FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 24 nov 2013, 21:46

anelbavarac je napisao/la:Izgleda imamo krticu u svlacionici Bayerna.

Pep je navodno veoma ljut,zbog odavanja sastava ekipe i drugih informacija i zaprijetio igracima ako je izdajica medju njima da ce biti izbacen iz ekipe.

Rumenigge rekao da ce pronaci krticu koja je davala informacije iz svlacionice.
Zanimljivo zar ne..

slika

Imam neki osjecaj da su ovo novinarska, **** posla...
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 nov 2013, 21:52

proFCB je napisao/la: E sad mozes halaliti, a i ne moras ;)
Sto si izbrisao zeleni smajli, to bi ti trebao biti dovoljan dokaz da sam bio ironican. :D

Znas sto je dovodjenje Lewe dobar potez? Zato sto ce doci dzaba i zato sto ce pojacati konkurenciju u napadu.
Valjda znas da Pizzaro na kraju sezone ide, mora i njega neko zamijeniti.

Ne dovode se vise razni Schlaudraffovi, Petersenovi, Hashemiani i napadaci osrednje kvalitete, nego samo provjerena imena. 8-)
Mirisem da brijes na nekog tipa Suarez, pa ti je zbog toga krivo sto Lewa stize? :mrgreen:

I ja bih, ali valja pljunuti 50-ak miliona. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 nov 2013, 22:02

@Omerbavarac
pa kako sam kopirao samo odredjeni dio texta pa isao quote haman da smiley-e ne kopira... ;)

Upucen sam da Pizza odlazi, ali isto tako ne vjerujem da ce ni Mandzo, a niti Poljak se sloziti s time da sjede na klupi i da je griju, zato nam treba mozda neki napadac koji ce mirno sjediti na klupi i nece se toliko buniti, tipa nekog mladjeg.

Naravno da brijem na Suareza, ono je za mene najinteligentniji igrac na svijetu i svaka ekipa bi se pojacala sa njim, mada drag mi je Liverpool tako da neka ga tamo ;)
Stern des Südens

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 25 nov 2013, 00:15

proFCB je napisao/la:@Omerbavarac
pa kako sam kopirao samo odredjeni dio texta pa isao quote haman da smiley-e ne kopira... ;)

Upucen sam da Pizza odlazi, ali isto tako ne vjerujem da ce ni Mandzo, a niti Poljak se sloziti s time da sjede na klupi i da je griju, zato nam treba mozda neki napadac koji ce mirno sjediti na klupi i nece se toliko buniti, tipa nekog mladjeg.

Naravno da brijem na Suareza, ono je za mene najinteligentniji igrac na svijetu i svaka ekipa bi se pojacala sa njim, mada drag mi je Liverpool tako da neka ga tamo ;)
jel to onaj sto hoce da uji :),neka hvala,moze bayo i bez njega,nije za njega jedan gospodski klub :D,a da je dobar jes ne bi da gresim dusu :).
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 25 nov 2013, 00:25

nego zuti pali doma bez ispaljenog metka,jesu pucali ali sve corci.pep ustimava ovu mladez dobro mu ide.jao kako martinez srce ostavlja na terenu,samo spor kad je stoper kad trci uz napadaca :oops: .meni je citava tekma bila puna nekakvih rotacija,zavrzlama,roben sve igrao,domuzari se pogubili,a i mi na trenutke. ;)
goce ga zabi , i to jako vrijedan go,koce kome neg svoj svome. :roll:
muller heheheh fantastican,roben igra suvereno i odgovorno,pod stare dane postao kompletna klasa i kao ljudstvo i kao igrac. ;)
ovomm tekmom pokazali da smo sila koja je u napredovanju.
VOLIM BAYERN

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 25 nov 2013, 02:05

Lokos19 je napisao/la:Cestitam pobjedu. Zasluzeno.
60 miliona sa klupe rijesilo utakmicu.

Takodje cestitam i na salatari.
Potvrda da novac donosi titule.
Desetljecima se krvavo radilo da bi si to mogli priustiti.Nadam se da si se priviknuo na dominaciju jer ce jos dugo dugo trajati.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 nov 2013, 10:15

Martinez je prespor i preinteligentan igrač da bi igr'o štopera, tako da je to samo taktička varka i slične varijante. On sa Bastianom na sredini čini bedem koji na fud. terenima nije viđen zadnjih 100 godina.
Svaka ekipa na svijetu bi poželila L.Suareza u svojim redovima, ali mislim da je on preskup(ne u smislu da nemamo nego da se ne rasipamo) za nas a i da je njegova sljedeća destinacija Real iz Madrida.
Postoji masa razloga zašto je Robert potreban ovoj ekipi. Probleme koje on može da stvori zadnjoj liniji protivnika može svega 4-5 napadača na svijetu a naš Mandžo nije u toj odabranoj ekipi. Naravno, Mandžo, iskreno se nadam, ostaje u Minhenu jer njegova požrtvovanost na terenu nema cijene ali kako bi tek griz'o i kako će kad dodje Robert :evil: . Dakle svaki od njih ima kvalitet za Bayern ali su oni različiti i to je dobra stvar. Svaka čast Pepu, ali ta širina i kvalitet naših igrača kojima raspolažemo čini da je Bayo najjači na svijetu. Odlični, polivalentni igrači sa kojima je moguće pravit' bilo šta na terenu su ono što nam je potrebno, a Robert je jedan od njih.

Naravno, čestitke Bavarcima na trijumfu(sa malim zakašnjenjem), msm nismo ni sumnjali. Domovina je pokorena, idemo da pokorimo i taj Stari kontinent i da se ova generacija upiše kao najsjajnija generacija koja je šutala loptu uopšte. 8-)

I, spešl, sretan rodjendan svim onim Ilirima i Slavenima koji se u ovih 51.129 km/2 osjećaju k'o kod kuće :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 nov 2013, 11:50

slika

Najbolja kupovina u poslijednjih nekoliko godina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 25 nov 2013, 13:47

A jesmo ih povaljali! :o

Da mi je neko prič'o ne bih mu vjerovao. :geek:

Od Nojera pa do Tijaga svi imali zapaženu rolu, osim jednog gdje mijenjam mišljenje(opet), i to s pravom i skroz opravdano.

Tom liku želim da vidim leđa, ne uklapa se u društvo radilica, a fer, poštenih igrača... ;)

Kako je Tijago napuco'o onu loptu za drugi gol :shock: , čarolija! :!:

Nevjerovatan igrač, već rekoh za dvije godine Xavi i Iniesta u jednom...

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 25 nov 2013, 20:55

Vidim, niko nije prokomentarisao ovaj start Boatenga... Mene je fascinirao. Kakav lav. 8-)

slika
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 nov 2013, 21:10

Dobar Boa akrobata. :) Isto tako jedan od ključnih duela desio se između dva bivša igrača Gladbacha, gdje se (za razliku od finalnog meča Lige prvaka) Dante dobro postavio i Reusu oduzeo loptu u presudnom (tako se ispostavilo) trenutku, gdje se utakmica lomila i gdje je Bayern iz kontre poentirao.

P.S. Hoće li izaći na vidjelo ko je krtica? :?
Vom Jäger zum Gejagten

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 25 nov 2013, 21:24

Ja se nadam da je Van Buyten krtica, i da ce Pep biti dosljedan svojim rijecima :D

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 25 nov 2013, 21:39

geronimo je napisao/la:P.S. Hoće li izaći na vidjelo ko je krtica? :?
Istraga je u toku :mrgreen:
Jedva cekam da vidim koje taj pametnjakovic koji odaje Bildu informacije iz svlacionice.
Ne bi mu bio u kozi svakako :twisted:

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 25 nov 2013, 21:49

Da nije Mandzukic ?
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 25 nov 2013, 22:13

Ako uopste i postoji krtica,sigurno je neko od mladjih,manje placenih igraca,koji nesto dobivaju davanjem tih informacija.
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 nov 2013, 22:20

Ko god da je u pitanju nadam se da će biti drastično kažnjen.Po meni bi trebao odmah na transfer listu.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 25 nov 2013, 22:25

Centre forward je napisao/la:Martinez je prespor i preinteligentan igrač da bi igr'o štopera, tako da je to samo taktička varka i slične varijante. On sa Bastianom na sredini čini bedem koji na fud. terenima nije viđen zadnjih 100 godina.
Svaka ekipa na svijetu bi poželila L.Suareza u svojim redovima, ali mislim da je on preskup(ne u smislu da nemamo nego da se ne rasipamo) za nas a i da je njegova sljedeća destinacija Real iz Madrida.
Postoji masa razloga zašto je Robert potreban ovoj ekipi. Probleme koje on može da stvori zadnjoj liniji protivnika može svega 4-5 napadača na svijetu a naš Mandžo nije u toj odabranoj ekipi. Naravno, Mandžo, iskreno se nadam, ostaje u Minhenu jer njegova požrtvovanost na terenu nema cijene ali kako bi tek griz'o i kako će kad dodje Robert :evil: . Dakle svaki od njih ima kvalitet za Bayern ali su oni različiti i to je dobra stvar. Svaka čast Pepu, ali ta širina i kvalitet naših igrača kojima raspolažemo čini da je Bayo najjači na svijetu. Odlični, polivalentni igrači sa kojima je moguće pravit' bilo šta na terenu su ono što nam je potrebno, a Robert je jedan od njih.

Naravno, čestitke Bavarcima na trijumfu(sa malim zakašnjenjem), msm nismo ni sumnjali. Domovina je pokorena, idemo da pokorimo i taj Stari kontinent i da se ova generacija upiše kao najsjajnija generacija koja je šutala loptu uopšte. 8-)

I, spešl, sretan rodjendan svim onim Ilirima i Slavenima koji se u ovih 51.129 km/2 osjećaju k'o kod kuće :D
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 nov 2013, 22:26

Saurman je napisao/la:Ko god da je u pitanju nadam se da će biti drastično kažnjen.Po meni bi trebao odmah na transfer listu.
A sta mislis da je u pitanju Lahm ili mozda Ribery ili neko treci ko je jedan od glavnih kotaca ovog tima, da li bi i tada razmisljao o transfer listi? :mrgreen:

Ja sam za to da se izdajica nadje, ali da se nista ne iznese u javnost, jer previse bi bilo pritiska od strane medija, pogotovo ako bi se radilo o nekom vaznom igracu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 nov 2013, 22:32

Omerbavarac je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ko god da je u pitanju nadam se da će biti drastično kažnjen.Po meni bi trebao odmah na transfer listu.
A sta mislis da je u pitanju Lahm ili mozda Ribery ili neko treci ko je jedan od glavnih kotaca ovog tima, da li bi i tada razmisljao o transfer listi? :mrgreen:

Ja sam za to da se izdajica nadje, ali da se nista ne iznese u javnost, jer previse bi bilo pritiska od strane medija, pogotovo ako bi se radilo o nekom vaznom igracu.

Znam da nisu Lahm i Ribery. :mrgreen:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 25 nov 2013, 22:34

Mali Mario... Nesto mi govori da je on taj :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah i 6 gostiju.