Mislis 13 poziciju, mislim da smo bolji od Bugara i da se mozemo ravnopravno nositi sa Ukrajinom i Slovenijom, malo mi je cudno zasto je Slovenija ovako losa ove godine, ali ipak se treba okrenuti Grcima i pokusati dobiti to.kobe24 je napisao/la:Yucca je napisao/la:Znaci 8 repki se bori za 5 mjesta koja vode ostanku u A diviziji ako bi pobijedili Grcku ostali bi u A diviziji tj borili bi se za plasman od 9-12 mjesta,ako bi izgubili imali bi jos jednu sansu tj igrali bi od 13-16 mjesta morali bi dobiti obje utakmice da bi ostali u A diviziji tj bili bi 13 idemo momci![]()
![]()
9 - 16 parovi 26.07.2013
Italija - Bugarska
Ceska - Slovenija
Engleska - Ukraina
BiH - Grcka
Mi znaci idemo na pobjednika ili porazenog izmedu Italija - Bugarska
U slucaju da izgubimo od Grcke, onda je realno ocekivati da dobijemo Bugarsku (koja ce sigurno izgubiti od Italije), jer je po rezultatima najlosija na prvenstvu. Iz ova preostala dva okrsaja, za ocekivati je da ce Slovenija i Ukrajina pretrpjeti poraze, i onda se s jednom od te dvije reprezentacije boriti za tu 17. poziciju. Mislim da mozemo i s njima igrati, bez ikakvih problema.
Medjutim, ja ne zelim ovakav rasplet, jer je tad' sve moguce. Moramo dobiti Grke, a onda rastereceno odigrati i preostale utakmice! Samo da ne bude previse izgubljenih lopti, previse promasenih slobodnih bacanja, previse los procenat suta...
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Da, pomijesao sam U20 i U18. Iako, mislim da se i ovako moglo razumjeti sta sam zelio da kazem.LloriS je napisao/la:Mislis 13 poziciju, mislim da smo bolji od Bugara i da se mozemo ravnopravno nositi sa Ukrajinom i Slovenijom, malo mi je cudno zasto je Slovenija ovako losa ove godine, ali ipak se treba okrenuti Grcima i pokusati dobiti to.kobe24 je napisao/la:Yucca je napisao/la:Znaci 8 repki se bori za 5 mjesta koja vode ostanku u A diviziji ako bi pobijedili Grcku ostali bi u A diviziji tj borili bi se za plasman od 9-12 mjesta,ako bi izgubili imali bi jos jednu sansu tj igrali bi od 13-16 mjesta morali bi dobiti obje utakmice da bi ostali u A diviziji tj bili bi 13 idemo momci![]()
![]()
9 - 16 parovi 26.07.2013
Italija - Bugarska
Ceska - Slovenija
Engleska - Ukraina
BiH - Grcka
Mi znaci idemo na pobjednika ili porazenog izmedu Italija - Bugarska
U slucaju da izgubimo od Grcke, onda je realno ocekivati da dobijemo Bugarsku (koja ce sigurno izgubiti od Italije), jer je po rezultatima najlosija na prvenstvu. Iz ova preostala dva okrsaja, za ocekivati je da ce Slovenija i Ukrajina pretrpjeti poraze, i onda se s jednom od te dvije reprezentacije boriti za tu 17. poziciju. Mislim da mozemo i s njima igrati, bez ikakvih problema.
Medjutim, ja ne zelim ovakav rasplet, jer je tad' sve moguce. Moramo dobiti Grke, a onda rastereceno odigrati i preostale utakmice! Samo da ne bude previse izgubljenih lopti, previse promasenih slobodnih bacanja, previse los procenat suta...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh sada da vidimo mozemo li jos jednom pokazati karakter. Ja sam ubijedjen da smo bolji od Grcke.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ako Gacic bude igrao,ima nade..Treba netko ko zna zabiti..
Moze li neko povremeno postavljati rezultat,jer ne mogu pratit statistiku...
gubimo 7 6
gubimo 15 8
gubimo 15 8
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Gubimo 17-8. Dali smo osam poena i imamo malo vise izgubljenih lopti...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Vratiće nam i sa kamatom!!!
Prva četvrtina je završena 19-10. Početak druge četvrtine...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
utakmica je otišla u potpuno negativnom pravcu. već gubimo 11 razlike i teško ćemo se vratiti.
utakmicu sa Bugarima bi trebali dobiti kao i Slovence/Ukrajince, samo smo ušli u preveliku negativnu seriju i sad se toga bojim.
utakmicu sa Bugarima bi trebali dobiti kao i Slovence/Ukrajince, samo smo ušli u preveliku negativnu seriju i sad se toga bojim.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ma sta se imas bojati, ispadamo sigurno nema gore drzave u Evropi od nas u svemu pa i u kosarci!Pasha je napisao/la:utakmica je otišla u potpuno negativnom pravcu. već gubimo 11 razlike i teško ćemo se vratiti.
25-10 za Grke, a sto je jos veci problem, ovaj Diamantakos je tek sad usao u igru, pa se moze ocekivati i jedna njegova serija poena... Nemoguce je koliko su promasili suteva!
A imamo i 9 izgubljenih lopti a Grci samo 1, ispade da su kod nas svi inavlidi u ruke pa neznaju loptu prevesti do portivnickog kosa.kobe24 je napisao/la:25-10 za Grke, a sto je jos veci problem, ovaj Diamantakos je tek sad usao u igru, pa se moze ocekivati i jedna njegova serija poena... Nemoguce je koliko su promasili suteva!
Sistem takmicenja je Grcima lijepo poslužio, izgubili od nas ali onda igrali sa gubitnicima, riješili sve sa vise od 20 razlike, nabili samopouzdanje a mi igrali za četvrtfinale i sve pogubili velikom razlikom i izgubili samopouzdanje.
Da Bog da da ostanemo a bit će teško Grci će nas povaljat samo tako, nije dobro za samopouzdanje!!!
Da Bog da da ostanemo a bit će teško Grci će nas povaljat samo tako, nije dobro za samopouzdanje!!!
To je to! Upravo ono sto si prije par dana pominjao. Ja samo ne mogu da shvatim otkud ovoliko izgubljenih lopti i otkud ovoliko promasenih suteva. Pa bolji sut imamo mi kad se na rekreaciji sastanemo...Batko je napisao/la:Sistem takmicenja je Grcima lijepo poslužio, izgubili od nas ali onda igrali sa gubitnicima, riješili sve sa vise od 20 razlike, nabili samopouzdanje a mi igrali za četvrtfinale i sve pogubili velikom razlikom i izgubili samopouzdanje.
34-14

srbija 16 poena za poluvrijeme, evo sad grckoj 14 :S veoma lose, sta reci ? bice veliki podvik ako ostanemo .
Zadnja izmjena: kobe64, dana/u 26 jul 2013, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ništa, imamo barem sreće sto ćemo na Bugare, oni mi se čine kao najlošiji na prvenstvu, mada je tesko reci u kakvom smo stanju trenutno...Pa onda vjerovatno na Slovence za ostanak ako prođemo Bugare!
Biće teško, Neno će biti na iskusenju, treba momcima povratiti samopouzdanje a i veliko je pitanje koliko snage je ostalo...
Biće teško, Neno će biti na iskusenju, treba momcima povratiti samopouzdanje a i veliko je pitanje koliko snage je ostalo...
I ova utakmica otpisana.
Nadam se da mogu dobiti Bugarsku i onda odlučujuća protiv Slovenije ili Ukrajine.

Ma mislim da je razlog ovih naših poraza jer malo šutamo tricu.
Pa evo vidite, ispalili smo samo 15 trica i gle čuda 0 smo pogodili!
Pa dajte, čitava naša igra se zasniva na šutu za tri poena, koji nas uglavnom ne ide...
Pa evo vidite, ispalili smo samo 15 trica i gle čuda 0 smo pogodili!
Pa dajte, čitava naša igra se zasniva na šutu za tri poena, koji nas uglavnom ne ide...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Trenutno korisnika/ca: 231983, AdinSally, AdinTR, alemsa, BHFreak, Blackwargreymon, Confiance, Cwirek, filip13, Hrammm1921, Iniesta12, invincible1921, jasmin10, JHam, juka55, kakarut, Kaunas, leo1946, MikiPirs, MostarskaKotlina, MrPink, Rimes87, Slobodanpad1945, soccerfan, Tele33, TripleThreat, VolimBiH96 i 272 gosta.