Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
alo pesimista aj prestani vise kakiti Bgt...sta vise hoces..ovakvim postom pljujes po svima u klubu...Denizmare je napisao/la:Ma naravno da smo zadovoljni bodom. Pa mi smo Sarajevo,ne neka ubleha od ekipe. Sta zadovoljni prezadovoljni,pa ovaj bod nakon poraza od GOSK-a je super za nas,ipak je Celik jaci od njih sto je svakako napredak. I mnogo ce nam znaciti u borbi za 4 mjesto,ako ne onda za 5 sigurno.samir825 je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem da je neko nezadovoljan bodom u Zenici, ispalo je super
Mogli smo do tri boda, ali Boze moj. Drago mi je sto Jovic osluskuje navijace, trazili smo Tatomirevica i Haskica u prvoj postavi, dobili smo ih. Samo naprijed, tri boda ne bi trebala biti upitna na sljedecem gostovanju, Svaka cast Hordama koje su otisle na Bilino
Ja sam odusevljen,jer mi stvaramo ekipu,tako Irfan kaze. Doveli smo 15 novih igraca i treba vremena da se uigraju,a neki nisu igrali fudbal i po 2 godine,ha ja.
Odlicno kako moze biti....
pa nije ratna zona, normalno je da ce se radovati golu, to se vasi ne raduju kad gledaju tekmu na strani?samocelik je napisao/la:Ljudi nemoj te vjerovati ovim glupostima celnici Sarajeva nisu izbaceni vec su odstranjeni radi njihove sigurnosti jer su se i oni malo vise radovali golu i nakon sto je nastala frka na zapadu prenjela se i na istok jer da su ostali u lozi ko zna sta bi bilovjeruj te mi
Ma ne treba dizati tenzije sad kad smo kako tako izgladili odnose od onog davanja krvi ne treba sad da se prave belajisamocelik je napisao/la:Ljudi nemoj te vjerovati ovim glupostima celnici Sarajeva nisu izbaceni vec su odstranjeni radi njihove sigurnosti jer su se i oni malo vise radovali golu i nakon sto je nastala frka na zapadu prenjela se i na istok jer da su ostali u lozi ko zna sta bi bilovjeruj te mi
Normalno je da se raduju ali u granicama normale ali ne slaviti kao da su titulu osvojili.Eh po toj strani je jos igrao Matko koji isto malo svojim ponasanjem podigao tenzije i naravno raja je malo poludila i ponavljam iskljuvio radi sigurnosti celnici Sarajeva su ostranjeni iz loze.theprodigy je napisao/la:pa nije ratna zona, normalno je da ce se radovati golu, to se vasi ne raduju kad gledaju tekmu na strani?samocelik je napisao/la:Ljudi nemoj te vjerovati ovim glupostima celnici Sarajeva nisu izbaceni vec su odstranjeni radi njihove sigurnosti jer su se i oni malo vise radovali golu i nakon sto je nastala frka na zapadu prenjela se i na istok jer da su ostali u lozi ko zna sta bi bilovjeruj te mi
Možda.... Ali fino Dino kaže:samocelik je napisao/la:Ljudi nemoj te vjerovati ovim glupostima celnici Sarajeva nisu izbaceni vec su odstranjeni radi njihove sigurnosti jer su se i oni malo vise radovali golu i nakon sto je nastala frka na zapadu prenjela se i na istok jer da su ostali u lozi ko zna sta bi bilovjeruj te mi
Da, trebao je navijati za Čelik. Sram ga bilo.Emir ZENICA je napisao/la:Odstranjeni su radi njihovih sigurnosti.Neko napisa nije ratna zona,jest buraz.Zenicka publika ne voli kad ti neko dodje na tvoju tribinu i podrzava Sarajevo,a on je u lozi to radio.I desilo se sto se desilo,napadi na lozu.Nije se to trebalo desiti,al sta se moze,takva reakcija.
Cestitke na bodu
Nisam ni rekao da je trebao,ali kako je on navijao odnosno slavio bas da isprovocira ostaleNeToBoLa je napisao/la: Da, trebao je navijati za Čelik. Sram ga bilo.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, još reci da ste nam poklonili bod, a mi kao fini gradski klub nismo htjeli realizovati 1000000000000 % šansu, kako bi vam omogućili mirniji tok prvenstva.Emir ZENICA je napisao/la:Odstranjeni su radi njihovih sigurnosti.Neko napisa nije ratna zona,jest buraz.Zenicka publika ne voli kad ti neko dodje na tvoju tribinu i podrzava Sarajevo,a on je u lozi to radio.I desilo se sto se desilo,napadi na lozu.Nije se to trebalo desiti,al sta se moze,takva reakcija.
Cestitke na bodu
Baš su đubrad ovi pitari.Emir ZENICA je napisao/la:Nisam ni rekao da je trebao,ali kako je on navijao odnosno slavio bas da isprovocira ostaleNeToBoLa je napisao/la: Da, trebao je navijati za Čelik. Sram ga bilo.Kao i Torlak i Matko
Samo mi je krivo sto niste navijali,al sta se moze
Emir ZENICA je napisao/la:Odstranjeni su radi njihovih sigurnosti.Neko napisa nije ratna zona,jest buraz.Zenicka publika ne voli kad ti neko dodje na tvoju tribinu i podrzava Sarajevo,a on je u lozi to radio.I desilo se sto se desilo,napadi na lozu.Nije se to trebalo desiti,al sta se moze,takva reakcija.
Cestitke na bodu
Prvo ,alo govori svojoj kravi Sarulji. Ja nisam pesimista vec realno gledam na stvari i kao sto sam rekao 100 puta uprava me ne interesuje.Sarajevo pratim sigurno duze nego ti. Ja ne radim za klub nego za njega navijam i kao navijaca zanimaju me rezultati.Ako ti se ne svidjaju moji postovi a ti ih fino preskoci.mma_hz je napisao/la:alo pesimista aj prestani vise kakiti Bgt...sta vise hoces..ovakvim postom pljujes po svima u klubu...Denizmare je napisao/la:Ma naravno da smo zadovoljni bodom. Pa mi smo Sarajevo,ne neka ubleha od ekipe. Sta zadovoljni prezadovoljni,pa ovaj bod nakon poraza od GOSK-a je super za nas,ipak je Celik jaci od njih sto je svakako napredak. I mnogo ce nam znaciti u borbi za 4 mjesto,ako ne onda za 5 sigurno.samir825 je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem da je neko nezadovoljan bodom u Zenici, ispalo je super
Mogli smo do tri boda, ali Boze moj. Drago mi je sto Jovic osluskuje navijace, trazili smo Tatomirevica i Haskica u prvoj postavi, dobili smo ih. Samo naprijed, tri boda ne bi trebala biti upitna na sljedecem gostovanju, Svaka cast Hordama koje su otisle na Bilino
Ja sam odusevljen,jer mi stvaramo ekipu,tako Irfan kaze. Doveli smo 15 novih igraca i treba vremena da se uigraju,a neki nisu igrali fudbal i po 2 godine,ha ja.
Odlicno kako moze biti....
svaki ti je post preseravanja obicno..ajde pametnjakovicu hebo te Irfan a i ti njega..odi u klubi lagano preuzmi sve na sebe ha ya i rjesi nam sve probleme...seres po ovim ljudima a vuku nam klub ko siroce sta nam uradise bivse"legende" i bivsi "igrac"...6 milijona maraka duga ,i sada ovi ljudi poceli nesto vracati,transparentno raditi i opet ne valja...ako nemas rjesenja ne moras samo bezveze sra t s tim monotonim postovima nego nesto konkretno uradi ..a ne samo ne valja ovo ne valja ono ..pa malo sarkazma ,pa opet ispocetka ne valja ovo,ono i tako u krug..dosadan si--![]()
kad smo prije donosili bodove sa ovakvih gostovanja.TI ocigledno riejtko i usput pratis Sarajevo cim ti je 5 bodova i utakmice bez poraza u Tuzli,Zenici i Mostaru nisu neki rezultati..
onaj ... JES TI NORMALAN ?Emir ZENICA je napisao/la:Zenicka publika ne voli kad ti neko dodje na tvoju tribinu i podrzava Sarajevo,a on je u lozi to radio.I desilo se sto se desilo,napadi na lozu.Nije se to trebalo desiti,al sta se moze,takva reakcija.
Cestitke na bodu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dave, mma_hz, rimljanin90, skoJaa, supervizor i 78 gostiju.