Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Višća ima velik problem u reprezentaciji jer ispred sebe ima Dzeku i Pjanica.
Ne mozes reci da je bezvezni igrac, a lik legenda kluba, odlicne nastupe ima za SL i EL.
U Basaksehiru ima svu slobodu i on zna da je tu glavni i vođa, i za sve se pita. U reprezentaciji toga nema i zbog toga dolaze greske do izrazaja.
On u klubu nema problem da u LS uđe u duel i ostavi 1-2 igraca iza sebe, a u reprezentaciji se krije od lopte, nije sto nece (on se i u reprezentaciji dosta krece) , nego sto nema muda.
Ne mozes reci da je bezvezni igrac, a lik legenda kluba, odlicne nastupe ima za SL i EL.
U Basaksehiru ima svu slobodu i on zna da je tu glavni i vođa, i za sve se pita. U reprezentaciji toga nema i zbog toga dolaze greske do izrazaja.
On u klubu nema problem da u LS uđe u duel i ostavi 1-2 igraca iza sebe, a u reprezentaciji se krije od lopte, nije sto nece (on se i u reprezentaciji dosta krece) , nego sto nema muda.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nema ga ni na klupi...moguce da je neki transfer u pitanju. Zajedno s Ozilom u Fenerbahce. 

ja vjerujem da brat hurem jos vjeruje da ce roma uzeti titulu a dzeko biti 1. strijelac lige(kad ostalim oduzmes penale)
cak vjerujem da se potajno nada i dobrim rezultatima sa petevom na klupi repke:-)
malo ga zezam, zna on da nije nista lose i da mi je ok lik:-)
Ma naravno da nemam nista protiv zezancije.babino je napisao/la: ↑16 jan 2021, 17:41ja vjerujem da brat hurem jos vjeruje da ce roma uzeti titulu a dzeko biti 1. strijelac lige(kad ostalim oduzmes penale)
cak vjerujem da se potajno nada i dobrim rezultatima sa petevom na klupi repke:-)
malo ga zezam, zna on da nije nista lose i da mi je ok lik:-)

Spominjao sam da ce Inter i Lazio najbolje pokazati koliko Roma moze ove sezone...očito ne mnogo bez pojacanja makar u vidu kvalitetnog golmana i defanzivca.
Drago mi je da ih nisam sinoc gledao, bio sam spriječen.
Peteva ne zelim ni najmanje ali da se hoce i ova sapunica napokon završiti - a potom cemo ga podrzati.

ne moze roma do titule, a ni u top 4 da dovedu i 4-5 novih igraca u prvih 11.
kao sto ni basaksehir ne moze nikog dobiti bez visce:-)
mada, ovo danas im se mozes opravdati jer su igrali, doslovno, protiv duhova u bijelim dresovima.
kao sto ni basaksehir ne moze nikog dobiti bez visce:-)
mada, ovo danas im se mozes opravdati jer su igrali, doslovno, protiv duhova u bijelim dresovima.
Zbir broja asistencija i broja kreiranih velikih šansi naših fudbalera u sezoni 2020/2021, Top 5 poredak:
1. Demirović (14) - 865 minuta (9.6 utakmica)
2. Višća (11) - 1647 minuta (18.3 utakmica)
3. Stevanović (10) - 1276 minuta (14.2 utakmica)
3. Vrančić (10) - 1446 minuta (16 utakmica)
3. Hajradinović (10) - 1765 minuta (19.6 utakmica)
Slijede Hotić (7), Prevljak (6), Lončar (6)...
1. Demirović (14) - 865 minuta (9.6 utakmica)
2. Višća (11) - 1647 minuta (18.3 utakmica)
3. Stevanović (10) - 1276 minuta (14.2 utakmica)
3. Vrančić (10) - 1446 minuta (16 utakmica)
3. Hajradinović (10) - 1765 minuta (19.6 utakmica)
Slijede Hotić (7), Prevljak (6), Lončar (6)...
Oporavio se, ušao u igru u 71. minuti.
turski messi se oporavio i odmah pobjeda, ne znam jesu li ovi koga dobili uopste bez njega.
steta, ja se taman ponadao da ce ispasti pa da messi predje u fener i sa pravim ozilom napadne titulu i 2. krug lige sampiona-:)
steta, ja se taman ponadao da ce ispasti pa da messi predje u fener i sa pravim ozilom napadne titulu i 2. krug lige sampiona-:)
Posljednja pobjeda u ligi je bila s Višćom, prije 10 kola.
Otkad se povrijedio , 6 poraza i 4 neriješena, do danas.
Otkad se povrijedio , 6 poraza i 4 neriješena, do danas.
Jesam li ja nešto pobrkao, ili su ovi njegovi prošle godine osvojili titulu, a sad ispadaju iz lige?
Eno puštaju ga u Trazbonspor na kraju sezone hahahha
Eno puštaju ga u Trazbonspor na kraju sezone hahahha
- NerminFatic
- Kontakt:
Gdje pise? Ima logike, da se jos sta zaradi, mislim na IB, a covjek nezadovoljan i hoce bar EL da igra.
- Beduin
- Kontakt:
Zlo od igraca za nasu repku. Za klub me zaboli tuki.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako desno krilo Armenije predje cuvara, udje u sredinu i sutira... Gledas li Edine?
BHF
Visca se ubio za ovakve utakmice...Francuska, Belgija, Italija i sl., gdje igramo na kontre - nema boljeg od njega.
Problem je kada dodje na postavljene odbrane Finske, Grčke, Armenije i sl., odnosno kada mi imamo veći posjed.
Problem je kada dodje na postavljene odbrane Finske, Grčke, Armenije i sl., odnosno kada mi imamo veći posjed.
Tu si ga već izgubio, dalje mu ne trebaš objašnjavat.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- NerminFatic
- Kontakt:
Grohno je i Visca. Gledam njegov Basaksehir. Imaju penal protiv direktnog konkurenta za opstanak i -Visca ne smije pucati kod 1:1 a do sada redovno uzimao loptu kad je jedanaestrac. Valjda ostala trauma od Sj.Irske. Uze Ba i promasi i on.