Zvjezdan Misimović

Edo_77
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 21:38

Koigrazaraju je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Dobro tebi je gospodin igrac koji puca na klupu i selektoru kaze Fuck you 2 puta sto ga je stavio da aigra 45min. :lol:
T
Fuck you = pljuvaci zabi vam ga ja svima (ne samo saji)
Sto dokazuje da je bitniji njegov ego od repke. Bitnije je da on igra, od pobjede repke i njegov gol vazniji od pobjede....

Al nema veze, odustajem. Oprastao se on 3 puta od repke, svaki puta ste nalazili opravdanja. Sa svakim selektorom se svadjao, svi su uvijek krivi samo on nije...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 sep 2011, 21:39

Edo_77 je napisao/la:Dobro tebi je gospodin igrac koji puca na klupu i selektoru kaze Fuck you 2 puta sto ga je stavio da aigra 45min. :lol:
Sigurno da jeste, da nije bilo njega (majstora) mi ni devet igraca puno slabije Bjelorusije nebi mogli pobijediti.
Kvalitet pojedinaca kao sto su Miske i Dzeko (koje si ti posteno napljuvao) nas vadi, igra nam je Qrac!

Mislim da ce u nekom drugom klubu opet zablistati kao sto je blistao u Wolfsburgu. Ja vjerujem u Misketa jer znam koliko moze, isto kao sto sam vjerovao u Dzeku i vidis da sam bio u pravu, za razliku od tebe "strucnjaka."

Bekenbauer je ne tako davno za Misketa rekao da je jedina prava i najbolja desetka Bundes Lige!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 07 sep 2011, 21:43

SamoZeljo je napisao/la:
Sigurno da jeste, da nije bilo njega (majstora) mi ni devet igraca puno slabije Bjelorusije nebi mogli pobijediti.
Kvalitet pojedinaca kao sto su Miske i Dzeko (koje si ti posteno napljuvao) nas vadi, igra nam je Qrac!

Mislim da ce u nekom drugom klubu opet zablistati kao sto je blistao u Wolfsburgu. Ja vjerujem u Misketa jer znam koliko moze, isto kao sto sam vjerovao u Dzeku i vidis da sam bio u pravu, za razliku od tebe "strucnjaka."

Bekenbauer je ne tako davno za Misketa rekao da je jedina prava i najbolja desetka Bundes Lige!
jes vala, losi smo , francuzi uzmu njima JEDAN bof mi SEST BODOVA.... al smo q
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 sep 2011, 21:45

Ne mogu ni zamisliti koliko neko mora biti glup da pomisli da je ono "fuck you" bilo upuceno Susicu. Pa da je mislio na Susica valjda bi mu psovao na nas ili na francuski :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 sep 2011, 21:45

SamoZeljo je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:U biti ono sto je rekao je drugim rijecima da je sve bilo upuceno prema Papetu jer je bio ljut na njega. Dakel branite ga i dalje i izmisljajte gluposti da ono Fuck you nije bilo selektoru. Nismo glupi i nismo djeca...Reakcija mu je bila za zatvora...
Sreca mu je samo da je Pape merhametli covjek. Vaha bi mu **** mater...
Sreca je pa mi imamo tebe da nam otvoris oci. :) Ko bi isao sa teme na temu i istresao ogromnu kolicinu govana na nase igrace da nije tebe?
Ti se ponasas kao da si pomocnik Murinju, pa sebi uzimas za pravo da konstantno pljujes nekog od najboljih igraca koje imamo i koje smo ikad imali.

Da sam Dzeko ili Misimovic zbog takvih kao ti bi se odrek'o reprezentacije BiH, ali stvarno!

Citam ti postove kako je Miske zapustio guzove i nije dovoljno dobar..... Isto si pricao za Dzeku i sad kad vam je covjek zacepio usta, usutili ste se. Za 20 dana Dzeko postade najbolji?! Zar je moguce da propalica i pijanica za samo 20 dana postane igrac i ima toliku snagu? HOCU I JA TAKO! :D
Pitanje je dana kad ce vam ih Miske opet zacepiti, jer onaj gol vam ocigledno nije bio dovoljan kao ni ostali golovi i asistencije, a ni rekordan nastup za nasu reprezentaciju.
Misimovic nije gledao imamo li jaku reprezentaciju pa da tek onda dodje (kao sto je to slucaj sa Papetom), Misimovic je bio tu i kad je bilo mnogo gore nego sad.

ZVJEZDAN MISIMOVIC - GOSPODIN NA TERENU!

jesi ti meni biser kako se lahko odrices BiH. :evil:
Ustvari svi ste vi takvi kome je klub ispred repke. :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 07 sep 2011, 21:48

hahahahaaha jeste ludi nema sta, cuj ti to pape se napravio sa hagi-em da izbace misketa, a sto je ovaj 10 mjeseci srao po njemackoj kako hoce iz wolfsburga **** to :lol:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 sep 2011, 21:49

johnnyHZ je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:

jes vala, losi smo , francuzi uzmu njima JEDAN bof mi SEST BODOVA.... al smo q
A ti isti Francuzi nama ocitaju lekciju u Sarajevu, nismo sastavili sa loptom. Gledaj kako mi igramo, ne gledaj kako drugi igraju.
Ako cemo tako, Luksemburg je pobijedio Albaniju a ta Albanija nama uze bod. Jesmo li jos uvijek dobri??

Pusti se te price!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 07 sep 2011, 21:51

Da li ste vi svjesni da nam je sinoć Misimović skoro pa osigurao baraž? Da li Papeta bilo stid prihvatiti rerezentaciju a da prije nikada nije vodio nijedan ozbiljan klub?
Zadnja izmjena: Iker C, dana/u 07 sep 2011, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
FEDERER= KLOC

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 sep 2011, 21:52

taktika uzas sinoc...uvodi stilica umjesto misketa da ubaci,uvodi zeca umjesto muslimovica...sreca papetova pa je MISKE POGODIO,jer da nije...danas bi mu svi psovali,kritikovali njegovu losu taktiku,i sve ostalo..PA MI PRILIKE DOBRE NISMO IMALI. MISKE uradio vise sam nego svi zajedno...
MISKE MAJSTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 07 sep 2011, 21:55

Iker C je napisao/la:Da li ste vi svjesni da nam je sinoć Misimović skoro pa osigurao baraž?
Jesi ti svjestan da je Misimovic sinoc fulio najbolju sansu? sjecas li se doli bel :lol:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 sep 2011, 21:55

bparena je napisao/la:jesi ti meni biser kako se lahko odrices BiH. :evil:
Ustvari svi ste vi takvi kome je klub ispred repke. :evil:
Po cemu si ti to zakljucio da je meni klub ispred reprezentacije i sta i da jeste, znaci li to da ja ne volim reprezentaciju? (glupo pordejenje)
Ja pratim sve klubove u kojima igraju nasi reprezentativci. Pratim i kako se nasi navijaci ponasaju, kao npr. ovdje po forumima i jednostavno me boli to kad ljudi zbog "F*ck you" otpisu covjeka koji ima puuno zasluga za nasu reprezentaciju!
To je sramota i takvi ne zasluzuju bolje!
Vjerovatno ne pratis teme svih nasih reprezentativaca i ne znas koliko se ovaj gore citirani napljuvao po Edinu Dzeki a sada i po Misketu!

Prvo skoci pa reci hop!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 sep 2011, 21:58

marseille7 je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Da li ste vi svjesni da nam je sinoć Misimović skoro pa osigurao baraž?
Jesi ti svjestan da je Misimovic sinoc fulio najbolju sansu? sjecas li se doli bel :lol:
A ZASTO SE NEKO DRUGI NIJE NASAO U SITUACIJI DA FULI....

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 07 sep 2011, 22:00

a jesmo li mi u minsku dali dva gola sa misketom ili :lol:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 sep 2011, 22:01

LICNO CU IZVRSITI ATENTAT NA SUSICA AKO NE UBACI MISKETA OD PRVE MINUTE VS FRANCUSKE :D
a u minsku si brale dao 2gola vise sretno nego spretno..opet bez prave prilike,ako ces realno

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 07 sep 2011, 22:02

KODRO je napisao/la:a jesmo li mi u minsku dali dva gola sa misketom ili :lol:
Da je sinoć ostalo 0:0, sad bi molio Boga da Rumuni ne pobjede Bjeloruse i Albaniju.
FEDERER= KLOC

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 07 sep 2011, 22:04

fakat ste nevjerovatni! PA KO JE UBACIO MISIMOVICA????

a ova prica o tome da je dosao na gotovo susic.... :roll: :roll:
lulic- susic
pjanic (susic ga PRVI FORSIRA 90 MIN, KOD OSTALIH IGRAO 5 DO 6 MINUTA )
mujdza-susic
zahirovic-susic
begovic-susic (bit ce filozofiranja na ovo ,. al kod safeta je najvise iggrao)
besic-susic
stilic -susic mu dao najvecu minutazu

ako se ne varam ovi kod prijasnjih trnera nisu igrali ..... ;) toliko o GOTOVOJ PITI na koju je dosao safet ...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 sep 2011, 22:05

Iker C je napisao/la:
KODRO je napisao/la:a jesmo li mi u minsku dali dva gola sa misketom ili :lol:
Da je sinoć ostalo 0:0, sad bi molio Boga da Rumuni ne pobjede Bjeloruse i Albaniju.
ko god govori lose o misketu,taj ili nije pratio reprezentaciju proslih godina,ili nije gledao misketa,pa nema pojma o cemu govori...ma uostalom,slicno su mjesecima govorili za dzeku,pa sad kad je poceo zabijati,kriticari se povukli u misiju rupu,jedu svoja g...
KO ZNA ZNA
MISKE MAJSTOR

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2011, 22:06

hurem je napisao/la:taktika uzas sinoc...uvodi stilica umjesto misketa da ubaci,uvodi zeca umjesto muslimovica...sreca papetova pa je MISKE POGODIO,jer da nije...danas bi mu svi psovali,kritikovali njegovu losu taktiku,i sve ostalo..PA MI PRILIKE DOBRE NISMO IMALI. MISKE uradio vise sam nego svi zajedno...
MISKE MAJSTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svakakvi ovdje strucnjaka,uvodi Stilica umjesto Salihovica a ne umjesto Misketa bog te ne ubio. :lol:
Uvodi Zeca umjesto Muslimovica pa ovaj nema kluba vec tri mjeseca wtf drugacije.
Miske je pogodio,jer si ga ti ocito postavio u igru.
Jesi hurmica. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 07 sep 2011, 22:11

hurem je napisao/la:
marseille7 je napisao/la:
A ZASTO SE NEKO DRUGI NIJE NASAO U SITUACIJI DA FULI....
ZATO STO NIJE BILO IBISEVICA :lol:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 sep 2011, 22:12

Iker C je napisao/la:Da li ste vi svjesni da nam je sinoć Misimović skoro pa osigurao baraž? Da li Papeta bilo stid prihvatiti rerezentaciju a da prije nikada nije vodio nijedan ozbiljan klub?
Svjesni su oni ali to je nezahvalan narod, vjerovatno i najnezahvalniji na planeti!
Mozes 100 godina valjati, jednom ne valjaj i nema te. To je znak da nemamo postovanja prema ljudima koji to zasluzuju a Misimovic je jedan od njih.
Sto je najgore, Misimovic je valjao i sinoc ali svejedno njima.

[youtube][/youtube]
OVO MOZE SAMO VELIKI MAJSTOR!
HVALA MISKE!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.