FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cobratz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cobratz » 01 avg 2009, 23:08

sve cestitke igracima Zelje!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 01 avg 2009, 23:09

Mogu samo da kazem masallah za pocetak ove sezone jer Zeljo ,Borac donesose pun plijen sa gostujuceg terena.
BosnaE

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 01 avg 2009, 23:09

Emir_ZENICA je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:hajd sad recite nesto za sudjenje,da vas cujem,,sad je jasno sto se nije prenosilo,jedno 20 minuta ste proveli lezeci,,da ne kazem sramotnu sudijsku nadoknadu od 5 minuta,,najrealnije je trebalo bit 0-0 al osim mesanovica zahvalite se sudiji vukasovicu
jarane mogul ti ja nesto reci ...pobjeda je pobjeda ...jbg ..nama samo preostaje BOJKOT!!!! ili da **** mamu Zaimu,Istuku.....

12 GODINA BEZ TITULE!!! KOLIKO JOS????

JELI OVO DNO
ILI IMA JOS!!!!
beskonačno kume, nema više! aj plači na svom threadu!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 avg 2009, 23:09

Po SS.ba Ivica OSim se vratio na klupu Zelje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 01 avg 2009, 23:11

naprijed željo ljubavi moja

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 01 avg 2009, 23:13

Onaj Culum vam je igracina,,po meni mozda i najbolji kod vas,,ja kad sam ga vidio reko nidje veze mu tehnika a lik se okrece,,dribla,cuva loptu,pozrtvovan,,i onaj lijevi bek vam je dobar,ostalo nista posebno ko i kod nas,,preglupa utakmica,ne zbog vase pobjede da se razumijemo,nego stvarno dno dna,,vi 2 suta u okvir gola,i mi 2 cini mi se
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

tarik_sa
Kontakt:

Post Postao/la tarik_sa » 01 avg 2009, 23:14

Phill Jackson je napisao/la:hajd sad recite nesto za sudjenje,da vas cujem,,sad je jasno sto se nije prenosilo,jedno 20 minuta ste proveli lezeci,,da ne kazem sramotnu sudijsku nadoknadu od 5 minuta,,najrealnije je trebalo bit 0-0 al osim mesanovica zahvalite se sudiji vukasovicu
Gostujuci tim nema nikakve veze sa prenosom, domacin dogovara to.
limVo te ljoŽe

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 01 avg 2009, 23:15

amerosm je napisao/la:Po SS.ba Ivica OSim se vratio na klupu Zelje.
pa nisam ja danas đaba napisao da taktiku sastavlja čovjek iz sjene IVICA OSIM

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 avg 2009, 23:16

Suđenje... :lol:

Pa hajde bolan zar te nije sramota, govorio si kako će Željo izgubit 2 razlike, a sad ti sudija kriv... Nisi realan
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Fantom78
Kontakt:

Post Postao/la Fantom78 » 01 avg 2009, 23:17

Ove sezone navijam za Želju, pozdrav iz Splita ;)
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 01 avg 2009, 23:17

fk zeljeznicar je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Po SS.ba Ivica OSim se vratio na klupu Zelje.
pa nisam ja danas đaba napisao da taktiku sastavlja čovjek iz sjene IVICA OSIM
Čovjek 'ladno osvaja Premier ligu! :mrgreen:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 01 avg 2009, 23:18

AYAN je napisao/la:

Pa hajde bolan zar te nije sramota, govorio si kako će Željo izgubit 2 razlike, a sad ti sudija kriv... Nisi realan
govorio sam i sta,,jbg sta cu rec na domacem terenu,,a valjda sam ja bio na tekmi pa znam sta pricam,eto ko god je bio nek kaze kakvo je valjanje vasih igraca bilo..,i sto ce me bit stid,jesam vam cestito...jesam,,i nisam ja igro pa da me stid bude :roll:

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 01 avg 2009, 23:22

Fala bogu dragom! Huh, iskreno ocekivao sam bodove, morali su pobjedit, il barem nerijeseno odigrat, al' et, nije moglo bolje zavrsit.

Samo mi nije jasno, sta ovaj prica,kakva sramtona nadoknada od 5 minuta, pa go je pao u 74 oj minuti, vi ste gubili ?

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 avg 2009, 23:23

Phill Jackson je napisao/la:
AYAN je napisao/la:

govorio sam i sta,,jbg sta cu rec na domacem terenu,,a valjda sam ja bio na tekmi pa znam sta pricam,eto ko god je bio nek kaze kakvo je valjanje vasih igraca bilo..,i sto ce me bit stid,jesam vam cestito...jesam,,i nisam ja igro pa da me stid bude :roll:
Ta priča je samo pokušaj umanjivanja velike pobijede Želje u Gostima... Ako si čestitao na pobijedi, onda nemaš šta dalje da dodaješ... a ako misliš da je Čelik pokraden, onda što ikako čestitaš
Željo i samo Željo...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 01 avg 2009, 23:26

znaci ne smije se ni cestitat,,dobro...izvini..necu vam vise cestitat..eto jesil zadovoljan sad

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 avg 2009, 23:33

Phill Jackson je napisao/la:znaci ne smije se ni cestitat,,dobro...izvini..necu vam vise cestitat..eto jesil zadovoljan sad
Kad bi o tome šta se smije a šta ne pričali...ode sve u Finu strininu... Željo je bio bolji zato je i pobijedio... a Sudija nije pokrao čelika, samo su igrači želje ukrali koju minutu kao što to rade svi timovi kada igraju važan meč...
Željo i samo Željo...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 01 avg 2009, 23:36

AYAN je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:znaci ne smije se ni cestitat,,dobro...izvini..necu vam vise cestitat..eto jesil zadovoljan sad
Kad bi o tome šta se smije a šta ne pričali...ode sve u Finu strininu... Željo je bio bolji zato je i pobijedio... a Sudija nije pokrao čelika, samo su igrači želje ukrali koju minutu kao što to rade svi timovi kada igraju važan meč...
dobro sto meni ne vjerujes,al hajd fino procitaj post Pashe na Čelikovoj temi pa ces vidit sta covjek kaze,,eto samo to vidi pa onda reci nesto

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 avg 2009, 23:38

Ja bih ove sezone bio zadovoljan kad bi bili u top 3. Jos ako dodju ta dva pojacanja koja Amar OSim trazi imali bi ekipu za top 3. Vidi se da kod Amara nema popustanja kad se igra na starni itd. Mislim da je to sve bio psihicki problem, cim napuste Sarajevo oni se pomire sa porazom i mislim da Amar to polahko izbija iz njihovih glava.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 01 avg 2009, 23:43

amerosm je napisao/la:Ja bih ove sezone bio zadovoljan kad bi bili u top 3. Jos ako dodju ta dva pojacanja koja Amar OSim trazi imali bi ekipu za top 3. Vidi se da kod Amara nema popustanja kad se igra na starni itd. Mislim da je to sve bio psihicki problem, cim napuste Sarajevo oni se pomire sa porazom i mislim da Amar to polahko izbija iz njihovih glava.
mi sad imamo ekipu za prve tri ekipe ali i poslije ove pobjede ja bi bio zadovoljan evropom a onda sljedeće titula

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 avg 2009, 23:43

Cestitke ;) nek ste ih vala mlatnuli 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: EmirTM87, Stanceski i 28 gostiju.