Druga Liga - grupa Jug

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa Jug

Post Postao/la badblueboylivno » 11 okt 2015, 22:26

Dobro stoji Troglav zasad, po očekivanjima, mislim da bi u ovom vandrednom kolu mogli do bod(ov)a u Posušju. Tomislav izgleda ozbiljno, možda je konačno došlo vrijeme da idu u viši rang.
Hayley <3

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 12 okt 2015, 00:10

Sloga lani na dnu sad u vrhu,a Grude,Posusje,Blagaj skroz druge ekipe
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 12 okt 2015, 11:30

badblueboylivno je napisao/la:Dobro stoji Troglav zasad, po očekivanjima, mislim da bi u ovom vandrednom kolu mogli do bod(ov)a u Posušju. Tomislav izgleda ozbiljno, možda je konačno došlo vrijeme da idu u viši rang.
Sve to Igman ispraši u Konjicu.. Ako iko može bolje predstavit Jug to je onda Igman. Turbina jučer napravila jednu ozbiljniju šansu, Grude nijednu, Brotnjo nijednu, Neum eto dao dva gola ne znaju ni oni kako, al' primili su 6.
Wir leben dich Schalke 04!

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 12 okt 2015, 13:18

Konigsblau je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Dobro stoji Troglav zasad, po očekivanjima, mislim da bi u ovom vandrednom kolu mogli do bod(ov)a u Posušju. Tomislav izgleda ozbiljno, možda je konačno došlo vrijeme da idu u viši rang.
Sve to Igman ispraši u Konjicu.. Ako iko može bolje predstavit Jug to je onda Igman. Turbina jučer napravila jednu ozbiljniju šansu, Grude nijednu, Brotnjo nijednu, Neum eto dao dva gola ne znaju ni oni kako, al' primili su 6.
Ma sve to stoji ali... Igman izgleda moćno u ovoj ligi ali čim uđu u 1. ligu FBIH dovedu se neka kvazi pojačanja i borba za opstanak. Mislim da Konjic kao grad zaslužuje tim u 1. ligi FBiH ali dok nam je ovakva situacija u klubu,ne znam šta da kažem.
Support your local club !

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 12 okt 2015, 21:35

Lijepo ovo izgleda kod Troglava
slika
Nije loše ni kod nas :D
slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 okt 2015, 22:03

Stvarno ne znam posto su te ulaznice, tj. izrada tih ulaznica i jel toliko tesko otiskati 200 do maksimalno 500 komada za svaku utakmicu. Mislim da nije, a nagledao sam se svega. Nije Klis jedini. Doduse, ja prativ vamo grupu centar, ali sve je to isto. Ovi moji prvi, a onda i mnogi drugi.
slika
Ne znam zasto je toliko tesko napraviti ulaznicu u boji na kojoj pise tko s kim igra, koji dan je utakmica i u koliko sati. Ovo u Troglava perfektno. Za ovaj rang i ne treba bolje. Ako ima koji sponzor ubacit ga i to je to, a ovi moji kao da prodaju tombolu. Svaku utakmicu ista ulaznica na kojoj ne pise nista. Jedini plus je godisnja ulaznica. Nije neki dizajn, ali je dobro sto uopce postoji i to po pristupacnoj cijeni.

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 13 okt 2015, 00:58

A ni trenerke i ostala oprema nisu toliko skupi.Mogu valjda kupiti 20 istih trenerki da izgledaju ko ekipa,a ne ko da su djeca posla na izlet
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 okt 2015, 11:02

Ima i toga, a ima i onih koji ni normalne dresove nemaju, mada tu ne mozemo nista prigovorit jer je i reprezentacija do neki dan igrala u vrecama, a ne dresovima.

Nasi prednjace po toj opremi. Sve Adidas. Trenerke plave identicne onim reprezentativnim, tamno plave polo majice, kad ih vidis zajedno u gradu djeluju kao klub koji igra LP. Imaju i trening majice (takodjer iste kao u reprezentacije, plave) pa i na zagrijavanju lice na ekipu. Dresovi takodjer odlicni
slika
Naravno, malo klubova moze izdvojiti neki novac za opremu, i nama je ovo bila donacija od sponzora.

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 13 okt 2015, 11:11

Signore je napisao/la:Ima i toga, a ima i onih koji ni normalne dresove nemaju, mada tu ne mozemo nista prigovorit jer je i reprezentacija do neki dan igrala u vrecama, a ne dresovima.

Nasi prednjace po toj opremi. Sve Adidas. Trenerke plave identicne onim reprezentativnim, tamno plave polo majice, kad ih vidis zajedno u gradu djeluju kao klub koji igra LP. Imaju i trening majice (takodjer iste kao u reprezentacije, plave) pa i na zagrijavanju lice na ekipu. Dresovi takodjer odlicni
slika
Naravno, malo klubova moze izdvojiti neki novac za opremu, i nama je ovo bila donacija od sponzora.
Odlični dresovi. Što se tiče ulaznica džabe bih svom klubu radio dizajn. Što se tiče cijene, ne znam to. :)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 okt 2015, 11:23

Ja sam trazio cijene po netu. Za BiH ne mogu nigdje naci nista. U Hrvatskoj u prosjeku izadje 100KM 500 komada ulaznica dok u Srbiji 500 komada mozes dobiti i za 50KM.

Pretpostavljam da i kod nas za pedesetak maraka mozes naci, mada mislim da cak i ne treba 500. Ako imas 300 ljudi na utakmici nisi prodao vise od 150-200 komada sigurno. Sva djeca koja treniraju, zene i djeca, svi oni udju besplatno, tako je barem kod nas. Trebas mozda 300 ulaznica u ovoj ligi i to je to.

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 13 okt 2015, 12:15

slika

Za par minuta odrađeno. Uglavnom može se da se hoće. :salut:

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 13 okt 2015, 12:26

Naš klub ima žuto-plavu i zelenu garnituru dresova. Iako nam je klupska boja zelena, koristimo žuto-plavu garnituru jer je kvalitetnija, zeleni dresovi nisu svi isti.
slika
Nemamo majice za treninge, ali imamo kvalitetne trenerke.
slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 okt 2015, 12:43

slika
Evo ovdje i plavi dresovi (kod ovog s brojem 15), ovaj s brojem 3 ima trening majicu, mada sam ja uvjeren da sam na nekoj domacoj utakmici vidio drugacije majice, ali moguce da imaju dvije garniture. Gore lijevu imaju dvojica u trenerkama. Nema nikog u majici koje nosaju po gradu kad idu na utakmice, ne mogu naci, ali kvalitetno kao i ovo ostalo.

Najveca kvaliteta gospodin na klupi :mrgreen:

Trenerki se moze kupiti po jako dobrim cijenama, moze se naci gornji i donji dio za 80KM, a ako bi uzimao 25 komada kladim se da bi trgovina dala popust i da bi dobio bar za 60. To te izadje 1.625,00KM. Trening majice mozes naci po 15KM, to je 375,00KM. I nadjes jos neke bolje polo majice po 30KM i to je 750,00KM. To je 2.750,00KM. Nije malo, ali kladim se da moze izdrzat tri sezone, pogotovo trenerke, majice se mogu uzet u vecem broju pa zamjenit ako se neka unisti. Uglavnom za 3.000KM imas opremu za tri sezone. Tu ne racunam dresove jer znam da klubovi u ovoj ligi dobijaju dresove od raznoraznih sponzora i da se dresovi uvijek mogu nabaviti besplatno. Zato mnogi ne igraju u klupskim bojama i mozda je upravo to razlog zasto Klis igra u plavo-zutim, a ne zelenim dresovima. Bas oni sebi nebi kupili zelene, vjerojatno su dobili od nekog i zasto ne koristiti ako je kvalitetno, a djeluju mi prilicno OK.

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 13 okt 2015, 14:16

Čuo sam da bi jedna garnitura od 20 dresova mogla koštati oko 2000 KM, tako da se dresovi u ovoj ligi dobijaju od sponzora i prijatelja klubova. Imamo obećanje da ćemo dobiti novu garnituru zelenih dresova iz dijaspore. Ljudi iz naše uprave su pomalo teški na parama kad je u pitanju imidž Kluba, ali na sportski dio se ne možemo žaliti.
Još bih izdvojio dresove Kamešnice, veoma mi se sviđaju.
slika
slika
slika
slika

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 okt 2015, 14:23

Većina dresova se dobiva od sponzora i prijatelja, malo koji klub kupuje sebi dresove. Ako ništa nije mijenjano kod Troglava, ovi dresovi su dio donacije Violete iz prve sezone Prve lige, znači ulaze u svoju četvrtu sezonu. Trenirke su kupuju kad u klub dođe ponuda, ali to je za mlađe kategorije, djeca sama sebi kupuju. Zadnje se kupovalo početkom prošle sezone. Ne znam kako je to kod seniora regulirano.

Lijepe ulaznice kod nas, radi ih lokalna tiskara... dokaz da se sve može kad se hoće. Dobro se radi u klubu, moglo bi biti dobro ako potraje, mada će za nešto više trebati veća ulaganja.

EDIT: Dresovi su novi, Legea, stari su bili Diadora.
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 14 okt 2015, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 13 okt 2015, 19:04

Onaj Legea set,dođe u njemu svasta trenerke,jakne,dresovi,torba,cjena jednog je 200 km,da kupis citavoj ekipi treba ti oko 5000,malo vise,to nije skupo,kad skontas koliko znaci....
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 okt 2015, 19:47

KLIS je napisao/la:Čuo sam da bi jedna garnitura od 20 dresova mogla koštati oko 2000 KM, tako da se dresovi u ovoj ligi dobijaju od sponzora i prijatelja klubova.
Za te pare kupis adidasovu garnituru. Nasi prije dvije godine uzeli Diadora dresove. Znam i gdje su kupovani, 35KM je komplet.
slika
Za te pare sasvim solidno. Dvije sezone koristeni, plavi isti takvi. Sad dobili kompletnu adidas opremu i koriste nju.

Kod nas je Goran Brasnic (nekadasnji golman BiH reprezentacije) prodavao Givovinu opremu. Obicna trenerka (gornji i donji dio), trenerka za trening (gornji i donji dio), suskavac (gornji dio), dres (gornji i donji dio), stucne, vunena kapa i torba za trening. Sve to u kompletu 200KM. Mislim da to nije skupo, pola grada kod nas to nosa i djeluje mi da je vrijedno tih para.
slika
U raznim bojama

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 13 okt 2015, 21:50

Kod nas je Goran Brasnic (nekadasnji golman BiH reprezentacije) prodavao Givovinu opremu. Obicna trenerka (gornji i donji dio), trenerka za trening (gornji i donji dio), suskavac (gornji dio), dres (gornji i donji dio), stucne, vunena kapa i torba za trening. Sve to u kompletu 200KM. Mislim da to nije skupo, pola grada kod nas to nosa i djeluje mi da je vrijedno tih para.
slika
U raznim bojama[/quote]

I ja sam mislio na ovo Legea i Givova,kod Turbine su trenerke givova
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Killer9
Kontakt:

Post Postao/la Killer9 » 14 okt 2015, 15:22

Igra li se u Jablanici, zna li netko?

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 14 okt 2015, 16:33

Vodi Turbina na poluvremenu,kisa stalno pada,Turbina puno bolja
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.