BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 nov 2011, 23:56

AÐ_Official je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Jos nije poznat sudija za prvi mec u Zenici ..
Sto nece onaj Atkinson , on nam je sudio u Lisabono i protiv Bijelih , ako se ne varam!

Odlican sudija !

Ako je odlican sudija sigurno ga necemo dobit. Nece UEFA dva puta pravit istu gresku :mrgreen: ... :roll:

Dat ce nam Tom Henning Ovrebo....
Najbolje bi za sudiju bilo da dobijemo nekakvog Njemca,ako nista pravedni su ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 nov 2011, 23:57

Najbolje je nama da manje pricamo o sudiji, UEFA-i i ostalim glupostima. Klasicni gubitnicki mentalitet koji unistava ovu reprezentaciju godinama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 nov 2011, 00:04

Cartman je napisao/la:Najbolje je nama da manje pricamo o sudiji, UEFA-i i ostalim glupostima. Klasicni gubitnicki mentalitet koji unistava ovu reprezentaciju godinama.
X
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 07 nov 2011, 08:44

Igrali se ova tekma protiv Zelje na Grbavici???Niko nista ne spominje,atmosfera 0 bodova :o :o :o al fkt
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 nov 2011, 08:57

Sutra u 6 je tekma protiv Zelje ;)

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 07 nov 2011, 09:01

Koje sranje za karte, to samo kod nas ima. I opet kažu nek' se igra u Zenici.. Pa da se igra u Sarajevu 4x bi bilo lakše doći do karte. Ja sebi rezervisao kartu prije 2 sedmice i platio sve, 150 iz Lukavca nas se prijavilo i ta famozna agencija Elke-tours dobije samo 50 karti. I sada naravno vlasnik te agencije podijeli svojim ljudima karte. Neko se je obogatio od ovih karti, 100%. Koliko nam je zemlja korumpirana da Bog sačuva. Ništa me više ne može iznenaditi.

interovac89
Kontakt:

Post Postao/la interovac89 » 07 nov 2011, 09:10

Goalgetter je napisao/la:Sutra u 6 je tekma protiv Zelje ;)

Samo da se niko nepovrijedi :) :)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 nov 2011, 09:13

Sinoc sam sanjao da smo izgubili u Zenici 1:2. Nad Ronaldom sviran penal kojeg nije bilo,izjednacio je Misimovic. Onda cist penal nije sviran nad Dzekom i pred kraj utakmice crveni karton dobio Jahic a Cristina zabija za pobjedu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 07 nov 2011, 09:30

majestic24 je napisao/la:Sinoc sam sanjao da smo izgubili u Zenici 1:2. Nad Ronaldom sviran penal kojeg nije bilo,izjednacio je Misimovic. Onda cist penal nije sviran nad Dzekom i pred kraj utakmice crveni karton dobio Jahic a Cristina zabija za pobjedu
Ja sanjao da smo ih nadigrali i da je Džeko zabio najbolji gol u karijeri, a onda je počela ludnica na tribinama :D
Dragon Town

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 07 nov 2011, 09:34

"Danas sigurno na okupljanje neće stići Haris Medunjanin, čiji Maccabi večeras u Tel Avivu igra sa Beitarom."
Susic je trazio da ga postede ovu tekmu zbog baraza, izgleda pi.cke **** nisu odobrili to :twisted: :evil:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 07 nov 2011, 09:35

Ibizevic je napisao/la:"Danas sigurno na okupljanje neće stići Haris Medunjanin, čiji Maccabi večeras u Tel Avivu igra sa Beitarom."
Susic je trazio da ga postede ovu tekmu zbog baraza, izgleda pi.cke **** nisu odobrili to :twisted: :evil:
”Nemam informacija da bi bilo ko trebao kasniti, a nema ni razloga, jer su mnogi već u subotu igrali svoje utakmice. Ostali koji utakmice imaju nedjeljom takođe stižu u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima. Medunjanin takođe dolazi u ponedjeljak, jer smo od njegovog kluba tražili poštedu. Oni su uvažili naš zahtjev, što su i obavezni ako mi to tražimo. To je dobro što će preskočiti utakmicu s klubom i biće odmorniji za Portugal”, rekao je Sušić.
Dragon Town

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 07 nov 2011, 09:39

zmaj_Bosne je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:"Danas sigurno na okupljanje neće stići Haris Medunjanin, čiji Maccabi večeras u Tel Avivu igra sa Beitarom."
”Nemam informacija da bi bilo ko trebao kasniti, a nema ni razloga, jer su mnogi već u subotu igrali svoje utakmice. Ostali koji utakmice imaju nedjeljom takođe stižu u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima. Medunjanin takođe dolazi u ponedjeljak, jer smo od njegovog kluba tražili poštedu. Oni su uvažili naš zahtjev, što su i obavezni ako mi to tražimo. To je dobro što će preskočiti utakmicu s klubom i biće odmorniji za Portugal”, rekao je Sušić.
Evo ovdje drugacije pise http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/poci ... ugal/67686" onclick="window.open(this.href);return false;
zadnja recenica :) Ako su ga ipak pustili, izvinjavam se cif.utima :D

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 07 nov 2011, 10:02

Kad smo igrali protiv Belgije u gostima otisao sam s rajom na vikendicu i preko radia slusao desavanja...Popili smo bruku,derali se,skakali.Kad su nam javili da je 2-4 krenuli smo prema gradu.Tad sam vozio renault 5 onu malu a nas 5 krkana sve po 100KG...U gradu haos,2 havera se popeli na krov i skacu a ja vozim pjan i boli me briga.Odjednom haver kako skoci onaj krov se savi i fisnu me u glavu.Kad sam se probudio ujutru i kad sam vidio kakvo mi je auto shvatio sam (da puno pijem) koliko volim ovu Reprezentaciju..Sad vozam novije auto i nece mi biti krivo da ga opet razlupam samo da moja Bosna ode na veliko takmicenje...Sta reci??Koju i kome posluku porat?? Igracima???

VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 nov 2011, 10:07

MarkoDa je napisao/la:Kad smo igrali protiv Belgije u gostima otisao sam s rajom na vikendicu i preko radia slusao desavanja...Popili smo bruku,derali se,skakali.Kad su nam javili da je 2-4 krenuli smo prema gradu.Tad sam vozio renault 5 onu malu a nas 5 krkana sve po 100KG...U gradu haos,2 havera se popeli na krov i skacu a ja vozim pjan i boli me briga.Odjednom haver kako skoci onaj krov se savi i fisnu me u glavu.Kad sam se probudio ujutru i kad sam vidio kakvo mi je auto shvatio sam (da puno pijem) koliko volim ovu Reprezentaciju..Sad vozam novije auto i nece mi biti krivo da ga opet razlupam samo da moja Bosna ode na veliko takmicenje...Sta reci??Koju i kome posluku porat?? Igracima???

:lol:

Bolje ti je uzmi neku krntiju za slavlje, a cuvaj to novije auto. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 07 nov 2011, 10:38

MarkoDa je napisao/la:Kad smo igrali protiv Belgije u gostima otisao sam s rajom na vikendicu i preko radia slusao desavanja...Popili smo bruku,derali se,skakali.Kad su nam javili da je 2-4 krenuli smo prema gradu.Tad sam vozio renault 5 onu malu a nas 5 krkana sve po 100KG...U gradu haos,2 havera se popeli na krov i skacu a ja vozim pjan i boli me briga.Odjednom haver kako skoci onaj krov se savi i fisnu me u glavu.Kad sam se probudio ujutru i kad sam vidio kakvo mi je auto shvatio sam (da puno pijem) koliko volim ovu Reprezentaciju..Sad vozam novije auto i nece mi biti krivo da ga opet razlupam samo da moja Bosna ode na veliko takmicenje...Sta reci??Koju i kome posluku porat?? Igracima???

Heheh dobar, svaka čast! :mrgreen:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 07 nov 2011, 10:59

Od žrijebanja parova baraža za EURO 2012. godine, koje je izvršeno u Krakowu,13. 10. 2011. godine, NS/FS BiH je primio veliki broj zahtjeva za kupovinu ulaznica za utakmicu Bosna i Hercegovina – Portugal (stadion “Bilino polje” u Zenici, 11. 11. 2011.). Taj broj je bio veći čak i od ukupnog kapaciteta stadiona “Bilino polje”, te je bilo neophodno izvršiti selekciju prispjelih narudžbi, navodi se u saopštenju Nogometnog / fudbalskog saveza BiH.

Zbog ogromnog interesovanja navijača i ograničenog broja mjesta na stadionu “Bilino polje”, a nakon svestranog razmatranja svih zahtjeva, odlučeno je da, shodno zaključenom ugovoru o poslovnoj saradnji, NS/FS BiH ustupi agenciji “Centrotrans” 4.000 ulaznica za slobodnu prodaju, uz dogovor prema kojem jedan navijač može kupiti najviše tri ulaznice.

Prodaja preostalih ulaznica odobrena je igračima “A” reprezentacije i članovima Stručnog štaba, klubovima i školama fudbala iz cijele BiH, entititetskim savezima (NS F BiH i FS RS), kao i kantonalnim/županijskim/područnim savezima (putem entitetskih saveza), različitim institucijama na državnom, entitetskom i kantonalnom nivou, invalidskim organizacijama, sponzorima i poslovnim partnerima NS/FS BiH, sportskim radnicima, agencijama koje su ranije potraživale ulaznice i za manje atraktivne utakmice, zatim navijačkoj grupi “BH Fanaticosi”, te uposlenicima i članovima organa NS/FS BiH. Na ovaj način, ulaznice će dobiti navijači BiH iz različitih dijelova naše zemlje.

Treba istaći da je, iz bezbjednosnih razloga, za ovaj meč štampano oko 1.000 ulaznica manje u odnosu na ukupni kapacijet stadiona. U prodaju je pušteno ukupno 10.200 ulaznica, dok se ostatak odnosi na VIP pozivnice i besplatne ulaznice.

NS/FS BiH je svjestan da navedenom susretu u Zenici ne mogu prisustvovati svi koji su željeli, jer je sasvim sigurno da bi za ovako značajnu utakmicu bio pun i nekoliko puta veći stadion od “Bilinog polja”. Međutim, opredjeljenje Saveza je bilo da se meč igra na ovom stadionu, imajući prevashodno u vidu stavove igrača i Stručnog štaba i takmičarski interes, cijeneći da će u Zenici naš državni tim imati povoljnije uslove za ostvarenje željenog rezultata u prvoj utakmici baraža. Zbog toga je Savez istrajao u nastojanju da nadležnim inspektorima za stadione i organima UEFA, koji su odlučivali o ovom pitanju, dokaže da stadion “Bilino polje”, uključujući i teren, zadovoljava sve uslove za ovu utakmicu.

Uzimajući u obzir naprijed navedeno, uvjereni smo da će sportska javnost razumjeti opredjeljenje NS/FS BiH da različitim kategorijama stanovništva iz cijele Bosne i Hercegovine omogući prisustvo pomenutoj utakmici, te da će navijači koji 11. 11. 2011. godine budu na stadionu “Bilino polje”, kao i uvijek do sada, zdušno bodriti naše “zmajeve” na putu do pobjede.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 nov 2011, 11:34

16 000 sjedecih mjesta ostampati 10 000 i pustiti 4000 u prodaju . :lol: :lol: znaci 10 000 mjesta je predsjednici gratis pjevaljke i tako ti .
Ispade vise prima pirota . :lol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 07 nov 2011, 11:39

Najjače je prošli put, VIP mjesto dobila Selma Bajrami. :lol:
Čelik Zenica 1945

edoA
Kontakt:

Post Postao/la edoA » 07 nov 2011, 11:45

Nema dovoljno karti, pa ko je pokrao ili ko nije druga prica.

Zelio bih samo, da Zenica organizuje veliki ekran, na nekom trgu, gdje se raja moze skupljati koja dolazi gledati tekmu a nema ulaznice !

Pitanje za raje iz Zenice, dal je toga bilo u proslost i hoceli toga biti ?

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 07 nov 2011, 11:52

edoA je napisao/la:Nema dovoljno karti, pa ko je pokrao ili ko nije druga prica.

Zelio bih samo, da Zenica organizuje veliki ekran, na nekom trgu, gdje se raja moze skupljati koja dolazi gledati tekmu a nema ulaznice !

Pitanje za raje iz Zenice, dal je toga bilo u proslost i hoceli toga biti ?
Od tekme sa Danskom svaka veca tekma BiH repke bude prikazivana na velikom ekranu u fan zoni na Kamberovica Polju.. ;)

edit ev kako izgleda :

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.