FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 07 apr 2012, 21:43

Uzeo si mi riječ iz usta...Ne mogu da vjerujem!!! Tek što se počela popravljati atmosfera između ova dva kluba nađe se neki levat i sve vrati na početak...
:o :o :o :o :o :o :o :o :o
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 07 apr 2012, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 apr 2012, 21:44

Denizmare je napisao/la:
samir825 je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem da je neko nezadovoljan bodom u Zenici, ispalo je super :)
Mogli smo do tri boda, ali Boze moj. Drago mi je sto Jovic osluskuje navijace, trazili smo Tatomirevica i Haskica u prvoj postavi, dobili smo ih. Samo naprijed, tri boda ne bi trebala biti upitna na sljedecem gostovanju, Svaka cast Hordama koje su otisle na Bilino ;)
Ma naravno da smo zadovoljni bodom. Pa mi smo Sarajevo,ne neka ubleha od ekipe. Sta zadovoljni prezadovoljni,pa ovaj bod nakon poraza od GOSK-a je super za nas,ipak je Celik jaci od njih sto je svakako napredak. I mnogo ce nam znaciti u borbi za 4 mjesto,ako ne onda za 5 sigurno.
Ja sam odusevljen,jer mi stvaramo ekipu,tako Irfan kaze. Doveli smo 15 novih igraca i treba vremena da se uigraju,a neki nisu igrali fudbal i po 2 godine,ha ja.
Odlicno kako moze biti....
alo pesimista aj prestani vise kakiti Bgt...sta vise hoces..ovakvim postom pljujes po svima u klubu...
svaki ti je post preseravanja obicno..ajde pametnjakovicu hebo te Irfan a i ti njega..odi u klubi lagano preuzmi sve na sebe ha ya i rjesi nam sve probleme...seres po ovim ljudima a vuku nam klub ko siroce sta nam uradise bivse"legende" i bivsi "igrac"...6 milijona maraka duga ,i sada ovi ljudi poceli nesto vracati,transparentno raditi i opet ne valja...ako nemas rjesenja ne moras samo bezveze sra t s tim monotonim postovima nego nesto konkretno uradi ..a ne samo ne valja ovo ne valja ono ..pa malo sarkazma ,pa opet ispocetka ne valja ovo,ono i tako u krug..dosadan si-- :roll: :roll: kad smo prije donosili bodove sa ovakvih gostovanja.TI ocigledno riejtko i usput pratis Sarajevo cim ti je 5 bodova i utakmice bez poraza u Tuzli,Zenici i Mostaru nisu neki rezultati.. :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 apr 2012, 21:44

Nema danas slabih sve je ovo u 5 deka rekao sam ja to već eto i Rudar dobi Slobodu a zakleo bi se da ih u Tuzli više niko neče dobiti
Sarajevo ljubavi moja!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 07 apr 2012, 21:46

Ljudi nemoj te vjerovati ovim glupostima celnici Sarajeva nisu izbaceni vec su odstranjeni radi njihove sigurnosti jer su se i oni malo vise radovali golu i nakon sto je nastala frka na zapadu prenjela se i na istok jer da su ostali u lozi ko zna sta bi bilo ;) vjeruj te mi
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 07 apr 2012, 21:48

samocelik je napisao/la:Ljudi nemoj te vjerovati ovim glupostima celnici Sarajeva nisu izbaceni vec su odstranjeni radi njihove sigurnosti jer su se i oni malo vise radovali golu i nakon sto je nastala frka na zapadu prenjela se i na istok jer da su ostali u lozi ko zna sta bi bilo ;) vjeruj te mi
pa nije ratna zona, normalno je da ce se radovati golu, to se vasi ne raduju kad gledaju tekmu na strani?

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 apr 2012, 21:49

samocelik je napisao/la:Ljudi nemoj te vjerovati ovim glupostima celnici Sarajeva nisu izbaceni vec su odstranjeni radi njihove sigurnosti jer su se i oni malo vise radovali golu i nakon sto je nastala frka na zapadu prenjela se i na istok jer da su ostali u lozi ko zna sta bi bilo ;) vjeruj te mi
Ma ne treba dizati tenzije sad kad smo kako tako izgladili odnose od onog davanja krvi ne treba sad da se prave belaji
Sarajevo ljubavi moja!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 apr 2012, 21:51

Odstranjeni su radi njihovih sigurnosti.Neko napisa nije ratna zona,jest buraz.Zenicka publika ne voli kad ti neko dodje na tvoju tribinu i podrzava Sarajevo,a on je u lozi to radio.I desilo se sto se desilo,napadi na lozu.Nije se to trebalo desiti,al sta se moze,takva reakcija.

Cestitke na bodu 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 07 apr 2012, 21:54

theprodigy je napisao/la:
pa nije ratna zona, normalno je da ce se radovati golu, to se vasi ne raduju kad gledaju tekmu na strani?
Normalno je da se raduju ali u granicama normale ali ne slaviti kao da su titulu osvojili.Eh po toj strani je jos igrao Matko koji isto malo svojim ponasanjem podigao tenzije i naravno raja je malo poludila i ponavljam iskljuvio radi sigurnosti celnici Sarajeva su ostranjeni iz loze.
Ne treba ponovo dizati tenzije zasluzeno ste odnjeli bod iz Zenice i cestitam vam na tome.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 apr 2012, 21:57

Možda.... Ali fino Dino kaže:
"Ovo još nisam doživio da se prvi čovjek jednog kluba ovako ponaša. Sve je bilo dobro na početku utakmice i na poluvremenu. Moram istaći i da je direktor Čelika Alija Porča bio izuzetno korektan. Ipak, problemi nastaju kada je Suljić izjednačio na 1:1. Bukvalno smo izbačeni i doživjeli smo mnogo neugodnosti"
Ali eto to i ako se desilo, a ja vjerujem da jeste, sigurno nije stav Čelika nego jednog pojedinca, kao što kažete ne treba dizati tenzije, proradile su emocije.. 8-) 8-)

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 07 apr 2012, 21:58

Mi ne dizemo tenzije, cak sto vise. Odnosi na relaciji nas i vas su bili sasvim korektni.
Po svemu sudeci stvari se vracaju na odnos od prije par godina.

Mi to nismo inicirali.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 07 apr 2012, 21:58

Emir ZENICA je napisao/la:Odstranjeni su radi njihovih sigurnosti.Neko napisa nije ratna zona,jest buraz.Zenicka publika ne voli kad ti neko dodje na tvoju tribinu i podrzava Sarajevo,a on je u lozi to radio.I desilo se sto se desilo,napadi na lozu.Nije se to trebalo desiti,al sta se moze,takva reakcija.

Cestitke na bodu 8-)
Da, trebao je navijati za Čelik. Sram ga bilo. :lol:
Who dares, wins !

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 07 apr 2012, 22:02

Raja mene bas hastra da nam ne bubnu kaznu sto su nasi navijaci bili u zenici, znate kakav odnos imaju prema nama, ne bi me sekudne iznenadilo.
Oko za oko, zub za zub!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 apr 2012, 22:05

NeToBoLa je napisao/la: Da, trebao je navijati za Čelik. Sram ga bilo. :lol:
Nisam ni rekao da je trebao,ali kako je on navijao odnosno slavio bas da isprovocira ostale ;) Kao i Torlak i Matko 8-)

Samo mi je krivo sto niste navijali,al sta se moze :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 07 apr 2012, 22:07

Emir ZENICA je napisao/la:Odstranjeni su radi njihovih sigurnosti.Neko napisa nije ratna zona,jest buraz.Zenicka publika ne voli kad ti neko dodje na tvoju tribinu i podrzava Sarajevo,a on je u lozi to radio.I desilo se sto se desilo,napadi na lozu.Nije se to trebalo desiti,al sta se moze,takva reakcija.

Cestitke na bodu 8-)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, još reci da ste nam poklonili bod, a mi kao fini gradski klub nismo htjeli realizovati 1000000000000 % šansu, kako bi vam omogućili mirniji tok prvenstva. :P

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 07 apr 2012, 22:08

Emir ZENICA je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la: Da, trebao je navijati za Čelik. Sram ga bilo. :lol:
Nisam ni rekao da je trebao,ali kako je on navijao odnosno slavio bas da isprovocira ostale ;) Kao i Torlak i Matko 8-)

Samo mi je krivo sto niste navijali,al sta se moze :mrgreen:
Baš su đubrad ovi pitari. :mrgreen:

Evo dali gol već i slave. :lol:
Who dares, wins !

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 07 apr 2012, 22:12

Cestitke na bodu 8-)
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Jao majko sta sve necu cuti, ovo samo dokazuje da vam je uprava seljacka
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 07 apr 2012, 22:20

mma_hz je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:
samir825 je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem da je neko nezadovoljan bodom u Zenici, ispalo je super :)
Mogli smo do tri boda, ali Boze moj. Drago mi je sto Jovic osluskuje navijace, trazili smo Tatomirevica i Haskica u prvoj postavi, dobili smo ih. Samo naprijed, tri boda ne bi trebala biti upitna na sljedecem gostovanju, Svaka cast Hordama koje su otisle na Bilino ;)
Ma naravno da smo zadovoljni bodom. Pa mi smo Sarajevo,ne neka ubleha od ekipe. Sta zadovoljni prezadovoljni,pa ovaj bod nakon poraza od GOSK-a je super za nas,ipak je Celik jaci od njih sto je svakako napredak. I mnogo ce nam znaciti u borbi za 4 mjesto,ako ne onda za 5 sigurno.
Ja sam odusevljen,jer mi stvaramo ekipu,tako Irfan kaze. Doveli smo 15 novih igraca i treba vremena da se uigraju,a neki nisu igrali fudbal i po 2 godine,ha ja.
Odlicno kako moze biti....
alo pesimista aj prestani vise kakiti Bgt...sta vise hoces..ovakvim postom pljujes po svima u klubu...
svaki ti je post preseravanja obicno..ajde pametnjakovicu hebo te Irfan a i ti njega..odi u klubi lagano preuzmi sve na sebe ha ya i rjesi nam sve probleme...seres po ovim ljudima a vuku nam klub ko siroce sta nam uradise bivse"legende" i bivsi "igrac"...6 milijona maraka duga ,i sada ovi ljudi poceli nesto vracati,transparentno raditi i opet ne valja...ako nemas rjesenja ne moras samo bezveze sra t s tim monotonim postovima nego nesto konkretno uradi ..a ne samo ne valja ovo ne valja ono ..pa malo sarkazma ,pa opet ispocetka ne valja ovo,ono i tako u krug..dosadan si-- :roll: :roll: kad smo prije donosili bodove sa ovakvih gostovanja.TI ocigledno riejtko i usput pratis Sarajevo cim ti je 5 bodova i utakmice bez poraza u Tuzli,Zenici i Mostaru nisu neki rezultati.. :?
Prvo ,alo govori svojoj kravi Sarulji. Ja nisam pesimista vec realno gledam na stvari i kao sto sam rekao 100 puta uprava me ne interesuje.Sarajevo pratim sigurno duze nego ti. Ja ne radim za klub nego za njega navijam i kao navijaca zanimaju me rezultati.Ako ti se ne svidjaju moji postovi a ti ih fino preskoci.

Rezultati o kojima govoris su smijesni ,samo je igra smjesnija od istih.Druga stvar koju lupas o dugu:Komparacije radi (poredjenja radi ti bude lakse) Zeljo ima isti dug kao i mi (imas zvanicne podatke pa provjeri) pa osvaja kup,osvaja ligu,a ti se zadovolji bodom iz Mo,Ze i porazom od gosk-a ja ne mogu. Prvo prica o tituli,a nakon jedne tekme nemamo sanse pa onda i Evropa je dobra,a za 2 kola i ona ce biti upitna pa ces reci nema veze.A ti sad nastavi sa slavljem da ti ne kvarim jer ti si navijac,a ja pesimista.
I pozdravi Sarulju.....

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 apr 2012, 22:28

Emir ZENICA je napisao/la:Zenicka publika ne voli kad ti neko dodje na tvoju tribinu i podrzava Sarajevo,a on je u lozi to radio.I desilo se sto se desilo,napadi na lozu.Nije se to trebalo desiti,al sta se moze,takva reakcija.

Cestitke na bodu 8-)
onaj ... JES TI NORMALAN ?

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 07 apr 2012, 22:34

de mi recite kako bi prosli navijaci protivnickog tima da na kosevu na tribini sarajeva raduju se golu sta ste smijesni ovi su glumili budale i dobili po labrnji nece im vise past napamet da tako glupo slave gol

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 apr 2012, 22:52

ccc@denzimare,nema potrebe da se palis i da vrijedzas...ti jedno misis,ja drugo..to sto ti mene pokusavas nesto isprovocirati je nigdje veze..mislim nije problem ako hoces i da se nadzemo i da se malo "posvadzamo"..al da se ovako vrijedzamo je bas bezze.zar nije tako... :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dave, mma_hz, rimljanin90, skoJaa, supervizor i 78 gostiju.