Slažem sa da je Stadion važan i da je liga bezz, ali brate primit 3 komada od DRINE, pa to je sramota!Adma je napisao/la:CaliMostarac je napisao/la:Pa nije ni Drina puna ko brod da kupuje Ronalde... Oni imaju isto ko miAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Brate slazem se ali treba nekada malo i drugacije odigrati. Nasa liga je za hrkljusa i utakmice se dobivaju vecinom na seljacke taktike na udaranje i na guranje. Dok mi pokusavamo da nadjemo neku nasu igru ljudi kereju loptu.
Ne znam sta da kazem kako god poveli smo i ovo je za mene visok poraz.
Necu da budem nezadovoljan jer ipak mislim da nam je jako vazno da odradimo stvari oko stadiona nego da trcimo za bilo kakvim titulama.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Napadač je došao u 5 do 12, a ne znam tačno odakle se vratio sa posudbe Mahinić. Ovaj kadar je siromašan, i rezultat mora da trpi. Ništa se preko noći neće promijeniti.
Rezultat ne opravdavam, daleko od toga.
Rezultat ne opravdavam, daleko od toga.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
E hebena Upravo Veleza, Feja, igraci, imate li vi obrazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pa ne mogu da vjerujem da nas je danas jedna jadna i bijedna Drina dobila, jadno da nemoze biti jadnije, fujjjjjjjjjjjjjj.

Pa ne mogu da vjerujem da nas je danas jedna jadna i bijedna Drina dobila, jadno da nemoze biti jadnije, fujjjjjjjjjjjjjj.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Pa sta bi, do sada si ga podrzavao. Nje valjda zbog jedne utakmice ili ima nesto iza.Cernica je napisao/la:Feja najvise kriv. Idi Gvardiola vise
I nek povede Tanu i Mrkvu,pa nek Igman stabilizuju...Cernica je napisao/la:Feja najvise kriv. Idi Gvardiola vise
Podrzavao sam ga ali sam u zadnje vrijeme skontao da je on najveci problemdime je napisao/la:Pa sta bi, do sada si ga podrzavao. Nje valjda zbog jedne utakmice ili ima nesto iza.Cernica je napisao/la:Feja najvise kriv. Idi Gvardiola vise
From father to son
skonto nesto revolucionardime je napisao/la:Pa sta bi, do sada si ga podrzavao. Nje valjda zbog jedne utakmice ili ima nesto iza.Cernica je napisao/la:Feja najvise kriv. Idi Gvardiola vise

pun **** poltrona itanini forumasa ovdje al eo srecom pastrva revolucionarna se budi...ima nade dan te nije

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Revolucionarno ti ga vimsta u stau pa ti simsvr po cifa dok zamisljam cheguevarunem73 je napisao/la:skonto nesto revolucionardime je napisao/la:Pa sta bi, do sada si ga podrzavao. Nje valjda zbog jedne utakmice ili ima nesto iza.Cernica je napisao/la:Feja najvise kriv. Idi Gvardiola vise![]()
![]()
pun **** poltrona itanini forumasa ovdje al eo srecom pastrva revolucionarna se budi...ima nade dan te nije![]()
From father to son
Treba li ti prevod džiberu vranjevicki sa propalim sinom antitalentom
From father to son
mogo bi ti dobit svoj u stau brat dragi
al ajde moj si p da si i od govanA(ko sto i jesi

al ajde moj si p da si i od govanA(ko sto i jesi

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Malo kulture prema onome ko te je branio i ko ima 16 rupa iz proteklog rata na sebi. Posto sam dinga vazda bio ignorisat cu te a te prijetnje stipu brato nemas pojma sta i kako. Gledaj svoja posla ne guraj se u problemenem73 je napisao/la:mogo bi ti dobit svoj u stau brat dragi
al ajde moj si p da si i od govanA(ko sto i jesi![]()
From father to son
na kulturi si i rupamA iz rata?
Drag si mi za citat, klovnove sam uvijek gotivio

Drag si mi za citat, klovnove sam uvijek gotivio

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Dajte nemojte na lična prepucavanja 'bem' ga ja. Naši smo. Sve se može na fin način riješiti.
Prvom prilikom obojica od mene po vopi kod Tite.

Prvom prilikom obojica od mene po vopi kod Tite.

Ma nije do mene zizuzizu1991 je napisao/la:Dajte nemojte na lična prepucavanja 'bem' ga ja. Naši smo. Sve se može na fin način riješiti.
Prvom prilikom obojica od mene po vopi kod Tite.![]()

From father to son
Sto kaze nas brat Zizu1991 ako ste obojica nalozeni za belaja, fino veceras pri povratku Rodjenih pred autobus i svima po dva vaspitno popravna, a Feji i Mrkvi dupla doza posto su danas ispali početnički amateri najgore vrstezizu1991 je napisao/la:Dajte nemojte na lična prepucavanja 'bem' ga ja. Naši smo. Sve se može na fin način riješiti.
Prvom prilikom obojica od mene po vopi kod Tite.![]()

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Ja sam vazda govorio i opet cu rec ,da je za neuspjeh VELEZA ove sezone najveci krivac trener (koji sbe zamislja da je pep ili mozda mourinjo)..pozdrav i zivi bili moji RODJENI.....
POZDRAV OD DOBOJLIJE
POZDRAV OD DOBOJLIJE
Ha ya. Inače, @nem, nema potrebe da se vrijeđate. Vidio sam da si ti prvi počeo.salmy je napisao/la:fino veceras pri povratku Rodjenih pred autobus i svima po dva vaspitno popravna, a Feji i Mrkvi dupla doza posto su danas ispali početnički amateri najgore vrste

Ma ja niste valjda očekivali da ćete vi lako i ubjedljivo dobiti? Drina nije ništa jadnija od vas. Čast vama na imenu i istoriji ali ime i istorija ne igraju utakmice.salmy je napisao/la:E hebena Upravo Veleza, Feja, igraci, imate li vi obrazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pustite prepucavanja.
Znali smo svi da će biti ovako čim su objavili da pare idu u stadion. Zato realno rečeno PARA za velika pojačanja trenutno NEMA, jer pare moraju u stadion, nije naša krivica niti Veležova nego yebene države koja nemari za VELEŽ. Da nije oduzet BB sada bi se samo ulagalo u igrače.
Ne tražim alibi za poraz, koliko sam uspio pročitati igrali smo loše.
Treba zbiti redove jer nam je ova polusezona izuzetno teška, a to sam rekao još jesenas kaad sam vidio kakav smo glup raspored dobili. Pa stvarno vodi li iko računa o tom segemntu? Gostujemo davljenicima a mahom nam dolaze ekipe iz vrha. Bit će yebeno do kraja. Ako ovo predeveramo, e onda pod hitno na krajus ezone otvoriti karte na stol. Feja postaje izgleda mlak u svlačionici, i po meni, polahko gubi autoritet kod igrača. Ja se stvarno pitam šta im je rekao na poluvremenu?
Bez obzira na sve ali ovo je danas bilo loše.

Znali smo svi da će biti ovako čim su objavili da pare idu u stadion. Zato realno rečeno PARA za velika pojačanja trenutno NEMA, jer pare moraju u stadion, nije naša krivica niti Veležova nego yebene države koja nemari za VELEŽ. Da nije oduzet BB sada bi se samo ulagalo u igrače.
Ne tražim alibi za poraz, koliko sam uspio pročitati igrali smo loše.

Treba zbiti redove jer nam je ova polusezona izuzetno teška, a to sam rekao još jesenas kaad sam vidio kakav smo glup raspored dobili. Pa stvarno vodi li iko računa o tom segemntu? Gostujemo davljenicima a mahom nam dolaze ekipe iz vrha. Bit će yebeno do kraja. Ako ovo predeveramo, e onda pod hitno na krajus ezone otvoriti karte na stol. Feja postaje izgleda mlak u svlačionici, i po meni, polahko gubi autoritet kod igrača. Ja se stvarno pitam šta im je rekao na poluvremenu?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.