Gdje sam ja Vas spomenuo, sta se pronalazisBHF00024 je napisao/la:A koju mi to nismo pobjedili ?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Gdje sam ja Vas spomenuo, sta se pronalazisBHF00024 je napisao/la:A koju mi to nismo pobjedili ?
Ma to ja monolog imo", ni slucajno da bi se to moglo odnositi na tebe ili bilo sta da si napisao, brateGorki je napisao/la:Skver je napisao/la:Kakvo Jedinstvo i PL, klub im je u totalnom rasulu, igraci igraju preko qurca, neki igraci nude se da igraju u drugim klubovima, ne mogu dobiti normalno nikoga, pokusavaju nesto preko onog hodze iz Cazina, imaju ove neke delegate sto pisu ovdje po forumu iz ocaja i sami svjesni da je kraj borbe. Kakav Tigar, ne moze sam sebi pomoci a kamoli nekome drugome. Sloboda vec sklapa ekipu za PL.
Malo se zezam bratesa budalom trebaš biti još veća budala
fukara1919 je napisao/la:Hebem im mater nema gostujucim navijacima, pa sto je onda utakmica pod BB. HEBEM i savezu i njima mater !!!!
Polako prijatelju, nismo ni mi od jucer.renato je napisao/la:ne treba te ni slusat prenos glavni sudija meca E.PROSIC cazin
sloboda ulozila zalbu al tesko da ce ga promijeniti.ovo je stvarno
postala cirkuz liga zao mi je slobode al izgleda da nema nista od PL
ni ove godine.ako sudiju promijenu ide GRABUS isto to dode
De recite da je šala ovo za sudiju iz cazinaSkver je napisao/la:Polako prijatelju, nismo ni mi od jucer.renato je napisao/la:ne treba te ni slusat prenos glavni sudija meca E.PROSIC cazin
sloboda ulozila zalbu al tesko da ce ga promijeniti.ovo je stvarno
postala cirkuz liga zao mi je slobode al izgleda da nema nista od PL
ni ove godine.ako sudiju promijenu ide GRABUS isto to dode
Kao sto se moze vidjeti na stranici saveza,sef komisije za sudije je iz Cazina. Odakle je i ovaj sudija.Thranduil je napisao/la:Cirkus liga, ko delegira sudije inače?
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 15 gostiju.