FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sve cestitke igracima Zelje!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Mogu samo da kazem masallah za pocetak ove sezone jer Zeljo ,Borac donesose pun plijen sa gostujuceg terena.
BosnaE
beskonačno kume, nema više! aj plači na svom threadu!Emir_ZENICA je napisao/la:jarane mogul ti ja nesto reci ...pobjeda je pobjeda ...jbg ..nama samo preostaje BOJKOT!!!! ili da **** mamu Zaimu,Istuku.....Phill Jackson je napisao/la:hajd sad recite nesto za sudjenje,da vas cujem,,sad je jasno sto se nije prenosilo,jedno 20 minuta ste proveli lezeci,,da ne kazem sramotnu sudijsku nadoknadu od 5 minuta,,najrealnije je trebalo bit 0-0 al osim mesanovica zahvalite se sudiji vukasovicu
12 GODINA BEZ TITULE!!! KOLIKO JOS????
JELI OVO DNO
ILI IMA JOS!!!!
Po SS.ba Ivica OSim se vratio na klupu Zelje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
naprijed željo ljubavi moja
-
- Kontakt:
Onaj Culum vam je igracina,,po meni mozda i najbolji kod vas,,ja kad sam ga vidio reko nidje veze mu tehnika a lik se okrece,,dribla,cuva loptu,pozrtvovan,,i onaj lijevi bek vam je dobar,ostalo nista posebno ko i kod nas,,preglupa utakmica,ne zbog vase pobjede da se razumijemo,nego stvarno dno dna,,vi 2 suta u okvir gola,i mi 2 cini mi se
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Gostujuci tim nema nikakve veze sa prenosom, domacin dogovara to.Phill Jackson je napisao/la:hajd sad recite nesto za sudjenje,da vas cujem,,sad je jasno sto se nije prenosilo,jedno 20 minuta ste proveli lezeci,,da ne kazem sramotnu sudijsku nadoknadu od 5 minuta,,najrealnije je trebalo bit 0-0 al osim mesanovica zahvalite se sudiji vukasovicu
limVo te ljoŽe
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
pa nisam ja danas đaba napisao da taktiku sastavlja čovjek iz sjene IVICA OSIMamerosm je napisao/la:Po SS.ba Ivica OSim se vratio na klupu Zelje.
Suđenje...Phill Jackson je napisao/la:hajd sad recite nesto za sudjenje,da vas cujem,,sad je jasno sto se nije prenosilo,jedno 20 minuta ste proveli lezeci,,da ne kazem sramotnu sudijsku nadoknadu od 5 minuta,,najrealnije je trebalo bit 0-0 al osim mesanovica zahvalite se sudiji vukasovicu

Pa hajde bolan zar te nije sramota, govorio si kako će Željo izgubit 2 razlike, a sad ti sudija kriv... Nisi realan
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ove sezone navijam za Želju, pozdrav iz Splita 

Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.
Čovjek 'ladno osvaja Premier ligu!fk zeljeznicar je napisao/la:pa nisam ja danas đaba napisao da taktiku sastavlja čovjek iz sjene IVICA OSIMamerosm je napisao/la:Po SS.ba Ivica OSim se vratio na klupu Zelje.

-
- Kontakt:
govorio sam i sta,,jbg sta cu rec na domacem terenu,,a valjda sam ja bio na tekmi pa znam sta pricam,eto ko god je bio nek kaze kakvo je valjanje vasih igraca bilo..,i sto ce me bit stid,jesam vam cestito...jesam,,i nisam ja igro pa da me stid budeAYAN je napisao/la:Suđenje...Phill Jackson je napisao/la:hajd sad recite nesto za sudjenje,da vas cujem,,sad je jasno sto se nije prenosilo,jedno 20 minuta ste proveli lezeci,,da ne kazem sramotnu sudijsku nadoknadu od 5 minuta,,najrealnije je trebalo bit 0-0 al osim mesanovica zahvalite se sudiji vukasovicu![]()
Pa hajde bolan zar te nije sramota, govorio si kako će Željo izgubit 2 razlike, a sad ti sudija kriv... Nisi realan

Fala bogu dragom! Huh, iskreno ocekivao sam bodove, morali su pobjedit, il barem nerijeseno odigrat, al' et, nije moglo bolje zavrsit.
Samo mi nije jasno, sta ovaj prica,kakva sramtona nadoknada od 5 minuta, pa go je pao u 74 oj minuti, vi ste gubili ?
Samo mi nije jasno, sta ovaj prica,kakva sramtona nadoknada od 5 minuta, pa go je pao u 74 oj minuti, vi ste gubili ?
Ta priča je samo pokušaj umanjivanja velike pobijede Želje u Gostima... Ako si čestitao na pobijedi, onda nemaš šta dalje da dodaješ... a ako misliš da je Čelik pokraden, onda što ikako čestitašPhill Jackson je napisao/la:govorio sam i sta,,jbg sta cu rec na domacem terenu,,a valjda sam ja bio na tekmi pa znam sta pricam,eto ko god je bio nek kaze kakvo je valjanje vasih igraca bilo..,i sto ce me bit stid,jesam vam cestito...jesam,,i nisam ja igro pa da me stid budeAYAN je napisao/la:Suđenje...Phill Jackson je napisao/la:hajd sad recite nesto za sudjenje,da vas cujem,,sad je jasno sto se nije prenosilo,jedno 20 minuta ste proveli lezeci,,da ne kazem sramotnu sudijsku nadoknadu od 5 minuta,,najrealnije je trebalo bit 0-0 al osim mesanovica zahvalite se sudiji vukasovicu![]()
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
znaci ne smije se ni cestitat,,dobro...izvini..necu vam vise cestitat..eto jesil zadovoljan sad
Kad bi o tome šta se smije a šta ne pričali...ode sve u Finu strininu... Željo je bio bolji zato je i pobijedio... a Sudija nije pokrao čelika, samo su igrači želje ukrali koju minutu kao što to rade svi timovi kada igraju važan meč...Phill Jackson je napisao/la:znaci ne smije se ni cestitat,,dobro...izvini..necu vam vise cestitat..eto jesil zadovoljan sad
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
dobro sto meni ne vjerujes,al hajd fino procitaj post Pashe na Čelikovoj temi pa ces vidit sta covjek kaze,,eto samo to vidi pa onda reci nestoAYAN je napisao/la:Kad bi o tome šta se smije a šta ne pričali...ode sve u Finu strininu... Željo je bio bolji zato je i pobijedio... a Sudija nije pokrao čelika, samo su igrači želje ukrali koju minutu kao što to rade svi timovi kada igraju važan meč...Phill Jackson je napisao/la:znaci ne smije se ni cestitat,,dobro...izvini..necu vam vise cestitat..eto jesil zadovoljan sad
Ja bih ove sezone bio zadovoljan kad bi bili u top 3. Jos ako dodju ta dva pojacanja koja Amar OSim trazi imali bi ekipu za top 3. Vidi se da kod Amara nema popustanja kad se igra na starni itd. Mislim da je to sve bio psihicki problem, cim napuste Sarajevo oni se pomire sa porazom i mislim da Amar to polahko izbija iz njihovih glava.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
mi sad imamo ekipu za prve tri ekipe ali i poslije ove pobjede ja bi bio zadovoljan evropom a onda sljedeće titulaamerosm je napisao/la:Ja bih ove sezone bio zadovoljan kad bi bili u top 3. Jos ako dodju ta dva pojacanja koja Amar OSim trazi imali bi ekipu za top 3. Vidi se da kod Amara nema popustanja kad se igra na starni itd. Mislim da je to sve bio psihicki problem, cim napuste Sarajevo oni se pomire sa porazom i mislim da Amar to polahko izbija iz njihovih glava.
Cestitke
nek ste ih vala mlatnuli 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".