Evo naletio sam na taj podatak od 38 milja, to je Caminero potvrdio, po meni su napravili ogromnu grešku sa tom klauzulom,(općenito mi ove klauzule u ugovorima idu na živce) jer po igrama koje pruža Atletiko bi mogao još puno više zaraditi.freddy25 je napisao/la:Mislim da mu je klauzula 38 milijuna eura, po najnovijem ugovoru do 2018.stokton je napisao/la:Zna li iko ima li Costa po ovom novom ugovoru odštetnu klauzulu, i ako ima kolika je?
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
- hule_barca
- Kontakt:
Negdje sam čitao da su Godin i Luis Filipe na 50:50 da zaigraju sutra. Zna li se šta više 

Mes Que Un Club
Nisam vidio da su ozljeđeni, eventualno na treninzima, najvjerovatnije neće biti spreman Mario Suarez koji je ozljeđen. Juanfran će ipak igrati jer mu je poništen 5. žuti karton s utakmice protiv Malage.hule_barca je napisao/la:Negdje sam čitao da su Godin i Luis Filipe na 50:50 da zaigraju sutra. Zna li se šta više
- RickBlaine
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jedna od najboljih utakmica koje sam u zivotu pogledao. Taman nakon sto je Barca povela 2-0 sam prebacio na Lud zbunjen normalan
Ne zadugo sreca.
Godinu prije ovoga, 4-2 na Calderonu, mada je Barca bila zrela primiti jos koji. Kako je Kun izvrtio Puyola u par navrata, strasno...
Nije bila losa ni ona tamo za vrijeme Rijkaarda, 2004-05 mozda. Znam da je u zadnjoj minuti bio penal za Barcu, da ga je Ronaldinho promasio i da se iz iste situacije rodila kontra u kojoj je Torres zabio za pobjedu.
Atleti bez pobjede nad lobotomcima od 2010. Valjda sto im je falila ona doza "ludosti" koju su imali pod Aguierreom. Vidjet cemo sta nam Cholo sutra sprema, i Babuka naravno. Vjerujem da ce biti zanimljiva utakimca. Moje neko predvidjanje je 1-1.
Jedna od najboljih utakmica koje sam u zivotu pogledao. Taman nakon sto je Barca povela 2-0 sam prebacio na Lud zbunjen normalan

Godinu prije ovoga, 4-2 na Calderonu, mada je Barca bila zrela primiti jos koji. Kako je Kun izvrtio Puyola u par navrata, strasno...
Nije bila losa ni ona tamo za vrijeme Rijkaarda, 2004-05 mozda. Znam da je u zadnjoj minuti bio penal za Barcu, da ga je Ronaldinho promasio i da se iz iste situacije rodila kontra u kojoj je Torres zabio za pobjedu.
Atleti bez pobjede nad lobotomcima od 2010. Valjda sto im je falila ona doza "ludosti" koju su imali pod Aguierreom. Vidjet cemo sta nam Cholo sutra sprema, i Babuka naravno. Vjerujem da ce biti zanimljiva utakimca. Moje neko predvidjanje je 1-1.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
1:3 (Cesc-Messi-Messi) za Atletiko ne znam ko bi mogao zatresti mrežu 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Gorki je napisao/la:1:3 (Cesc-Messi-Messi) za Atletiko ne znam ko bi mogao zatresti mrežu

Nadam se nekom remiju sutra.Uz tuču Costulje,Biskvita i Cesca pa da ne igraju nekih 7-8 kola

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Očekujem dobru tekmu,bez ružnih "startova" i naravno pobjedu Barce.
Mada kladioničarski gledam ovo OBA DAJU GOL.
Mada kladioničarski gledam ovo OBA DAJU GOL.
Ja ne bih bio toliki optimistaGorki je napisao/la:Očekujem dobru tekmu,bez ružnih "startova"

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Teško da će ova utakmica proći bez nekih incidenata (grubih startova, glume, crvenih kartona), jer ipak igraju najveći rivali ove sezone
Kawhi je napisao/la:Ja ne bih bio toliki optimistaGorki je napisao/la:Očekujem dobru tekmu,bez ružnih "startova"
Zato kažem "očekujem"

Nisam bas optimista pred ovu utakmicu jer je ocit pad forme u zadnjih 5-6 utakmica.
-
- Kontakt:
Najdrazi ce veceras da demonstrira svoju velicanstvenu moc i sam zgnjeci Barcelonu.
puta barca, puta catalunya
#Dodjinajdrazi
#Dodjinajdrazi
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nista do ljetaBigBigBang je napisao/la:Najdrazi ce veceras da demonstrira svoju velicanstvenu moc i sam zgnjeci Barcelonu.
#Dodjinajdrazi

Ljudi ima li neko streeam posto ja imam ovu debilnu HS-kablovsku na kojoj nema nista sem Serije A 

Ajmooo atletico!!!!!
http://firstrownow.eu/watch/232051/1/wa ... elona.htmlmacahz je napisao/la:Ljudi ima li neko streeam posto ja imam ovu debilnu HS-kablovsku na kojoj nema nista sem Serije A
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jedna od rijetkih utakmica da navijam protiv Barce. Sve vise mi prirastaju srcu 

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Kakav je Arda majstor, ne vjerujem! Šteta što ne zahvati kako treba onu loptu. Bio bi jedan od najljepših golova u ovoj sezoni definitivno.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Najrealniji ishod na kraju, ni Atletico ni Barca nisu igrali kako znaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.