Prostudirao sam ja fino Real Madrid, prvo u fudbalu, pa u kosarci, kvota bila oko 3-6 i ja donji stoju za tri dana. Sve ti je sreca i nafaka, a sto vishe kontas i studiras, sve ces vishe fulatimiky_hz je napisao/la:Svaki listic do 10 kvote maximalno se moze potrefit kad malo prostudiras fino,sve preko 10 je cista sreca ako potrefis potrefis...
Zato bez dobrog uloga nema ni dobre zarade..
Kladionice zive ovih sto nabacaju 10 parova na tiket i fol se nadaju necemu,dobit ces al svaki 30-ti put i to dabogda
Genghis svaka cast
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
nema potpisa
						- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Poceli ste previse prosipati suplju, a manje raditi, ova tema je postala kao i ostale, puno spama, malo pravih stvari, a previse bespotrebnih rasprava i glupih ljudi sa "najsigurnijim" parovima i dojavama..
Ohanite malo, stavljajte svoje prognoze, bez tog da dajete po 10KM, CD-ove.. Ako neko kaze neku dojavu i pogodi, ne moraju onda u naredna 3 dana svi stavljati po 10 nekakvih "dojava" samo da bi ispali zanimljivi..
Pozz

Ohanite malo, stavljajte svoje prognoze, bez tog da dajete po 10KM, CD-ove.. Ako neko kaze neku dojavu i pogodi, ne moraju onda u naredna 3 dana svi stavljati po 10 nekakvih "dojava" samo da bi ispali zanimljivi..
Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA ! 
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
						ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Haha,Bogut 17 poena.  tacno koliko je i trebao
 tacno koliko je i trebao

tacno koliko je i trebao
 tacno koliko je i trebaoPozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
nisam neki kladionicar ( 1 listic sedmicno i to utakmice koje su na tv), ali evo danas neku mizeru dobio, pa hocu da to sutra ispucam
hocu da odigram 4 listica po 3 km (12 km ukupno)
pa vas molim,prva cetvorica koja mi sastave listic,to bih i uplatio sutra....U SLUCAJU DOBITKA dijelimo 50%-50%
Dakle prva 4 koja mi sastave za sutra,to cu uplatiti
p.s. ako kojim slucajem bude dobitni listic,nemojte da se trazimo po gradu zbog 7 km :):)
:):)
HVALA UNAPRIJED

pa vas molim,prva cetvorica koja mi sastave listic,to bih i uplatio sutra....U SLUCAJU DOBITKA dijelimo 50%-50%
p.s. ako kojim slucajem bude dobitni listic,nemojte da se trazimo po gradu zbog 7 km
 :):)
:):)HVALA UNAPRIJED
- 
				jasko_juve
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem da na thoru nema nigdje Cleveland-Boston da se gleda..j.ebem ti digitalnu..puuu  

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Duisburgh 1djonla je napisao/la:nisam neki kladionicar ( 1 listic sedmicno i to utakmice koje su na tv), ali evo danas neku mizeru dobio, pa hocu da to sutra ispucam
p.s. ako kojim slucajem bude dobitni listic,nemojte da se trazimo po gradu zbog 7 km:):)
HVALA UNAPRIJED
Atletico Madrid zx2 (3 ili vishe golova)
Liverpool ps2 (da nece oba tima dati gol)
Nots County zx2 (3 ili vishe golova)
Fereira-Maritimo x
Eto
nema potpisa
						- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
147 Metz-Nantes pon, 20:45 1 1,80djonla je napisao/la:nisam neki kladionicar ( 1 listic sedmicno i to utakmice koje su na tv), ali evo danas neku mizeru dobio, pa hocu da to sutra ispucam
p.s. ako kojim slucajem bude dobitni listic,nemojte da se trazimo po gradu zbog 7 km:):)
HVALA UNAPRIJED
154 Denizli-Besiktas pon, 19:00 2 1,60
162 Valerenga-Viking pon, 19:00 1 2,25
141 Duisburg-1860 Munchen (P.S.) pon, 20:15 ps1(oba daju gol) 1,65
146 Atl.Madrid-Osasuna (D.P.) pon, 21:00 dp2(drugo poluvrijeme vise golova) 2,00
Koeficijent: 21,38
Uplata: 3,00 Dobitak: 64,14
Eto, valjda nisi izrada..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA ! 
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
						ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
2:1 ako me je ko poslusao mogao je pogodit ovaj parharry_90 je napisao/la:Huelva-Elche 1 2.15 valja probat

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
						- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Dosadan si s spancima ba...nosi ih dok ti nisam post prijavioharry_90 je napisao/la:2:1 ako me je ko poslusao mogao je pogodit ovaj parharry_90 je napisao/la:Huelva-Elche 1 2.15 valja probat

A C A B !
E sad Boze Pomozi za ove anonimuse.Devil je napisao/la:[
j
Brate ovo je za BAN koliko nas lik zeza,sreca nisam ga nijednom poslusao za ove levatske parove.
Moj vecernji tiket da imam pored sistema sta pratiti.
Kortrijk-Lokeren 1
Tipsa-Da Bakker 1
Al Atletico-Sporting c 2
St.Truiden- GBA 1
Valladolid-Real 2(verovatno)
upl:3e
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
i ovaj je prosaoharry_90 je napisao/la:13:30 St.Pauli - Oberhausen 1 1.45
20:00 Gent - Charleroi 1 1.50
18:00 Kobenhavn - Brondby 1 1.60
17:00 Lille - Grenoble 1 1.30
lijep tiket na 5 km
 21 km na ovom tiketu
   21 km na ovom tiketu Al ti ne volis spanceEmir_ZENICA je napisao/la:Dosadan si s spancima ba...nosi ih dok ti nisam post prijavioharry_90 je napisao/la:2:1 ako me je ko poslusao mogao je pogodit ovaj parharry_90 je napisao/la:Huelva-Elche 1 2.15 valja probat

Uspjesan dan na kladi samo me Vaduz malo izbaci iz takta
 al nema veze
  al nema vezePORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
						- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ko ce ih volit,seljaci jedniharry_90 je napisao/la:
Al ti ne volis spance

A C A B !
						- denza_hordas
- Kontakt:
evo na ovom drugom cekam bocu za 10 km hehehedenza_hordas je napisao/la:evo braco ja sad iz remija dosao
Milan - Chievo 1
Barcelona - Valencia pp1(prvopoluvrijeme 1)
River Plate - Huracan 1
Kortrijk - Lokeren pik1
St.Truiden - Ger.Beers pik x
na 1km dobitak 10 km
Tigre - Boca Juniors x
Waregem - Standard x
na 1km dobitak 10 km
La Serena - Audax Italiano 1
Toluca - Cruz Azul 1
Flamengo - Vasco Da Gama 1
Corinthians - Santo Andre 1
Molde - Rosenborg 2
na 1 km dobitak 43 km
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]  
Brothers 4 ever!!
						Brothers 4 ever!!
hehe zbog jucerasnje tekme ih mrzis nisu oni krivi vec onaj Mania,jes vas covjek posteno natego,zalosno ali istinito.Danas Mania skinuo 2 para vrijednost 2 km i odmah mu cestitke krenuleEmir_ZENICA je napisao/la:Ko ce ih volit,seljaci jedniharry_90 je napisao/la:
Al ti ne volis spance

- denza_hordas
- Kontakt:
zar nije on obrisao profil??harry_90 je napisao/la:hehe zbog jucerasnje tekme ih mrzis nisu oni krivi vec onaj Mania,jes vas covjek posteno natego,zalosno ali istinito.Danas Mania skinuo 2 para vrijednost 2 km i odmah mu cestitke krenuleEmir_ZENICA je napisao/la:Ko ce ih volit,seljaci jedniharry_90 je napisao/la:
Al ti ne volis spance
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]  
Brothers 4 ever!!
						Brothers 4 ever!!
Sta ti je jos ostalo, i za koliko keša ?

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Nije ja sam maloprije vidio da stavlja parove,igrao Shaktara i neku kosarku,i odmah cestitke,da vidis zbog kvote 2 km ljudi samo komentari salju  

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 569&ref=mf
vidi mu komentara na Milan i Juventud kaze da je u strasnoj formi 2 km kvota na 2 para,valja to pogodit
  2 km kvota na 2 para,valja to pogodit

vidi mu komentara na Milan i Juventud kaze da je u strasnoj formi
 2 km kvota na 2 para,valja to pogodit
  2 km kvota na 2 para,valja to pogoditPORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
						- denza_hordas
- Kontakt:
hahaha brate koef. je 2 nije 2 km ma nezna se ko je gluplji ljudi koji ga slusaju ili onharry_90 je napisao/la:Nije ja sam maloprije vidio da stavlja parove,igrao Shaktara i neku kosarku,i odmah cestitke,da vidis zbog kvote 2 km ljudi samo komentari salju
vidi mu komentara na Milan i Juventud kaze da je u strasnoj formi2 km kvota na 2 para,valja to pogodit
Brothers 4 ever!!
						Brothers 4 ever!!
Ma ja zezno se znam da je 2 koef. pa to mozemo i mi prognozirat ,i dobro kazes ljudi mu cestitaju sto bi i moj mali rodjak prognoziraodenza_hordas je napisao/la:hahaha brate koef. je 2 nije 2 km ma nezna se ko je gluplji ljudi koji ga slusaju ili onharry_90 je napisao/la:Nije ja sam maloprije vidio da stavlja parove,igrao Shaktara i neku kosarku,i odmah cestitke,da vidis zbog kvote 2 km ljudi samo komentari salju
vidi mu komentara na Milan i Juventud kaze da je u strasnoj formi2 km kvota na 2 para,valja to pogodit
 onda su ti ljudi smotani i ne znaju se kladit
  onda su ti ljudi smotani i ne znaju se kladit  
						- 
				Admiral_TM87
- Kontakt:
To sam ja govorio lako je naci dnevno 1-2 para po 1,40 1,35, ali to mozes igrat jedino da stavis ulog 100-200 minimalno, e sad je tu problem sto mi nemamo te pare pa moramo nabacat jos parova i onda je sansa da dobijes sve manja i manja
http://img718.imageshack.us/img718/5286/scan0001zj.jpg

http://img718.imageshack.us/img718/5286/scan0001zj.jpg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.