FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 28 nov 2013, 03:43

Tako sam Bastiana kritizirao prije par sezona i onda je počeo napokon normalno igrati :ugeek: Vidio sam samo ono očigledno i ukazalo mu se gdje je griješio (mislim na naše osoblje koje je naravno vidjelo isto kao ja i mnogi od nas), tako da su noge Kroos-a postali najsigurnije u Evropi, hvala Bogu.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 nov 2013, 11:24

slika

8-)

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 nov 2013, 11:59

Bayern ima najjacu ekipu u Evropi :!: Trenutno ne vidim ekipu koja moze ravnopravno parirati Bayernu kada je u punom sastavu. Sve teska artiljerija :lol:
Najjaci Bayern u historiji :!:

Usput,
Na utakmici sa Dortmundom neko je zamijenio Bayernove stucne sa reprezentativnim slika

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 28 nov 2013, 12:54

Bayern.

1. Klub s najljepšom igrom svih vremena.

2. Klub svih Hercegovaca i Bosanaca.

3. Klub kojeg volimo svi.

4. Najbolji klub u Njemačkoj.

5. Klub kojeg vodi veliki Barcelonist Pep Guardiola.

6. Klub jači od svemira.

7. Bayern FC Bayern - klub naš, naš klub.

Sedam nepobitnih stvari o Bayernu.

slika

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 28 nov 2013, 13:42

Sta reci no superiornost . Ovo sto bayo cini ,i nastavlja ciniti,je predodredjeno da bude zapisano u povjesti ,mozda prerano govorim ,ali vec do sada sam u ovom djelu sezone ispisali stranicu dvije ,a ostalo je jos listova za najvece da se dovrsi knjiga , ovaj bayo ce se pamtiti decenijama upamtite pricacemo svojoj djeci i unucadima ,da smo mi nekad davno gledali taj mocni bayern i dvili se igracima i kakve je igrace nas bayo imao .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 nov 2013, 14:30

Ostali smo bez kapitena barem u naredne dvije utakmice. Zaista se nesjećam kad se ovo desilo zadnji put kad je u pitanju naš kapiten. :( http://www.fcbayern.telekom.de/de/news/ ... n-lahm.php

Koliko samo pehova ove sezone nonstop nam neko fali redosljedom Gece,Tiago,Martinez,Dante,Robben,Šaćiri,Pizzaro,Schweinstiger,Ribery,Mandžukić,Lahm za Badstubera nemoram ni pisat. KAd smo ovakvo strašni sad kako će biti tek kad svi budu zdravi ;)

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 28 nov 2013, 14:39

Ova ekipa ce odbraniti Klempu. 8-)
'Ladno...

Nisam ja djaba Kroosa dizao u nebesa kad je momak jedan od najboljih mladih playmakera Evrope.
Podcijenjen je, sto je za nas i dobro.

Vidim da se s gifovima snalazite i sami, osjecam se suvisno. :D

Cekam ozbiljnije utakmice, Knock-out fazu. :twisted:

In Pep we Trust !!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 nov 2013, 15:11

S obzirom da nam dolaze nešto lakše utakmice Braunschweig i Augsburg izostanak Lahma neće bitno utjecati na ekipu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 nov 2013, 15:15

Bayern@heart je napisao/la:Ostali smo bez kapitena barem u naredne dvije utakmice.
Nista strasno,s obzirom na raspored (Braunschweig, DFB Pokal Augsburg),imamo sasvim dovoljno rijesenja da zakrpimo njegov izostanak.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 nov 2013, 17:40

Kako će biti zanimljiva utakmica protiv Braunschweig-a, očekujem da napokon pukne ta petarda :)

Bayern je već zaradio 28 miliona eura što se Lige prvaka tiče, lijepo. Uli je bio jučer dobro raspoložen 8-)

Hvala Bogu pa kod Lahm-a nije ništa strašno u pitanju.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 nov 2013, 23:45

Boa, kao i Kroos pred potpisom novog ugovora. Malo se zateže sa Alabom, jer mu Vater misli najbolje :mrgreen: drugim riječima, želi izvući maksimum. Koliko se da primjetiti, Bayan nudi 5, a ovi bi 8 mio.
Vjerujem da će se naći i da nijedna strana neće biti nezadovoljna.

Ovdje se ne smije sitničariti, jer je Alaba već sada ključan igrač bez dostojne zamjene (ako zaboravimo da Filipa tu možemo vratiti).
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 nov 2013, 23:52

Svakako da ne treba gledati na novac kad je u pitanju Alaba, jedan od najboljih lijevih bekova današnjice a tek mu je 21.

Neka uprava prelomi na 7 mil godišnje. :mrgreen:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 nov 2013, 02:07

Alabici treba dati 10 mil. godisnje 8-)
To je najbolji lijevi bek na svijetu,niko mu nije ni blizu 8-)
Takav igrac nema cijenu,takvog igraca nema,David je srce i dusa ovog Bayerna,David mora ostati u svetinji zvanoj Bayern :!: 8-)
Za Alabu drugog kluba nema samo BAYERN :!:
On je buducnost i sadasnjost ovog kluba :!:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 29 nov 2013, 10:41

Prvo da čestitam igračima na oborenom rekordu. Stvarno nije mala stvar imati niz od 10 pobjeda od najelitnijem i najboljem takmičenju na svijetu.

Što se tiče tekme nije bilo loše. Zadovoljan sam :)

Dosta lijepih kombinacija i poteza. Lijepi golovi.
Sa druge strane, bilo je i nekoliko kikseva i lošijih poteza, pogotovo u odbrani. U nekim momentima su djelovali konfuzno. Ali ipak mislim da je to zbog nedostatka standardnih igrača i nova taktika koju nisu stigli uvježbati.
Taktika na koju su bili primorani zbog nedostatka igrača.

A to je upravo ono što mi se najviše sviđa, ta taktička fleksibilnosti i dubina koju je Bayern dobio.
Guardiola pronalazi izlaz iz svake situacije i taktiku prilagođava igračima koje ima na raspolaganju i protivniku protiv kojeg igra.
Recimo, zbog nedostatka Mandžukića, lopta je više bila na "zemlji", igralo se više oko šesnaesterca.
Ja nisam primjetio niti jedan centaršut za 90 minuta.
Ili zbog nedostatka Riberya, Robben je igrao lijevo i krila su slabo ili skoro nikako ulazila u sredinu.
Igranje Martineza ispred zadnjeg veznog protiv BvB-a je jedan od najboljih taktičkih poteza koje sam ja vidio. Svaka mu čast i razumijem što digla ovolika prašina oko "krtice".

Vidim da hvalite Kroosa i u potpunosti se slažem sa vama. U zadnje vrijeme igra sa lakoćom, milina ga je gledati.
Toliko sigrunosti i lucidnosti u svakom pasu.
Protiv BvB-a je imao 51 tačan pas i samo 1 pogrešan. Protiv CSKA 99 od 109.

Ali igrač koji je apsolutno fantastičan je Martinez. Ja ne mogu da se načudim njegovim igrama i tome kako se dobro snalazi na svakoj novoj poziciji.
Svi smo znali da je kao destruktivac jedan od najboljih na svijetu, ali u zadnje dvije tekme je igrao ispred zadnjeg veznog (holdera ili deep lying playmakera) i odigrao fantastično.
Iako je tehnički dosta ograničen, sjajno je odigrao naprijed. Jedan od najfleksibilnijih veznih igrača na svijetu.
Pravi vezni allrounder. Još može igrati na mjetu štopera :mrgreen:
Ako ga zaobiđu povrede do SP-a, trebao bi biti standardan u ekipi Španije.

Mada je po meni i dalje najbolji kad igra kao zadnji vezni (ipak mu je to prirodna pozicija), što se vidjelo ulaskom Thiaga kad se vratio nazad, ali me raduje ovo što sam vidio u zadnje dvije tekme.
Pogotovo protiv ekipa čija transformacija nije na nekom visokom nivou i ekipa koje protiv Bayerna više brinu o tome da ne prime gol nego da daju.

Boateng u sjajnoj formu, dosta napredovao. Gotze se polako prilagođava, dobra partija protiv CSKA.
Ostali standardno dobri.
Možda Rafinha malo podbacio.

Protiv Braunschweiga bih volio da vidim nekog od tih mlađih igrača bar pola sata. Da vidimo od čega su :D
Slabo sam gledao Greena, nešto malo na yt, ali vidim da ga ovdje hvalite.
U19 ekipa dobila CSKA 2:0, ugodno iznenađenje s obzirom da tu igraju manje kvalitetni i mlađi igrači.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 29 nov 2013, 15:45

Slazem se da Green bi trebao dobit finu minutazu protiv Bicakcicevih :P

No sve u svemu, ocekujem rutinsku pobjedu i finu pripremu pred kup sa Augsburgom :)

sa Eintracht Braunschweig smo odigrali kod kuce 18 utakmica, 14 pobjeda i 4 nerjesene utakmice. A posto Eintracht Braunschweig rijetko igra Bundesligu , zadnji put smo sa njima igrali u sezoni 1984/1985 kada je na nasem terenu bilo 3-0 a u gostima 1-0 za nas :)

Gledajuci i ovu generaciju Bayerna sve osim ubjedljive pobjede ce bit veliko kinder suprise :) Ali odigrati dobru utakmicu i nastaviti niz...
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 nov 2013, 16:28

Eto ARD je otkupio prava za prijenos Svjetskog klupskog prvenstva koje se igra narednog mjeseca u Maroku. Gledacemo Bayern u HD rezoluciju. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 nov 2013, 17:04

slika

Momci imaju šansu za prolaz ako u zadnjem kolu dobiju Man City.

Eh da je ranije došao Vogel.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 nov 2013, 17:51

Saurman je napisao/la:slika

Momci imaju šansu za prolaz ako u zadnjem kolu dobiju Man City.

Eh da je ranije došao Vogel.
Kakav su tim poslali u ovo takmicenje, ovo je podvig. Bez Jelisica, Hojberga i Greena, ovo je veliki rezultat. Sa njima i sa jos nekim igračima Bayern bi bio prvi u grupi. Takve egzibicije su skupo kostale i Bayer koji je bio najkvalitetniji od bundesligasa, ali su bez polovine igrača ovo takmicenje neozbiljno shvatili.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2013, 03:16

Momci užasni u porazu od Siene. Ipak, najveća sramota se desila u prošlom kolu :roll:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 30 nov 2013, 13:37

Pošto je Bayern tako krasan klub da mi je poklonio divan poklon za moju 5-ogodišnju vjernost najboljem pdf-u (oboren rekord u broju pobjeda u LP), sad je red da opet budem skroman da za svoj rođendan (koji je bio jučer) poželim još jednu pobjedu, odnosno produženje fantastičnog nepobjedivog niza u BL :-)
Sent from my Philips Smart TV.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.