A_d_0 je napisao/la:Ovom sudiji se sjetim sve familije. Robinho da Bog da rak dobio ne prohodo do kraja zivota. Dao 815 golova boli me qrac za mene ces vazda bit **** ogromna (doci ce ovdje pametnjakovici koji su mi vcs pali 30 puta na pamet i branit ga). Jadan si fudbaler mars na plazu pa skakuci oko lopte. Gatusso divljak ovo je fudbal majmune cupavi. Mrs u ludnicu. Seedorfu za prvo poluvrijeme se mame sjetim. Ogavno. Ibrahimovic nece metra da potrci. Antonini pa ja ne znam ima li gluplji igrac na planeti. Lennon ogranicen ko balkon ga ubije nogama a pokopa nas Boziji hadalj Crouch. Ne da se gledat kako je gadan. Flamini zajedno sa Gatussom u ludnicu. Silva klasicni brazilac peljator lopte. Mora je 30x taci da bi je dodao. Abate solidan. Yepes solidan. Nesta odlican. Pato solidan. Imali smo 2 sanse 100% onaj nafakas brani ne zna ni on kako. Sudija sad svira faul razvalio sam pola televizora. Smijesno. I necu vise nikad ista pisati na ovoj temi jer ovaj tim nezasluzuje moje vrijeme koje provedem pisajuci neke nove informacije vezane za njega.
ne kaki