GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

zizu1991
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la zizu1991 » 23 avg 2012, 20:21

Zna se da je Balkan najtalentovaniji u Europi, ako izuzmemo Španiju :mrgreen: Samo da nam je uslove za rad kao " Europejcima " uvijek bi nam leđa gledali :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 23 avg 2012, 20:23

Tabija je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Pa i to ubije navijača - tortura pri kupnji karata, tortura na ulazu, tortura na tribini. I sve je super, sve je za pet, ima se sedam naslova i igra se Europa i napravio je novi stadion, što ti Boysi hoće :x .
Care ti navijaj za Troglav manje ces se sekirati :lol: Sta hocete vi????Mamic da ode,ok otici ce a milsite li da c edoci netko bolji?Varate se eeeeeeeeeeeee
Dinama je bilo i prije Mamića, biće ga i poslije. Kao što sad uzimaju lovu na Ćorluki, Modriću, Da Silvi(neki kažu da je Mamić zaslužan za to, ja ne mislim tako) tako su i prije uzimali na Bišćanu, Šimiću, Balabanu,Mariću, Cvitanoviću i ostalim. sada igraju ponekad Ligu prvaka, igrali su je i prije Mamića s puno više uspjeha.da skratim priču, Dinamo će biti glavni dok god bude Dinamove omladinske škole koja je sigurno jedna od boljih u Europi. pobuna protiv Mamića nema veze sa rezultatima nego sa njegovim konstantnim kršenjem zakona. Mamić je strašan biznismen, ali to ne znači da za njega ne važe zakoni koji važe za ostale.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 23 avg 2012, 20:24

Živim za dan kad će Mamić i Mamićevci **** iz kluba, a u klub ući legende poput Darija Šimića, Zvone Bobana i ostalih. Da klub normalno funkcionira, da je atmosfera u i oko kluba zdrava i pozitivna, da klub vrati staru slavu, navijače na stadion, prestane biti privatna prčija jedne obitelji, da Maksimir prestane biti mjesto kriminalnih radnji svih vrsta, da uprava uvažava sve navijače i simpatizere kluba, te da i oni imaju pravo glasa...
Pa onda dabogda igrali treću ligu... A tako neće biti jer je Dinamo bio puno uspješniji prije Mamića, pogotovo u Europi.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 23 avg 2012, 20:32

ajvardedo je napisao/la:
Tabija je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Pa i to ubije navijača - tortura pri kupnji karata, tortura na ulazu, tortura na tribini. I sve je super, sve je za pet, ima se sedam naslova i igra se Europa i napravio je novi stadion, što ti Boysi hoće :x .
Care ti navijaj za Troglav manje ces se sekirati :lol: Sta hocete vi????Mamic da ode,ok otici ce a milsite li da c edoci netko bolji?Varate se eeeeeeeeeeeee
Dinama je bilo i prije Mamića, biće ga i poslije. Kao što sad uzimaju lovu na Ćorluki, Modriću, Da Silvi(neki kažu da je Mamić zaslužan za to, ja ne mislim tako) tako su i prije uzimali na Bišćanu, Šimiću, Balabanu,Mariću, Cvitanoviću i ostalim. sada igraju ponekad Ligu prvaka, igrali su je i prije Mamića s puno više uspjeha.da skratim priču, Dinamo će biti glavni dok god bude Dinamove omladinske škole koja je sigurno jedna od boljih u Europi. pobuna protiv Mamića nema veze sa rezultatima nego sa njegovim konstantnim kršenjem zakona. Mamić je strašan biznismen, ali to ne znači da za njega ne važe zakoni koji važe za ostale.
sve što si napisao je točno....
mamić je lopov,.,,,ali sposoban lopov....po meni je veči lopovluk bio za vrijeme tuđmana i canjuge.....nakon mamića će doći neki novi lopov(ipak je ovo hrvatska) ali pitanje je dali će biti ovako sposoban...
a oni klošari i nasilnici sa sjevera malo previše glume nevinašca i brigu o zakonu....

glavni je problem što dinamu u hnl-u nema konkurenciju, pa je razmaženoj zagrebačkoj publici malo i dosadila ta dominacija...kad bi konačno u hajduk došao neki sposoban čovjek koji bi klub približio dinamu siguran sam da bi i tribine bile punije i zaboravilo mi se na maminja...još ako bi se malo priključili rijeka i još neki klubovi...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 avg 2012, 20:51

Ajmo vidjet kakva je struktura kluba. Dakle, Upravu čine; Zdravko i Zoran Mamić. Stariji ima funkciju izvršnog predsjednika kakvu ja još nisam čuo da se igdje koristi, niti u udrugama, trgovačkim društvima ili sličnim organizacijama. Funkcija u maniri Maminja. Tu su još i desna ruka starijeg brata, Damir Vrbanović, novoizabrani izvršni predsjednik (??opet neki izvršni predsjednik??) HNS-a, vjerni cuko koji Mamića prati i sluša u stopu. Alfa i omega za sva Dinamova priopćenja, tumačenja procedura, pravila i izvrćenja riječi. I u Upravi sjedi još Ivan Tica, čovjek zadužen za marketing, PR, oglašavanja i promociju kluba. Mogu reći da čovjek jako dobro radi svoj posao..

Dalje, slijedi Izvršni Odbor kojeg čine (samo oni koje se sjećam);Duško Ljuština - desna ruka ZG gradonačelnika Bandića, zadužen za kulturu i sport, ravnatelj jednog kazališta, član SDP-a. Preko njega Bandić osluškuje stanje u klubu i po potrebi upumpava gradske novce (naravno, uz konzultacije pater familiasa, Mamića seniora). Jedna figura (za)ostala u nekom prošlom sistemu, iako ima dobar smisao za komunikaciju i dokazivanje da je crno bijelo.
Miroslav Rožić - e koja je tek ovo spodoba, kako se tek on gura za fotelje i položaje. Nekad bio član HSP-a i žestoki desničar, ne znam je li se promijenio i kakva mu je uopće politička/društve uloga. Mislim da ni on sam to ne zna. Jedna obična šovinistička karikatura.Inače, nikad nije živo u realnom životu.
Darko Tipurić - bivši dekan Ekonomskog faksa, za njegova mandata se kupovali ispiti, trenutno su sudski procesi pri kraju. Idealan tip za Mamića.
Ante Todorić - član Todorić Family, jedne od najmoćnijih obitelji u Hrvatskoj, koja drži Agrokor, Konzum itd itd. Moćan tip, nema šta, potreban Mamiću zbog brojnih sponzorstava..
Dragutin Šurbek - možda i jedina svijetla točka od svih članova. Nekadašnji stolnotenisač i legenda ZG sporta, njegova glas je tih i u manjini. On je tu tek da se vidi da ima i opozicije. Reda radi..
Ostali mi nisu poznati ili ih se ne mogu sjetiti..

E sad, što je kvaka u Dinamu. Taj Izvršni Odbor bira Nadzorni Odbor (koji ima 3 člana) i Upravu. Nadzorni odbor ko fol nadzire poslovanje uprave, kluba i daje zeleno svjetlo za sva izvješća Uprave i IO.
Skupština kluba, kao glavno tijelo, bira Izvršni Odbor. A taj Izvršni Odbor bira i Skupštinu kluba. Fora, jel tako :lol: :lol: :D Vuk sit, ovce na broju. Demokratija par excellence što bi reko Ćiro..
Dakle, dok god je ovakva situacija Pater Familias će imati podršku i potporu u klubu. A budući da je većina ljudi "izabrana" prema njegovim preferensama i modelu, on na čelu kluba može biti do smrti.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

oscar
Kontakt:

Post Postao/la oscar » 23 avg 2012, 22:48

mamic je najveci kralj,sjecam se kad je morao prodati pranjica za 500 000 eura da klub samo prezivi,a vidi sta je napravio za deset godina,a i ovi zzd su obicni kreteni,ko i bbb,vidim na utakmicama kad skandiraju mamicu cigane ,istok i zapad im zvizde,toliko o njihovoj borbi,tribina im izgkeda presmijesno,mogu stati u istu recenicu sa skriparima sa sirokog brijega
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 avg 2012, 23:47

Mamić kralj :roll:

Vidim/čujem da masa ljudi uopće nije upućena u stanje oko kluba,ali eto komentiraju bezveze ovako iz vana gdje se to njima sve čini bajno i krasno jer eto klub ima rezultate,klub prodaje igrače i kaj mi to hoćemo zbog čega se to mi bunimo.Osobito situaciju ne shvaćaju oni koji ne žive u Zagrebu.
Pa idemo u pokušaje (vjerojatno uzaludne) objašnjavanja zašto Mamić mora otići i zašto ga ljudi ne vole:

Za početak,da vam predstavim,ovo je novi DInamov direktor,za koga,za što,čemu služi nitko ne zna,ali se čovjek savršeno uklapa u Mamićevu ekipu (vidi post dubrave malo iznad):
Pomoćnik direktora Hrvatske lutrije i bivši odvjetnik ubijenog nogometnog menadžera Dine Pokrovca Tomislav Svetina jučer je na Općinskom kaznenom sudu nepravomoćno osuđen zbog prijevare svojih bivših klijenata za 50.000 eura.

Sutkinja Božica Barlović osudila je Svetinu na uvjetnu kaznu od jedne godine zatvora uz trogodišnji rok kušnje. Svetina je, naime, zastupao Mariju K., Borivoja i Jaroslava K. pri prodaji nekretnine u Petrinjskoj ulici, a njegovi su klijenti tvrdili da ih je 17. listopada 2003. uvjerio da kod javnog bilježnika potpišu potvrdu da su šest mjeseci ranije od njega primili 50.000 eura.

Svetina je osim zbog prijevare osuđen i jer je kao odvjetnik, zastupajući interese stranke, zloupotrijebio njihovo povjerenje i zakon.
Radilo se o novcu, koji su kupci nekretnine ostavili kao depozit u banci, a taj novac je klijentima Pokrovčeva odvjetnika trebao biti isplaćen nakon što riješe još neku dokumentaciju vezanu uz zgradu u Petrinjskoj ulici.

Kada su Marija K., Borivoj i Jaroslav K. od kupaca zatražili ostatak kupoprodajne cijene, kupci su im objasnili da je taj novac već isplaćen njihovu odvjetniku. Međutim, odvjetnik im ga nije dao.

Kada su potpisivali potvrdu kod javnog bilježnika, Svetina im je rekao da mu treba potvrda da je od njih primio odvjetnički honorar i to radi porezne prijave.  - Svetina je tvrdio da je kupoprodajna cijena nekretnine bila 325.000 eura, dok su oštećeni tvrdili da je riječ o iznosu od 275.000 eura.

Mora vratili novac
Međutim, dokumetacija potvrđuje da je prava cijena bila 275.000 eura, a iznos o kojem govori Svetina, nigdje se ne spominje. Pedeset tisuća eura bilo je zadržano kao depozit i to im je trebalo biti predano, no taj novac oštećenici nisu vidjeli. Taj polog potvrdio je i kupac nekretnine - objasnila je svoju odluku sutkinja Barlović. Svetina treba svojim bivšim klijentima vratiti 50.000 eura.

Svetina je osim zbog prijevare osuđen i jer je kao odvjetnik, zastupajući interese stranke, zloupotrijebio njihovo povjerenje i zakon.
Mnogo je takvih kao on u klubu,ali ljudi imaju rezultate,zašto bi njih dirali,neka njih tamo,kbk što su kažnjavani,u sukobu interesa,vodi se sudski postupak protiv njih ili nešto deseto. :roll:

Idemo dalje,zasto ne valja Mamić?
Sramoti klub gdje stigne (po svim živim medijima),njegovi ekcesi i vulgarno ponašanje su svima poznati,krši sve moguće i nemoguće zakone,prijeti a za to ne biva kažnjen kao što bi bio svaki obični građanin ovoga grada.

Dinamo je nekada u pravom smislu riječi bio gospodski,građanski klub,a otkada je Mamića je sve suprotno i Mamić smijući se svima u facu mijenja ime kluba iz NK Dinamo u GNK Dinamo.Građanski... :roll:

Igrači koji nemaju ugovor s njegovom agencijom (pardon agencijom njegovog sina,opet sukob interesa) šalju se na tribine,a igraju kojekakvi panjevi (najnoviji je slučaj Tomečak).

Tjeranje kapetana,legende kluba Igora Biščana iz kluba kao i mnogih ostalih igrača koji su ovdje ostavili trag,a koji su dobili nogu u guzicu čim više klubu "nisu bili od koristi"

Da ne spominjem pranje love na transferima.

Eto neda mi se više,muka mi je.Ovo sigurno nije moj klub,kao niti klub mnogih Zagrepčana,Mamić ga je pretvorio u svoju privatnu prčiju,nitko se više ne može identificirat s ovime što je od Dinama ostalo.Ljude zaboli za 7 naslova,zaboli ih za LP,zaboli ih za sve u vezi kluba jer je izgubio dušu od kad ga ovi ljudi vode.Pola ih ne želi prismrdit Maksimiru zbog toga,manjina odlazi na utakmice,ali ne zna kaj uopće tamo radi jel im se živo je*e za klub,jednostavno nema više nikakvih emocija kad se da gol,ništa,nula,prazno.Nema naboja,nema iščekivanja utakmica...Nekad je pred ulazak u ligu prvaka bila ludnica,grad tjedana dana ranije u ekstazi,da dan utakmice kolektivno ludilo,cijeli grad u plavom,ne može se to riječima opisat to treba doživjet.
Nekad davno se stadion znao dobro napunit protiv Kamen Ingrada recimo,danas HNL gleda jedva 1000 ljudi.U LP je nešto više ljudi,dođu oni koji nikad ne idu na utakmice jer im je sad prilika kad su ulaznice jeftinije,dođu oni iz drugih dijelova Hrvatske kojima se isto isplati zbog jeftinijih ulaznica jer treba platit autobus,vlak,gorivo...
Dođe 20-ak isfrustriranih idiota željnih nereda koje se kasnije označava kao BBB ili ZZD.Naravno,najlakše je navijače okrivit.
Da ovi u klubu imaju imalo srama zapitali bi se zbog koga je danas ovakvo stanje,jelu si stvarni navijači krivci za to, i sami bi se pokupili iz kluba i prepustili ga drugome.
Da to traje samo koji mjesec,pa čak i godinu-dvije..složio bi se s tobom. Ali ovo uništavanje kluba i otuđivanje od njegovih najvjernijih pratitelja i navijača traje već godinama. Ljudima su zgadili hrvatski nogomet i Dinamo i jednostavno nemaju više volje za to sve. Čak i ljudi koji su proputovali tisuće i tisuće kilometara s klubom. A kamoli neće obični simpatizeri sa zapada ili istoka.
Najmučnija atmosfera ikad u najbolesnijem klubu na svijetu. Eto, to je danas Dinamo.
Po meni,ovako neutralno,svaki pravi navijač mora biti tužan nakon onog sinoć.
Nagledao sam se utakmica na Maksimiru,i u Jugi,i u počecima HNL-a,pa i do prije koju godinu.
Ono sinoć je poraz nogometa,poraz svega što nogomet nudi.
Mene osobno podsjeća na Sjevernu koreju.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 24 avg 2012, 01:32

Tabija je napisao/la:Pa naravno da se trebaju skidati do gaca kada unistavaju svoj klub s bacanjem baklji i razne glupostI.Fakat sve gledam sa strane, i evo jel vi imate nekoga umjesto Mamica?Neko je napisao prehodni post pa zar mislite da u Hajduku nisu lopine a uspjeha nigdje a gledaj navijace?Ja ne shvatam sta vi zelite,da vodite vi klub,da imate nekoga u vrhu kluba ko odlucuje sta hocete?Pa prvaci ste, igrate ligu prvaka sta hocete vise?Eto i da ode Mamic,jel ima netko ko ce isto ulagati a biti vama po mjeri?sta mislite da ce vam doci seik i istresati milione a vi da se pitatae,meni kao navijacu FKS je najvaznije da mi klub bude prvak da igra ligu prvaka ili ligu uefa a tko ga vodi pa apsolutno me ne interesira.Sta sada treba zeljo npr.Osim lopov uzima od igraca bla bla..al oni su prvaci i to je za njih najvaznije sto i treba da bude dok vi...i treba vam strozije mjere uvesti kad ste takvi unistavate vlastiti klub ne Mamica.Kada vama ode Mamic vi cete gledati u leđa ne Hajduku nego Rijeci,Osijeku..i da ispadate od Maribora,jer realno sem Sammira i Badelja vi nemate igraca ono je sve mrtvi prosjek!!!Pa i FKS i zeljo bi se pohrvao s vama..
Koji zavrsetak posta :lol: :lol: . Nabrojani Sammir i Badelj su trenutno mozda i najlosiji igraci Dinama. Da pratis malo Dinamo znao bi sta su Vida, Tonel, Leko, Kovacic, a samo jos malo da formu uhvati, pa i Cop koji je poceo trpat, al to jos nije to. Prvaci BiH, za koje redovno navijam u Europi, redovno ispadaju od smijesnih ekipa. Nije bruka ispast od smijesne ekipe, bruka je bit nakantan od iste. Znas li da je 2007./08. zadnja sezona kad je prvak BiH u jednoj od dvije utakmice primio najvise tri gola. Od tad, pa sve do sad su primali po 4 i vise, tako da je bolje da u tisini napustis temu prije nego opet kazes kako bi Zeljo il FKS dobilo Dinama.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 24 avg 2012, 02:30

Niko ne spori da je Dinamo trenutno najmocniji klub na Balkanu.
Prvo Mamicu svaka cast sto je uspio prodati sve one silne igrace, za nase prostore nevjerovatne cifre. Druga stvar je sto od transfera uzima "dio" sebi, a vjerujem da ljudi iz Zagreba i preko toga bi mogli nekako preci.

Ali sve ostalo sto cini od kluba, kao da ga je on licno sam osnovao je fuj i potpuno razumijem BBB i sve one sto navijaju za Dinamo sto zele da se rijese ovog obicnog papka.
Malverzacije prilikom dovodjenja igraca, sumnjivi ugovori sa igracima, sramocenje kluba u nemalom broju situacija, izgredi na nacionalnoj televiziji, sramotno ponasanje prema svima koji nisu uz njega. Proslave pred 500 ljudi, navlacenje policije na vrat navijacima koji su uvijek tu i koji ce uvijek biti tu i kada jednog dana on ode, ovakav nacin kupovine karte za utakmicu kada moras ponijeti sve dokumente koji postoje...

Ja kao navijac Sarajeva, kluba koji je u nevjerovatnim problemima i koji je prije godinu dana zamalo ugasen nikada ne bi zelio ovakvog covjeka na celu, pa makar ispali i nikad trofeja ne vidjeli.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

DevilMan
Kontakt:

Post Postao/la DevilMan » 24 avg 2012, 11:56

Bit će pakleno u Mariboru,ali se nadam prolasku ;)
Forza Udinese!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 avg 2012, 12:18

retro je napisao/la:Niko ne spori da je Dinamo trenutno najmocniji klub na Balkanu.
Prvo Mamicu svaka cast sto je uspio prodati sve one silne igrace, za nase prostore nevjerovatne cifre. Druga stvar je sto od transfera uzima "dio" sebi, a vjerujem da ljudi iz Zagreba i preko toga bi mogli nekako preci.

Ali sve ostalo sto cini od kluba, kao da ga je on licno sam osnovao je fuj i potpuno razumijem BBB i sve one sto navijaju za Dinamo sto zele da se rijese ovog obicnog papka.
Malverzacije prilikom dovodjenja igraca, sumnjivi ugovori sa igracima, sramocenje kluba u nemalom broju situacija, izgredi na nacionalnoj televiziji, sramotno ponasanje prema svima koji nisu uz njega. Proslave pred 500 ljudi, navlacenje policije na vrat navijacima koji su uvijek tu i koji ce uvijek biti tu i kada jednog dana on ode, ovakav nacin kupovine karte za utakmicu kada moras ponijeti sve dokumente koji postoje...

Ja kao navijac Sarajeva, kluba koji je u nevjerovatnim problemima i koji je prije godinu dana zamalo ugasen nikada ne bi zelio ovakvog covjeka na celu, pa makar ispali i nikad trofeja ne vidjeli.
Kako itko normalan može preko toga prijeći?Prodaju se glavni igrači godinama,a dovode se kvazi pojačanja tipa Papadopoulos,Balaban i slični na kojima se pere lova.APOEL sa proračunom od cca.8m eura prolazi skupinu LP bez problema,Braga sa sličnim proračunom igra finale EL.Ima još primjera da ne nabrajam sad sve.Klub mu služi samo za njegove mutne poslove,a godinama prodaje priču kako on živi za Dinamo,kako bez njega kluba nebi bilo...daj molim te...
Omjer zarađenog i uloženog je sramotan.A sad još ispada da se nema novaca za igračima isplatit premije itd. :roll:

DevilMan
Kontakt:

Post Postao/la DevilMan » 24 avg 2012, 12:25

Za APOEL i Bragu si dobro rekao,sve to stoji,ali koji uz ta dva kluba je postigao više od Dinama sa tim proračunom :?: Istina,postoji još poneki klub,ali neki i bogatiji klubovi,u vlasništvima bogatijih ljudi i svega nisu niti blizu Dinamu,tako da mislim da imamo veoma dobar renome,što se tiče Europe,jer ipak se svake sezone igra u Europi,što je po meni vrh mogućnosti ekipe,te bi mnogo jače ekipe od Dinama isto to poželjele ;)
Forza Udinese!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 avg 2012, 12:30

Sa proračun koji je Dinamo imao zadnjih godinase moralo više napraviti,moralo se konačno doživiti to "proljeće u Europi",ali s ovakvom politikom i ovakvim kvazi trenerima to se neće napraviti tako skoro.
Jedini trener koji je mogao nešto napraviti bio je Vaha koji je strašan stručnjak,ali on je protjeran jer naravno nije dao da mu se Mamić miješa u posao.
Ovo je samo onaj dio priče da Mamić i nije toliko uspješan koliko se to prikazuje u medijima i naravno to nije glavni razlog zašto mora otići iz kluba.Glavni razlog je ono drugo o čemu sam pisao par postova iznad.

DevilMan
Kontakt:

Post Postao/la DevilMan » 24 avg 2012, 12:34

SiamoNoi je napisao/la:Sa proračun koji je Dinamo imao zadnjih godinase moralo više napraviti,moralo se konačno doživiti to "proljeće u Europi",ali s ovakvom politikom i ovakvim kvazi trenerima to se neće napraviti tako skoro.
Jedini trener koji je mogao nešto napraviti bio je Vaha koji je strašan stručnjak,ali on je protjeran jer naravno nije dao da mu se Mamić miješa u posao.
Ovo je samo onaj dio priče da Mamić i nije toliko uspješan koliko se to prikazuje u medijima i naravno to nije glavni razlog zašto mora otići iz kluba.Glavni razlog je ono drugo o čemu sam pisao par postova iznad.
Sve to stoji,ali realno,kada bi on napustio Dinamo,tko bi preuzeo klub :?: Kakav bi bio vlasnik :?: Još gori :?: Klub bi propao :?: ;)
Forza Udinese!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 avg 2012, 12:38

retro je napisao/la:Niko ne spori da je Dinamo trenutno najmocniji klub na Balkanu.

Na Balkanu? Olimpijakos, PAOK, PAO, pa istanbulski klubovi... I Rumuni bi bili ispred ali nisu Balkan...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 avg 2012, 14:12

DevilMan je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Sa proračun koji je Dinamo imao zadnjih godinase moralo više napraviti,moralo se konačno doživiti to "proljeće u Europi",ali s ovakvom politikom i ovakvim kvazi trenerima to se neće napraviti tako skoro.
Sve to stoji,ali realno,kada bi on napustio Dinamo,tko bi preuzeo klub :?: Kakav bi bio vlasnik :?: Još gori :?: Klub bi propao :?: ;)
Jeste vi glupi? Čitale li vi, educirate li se ili samo ulijećete bezveze ovdje? Ova stoka pod imenom Zdravko Mamić NIJE, dakle NIJE vlasnik. Vlasnik kluba je grad Zagreb, odnosno to je građanska udruga koja krši desetine zakona.

Tko će davati lovu? Tko će preuzeti klub? Nit ovaj daje svoj novac, shvatite to, nit je ovo njegov klub, nit je jedini sposoban, shvatite i to - klub nema sponzora na dresu, yebo mu ja mater, niti ikome može prodati svoj proizvod. 500 ljudi ga gleda u ligi. Sposobnost par ekselans.

Pa ja yebeno ne mogu vjerovati. slika

Rijetki glas razuma od neutralaca na ovom forumu je došao od korisnika @retro.

Pročitajte malo temu, educirajte se, potražite ZZd na guglu. Ili ne komentirajte.
Hayley <3

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 24 avg 2012, 14:41

Zar nebi mogli navijaci kako na drugacij nacin rijesit to sa Mamicem, da ne bacaju baklje da nerade nista na stetu Dinama.Sto ko udruga ne podneseta kakvu tuzbu ako ste uvjereni da radi protu zakona,ili peticiju u gradu ili neznam nesto sto nece biti lose i stetit ugled BB.Jer sa svojim postupcima sve su vam manje sanse da se rijesite Mamica.Jer ce vas gleati ko divljake koji niste i rade protu svog kluba. A mamic ce se uvijek vadit na rezultate i evropu tako da ce uvijek on imat podrsku neutralnih i obicnih ljudi.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 avg 2012, 15:41

Vjeruj mi pokušalo se sve,i tužbe i sve živo,ali izgleda da ovaj trenutno ima takav utjecaj da mu stvarno nitko ništa ne može.Kad je Jovanović došao za ministra govorio je da će isušit močvaru,zabranit taj sukob interesa koji imamo u klubu,ali ništa nije napravljeno jer ovaj jednostavno ima ljude na svim područjima slične sebi i fascinatno je nitko ne može/ne želi ništa napraviti po tom pitanju.

I onda već iz očaja dođe do toga da se idu baklje bacat kako bi namjerno svoj klub izbacili iz Europe jer neki misle da je to jedina nada,da se svaka utakmica prekida dok se ne dobije masna kazna od nekoliko godina izbivanja iz UEFA-inih natjecanja i misli se da će Mamić tada otić jer više neće moć toliko prat lovu,igraci se neće moć bogato prodavat jer je HNL slaba liga i predstave u toj ligi nekog igrača,kakve god da bile,ništa posebno ne znače skautima velikih klubova.

Kažeš da ima podršku običnih ljudi,ali to je veliki manjina,a ogromna većina uopće više ne dolazi na stadion zbog svega što se dešava i potpuno su se ogradili od kluba dok je ovakvo stanje,a znaju da će se ovo teško riješit.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 24 avg 2012, 16:13

TRUST je napisao/la:Zar nebi mogli navijaci kako na drugacij nacin rijesit to sa Mamicem, da ne bacaju baklje da nerade nista na stetu Dinama.Sto ko udruga ne podneseta kakvu tuzbu ako ste uvjereni da radi protu zakona,ili peticiju u gradu ili neznam nesto sto nece biti lose i stetit ugled BB.Jer sa svojim postupcima sve su vam manje sanse da se rijesite Mamica.Jer ce vas gleati ko divljake koji niste i rade protu svog kluba. A mamic ce se uvijek vadit na rezultate i evropu tako da ce uvijek on imat podrsku neutralnih i obicnih ljudi.
U ne tako davnoj proslosti klub je takodjer bio talac jednog covjeka - Franje Tudjmana. On je promjenio ime u Croatia, a ime se vratilo nakon njegove smrti. Zanimljivo da je tadasnji predsjednik Dinama, Zlatko Canjuga, rekao kako je Tudjamn na samrti rekao 'vrati djeci Dinamo'. Nagadjalo se da je Canjuga to slagao samo kako bi pokojnog predsjednika malo digao u ocima navijaca. Dakle, da ne duzim, tad je smrt Tudjmana donijela pobjedu navijacima i njihovoj borbi, a Mamic je jos mlad da bi okoncao i nedaj Boze da prizivam njegovu smrt, to ne zelim nikome. Ime je vraceno na valentinovo 2000. Ja se sad sjecam kako sam kao mali drzao primjerak nekih novina i na naslovnoj je bio naslov 'Izasli iz maksimirskih suma'. Mozda nije tako od rijeci do rijeci, al nesto u tom smislu. Tad su Boysi dosli pod zapadnu tribinu, odrzana je sjednica, a Zajec je izasao pred navijace rukuma podignutih u zrak i uzviknuo 'imamo Dinamo'. http://www.youtube.com/watch?v=So8KhbbIrVY Pogledaj taj video, ima i drugi dio, bas je da se najezis. I u ne tako davnoj proslosti navijaci su bili ujedinjeni i svi su zeljeli da se vrati Dinamo. Na stadion se nije smjelo s grbovima i natpisima Dinama. Zanimljivo da su se tad Boysi borili na sve nacine, osim na onaj nacin da stete Dinamu. U utakmici Dinama i Grasshoppersa u Zurichu su Boysi neprestano ubacivali baklje u teren, a kad je spiker najavio prekidanje utakmice do kraja u teren nije pala ni jedna baklja, jer nisu zeljeli da Dinamo bude izbacen dok se danas pokusava i to, pokusava se izbacit Dinamo. Istina, jedini pokusaj je bio protiv Sheriffa na Maksimiru, al brzo je rijeseno, a svakodnevno slusam najave kako ce se Dinama izbacit namjerno, jer je to kao udarac Mamicu. Navijaci navijaju protiv Dinama i to je uzes i zbog tih neki razloga nikad nece uspjet u borbi iz prostog razloga sto obicni navijaci zele Dinamo u Europi, ne zele baklje, nerede i slicno i zato ih nece ni podrzat. Nitko ne zeli slusat psovke sa tribina. Nisam miljenik Mamica, al meni je ljepse slusat navijanje ZA Dinamo, nego PROTIV Mamica. Tih 90 minuta se treba posvetit Dinamu, a ostatak vremena nek se bori s Mamicem, al nek se bori na civiliziran nacin, jer s ispadima Boysi pokazuju da nisu bolji od njega i to je jos jedan od razloga zasto nemaju podrsku. Mamic il novi kriminalci, isto je, a Mamic za sad ima uspjehe, pa onda bolje da on vodi klub. Ja bi sve dao kad bi ovi momci od prije 10 godina dosli medju Boyse, uveli reda, objasnili im neke stvari i izveli ih na pravi put. Tad bi sa odusevljenjem podrzao borbu protiv Mamica i njegovih suradnika. Zbog tih ispada Boysi gube i clanove i sve ih je manje, a kao razlog navode da ih je Mamic sje*ao, sto ne moze bit opravdanje. Tudjman nije bio sposoban razjedinit sve navijace prije 15 godina, a da je Mamic sad. To se moze objesit macku o rep, nije on ni blizu Tudjamana i njegovog piuna Canjuge.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 24 avg 2012, 16:31

Ime Velimira Zajeca treba zlatnim slovima zauvijek ostat zapisano u povijesti Dinama a zbog ovog monstruma i mafijasa koji se prema njemu ponasa gore prema nekoj ofucanoj kurvi on vise nikad nece krocit natrag u Dinamo.

Zar nije sramota da legende kluba nemaju mjesto u upravi a neki mafijas Rozic ima, da mi je samo 5 minuta nasamo sa tim Rozicem da ga pospremim zauvijek u vodoravni polozaj.

Kao sta je netko napisa Dinamo je purgerski klub, gospodski, a ima unazad 10 godina on to vise nije i nevidi se izlazak iz ovoga. Ja neznam kad sam se zadnji put veselia golu ili pobjedi u Europi, sve dozivljavam ravnodusno a mogu samo zamislit kako je onda onima koji su puno vise dali Dinamu, zadnju lipu das iz dzepa da se prema tebi odnose kao prema zadnjem smecu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.