Vidim da su se ovdje nastasili pojedinci na mene, a pola stvari ne znate kao prvo nigdje nismo rekli pl rekli smo vrh tabele sto i jesmo jer da nismo imali ovaj roster nosili bi pare drugima da kupujemo utakmice davali bi sudijama da ostanemo u ligi stk je bila praksa bivše uprave, istina kasni Plata ali ne radi nas nego radi toga sto račun nije potpuno odblokiran čekamo da sud posalje banci dogovorene sporazume, čim se račun odblokira sve će biti riješeno.
Spominjete hranu, igrači vam jeli na hodniku dole ko kerovi dok mi nismo došli, Plate po par mjeseci dugovanja bila niko nije dizao hajku. Drugo vratili smo naše djece kao nikada a sad ćemo
Malo o financijama crno na bijelo.
Ne znam koliko znate 5000 km za Olimpik kaznu platili, 25.000 km prema nurdi platili, 2 rate poreske po 5600 km platili, dug prema otjerajim igračima Kadric, Jusufbasic, Ilic 10.950 km platili znate sta smo sve mogli sa ovim novcima.
Idemo još malo o financijama uskoro će čitav omladinski pogon biti obučen u novu opremu zahvaljujući ljudima koji upravljaju klubom, ne pričate doveli smo vehabovica za kikiriki napravili reprezentvxa napravili novac klubu, azura iz kanala stavili na gol i napravili najboljeg golmana lige, facu našeg vratili iz orasja napravili ga da bude okosnica veznog reda, i još nešto ovaj direktor zvaljo je napravio dobit klubu preko 100.000 KM sa upravom, istina bilo je i loših poteza al ko radi taj i grijesi sljedeće sezone trebao je Husic da udje u klub i Mirso kula vidjet ćemo narednih dana sta će od toga biti prema tome ce klub
Odrediti cilj i ambicije, u najgoru ruku bit će igrači sa lokaliteta i ekipa koja će bit za sredinu tabele do nekih boljih vremena. Nije Fahrudin Piskic jedini problem Zvijezde svaki dan se javljaju novi koje uspješno rjesajemo. I da vam kažem lako je pametovati...
Bit će uskoro izjestajna skupština pa bujrum face to
Face iznesite svoje mišljenje. Bas me zanima koga sam ja gurao a koga sklanjao pa nije Mile Lazarević trener da neko treneru govori gurni ovog gurni onog stav vam je u stručnom štabu sjede dva reprezentativca Mato Neretljak Jasarevic Ešef. Stidite se svojih postova! I ja sam iskazivao nezadovoljstvo prema ljudima u klubu al samo direktno s potpisom, a be ovako bijedno sa lažnih nikova pljuju nas ljudi koji rade u klubu, al polako kad se razotkrije sve ćemo objelodanit.