Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Marsal » 24 feb 2013, 22:46

Desole je napisao/la:kad' sam nakon prelaska RVP-a u ManU rek'o da Jackyu treba dati kapitensku ljudi su se smijali, a sad'... ;)
Najjače su one priče kao mlad je, a Tony Adams u njegovim godinama šamaro igrače starije od sebe. :mrgreen: I kao kapiten trofeje osvajao, a da ne govorim o genijalnim potezima da Arteta bude zamjenik. Pa bokte veće logike ima da Gervinho bude zamjenik nego on. :?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 feb 2013, 11:33

Na ljeto Wengi 150 m funti na trošenje i vidjet ćemo da li on fkt manipulira

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 25 feb 2013, 14:58

Čitam izjave naših, i sviđa mi se njihovo razmišljanje. Svi su optimistični, vjeruju u sebe, vidi se da ima želje u njima.

"Naša sezona definitivno nije gotova. Imao veliku priliku protiv Tottenhama. Imamo igrati još jednu utakmicu protiv Bayerna. Bit će teško, ali ako se ne budemo bojali, može se svašta dogoditi", kazao je Wilshere, a pobjeda nad Aston Villom u prošlom kolu malo je stišala napade na trenera Arsenea Wengera od strane nezadovoljnih navijača.

"To je bila važna pobjeda, pogotovo nakon razočarenja protiv Bayerna sredinom sedmice. Pod pritiskom smo. Mislim da trener radi dobro. Stoji iza nas cijelo vrijeme i mi kao igrači moramo poduzeti sve da smanjimo taj pritisak, kao što smo uradili u subotu."
A i Arsene:
Nisam siguran da će ovo biti borba jedino sa Tottenhamom. Chelsea je malo ispred nas, a ni Manchester City nije izvan našeg dosega. Mogla bi biti ovo tijesna borba do samog kraja", rekao je Wenger.
Jbt naš Arnel bog i batina, kako on kaže, i Wengo potvrđuje. :mrgreen:
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 feb 2013, 14:59

tesko ce biti sustici rotaciju koji jos nije od titule odustao ali trece mjesto nije nerealan cilj pogotovo ako dobijemo Spudse u njihovom kokosinjcu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 25 feb 2013, 15:11

Jasta,i Wenger je najavio prije pocetka sezone jos jedan napad na titulu :mrgreen: Cinjenica je da smo se mucili sa Vilom i moglo je to vrlo lako biti jos jedno razocarenje..Protiv Totenhema ova ekipa ima jos jedan vazan ispit i tu ce se vidjeti koliko su psihicki jaki,sve osim poraza po meni je prihvatiljiv rezultat..

Celzi nije nista bolji od nas,nekad djeluju kao strasna ekipa a nekad kao prosjecna,isti smo takvi..Nasa je sreca sto ekipe poput Evertona i Totenhema nemaju taj faktor x i nekako uvijek za.jebu sezonu a jos veca sreca sto je Liverpul daleko od stare slave..

Mi mozemo zavrsiti treci,pa cak i drugi ali cinjenica je da nam prva ekipa na tabeli bjezi cak 21.bod,sto je realan pokazatelj koliko smo daleko od titule a kako vec rek'o,po Wengerovim rijecima prije pocetka sezone to je trebao biti cilj ove ekipe,pao je,sjedi jedan..

Naredna sezona je sto se mene tice zadnja prilika za Wengera,imace pare i na njemu ja da popuni pozicije koje najvise skripe,.Da se razumijemo ne trazim titulu ali hocu da budemo konkurentni za istu a ne da vec na pola sezone nemamo nikakve sanse za istu,.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 25 feb 2013, 15:16

Ovo za 150 miliuona ponovo glupa spekulacija. Treba da se strpe jos jednu godinu. Do 2014 ljudi. A ne volim ove izjave o drugom mjestu. Tako je i Brendon prico da mogu do drugog mjesta pa Aston Villa hladan tus! Mislim da te price nisu potrebne. Imamo najbolju poziciju sada i za trece koje je realno ali moramo da zadrzimo kontinuitet koji nemamo. Sta nam vredi kada gubimo od outsajdera. Sada ove dve utakmice su presudne u naredna dva kola. Kokosi i Evrrton. U Kokosinjcu mozemo ocerupati kokosi sve sa njihovim babunom ali ja bi bio zadovoljan i remijem!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 feb 2013, 15:52

Zavisi sta ce oni uraditi veceras protiv West Hama. Ja mislim da bi mogli kiksati, u tom slucaju bi i remi protiv njih bio dovoljan, s obzirom na to da njihov raspored nije laksi i da nemaju ono nesto, a to nesto je mentalitet velike ekipe. Arsenal to ima iako, ruku na srce ne igra nista ljepse ni bolje od Tottenhama.

Pobijede li veceras, onda remi mozda nece biti dovoljan, ali trebao bi. Bitno je ne izgubiti od njih. Do kraja sezone imaju pravo tezak raspored. Poslije Arsenala imaju Everton, Chelsea, City i Liverpool (ne ovim redoslijedom). U medjuvremenu imaju i dvije tekme protiv Intera.
Prosle sezone nisu izdrzali do kraja a bili su medju favoritima za titulu i jedno vrijeme igrali najljepsi fudbal u EPL. Ove sezone su opet dobri ali i raspored im je bio laksi.
U svakom slucaju kapa dole za ovo sto pokazuju, sa mnogo manje para su ipak konkurentni za plasman u LP.

Arsenal ima smao Everton i United od tezih. Bude li United obezbjedio titulu ili skoro obezbijedio, vrlo je moguce da na Emiratima nece igrati sa punim gasom.
Naravno da sve moze da se zakomplikuje. Npr. QPR moze biti tezak protivnik bude li im tekma protiv Arsenala bitna za opstanak.

To za 150 miliona je naravno laz, kao i svaki put. Neko namjerno pusti te spekulacije da bi smirio navijace koji su sa razlogom nezadovoljni. Njihov klub je medju 10 najbogatijih klubova na svijetu a ne igra nikakvu ulogu u LP ni u EPL. To ne moze biti normalno i neko ovim lazima prikriva odgovornost. Godinama!

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 25 feb 2013, 16:49

SamoZeljo je napisao/la:U svakom slucaju kapa dole za ovo sto pokazuju, sa mnogo manje para su ipak konkurentni za plasman u LP.
E sto me nasmija..
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 feb 2013, 16:55

Deniro je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:U svakom slucaju kapa dole za ovo sto pokazuju, sa mnogo manje para su ipak konkurentni za plasman u LP.
E sto me nasmija..
Pa Tottenham je u prosloj sezoni ostvario promet od 178 miliona eura. To je malo u poredjenju sa Arsenalom 290 miliona, Liverpoolom 233 miliona i Chelseaom 322 miliona.
Ne znam sta je tebi smijesno? Ocigledno nisi informisan ali volis komentarisati i smijati se.

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 25 feb 2013, 17:08

Pa kokoske imaju vise novca na raspolaganju za dovodjenje igraca, i ove sezone su potrosili 10-15miliona vise nego Arsenal.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..

MUSVDG

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 feb 2013, 17:16

Deniro je napisao/la:Pa kokoske imaju vise novca na raspolaganju za dovodjenje igraca, i ove sezone su potrosili 10-15miliona vise nego Arsenal.
Arsenal ima novac samo Wenger ne želi trošiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 feb 2013, 17:20

Deniro je napisao/la:Pa kokoske imaju vise novca na raspolaganju za dovodjenje igraca, i ove sezone su potrosili 10-15miliona vise nego Arsenal.
Kako oni rasporede te svoje pare je njihova stvar. Ja znam da imaju mnogo manje para na raspolaganju ali su konkurentni za mjesto u LP.

Mislis da Arsenal nebi imao vise para da nije onoliko bezveznjaka na platnoj listi? (Arsenal svakako ima vise para ali cigan Wenger ne popusta sa svojom luzerskom filozofijom)
- Denílson.
- Nicklas Bendtner.
- Park Chu - Young.
- Marouane Chamakh.
- Johan Djourou.
- André Santos.
- Gervinho.
- Andrei Arshavin.
- Sébastíen Squillaci.
- Tomás Rosícký.

Vidis, takvih parazita nema u Tottenhamu.
112 miliona eura u jednoj sezoni nije malo, a tolika je razlika u prometu izmedju Tottenhama i Arsenala.

Ti se meni mozes i dalje smijati, meni ili mojim komentarima, ali to mnogo vise govori o tebi nego o meni. Vidi se iz prilozenog.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 feb 2013, 17:28

SamoZeljo je napisao/la:
Deniro je napisao/la:
E sto me nasmija..
Pa Tottenham je u prosloj sezoni ostvario promet od 178 miliona eura. To je malo u poredjenju sa Arsenalom 290 miliona, Liverpoolom 233 miliona i Chelseaom 322 miliona.
Ne znam sta je tebi smijesno? Ocigledno nisi informisan ali volis komentarisati i smijati se.
Otkad je to promet mjerilo? :lol: Vidi Cityev promet sto i njima ne cestitas osvojise titulu ljudi.

Pola tih igraca koje si nabrojao vise ni nisu na platnoj listi Arsenala a u Totenhemu ih nema? Jesi siguran? :lol:

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 25 feb 2013, 17:30

Ko ce u Arsenal kad nemoze imati platu kao u drugim vecim klubovima, kad su sezone sušne sto se titula tice,. Cim igrac preraste u pribliznu wc klasu, odma ide trbuhom za kruhom da tako kazem. Ne trolam, ali ovo je gola istina.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 25 feb 2013, 17:31

Arsenal have announced their financial results for the half year. The club has made a pre tax profit of 17.8 million.

The club also announced they have a cash reserve of 123 million

Ima se,nije da se nema..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 feb 2013, 17:32

A evo i jos jednog dokaza o fantasticnim rezultatima Totenhema sa skromnim budzetom

slika

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 feb 2013, 17:36

BigBigBang je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la: Pa Tottenham je u prosloj sezoni ostvario promet od 178 miliona eura. To je malo u poredjenju sa Arsenalom 290 miliona, Liverpoolom 233 miliona i Chelseaom 322 miliona.
Otkad je to promet mjerilo? :lol: Vidi Cityev promet sto i njima ne cestitas osvojise titulu ljudi.
City je pored toga poslovao 100 miliona u minusu. Tottenham nije. TACKA!

Ta tabela koju si pokazao ima veze samo sa parama za transfere, kupovina i prodaja.
Vidi se ocigledni ciganluk u Arsenalu. Klub koji je medju 10 najbogatijih na svijetu trosi skoro najmanje para. Wenger je najveci cigan koji je ikad krocio na Emirate.

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 25 feb 2013, 17:37

:roll:

I sad bih ja trebao naceti, vec hiljadu puta prozvakanu temu o kojoj se znalo i po deset dana razglabati ne bi li se nesto likovima poput tebe utuvilo u glavu. E ne pada mi na pamet brato, ko ima gram mozga shvatio bi.

I opet spominjes Chamakha, takodje prozvakana tema mali milion puta; dosao na free transfer, sasvim solidno odradio prvu sezonu, zatim ga povratak najveceg pacijenta i naravno No.1 Fan-a, preseli na klupu i od tada nije dobio znacajnije minutaze.

A Arshavina i Rosickog strpati u isti kos sa Debilsonom, Banderom i Skilavim :lol:

..za rasprave o klupskom budzetu, platama, ratama i ostalim p.materinama nemam zivaca ,kao sto rekoh na pocetku posta ..

Pozdrav.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..

MUSVDG

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 feb 2013, 17:41

A o cemu mi pricamo ovde, Totenhem trosi zadnju deceniju odma iza Chelsija i Citya koji imaju vlasnike milijardere i ti nekome ovde ublehe bacas o fantasticnim uspjesima. Kakav ba promet, pika se ono koliko je potroseno, Totenhem je pored svih velikih prodaja opet potrosio 230 miliona funti vise znaci treci u cijeloj deceniji a u toj istoj deceniji su samo dva puta bili na 4. mjestu.

Najjace mi je to da za flopove proglasavaju igrace koji su dosli djabe ili za dva tri miliona i koji su upisali 20-ak nastupa :lol:

Arshavin i Rosicki nisu flopovi, ostarili su, Rosicki jos moze igrati vrhunski a Arshavin se isplatio klasa je bio indisponiran zadnje dvije sezone ali zato prve dvije je bio i vise nego dobar.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 feb 2013, 17:44

Nisam rekao da su flopovi nego PARAZITI.
Na platnoj su listi Arsenala a klub od njih nema skoro pa nikakve koristi.

Koliko Arsenal trosi na njihove plate?? To sam mislio kad sma rekao PARAZITI. Valjda znas sta znaci rijec parazit?
Nije bitno koliko su kostali, bitno je koliko sada kostaju jer su oni dio troska iz prosle sezone o kojoj smo pricali.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.