NK Zvijezda Gradačac

SMR187
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la SMR187 » 03 jun 2021, 21:26

zmajo je napisao/la:
02 jun 2021, 07:52
Bhfanatic8989 je napisao/la:
01 jun 2021, 22:29
Upravo tako, 5-10 mjesto je sasvim okej dok se klub ne stabilizuje, mislim da se niko od navijaca nece ljutiti ako ljudi iz uprave kazu "cilj nam je stabilizacija te da smo jako daleko od premijer lige u ovom trenutku"...jos se i stadion treba urediti vidite sta se desilo mladosti...ps. jeste li uplatili igracima to sto trebate?
Igračima ništa, još uvijek.Kakvo 10 mjesto, Zvijezda treba uvijek borbu za vrh. Ko je direktor, kako je bivši suspendovan?
Treba bit malo realan. Skupo je drugo, trece mjesto u odnosu na deseto, a satisfakcija - nikakva.
Probat sa domacim kadrom koliko je moguce, eventualno neki iskusan igrac sa strane. Na kraju krajeva, neke su ekipe na takav nacin igrale daleko iznad ocekivanja, pa sto ne bi i mi probali.

Npr. GOSK svaki put napadne titulu i ako ne uspiju, onda sezonu, dvije odmaraju i onda opet. A eto mi moramo svake sezone bit borba za vrh
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 03 jun 2021, 21:31

Problem kod nas je što svi očekujemo borbu za pl ako se neuspije odma napadanje uprave ove momke treba podržat za platu što kasni nisu oni krivi opština čeka deblokadu računa pa će pustit pare treba proći procedura za deblokadu računa i cim opština pusti pare igračima će dug bit isplaćen

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 03 jun 2021, 21:35

Vidim da su se ovdje nastasili pojedinci na mene, a pola stvari ne znate kao prvo nigdje nismo rekli pl rekli smo vrh tabele sto i jesmo jer da nismo imali ovaj roster nosili bi pare drugima da kupujemo utakmice davali bi sudijama da ostanemo u ligi stk je bila praksa bivše uprave, istina kasni Plata ali ne radi nas nego radi toga sto račun nije potpuno odblokiran čekamo da sud posalje banci dogovorene sporazume, čim se račun odblokira sve će biti riješeno.

Spominjete hranu, igrači vam jeli na hodniku dole ko kerovi dok mi nismo došli, Plate po par mjeseci dugovanja bila niko nije dizao hajku. Drugo vratili smo naše djece kao nikada a sad ćemo
Malo o financijama crno na bijelo.
Ne znam koliko znate 5000 km za Olimpik kaznu platili, 25.000 km prema nurdi platili, 2 rate poreske po 5600 km platili, dug prema otjerajim igračima Kadric, Jusufbasic, Ilic 10.950 km platili znate sta smo sve mogli sa ovim novcima.

Idemo još malo o financijama uskoro će čitav omladinski pogon biti obučen u novu opremu zahvaljujući ljudima koji upravljaju klubom, ne pričate doveli smo vehabovica za kikiriki napravili reprezentvxa napravili novac klubu, azura iz kanala stavili na gol i napravili najboljeg golmana lige, facu našeg vratili iz orasja napravili ga da bude okosnica veznog reda, i još nešto ovaj direktor zvaljo je napravio dobit klubu preko 100.000 KM sa upravom, istina bilo je i loših poteza al ko radi taj i grijesi sljedeće sezone trebao je Husic da udje u klub i Mirso kula vidjet ćemo narednih dana sta će od toga biti prema tome ce klub
Odrediti cilj i ambicije, u najgoru ruku bit će igrači sa lokaliteta i ekipa koja će bit za sredinu tabele do nekih boljih vremena. Nije Fahrudin Piskic jedini problem Zvijezde svaki dan se javljaju novi koje uspješno rjesajemo. I da vam kažem lako je pametovati...

Bit će uskoro izjestajna skupština pa bujrum face to
Face iznesite svoje mišljenje. Bas me zanima koga sam ja gurao a koga sklanjao pa nije Mile Lazarević trener da neko treneru govori gurni ovog gurni onog stav vam je u stručnom štabu sjede dva reprezentativca Mato Neretljak Jasarevic Ešef. Stidite se svojih postova! I ja sam iskazivao nezadovoljstvo prema ljudima u klubu al samo direktno s potpisom, a be ovako bijedno sa lažnih nikova pljuju nas ljudi koji rade u klubu, al polako kad se razotkrije sve ćemo objelodanit.

Psihijatar18
Kontakt:

Post Postao/la Psihijatar18 » 03 jun 2021, 22:33

Koji bolan vrh tabele a mi šesti.,45 bodova.Vidi ko je sve ispred nas.Sad govoriš biće ekipa za sredinu tabele q nisi prije tako govorio al sad bar znamo. I sta jadan doveo Vehabovica pa zna se ko vam je šef kad je mali u pitanju a vala i nije čemu,boljih koliko hoćeš. I stalno spominješ Nurdu,je.e se Nurdi za nas hoče čovijek svoje pare. Dabogda da ovo završi dobro za klub dok nam drugi koje kapu i pitaju se samo prozvani menadjeri,nema tu hajra za klub. I jes vala sve če se objelodaniti,znaš ti Ćiro da se sve zna i sazna.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 03 jun 2021, 22:41

Nemam namjeru da se raspravljam sa tobom, niti sa nekim drugim koji kartu nije kupio ove godine, sve sto ti nije jasno kafa bujrum ti meni reci ko mi je šef... smiješni ste svi znate ovdje pisati sto ne budete frajeri pa ne udjete u klub pa da vidite kako to funkcionise i na koji način se klub održao, najlakse je ovdje palamudit i pametovati...

Bhfanatic8989
Kontakt:

Post Postao/la Bhfanatic8989 » 03 jun 2021, 22:51

Sve to stoji, donio pare u klub, pa sta bi bilo da nisi donio te pare, igraci ne bi dobili ni jednu platu? Koji bolan vehabovic, ko se imalo razumije u fudbal odma ce ti reci da je momak igrao seljacke lige, dovedite skauta nekog ozbiljnog kluba iz regiona(sarajevo,zvezda,partizan,dinamo) pa ces vidit sta ce ti reci,momak ima talenat i to je sve, da mu nije husare **** bi on vidio reprezentacije, lafo dosao selektor U19 da ga gleda protiv hadzica ja mislim a mali najgori na terenu bio, neka si ti njega doveo al nemoj ga dizati u zvijezde jer mali jos puno treba da radi inace ce se vratiti u seljacke lige koje je i igrao...a sto se tice azmira on nece uci u klub dok se ne rijesite husare, znam to iz pouzdanih izvora...kad se rijesite husare tek tad mozete ocekivati neke rezultate, lp.

Pajo59
Kontakt:

Post Postao/la Pajo59 » 04 jun 2021, 00:49

Ovo nekoliko novih imena su ljudi iz bivse uprave i u dogovoru udaraju svakodnevno na Zvijezdu..ali to nebi trebalo da pije vode jer je providno,pokusavaju da ocrne Zvijezdu a i tako da pokusaju da odbiju nove igrace ili da otjeraju i pokolebaju te sto imamo.Samo vi radite kako i radite a ove pustite da sami raspravljaju sa jedni-drugima,u svoj ovoj Covid 19 situaciji padali su i veci klubovi u besparici,bez navijaca i svega toga okolo Ciro i ostali u upravi kapa dole i samo jako Zvijezda je na dobrom putu i nema odustajanja...Zvjezda je Zvjezda a pljuvaca ce uvijek biti.

Zvijezda1986
Kontakt:

Post Postao/la Zvijezda1986 » 04 jun 2021, 16:47

Dobar četvrti sudija treba mu se malo N... Mamice

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 04 jun 2021, 21:04

Pozz raja jel neko čito danas objavu gdje Vis Bau optužuje par svojih igrača da su namjerno sabotirali igru tražim a nemogu naći tko je objavio

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 04 jun 2021, 21:12

zvijezda1 je napisao/la:
04 jun 2021, 21:04
Pozz raja jel neko čito danas objavu gdje Vis Bau optužuje par svojih igrača da su namjerno sabotirali igru tražim a nemogu naći tko je objavio
Mislim da su sportske, maloprije sam i ja čitao, optužuje Mrgudu, Dizdarevića, Mahmutovića i Travančića.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 04 jun 2021, 23:56

Ma ova liga je leglo kriminala ni pl nije daleko od toga, ovde se lovi u mutnom, liga nedefinisana ko fol igraci profesionalci, a amaterski ugovori. Ovakav status nedefiniran otvara mogućnost mesetarenju svih koji su vezani za klubove. Sta ce bit u budućnosti kad udari jos zesca finansiska kriza vjerovatno ce doci do gasenja vise klubova, ili ce doc do realnog definiranja lige kao amaterske da igraju situirani igraci koji imaju poso i da se lopta ganja iz ljubavi i pobjede nagradjuju premijama.

Psihijatar18
Kontakt:

Post Postao/la Psihijatar18 » 05 jun 2021, 09:52

spiska je napisao/la:
03 jun 2021, 22:41
Nemam namjeru da se raspravljam sa tobom, niti sa nekim drugim koji kartu nije kupio ove godine, sve sto ti nije jasno kafa bujrum ti meni reci ko mi je šef... smiješni ste svi znate ovdje pisati sto ne budete frajeri pa ne udjete u klub pa da vidite kako to funkcionise i na koji način se klub održao, najlakse je ovdje palamudit i pametovati...
ćiro i ne trebaš se ti raspravljati samnom,forum je tu da reknem svoje mišljenje. Reko sam ti ja jednom da ja čuvam sve ulaznice od kad je Zvijezde i mene ko navijača pa i ove kad nismo mogli na stadion.A kad kažeš bujrum na kafu pa bolan mi se vidžamo stalno i svašta ja čujem i od tebe,viđam se ja i sa igračima pa poredim šta kažeš ti a šta oni i nije fino Ćiro. I za klub sam ti jednom reko da imam te goleme pare ušo bi ja u klub. Pusti me da budem navijač ko i dosad i da reknem svoje mišljenje.Ne prozivam ja bolan tebe al da neke stvari nevaljaju ne valjaju .Džaba ti meni i ostalim ovdje pišeš da ćemo imat hajra od Husare a svi znamo da on gleda samo sebe,i vidi vas sav Gradačac kad se šepurite sa svojim bjesnim autima po gradu al hajde imate pravo.Al nedajte brate obraza.I de mi reci ostajel Mato i ko nam od igrača ode a ko ostaje. Samo da znaš danas sam na tribinama ko i uvjek,i kad su bili oni prije tebe a biću i poslije tebe.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 05 jun 2021, 11:39

Sa matom u narednim danima ćemo znat sve, vidjet ćemo s igračima pregovaramo neki traže nerealne uslove ali otom potom s nekima smo blizu dogovora imamo dva,tri nova igrača dogovorena . Sto se tiče auta svi mi smo došli sa autima prije nego sto smo ušli u Zvijezdu imao sam auto od 30.000 km sad vozim od 15.000 tako da priča o sepurenju nema nikakve veze. Čak sam mogao i bolje auto i ja i presjednik voziti da nismo po 20.000 u klub investirali. Al to je nebitno mislim da ćemo pametniji i zreliji biti za sezonu. Navijajte podrzajite kritikujte slobodno samo tako mozemo napredovati. Ja znam da ova uprava 1 km nije se okoristila, niti će.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 jun 2021, 15:49

Ćiro hoce li biti prenos danas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mujkic
Kontakt:

Post Postao/la Mujkic » 05 jun 2021, 16:44

Posto sam novi na ovom PDF-u,Da li je ovaj Ciro u upravnom odboru ili nesto?.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 jun 2021, 17:03

Mujkic je napisao/la:
05 jun 2021, 16:44
Prvi covjek Zvijezde
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 05 jun 2021, 17:57

legenda reala je napisao/la:
05 jun 2021, 17:03
Mujkic je napisao/la:
Prvi covjek Zvijezde
Nije prvi covjek nego sportski direktor. Predsjednik je adi sakic
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 jun 2021, 19:04

SMR187 je napisao/la:
05 jun 2021, 17:57
Mujkic je napisao/la:
Prvi covjek Zvijezde
Prvi na udaru navijača :P

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 05 jun 2021, 19:55

05 jun 2021, 19:04
SMR187 je napisao/la:
05 jun 2021, 17:57

Prvi covjek Zvijezde
Prvi na udaru navijača :P
to bez daljnjeg :mrgreen:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Bhfanatic8989
Kontakt:

Post Postao/la Bhfanatic8989 » 05 jun 2021, 22:00

spiska je napisao/la:
05 jun 2021, 11:39
Sa matom u narednim danima ćemo znat sve, vidjet ćemo s igračima pregovaramo neki traže nerealne uslove ali otom potom s nekima smo blizu dogovora imamo dva,tri nova igrača dogovorena . Sto se tiče auta svi mi smo došli sa autima prije nego sto smo ušli u Zvijezdu imao sam auto od 30.000 km sad vozim od 15.000 tako da priča o sepurenju nema nikakve veze. Čak sam mogao i bolje auto i ja i presjednik voziti da nismo po 20.000 u klub investirali. Al to je nebitno mislim da ćemo pametniji i zreliji biti za sezonu. Navijajte podrzajite kritikujte slobodno samo tako mozemo napredovati. Ja znam da ova uprava 1 km nije se okoristila, niti će.
Pa ima li igraca koji sigurno ostaju? Ima li onih koji sigurno odlaze? Sta je sa malim mehicem vraca li se u zelju s posudbe?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.