FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sto se tice lijevog bocnog poslije rata, mislim da je kajtaz, sa ostalim manje vise bi se slozio s vecinom.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Mene je vise strah Culuma nego vukelje i muminovica zajednočamac je napisao/la:Ovi iz Borca (Vukelja i Muminović) se baš sad našli oporavljati. Doduše, opet i ima povrijeđenih (Maksimović i Damjanović). Nisam pratio šta je Borac dobavlj'o za ovu sezonu, ali tek sad vidim da fakat imaju dobrih igraća za ove naše lige. Bojim se da su igrački jači ako ništa imaju jaču klupu. Koliko je to važno tek sad mi vidimo kad su krenule teške povrede (Bogičević i Bajro) pa i ove relativno lakše (Radovanović i Marković). Morat ćemo ako je ikako moguće uraditi šta na pauzi u smislu dovođenja igraća jer ovako realno igrački su jači. Doduše sve ostalo je na našoj strani. Krivo mi je što nismo nekoga lakšeg dobili jer bi se do četvrtfinala mi sigurno bolje popunili i imali puno veće šanse za osvajanje Kupa.
Ja bi Adzema samo tako...najskolovaniji mangup kojeg smo imali poslije rata od svih pozicija i svih igraca19TM87 je napisao/la:sto se tice lijevog bocnog poslije rata, mislim da je kajtaz, sa ostalim manje vise bi se slozio s vecinom.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Sta je sa Alenom Kurtom
kad se on zagradi i oplete po liniji...ma ludilo.

1921-2011
Jedan je Senad Žerić
U zdravom tijelu - zdrav duh

U zdravom tijelu - zdrav duh

-
- Kontakt:
Ma dzabe pravite kao neke ubitacne formacije kad ce vas zgaziti Borac... Nemate sanse protiv njega...
? " ?
- samir_tm87
- Kontakt:
JURE GUVO!!!
u koliko sati tacno protiv celika ??

u koliko sati tacno protiv celika ??
Znači ne mogu da vjerujem koliko na ovom forumu ima zaostalih likova tj. djece koja ne čita niti gleda šta drugi pišu.Banjalucki lesinar 2 je napisao/la:Ma dzabe pravite kao neke ubitacne formacije kad ce vas zgaziti Borac... Nemate sanse protiv njega...
Haveru vidiš da gledaju formaciju poslije rata koja je najbolja ta ista formacija nema nikakve veze sa Borcem..
Odjavi se sam sa foruma ne treba ti Ban

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
-
- Kontakt:
Reko sta je s' glavom...LIvada je napisao/la:Znači ne mogu da vjerujem koliko na ovom forumu ima zaostalih likova tj. djece koja ne čita niti gleda šta drugi pišu.Banjalucki lesinar 2 je napisao/la:Ma dzabe pravite kao neke ubitacne formacije kad ce vas zgaziti Borac... Nemate sanse protiv njega...
Haveru vidiš da gledaju formaciju poslije rata koja je najbolja ta ista formacija nema nikakve veze sa Borcem..
Odjavi se sam sa foruma ne treba ti Ban![]()

? " ?
Da nam je ovih osamnaest u ovom trenutku,ni grupna faza lige prvaka ne bi bila daleko:
1.Kruzik
2.Biscevic
3.Jahic
4.Mulalic
5.Alihodzic
6.Muratovic
7.Beslija
8.Stilic
9.Huljev
10.Muharemovic
11.Vladavic
15.Guvo
16.Dialiba
17.Bekrić
18.Zeba
1.Kruzik
2.Biscevic
3.Jahic
4.Mulalic
5.Alihodzic
6.Muratovic
7.Beslija
8.Stilic
9.Huljev
10.Muharemovic
11.Vladavic
15.Guvo
16.Dialiba
17.Bekrić
18.Zeba
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Sve u dure dino...samo kako si zaboravio Kenu Hasagica
Ja mislim da liga prvaka nebi mogla bez njega.

Ja mislim da liga prvaka nebi mogla bez njega.
1921-2011
a Džeko ?
Ili gledate na one koji su harali Pl ?
Ili gledate na one koji su harali Pl ?

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa i Emir Hadzic je bolji od Dialibe..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
presaran grafit kod hitne pomoci "blue tigers"...DIVOVI 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
slazem se burazBanjalucki lesinar 2 je napisao/la:Ma dzabe pravite kao neke ubitacne formacije kad ce vas zgaziti Borac... Nemate sanse protiv njega...

- samir_tm87
- Kontakt:
Borčevac je napisao/la:slazem se burazBanjalucki lesinar 2 je napisao/la:Ma dzabe pravite kao neke ubitacne formacije kad ce vas zgaziti Borac... Nemate sanse protiv njega...
hahahahahahahahahahahahahahahha
ovaj jos gori brata mi
aj udaraj se nogom u guzicu
Hajde kad smo kod dijela iz supljeg u prazno (punog stomaka
)
dva standardna reprezentativca bi obavezno imala mjesta u prvih 11 poslijeratnog Zelje, of kors Džeko i Hasagić.

dva standardna reprezentativca bi obavezno imala mjesta u prvih 11 poslijeratnog Zelje, of kors Džeko i Hasagić.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
halo ba livadiću dobro je idi na livadu pa se širi mojne ovdje niđe vezesamir_tm87 je napisao/la:Borčevac je napisao/la:slazem se burazBanjalucki lesinar 2 je napisao/la:Ma dzabe pravite kao neke ubitacne formacije kad ce vas zgaziti Borac... Nemate sanse protiv njega...
hahahahahahahahahahahahahahahha
ovaj jos gori brata mi
aj udaraj se nogom u guzicu
Borcevac ako imas nesto pametno reci vezano za championa bujrum dodji na temu,ali ako ces doci i pisati gluposti
lagano u skokovima.Hajde pocni da skakuces 

1921-2011
kakve gluposti ko pise glupostiEsii TM87 je napisao/la:Borcevac ako imas nesto pametno reci vezano za championa bujrum dodji na temu,ali ako ces doci i pisati glupostilagano u skokovima.Hajde pocni da skakuces

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, lakilone, Napaceni87, Pablo11 i 73 gosta.