Treba ovo @majstoru pokazat, on bi bez sumnje dao makar 1000 eura za Seinu slikuarminz je napisao/la:Treba ovo pokazat igracima, nek svako kupi svoju sliku

Inače momak je legenda, mislim na Sea
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Treba ovo @majstoru pokazat, on bi bez sumnje dao makar 1000 eura za Seinu slikuarminz je napisao/la:Treba ovo pokazat igracima, nek svako kupi svoju sliku
zašto nema zvaničnih informacija,,valjda je nešto malo,bez veze.......ne smijem ni zamisliti sastav bez momčilukaMozambik je napisao/la:Zadnja loza
Od Mujanica do Bajre.Kaunas je napisao/la:gdje izlazi i kuda se kreće![]()
![]()
Mozambik je napisao/la:Momciluka je u Sarajevu, nije ni putovao sa reprezentacijom danas.
jeste, hodza nikad ne laze. A ja sam tu kao dokaz, evo bili s daidzama i babkama...hodža je napisao/la:Isao covjek na Igman u lov sta vam je
Kaunas je napisao/la:gdje izlazi
Po Ferhadiji. Stalno ga vidjam.Kaunas je napisao/la:gdje izlazi i kuda se kreće![]()
![]()
ma jok bolan. To ju je on raznosao, pa se malo raširilapisac je napisao/la:Po Ferhadiji. Stalno ga vidjam.Kaunas je napisao/la:gdje izlazi i kuda se kreće![]()
![]()
Juce je bio u nekoj bijeloj majci koja mu je do koljena, bukvalno. Valjda se razvukla od pranja![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DzemoVoliMarmeladu, kakarut, legendarnadruga i 49 gostiju.