holyman je napisao/la: ↑31 maj 2022, 23:33
Samozdravlje je napisao/la: ↑31 maj 2022, 21:24
holyman je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:23
Popljuvat i trenera i svakog igraca kojeg ovaj prevarant dovede.
Nabijem ih na khurac sve zajedno, i ove sto su tu i one sto trebaju doci. Karinasi mrtvi
Hahah malo sam se i ja nasmijao ali realna prica
Ps. Pripremas li se za husrefa
Da bih Ti odgovorio jarancino (znali smo se u sitne sate "dopisivat",zar ne ?

) moram malo uvoda:
- U vrijeme previranja, ja sam ti bio Upravoljubac

. Priznam, grijesio sam. Sad se bojim da su nas stigle Husrefove suze

(nije smijesno). Iskreno ni Husrefovo maslo nije za Ramazana, ali Uprava je bila najvece zlo, a ovi qrcobolja igraci Upravino oruzje.
- U martu-aprilu "21 g. sam pisao da je za FKS dan "D" 30.06."21, kad se trebalo pozdraviti sa ovim qrcobolja igracima(pokusavam i ne uspjevam naci te moje postove). Fanovi qrcobolja igraca me ismijavali(mozda i Ti ahbabu ?).
- Da Ti odgovorim, ne vidim nacina da ce E.Hadzic podrzati Husrefa, jer bi opet bio u sjeni i morao sutiti. Emir ce dovesti bilo koga, ali Husrefa cisto sumnjam, jedino ako Mirvic ne bude insistirao.
- Da budem iskren, ako odu qrcobolja igraci, a Husref se vratio ili ne ja cu ponovo put Koseva, produziti clansku i godisnju za 2021(retroaktivno) i za 2022 g. Ako bi ostali ovi invalidi, nece me Kosevo vidjeti ni naredne sezone.
- Ovo se meni desava po prvi put da bojkotujem Klub, a da sam bio u pravu dokaz su svi vasi komentari o qrcobolja igracima. Trebao sam dati 2x100KM da bi to trosili Uprava i qrcobolja igraci. Ne nisam i ne kajem se, otisle su te pare u puno draze ruke.
- Dakle ne bih volio da dodje Husref, ali ako dodje i otjera one igrace koji su njega i jos 3 trenera bojkotovali, vidimo se na Kosevu i pijemo kah(f,v)u pored stadiona

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.