak a mi ih branimo (ma koliko im potezi bili pogubni po klub) kao da nam život ovisi o njima. Zato smo sad tu gdje jesmo.plavousrcu je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:21Do kad je bio rok nije vazno. Cinjenica je da jedna Uprava koja ga dovela i otjerala je ostavila dug drugoj Upravi, a imala je vremena da to rijesi. Nije zato sto nije bilo para i kad su legle pare prvo su namirili sebe. Neka su. Cinjenica je da druga Uprava je isplatila taj dug samo ne na vrijeme i da je Zeljo popusio. Mi se bijemo, a Zeljo pusi. Krivi jedni radi duga, krivi drugi jer nisu na vrijeme isplatili, a popusio Zeljo.
Ja mislim da su nam ga iz saveza slozili za licencu,prvenstveno Sofranic i Dzemidzic.plavousrcu je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:21Do kad je bio rok nije vazno. Cinjenica je da jedna Uprava koja ga dovela i otjerala je ostavila dug drugoj Upravi, a imala je vremena da to rijesi. Nije zato sto nije bilo para i kad su legle pare prvo su namirili sebe. Neka su. Cinjenica je da druga Uprava je isplatila taj dug samo ne na vrijeme i da je Zeljo popusio. Mi se bijemo, a Zeljo pusi. Krivi jedni radi duga, krivi drugi jer nisu na vrijeme isplatili, a popusio Zeljo.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
- plavousrcu
- Kontakt:
Kontam sta govoris, to i potenciram. Govorim na fonu nase diskusije. Na kraju je Zeljo popusio, to je jedino bitno. Treba se vaditi iz govana, Zeljo je u ****, nije niko iz Uprava. Opet cu reci, prodaja pomocnog terena je jedina solucija koja nas vadi iz govana.obagol je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:39To nije dug jedne Uprave drugoj. To je Željin dug. Ti ne možeš bilo koji dug odnijeti Žuji, Misketu, Amaru, Telibećireviću...i reći im de platite ovo, ovo je vaš dug. Ti ljudi sve što rade, rade u Željino ime i na Željin trošak a mi ih branimo (ma koliko im potezi bili pogubni po klub) kao da nam život ovisi o njima. Zato smo sad tu gdje jesmo.plavousrcu je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:21Do kad je bio rok nije vazno. Cinjenica je da jedna Uprava koja ga dovela i otjerala je ostavila dug drugoj Upravi, a imala je vremena da to rijesi. Nije zato sto nije bilo para i kad su legle pare prvo su namirili sebe. Neka su. Cinjenica je da druga Uprava je isplatila taj dug samo ne na vrijeme i da je Zeljo popusio. Mi se bijemo, a Zeljo pusi. Krivi jedni radi duga, krivi drugi jer nisu na vrijeme isplatili, a popusio Zeljo.
Amar Osim zna koja je osoba iz Saveza, jer je bilo na onom podcast. Samo nije htio javno da kaze ime njegovo. Steta, bas bi volio da je rekao ime, da dodjem iz Danske maksuz na ljeto u Bosnu, da ga stocem opalim, pa neka me ganja po sudu.Cunami87 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:44Ja mislim da su nam ga iz saveza slozili za licencu,prvenstveno Sofranic i Dzemidzic.plavousrcu je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:21Do kad je bio rok nije vazno. Cinjenica je da jedna Uprava koja ga dovela i otjerala je ostavila dug drugoj Upravi, a imala je vremena da to rijesi. Nije zato sto nije bilo para i kad su legle pare prvo su namirili sebe. Neka su. Cinjenica je da druga Uprava je isplatila taj dug samo ne na vrijeme i da je Zeljo popusio. Mi se bijemo, a Zeljo pusi. Krivi jedni radi duga, krivi drugi jer nisu na vrijeme isplatili, a popusio Zeljo.
Niko sutra, ali prekosutra bi mogao neko.

Rekao je Sliskovic da do kraja idemo sa izmijesanim sastavom ili ti ga mladjim.
- plavousrcu
- Kontakt:
Svega tu sigurno ima. Ne treba ni Debelog oslobodjati krivice. Eto nije mogao sacekati tri dana. Dao je njemu Zeljo puno, godina u Zelji mu je najsjajniji dio karijere. Koliko smo god mi ispali supci zbog tjeranja, nije on morao to biti.Cunami87 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:44Ja mislim da su nam ga iz saveza slozili za licencu,prvenstveno Sofranic i Dzemidzic.plavousrcu je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:21Do kad je bio rok nije vazno. Cinjenica je da jedna Uprava koja ga dovela i otjerala je ostavila dug drugoj Upravi, a imala je vremena da to rijesi. Nije zato sto nije bilo para i kad su legle pare prvo su namirili sebe. Neka su. Cinjenica je da druga Uprava je isplatila taj dug samo ne na vrijeme i da je Zeljo popusio. Mi se bijemo, a Zeljo pusi. Krivi jedni radi duga, krivi drugi jer nisu na vrijeme isplatili, a popusio Zeljo.
-
- Kontakt:
Nadam se ovom sastavu
Bender
Vrhovac Drina Ikić Šehić
Duraković Čeliković
Gasal Subašić Kulašin
Zec/Juričić
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Preneiskusan sastav kad pogledas protivnike. Da igramo protiv nekih manje kvalitetnih i oni koji se ne bore ni za sta kao mi pa hajde. Ovako nista ne bi mogli pokazati protiv Veleza npr. i to nema svrhu. Mislim da 3 omladinca u prvih 11 je mjera pa neka se mijenjaju svako kolo ili u toku utakmice. Durakovica bih volio vidjeti u srijedu ako je zdrav.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:59Nadam se ovom sastavu
Bender
Vrhovac Drina Ikić Šehić
Duraković Čeliković
Gasal Subašić Kulašin
Zec/Juričić
-
- Kontakt:
Jeste neiskusan i ja kad sam napisao sam skontao da je neiskusan. Treba gurnut Štilića umjesto Subašića i Miletića umjesto Drine ovu tekmu. Ako Gasal bude mogao igrat ako ne onda i tu ubacit Mustafu. A iducu tekmu Kulašina i Durakovića zamjenit iskusnijim a od mladjih ubacit Drinu i Subašića. I vec pocet razmisljat o Miličeviću na golu.LjoZee je napisao/la: ↑10 maj 2021, 15:03Preneiskusan sastav kad pogledas protivnike. Da igramo protiv nekih manje kvalitetnih i oni koji se ne bore ni za sta kao mi pa hajde. Ovako nista ne bi mogli pokazati protiv Veleza npr. i to nema svrhu. Mislim da 3 omladinca u prvih 11 je mjera pa neka se mijenjaju svako kolo ili u toku utakmice. Durakovica bih volio vidjeti u srijedu ako je zdrav.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:59Nadam se ovom sastavu
Bender
Vrhovac Drina Ikić Šehić
Duraković Čeliković
Gasal Subašić Kulašin
Zec/Juričić
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ma da, kombinovati. Medjutim, tu moraju malo ovi stariji pomoci. Ako stavi jednog od njih onda da igraju i daju podrsku, a ne samo hodaju. Jedino od omladinaca u naredne tri ne bih Milicevica i Drinu. Njih bih protiv Krupe jer moze se desiti katastrofa s obzirom da su to sve dobri igraci sa druge strane, suteri, bore se za nesto i Sliskovic ga skloni sljedecu i nisi dobio nista osim sto si ga poljuljao. Tu cu uzeti primjer Muftica bez obzira sto karakteristike ne odgovaraju golmanu, ali si mu dao sansu, izlozio ga pritisku javnosti, prozivkama i sklonio. Plus izgubio bodove zbog njegovih gresaka. Znaci katastrofa na kub.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 15:07Jeste neiskusan i ja kad sam napisao sam skontao da je neiskusan. Treba gurnut Štilića umjesto Subašića i Miletića umjesto Drine ovu tekmu. Ako Gasal bude mogao igrat ako ne onda i tu ubacit Mustafu. A iducu tekmu Kulašina i Durakovića zamjenit iskusnijim a od mladjih ubacit Drinu i Subašića. I vec pocet razmisljat o Miličeviću na golu.
Inace imamo tako iskusne igrace koji razbijaju sa svojim kvalitetom, tako da ce nas neiskusni mladi igraci nesto kostati u apsolutno nebitnim utakmicama..
Najveci problem Bake Sliskovica je to sto ni on ne zna sta zeli. Zeli li dati sansu mladim talentima ili ganja rezultat i to trenutno ispada nesto izmedju, ni tamo ni vamo. Neko glupo rotiranje koje nema nikakvog smisla, isto sto je i Osim radio..
Sad se treba dati sansa svim talentovanim mladim igracima, apsolutno svim(i Milicevicu na golu i Drini na stoperu i Durakovicu u vezi i Kulasinu na krilu. Gasala i Subasica nastaviti forsirati), da se vidi koliko koji moze protiv jakih protivnika. Njihove eventualne greske nas sad nista ne kostaju a ako se pokazu mozemo ali bas mnogo dobiti..
Najveci problem Bake Sliskovica je to sto ni on ne zna sta zeli. Zeli li dati sansu mladim talentima ili ganja rezultat i to trenutno ispada nesto izmedju, ni tamo ni vamo. Neko glupo rotiranje koje nema nikakvog smisla, isto sto je i Osim radio..
Sad se treba dati sansa svim talentovanim mladim igracima, apsolutno svim(i Milicevicu na golu i Drini na stoperu i Durakovicu u vezi i Kulasinu na krilu. Gasala i Subasica nastaviti forsirati), da se vidi koliko koji moze protiv jakih protivnika. Njihove eventualne greske nas sad nista ne kostaju a ako se pokazu mozemo ali bas mnogo dobiti..
Blaz Sliskovic je ko pokojni Odovic kad nas je zadnji put vodio. Hoce neku atraktivnu igru, da se nadigrava, igra za gol vise, a nismo u stanju sanse da stvorimo kako treba citavu utakmicu. Fakticki nemamo igrace za tako nesto. A na sredini terena smo suplji ko svicarski sir.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, drzgemboadislic, Firebase, Lokomotifa i 61 gost.