Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Blaszczykowski
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Blaszczykowski » 12 sep 2013, 12:57

Molim te Bože obaspi presvetom krvlju svog Sina Isusa Krista našeg brata Antona da shvati neke stvari. ;)
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 sep 2013, 13:05

Blaszczykowski je napisao/la:Molim te Bože obaspi presvetom krvlju svog Sina Isusa Krista našeg brata Antona da shvati neke stvari. ;)
Kaj ti je? :lol:

Jel ti misliš da ja podupirem Štimca kao trenera možda?

Siamica nemoj se uzrujavati! :lol:

Gle Kuba, pa znam sa kim ja ovdje diskutiram i koliko su određeni ljudi kadri razmišljati. Ti si po nogometnoj inteligenciji jako loš kada je u pitanju trenutačno stanje naše repke i tvog snivanja - tu ti ja nemrem pomoć.

Ti smatraš da je za Hrvatsku repku najbolje da u ovom trenutku Štimac dobije otkaz jer igramo katastrofalno i on je dete kreten te nema pojma o nogometu.

Ja s druge smatram da bi njegov otkaz sada nama samo smanjio mogučnost plasmana na SP, a razloge sam naveo u prethodnom postu, iako i ja smatram da igramo katastrofalno i on je dete kreten te nema pojma o nogometu.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 12 sep 2013, 13:21

anto od stice bi bolji bio komad drveta na klupi. da kljunu staviš umjesto štice bilo bi bolje. vidjet ćemo šta će bit sa belgijom i škotskom, a onda ako ne bude napretka valjda potjeraju smrada.

p.s. vlatkec teško obolio. :(

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 sep 2013, 13:25

Blaszczykowski je napisao/la:anto od stice bi bolji bio komad drveta na klupi. da kljunu staviš umjesto štice bilo bi bolje. vidjet ćemo šta će bit sa belgijom i škotskom, a onda ako ne bude napretka valjda potjeraju smrada.

p.s. vlatkec teško obolio. :(
Vidim da si zbunjen - ja ne govorim ovdje o kvaliteti našeg izbornika, nego ono što bi ili ne bi sad bilo bolje za našu ekipu. repka nije klub pa da ti znanje o promjeni trenera u klubu, preneseš na repku.

Pa zamisli si sada nekog ko u nezavidnoj situaciji preuzima repku. Znači uzima ju PRIJE BARAŽA - njemu se moraju gaće tresti i ko bi bio toliko glup da to napravi?!?!?

Ali ne ti samo gledaš one nerealno pozitivne stvari koje bi se navodno trebale dogoditi :roll:

I ja ne želim, po njegovoj igri i kolko zasad vidim, po njegovom znanju da nam on bude izbornik, ali to nije sada tematika o kojoj pričam, nego samo zašto je "bolje" da je on do kraja ovih kvalifikacija izbornik, a ne da ju neko SAD preuzme!

Ak sad ne shvatiš, odustajem :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 12 sep 2013, 13:28

niko kovač.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 sep 2013, 13:29

Blaszczykowski je napisao/la:niko kovač.
To sam si i mislio - izgubljen si ti slučaj. Zbog ljudi poput tebe ja ne volim gledati tekme u javnim prostorima. Ti si jedan od onih koji smatra da se svaka 100%-tna prilika MORA zabiti, a ne jedan od onih koji je vidio da se takve prilike promašuju.

Uvjeravati ću te nastaviti u svoje tvrdnje, samo kad bu mi dosadno i ne bum imao vremena, u slobodno vrijeme nikako! :mrgreen:

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 12 sep 2013, 13:35

ideš i meni na ignore, pa se nemoj truditi. :)

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 12 sep 2013, 14:24

Anton je u pravu, sada se ne mijenja, ako se plasira i opet se ne mijenja, sto je sa ljudima, covjek dobio Srbiju, igrao x u Bg sto dugo nitko ne bu, a ovaj bi kovaca, fetus trenera pred baraz, strasno. Treba Stiki do kraja i tu svaka rasprava zavrsava. Prolaz je sigurica, jednostavno ne moze se ne plasirati, logisticki HNS izvrsno radi i to je u ovom trenutku najvaznije. Definitivno 4 godine nisam isao na Reprezentaciju, al'sam bio na 30 tak gostovanja sa istom i HNS je odron, al' ih drzi reprezentacija, ako se kiksa Brazil, ode sve u ku.rac, mozda bude bolje, al' tesko se vratiti.
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 12 sep 2013, 16:41

Ne vrijedi pisat.

Kako odlazak Stimca pred baraz moze biti gori za reprezentaciju?

Ajde to mi objasni jer te bas i nisam shvatio. Jer ono sto trenutno igramo je blaga rijec katastrofa.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 sep 2013, 08:22

Damian je napisao/la:Ne vrijedi pisat.
Kaj misliš kak je meni? :(
Damian je napisao/la:Kako odlazak Stimca pred baraz moze biti gori za reprezentaciju?

Ajde to mi objasni jer te bas i nisam shvatio. Jer ono sto trenutno igramo je blaga rijec katastrofa.
Kako nisi shvatio? ObjasTni ti meni kak može biti bolje i nemoj uzeti sebi niti jedan argumenat koji vrijedi za klupski nogomet.

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 13 sep 2013, 08:36

Damian je opzicija, on misli da je drugo mjesto lose, a i nositelji smo, pa nije stvar dobro igrati, stvar se plasirati, a to je realna opcija.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 sep 2013, 08:45

MaiBlajdri je napisao/la:Damian je opzicija, on misli da je drugo mjesto lose, a i nositelji smo, pa nije stvar dobro igrati, stvar se plasirati, a to je realna opcija.
Al daj ti njemu za svaki slučaj odgovori dal si ti zadovoljan STRIKTNO igrom i da li smatrađ da HRVATSKA može bolje igrati (znači izbaci rezultate iz jednadžbe9)?

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 13 sep 2013, 09:08

anton 1983 je napisao/la:
MaiBlajdri je napisao/la:Damian je opzicija, on misli da je drugo mjesto lose, a i nositelji smo, pa nije stvar dobro igrati, stvar se plasirati, a to je realna opcija.
Al daj ti njemu za svaki slučaj odgovori dal si ti zadovoljan STRIKTNO igrom i da li smatrađ da HRVATSKA može bolje igrati (znači izbaci rezultate iz jednadžbe9)?
Gluposti su zamarati se takvim stvarima kada nas je jedan milimetar dijelio od prvog mjesta.

[youtube][/youtube]

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 sep 2013, 10:40

Ne znam koliko je konstruktivno i realno mijenjati ga u zadnja dva kola ili prije baraza, medjutim ako se nesto ne promijeni do kraja ovih kvalifikacija, odnosno ako se desi neuspjeh, sigurno da slijedi otkaz.

Medjutim, Hrvatska je, unatoc manjku igre vecim dijelom, pokazala zasto je i velika momcad, skupljajuci bodove bez obzira na igru, uz taj jedan ogromni kiks protiv Skotske. To da se nije desilo realno bi se borili s Belgijom za prvo mjesto i ne sumnjam jedne jedine sekunde da bi ih dobili u Zagrebu. Ovako su oni u velikoj prednosti da dobiju tu utakmicu, ali potpuno mi je nerealno povjerovati da bi Hrvatska mogla biti najslabija druga reprezentacija pod jedno, a pod drugo imat cemo i status nositelja u dodatnim kvalifikacijama i mislim da smo favoriti protiv bilo koga u te dvije utakmice. Na igracima i strucnom kadru je sad da sve to i ostvare jer ova generacija igraca zasluzuje igru na velikoj sceni, a jedva cekam vidjeti na dijelu i nadolazecu talentiranu generaciju, pojedini od kojih vec sad realno i zasluzeno se ubacuju i u A reprezentaciju, Kovacic pritom kao najsjajniji primjer, on i Luka kad drze vezni red, mogu se protivnici pozdraviti s loptom i samo postavljati ''slalom stazu'' u obrani.
...Život za Široki...

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 13 sep 2013, 15:13

E @antone ja sam prvi upitao ;)

Kako moze biti gore od ovoga sada?

Ja kazem da otkaz Stimcu nakon Skotske ne moze biti pogresan potez. Bilo ko da dodje, ne moze biti losije. Nadalje, dobro, normalno da se igra ne mzoe promijeniti tako brzo, ali dovoljno je slozit pravu formaciju i bit ce bolje. Dok ovaj nije ni to u stanju.
RIP CITY!

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 14 sep 2013, 21:39

Zabi ga Raketa i Barci.. 8-)
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 sep 2013, 09:40

Dobar transparent :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2013, 14:11

HRVATSKA BI MOGLA ISPASTI Vatreni moraju dobiti Belgiju ili Škotsku ako žele nastaviti put prema Brazilu
Izbornik je nakon dvoboja protiv Srbije ustvrdio da će listopadske utakmice s Belgijom i Škotskom iskoristiti za provjeru onih koji su dosad igrali manje, dodao da rezultat u tim susretima nije bitan...

Službeni slogan Svjetskog prvenstva 2014. u Brazilu - Sve/svi u istom ritmu (All in one rhytm) - prije samo tri mjeseca činio se kao naručen da narodu približi furiozan tempo kojim hrvatska reprezentacija maršira prema prvom mjestu skupine. Nacionalna momčad dotad je u šest utakmica nanizala pet pobjeda i remi. Na računu je držala 16 bodova i vjerovalo se da će zagrebačkom pobjedom protiv Belgije “vatreni” skočiti ravno na Copacabanu. Samo je oprezni Šuker tih dana stišavao euforiju i upozoravao da utakmicu protiv Škotske treba iskoristiti za pumpanje gol-razlike...

Danas, tri mjeseca i dvije utakmice kasnije, hrvatska reprezentacija ukopala se na mjestu i čudnim spletom okolnosti prisiljena je razmišljati o nekoj drukčijoj i manje zabavnoj matematici. Konkretno, nakon što se Škotska pobjedom u Skoplju pomaknula s dna u A skupini, odjednom treba voditi računa da se izbjegne uvrnuti rasplet u kojem bi nogometaši Igora Štimca ostali bez prilike za popravni ispit. Izbornik je nakon dvoboja protiv Srbije ustvrdio da će listopadske utakmice s Belgijom i Škotskom iskoristiti za provjeru onih koji su dosad igrali manje, dodao da rezultat u tim susretima nije bitan, već je najavio i da će s Belgijcima od prve minute na teren poslati Alena Halilovića... No, kako sada stvari stoje, te utakmice uopće neće biti beznačajne!

Gubimo šest bodova

Podsjetimo na pravila kvalifikacija. Europa na SP sljedeće godine šalje 13 predstavnika; devet njih ovjerit će kartu kao prvaci devet skupina, a preostalih četiri dobit ćemo kroz doigravanje osam drugoplasiranih momčadi. Najslabija drugoplasirana reprezentacija uopće ne ulazi u play-off bubanj. Drugoplasirane momčadi na kraju ove kampanje (15. listopada) bit će klasificirane tek nakon što im izbrišu učinak iz dvoboja s posljednjom reprezentacijom u skupini. U prijevodu, Hrvatska ostaje bez šest osvojenih bodova u slučaju da Wales ili Makedonija kraj dočekaju zakovani za dno. U preostala dva meča s Belgijom (Zagreb) i Škotskom (Glasgow) bit će potrebno upisati barem jednu pobjedu za mirnu plovidbu do doigravanja.

Tri kritične skupine

Analizirajući učinak i raspored preostalih utakmica, na prvu loptu zaključit ćete da Hrvatska ne ulazi u “visokorizičnu skupinu”. Već s jednom pobjedom iz dvije utakmice u spomenutu bi mini-ligu prenijela 14 bodova. Međutim, moglo bi biti problema ako Štimčevi nogometaši nastave igrati “u istom ritmu” iz lipnja ili rujna, pa osvoje još samo jedan bod...

Logika kaže da najslabiju drugoplasiranu reprezentaciju treba tražiti u skupinama B, D ili E. Bugarska (skupina B) uz dvije pobjede (protiv Češke i Armenije) može maksimalno skupiti 13 bodova, njezina konkurentica Danska (Italija, Malta) samo 12.

Island ima šansu

Mađari, Turci i Rumunji vode mrtvu utrku za drugo mjesto u skupini D. U ovom trokutu najslabije kotiraju Rumunji, ali do kraja imaju najlakši raspored, pa doigravanje mogu izboriti s 13 bodova. Mađari i Turci na putu imaju golemu prepreku u vidu Nizozemske.

U skupini E Island bi mogao profitirati od činjenice da će se brisati rezultati dvoboja s Ciprom (poraz 0-1). U najboljem raspletu za njih, Island bi kao drugi zakoračio u doigravanje sa 16 bodova. Ispuste li ponuđenu priliku, vjerojatno će ih prestići Slovenija koja u idealnom raspletu u mini-ligu drugoplasiranih ulazi s 12 bodova. U ostalim skupinama kandidati za drugu poziciju (Švedska, Rusija/Portugal, BiH/Grčka, Ukrajina, Francuska) raspolažu solidnim bodovnim zalihama da bez stresa dočekaju doigravanje za Brazil.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 17 sep 2013, 19:39

Sportnet.hr - jos jedan u nizu. A nekako sam mislio da su oni ostali jedini pravi, iako je Pacak otisao u HNS. Ipak je tu Jurisic oponent toj bagri.

A onda izadje ovakav clanak od T.Roncevica :lol:
http://www.hrsport.net/analize/466256/n ... ac-u-ruci/" onclick="window.open(this.href);return false;
RIP CITY!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.